תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שער השבת
הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:35 
שער 7 הוא אדום כתב:
הפועל פ"ת תמיד הייתה קבוצה שנואה.
קבוצת בת של מכבי חיפה שהייתה מזיינת אותנו על תקן קבוע,ויורדת על ארבע מול מכבי חיפה.
מקווה מאוד שכפ"ס יעלו,ויישלחו את פ"ת לליגה שכולה טוב.

תגיד, כמה פעמים תמשיך לזרוק את האגדה האורבנית הזו רק כדי שיגיע המשתמש סייקופת ויוכיח לך שמדובר בשטות מוחלטת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
הדגל האדום כתב:
azran כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
אבל האוהדים של פ"ת מתעבים אותו ומתים שהוא יילך

זה לא אשקלון שם יש בעל בית מתועב וגם אוהדים אלימים ובית"רים

ברור לנו שהקהל שלהם בסדר.
אבל מה עוזר לנו שהקהל שלהם טוב אם הם לא עושים כלום ועדיין הזבל ממשיך לשלוט בהם?

:LOL2: :LOL2:
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אני דווקא בעדו
פרימו לוי :PUKE:

משה פרימו.

אופס
פרימו לוי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
קבוצת בת של מכבי חיפה שהייתה מזיינת אותנו על תקן קבוע,ויורדת על ארבע מול מכבי חיפה.

תגיד, כמה פעמים תמשיך לזרוק את האגדה האורבנית הזו רק כדי שיגיע המשתמש סייקופת ויוכיח לך שמדובר בשטות מוחלטת?

כל עוד היא תמשיך להיות נכונה,גם אתה מנסה להדחיק אותה.
:ROSE:

ואני לא זוכר שהוא עדיין הוכיח שזאת טעות.
בוא נוציא מהמשוואה את השנתיים - שלוש האחרונות שהם באמת סמרטוטי רצפה של כל קבוצה בליגה - ב7-8 השנים שלפני כן אני מעריך שהם הפסידו לחיפה בממוצע של לפחות 2.5 שערים למשחק אם לא יותר,ותמיד דאגו להרים להם את המורל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הסיבה שנעים לא בפ"ת היא הדיבור המגעיל שלו, הוא לא ידע את מקומו, בפ"ת יש סדר.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אני דווקא בעדו

תגיד לי אתה רציני?עם כמה שאני לא מחבב את פרימו לוי.

זה הדדי :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

העם דורש יוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
פרימו לוי כתב:
azran כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אני דווקא בעדו

תגיד לי אתה רציני?עם כמה שאני לא מחבב את פרימו לוי.

זה הדדי :SMOKE:

אופס,רק בגללך התבלבלתי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:40 
שער 7 הוא אדום כתב:
סו אלן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

בוא נוציא מהמשוואה את השנתיים - שלוש האחרונות שהם באמת סמרטוטי רצפה של כל קבוצה בליגה - ב7-8 השנים שלפני כן אני מעריך שהם הפסידו לחיפה בממוצע של לפחות 2.5 שערים למשחק אם לא יותר,ותמיד דאגו להרים להם את המורל.

כשבמקביל הפ מפסידים להפועל בדיוק באותם אחוזים אם לא יותר
בקיצור, יאללה יאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
ואו תומר סיני מקבל סתירת לחי מהבעלים השניים,גל חצור,שאומר שהוא מעריך את נעים ואם הוא היה נשאר המועדון לא היה מגיע למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:51 
יוטיוב יוטיוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
סו אלן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

כשבמקביל הפ מפסידים להפועל בדיוק באותם אחוזים אם לא יותר
בקיצור, יאללה יאללה

מילא לזרוק שטויות באוויר - אבל גם להיות כל כך בטוח בהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 22:58 
שער 7 הוא אדום כתב:
סו אלן כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

טוב, זו כבר מסורת אז אני אמשיך. הפעם ביקשת את 7-8 השנים שלפני שלוש העונות האחרונות, אז הנה כל התוצאות בין הפועל פ"ת ומכבי חיפה בליגה בין עונת 1999/2000 לעונת 2006/07:
http://hpt.co.il/index.php?Search=1&Wha ... y=GameDate
וכל התוצאות בין הפועל פ"ת והפועל ת"א באותן עונות:
http://hpt.co.il/index.php?Search=1&Wha ... y=GameDate

המאזן מול מכבי חיפה: 3 ניצחונות, 4 תיקו, 18 הפסדים.
המאזן מול הפועל ת"א: 3 ניצחונות, 8 תיקו, 14 הפסדים.

בהתחשב בכך שההישגים שלהם בליגה לאורך העשור האחרון היו טובים יותר, קשה מאד לומר שיש כאן פער חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:01 
פסיכו, :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

למרות הניצחון המוחץ, ראשי פתח תקווה ספגו קללות ושריקות בוז בסיום המשחק. לטענת יו"ר הקבוצה, דני לוי, אוהדים ממלאבס אף קיללו את אמו שהלכה לעולמה. "הקהל של הפועל פ"ת הוא הכי גרוע במדינה", היה לוי נסער בסיום.

"הם זבלים אחד אחד, המיץ של הזבל", המשיך לוי בראיון לרדיו 102 FM. "זה לא קומץ. בסוף העונה או שמישהו יבוא להחליף אותי או שאני שולח את הקבוצה לפירוק. מי שהשאיר את הפועל פ"ת בליגה זה תומר סיני, הג'ינג'י הקטן. לא יובל נעים ולא אף אחד אחר".

:PUKE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
4 הפסדים מול 4 תיקו זה לא הבדל?
נכון,זה לא חריג - אבל הבדל.
כמו גם ה12 שערים הבדל.
תתפלא,אבל אפילו תיקו אחד כזה עלה לנו באליפות.

ובקשר להפרש שערים - הייתי קרוב.
יותר מ2 הפרש בממוצע,וזה עוד כולל הנצחונות שלכם.

אבל אל תתן לעובדות להפריע לאחד המשתמשים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:04 
NARKOTIKA כתב:
פסיכו, :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
4 הפסדים ב8 שנים זה באמת לא מהותי.

הפועל פתח תקווה :HEART2:
מאחל להם שישארו ויזכו להנהלה טובה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:09 
שער 7 הוא אדום כתב:
4 הפסדים מול 4 תיקו זה לא הבדל?
נכון,זה לא חריג - אבל הבדל.
כמו גם ה12 שערים הבדל.
תתפלא,אבל אפילו תיקו אחד כזה עלה לנו באליפות.

ובקשר להפרש שערים - הייתי קרוב.
יותר מ2 הפרש בממוצע,וזה עוד כולל הנצחונות שלכם.

אבל אל תתן לעובדות להפריע לאחד המשתמשים פה.

אני מניח שהפער בין המאזן שלכם ושל חיפה באותן שמונה עונות הוא גדול בהרבה מארבע נקודות לטובתם.
לכן, חייב להיות רוב של קבוצות בליגת העל שהוציאו מכם יותר נקודות מכם מאשר מחיפה (או לחילופין, שתיים-שלוש קבוצות שאינן הפועל פ"ת והפער מולן הוא ענק), כך שזה קצת מוזר לבסס איבה על בסיס פער כזה.
אבל אם בא לך לשנוא את הפועל פ"ת בגלל שלאורך שמונה עונות מאזן השערים שלה הוא מינוס 38 מול מכבי חיפה לעומת מינוס 26 בלבד מול הפועל ת"א - שיהיה בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
ממש הבדל אדיר. 4 הפסדים במקום 4 תוצאות תיקו, מתוך 25 משחקים מול מי שהייתה אלופה כמעט כל אותם שנים, לעומת קבוצה שלא לקחה שום תואר ועוד כמעט ירדה ליגה באותה תקופה. בחיאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:10 
הפועל כתב:
ממש הבדל אדיר. 4 הפסדים במקום 4 תוצאות תיקו, מתוך 25 משחקים מול מי שהייתה אלופה כמעט כל אותם שנים, לעומת קבוצה שלא לקחה שום תואר ועוד כמעט ירדה ליגה באותה תקופה. בחיאת

אין צורך לקחת ברצינות כאלה שלא נותנים שום סיבה לקחת אותם ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:11 
ולגבי הנושא - בפורום שלנו הביאו כמה ציטוטים מהראיון (http://4everblue.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=64836):
ציטוט:
תומר סיני: "הסיבה שנעים לא בפ"ת היא הדיבור המגעיל שלו, הוא לא ידע את מקומו, בפ"ת יש סדר.
אני רוצה את יובל נעים מולי כמאמן כפ"ס. אם הוא מאמן גדול בוא נראה אם הוא יקבל קבוצה בליגת העל.
טעות שהבאתי את נעים לפ"ת, טעיתי שלא מיניתי את לנדאו ישר אחרי הפיטורים של נעים. בהפועל פ"ת יש בני אדם, נעים לא כזה. דני לוי בנאדם הזוי, כל מה שהוא אומר קורה הפוך, אני לא מתייחס למה שהוא אומר.
אני וגל חצור נעזוב והפועל פ"ת תתפרק. אלי מחפוד עוד יחזור להפועל פ"ת.
אם פ"ת תרד אני אשם".

סיני פנה לפרימו ואמר לו אתה סמרטוט, אתה בושה, אתה רוצה להיות שלמה שרף ואייל ברקוביץ' אבל אף פעם לא תהיה כמוהם, אתה עיתונאי שצריך להוקיע, אתה מלקק לכולם בחור של התחת ומתעסק רק בצהוב.
פרימו בתגובה: "הכדורגל הישראלי חייב להוקיע אנשים כמוך, בגלל אנשים כמוך אנחנו נראים איך שאנחנו נראים. הרסת את הקבוצה, אתה אדם מביש וצריך לצאת מהכדורגל".

ובינתיים דני לוי מכריז על הקהל של הפועל פ"ת כקהל הכי גרוע במדינה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4071897,00.html):
ציטוט:
למרות הניצחון המוחץ, ראשי פתח תקווה ספגו קללות ושריקות בוז בסיום המשחק. לטענת יו"ר הקבוצה, דני לוי, אוהדים ממלאבס אף קיללו את אמו שהלכה לעולמה. "הקהל של הפועל פ"ת הוא הכי גרוע במדינה", היה לוי נסער בסיום.
"הם זבלים אחד אחד, המיץ של הזבל", המשיך לוי בראיון לרדיו 102 FM. "זה לא קומץ. בסוף העונה או שמישהו יבוא להחליף אותי או שאני שולח את הקבוצה לפירוק. מי שהשאיר את הפועל פ"ת בליגה זה תומר סיני, הג'ינג'י הקטן. לא יובל נעים ולא אף אחד אחר".

ולדעתי כל זה טוב מאד, הלוואי שתומר סיני ודני לוי יתנו כמה שיותר הופעות פומביות כאלו.
אחת הבעיות הכי גדולות שלנו בעשור האחרון הוא שלמרות ההתנהלות ההרסנית, תמיד הצליחו להציג את ראשי המועדון כבעלי כוונות טובות ולהאשים את הקהל בכל צרה אפשרית - האשמות שעדיין לא באמת התאוששנו מהן (מספיק לזרוק לאוויר את מילת הקסם "מאיר שמיר" ולראות איך ההתקוטטות מתחילה).
עכשיו, כשיש לנו בפרונט אנשים כמו דני לוי ותומר סיני, אף אדם שפוי לא ייקח את הצד שלהם והרבה יותר קל לעשות להם דה-לגיטימציה מוצדקת, כמו שעשו, למשל, לשאול אייזנברג או ויקטור יונה. אני לא יודע איך הדברים יפתחו או איך באמת אפשר למנף את זה, אבל ברמת העקרון עדיף לנו כרגע שהעבריינים האלו יצאו משליטה באופן פומבי לעתים כמה שיותר קרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
עוד 4 הפסדים מ25 משחקים זה בערך 16 אחוז.
זה לא 4 מתוך 100 משחקים.
ולא מדבר על זה שלא היינו כל הזמן בצמרת,זה לא משנה בכלל את העובדה שפ"ת רואים אותם וישר יורדים על 4,או אחרי הבדיקה על 2 וקצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:14 
Psycho Pat כתב:
ולגבי הנושא - בפורום שלנו הביאו כמה ציטוטים מהראיון (http://4everblue.co.il/forum/viewtopic.php?f=2&t=64836):
ציטוט:
תומר סיני: "הסיבה שנעים לא בפ"ת היא הדיבור המגעיל שלו, הוא לא ידע את מקומו, בפ"ת יש סדר.
אני רוצה את יובל נעים מולי כמאמן כפ"ס. אם הוא מאמן גדול בוא נראה אם הוא יקבל קבוצה בליגת העל.
טעות שהבאתי את נעים לפ"ת, טעיתי שלא מיניתי את לנדאו ישר אחרי הפיטורים של נעים. בהפועל פ"ת יש בני אדם, נעים לא כזה. דני לוי בנאדם הזוי, כל מה שהוא אומר קורה הפוך, אני לא מתייחס למה שהוא אומר.
אני וגל חצור נעזוב והפועל פ"ת תתפרק. אלי מחפוד עוד יחזור להפועל פ"ת.
אם פ"ת תרד אני אשם".

סיני פנה לפרימו ואמר לו אתה סמרטוט, אתה בושה, אתה רוצה להיות שלמה שרף ואייל ברקוביץ' אבל אף פעם לא תהיה כמוהם, אתה עיתונאי שצריך להוקיע, אתה מלקק לכולם בחור של התחת ומתעסק רק בצהוב.
פרימו בתגובה: "הכדורגל הישראלי חייב להוקיע אנשים כמוך, בגלל אנשים כמוך אנחנו נראים איך שאנחנו נראים. הרסת את הקבוצה, אתה אדם מביש וצריך לצאת מהכדורגל".

ובינתיים דני לוי מכריז על הקהל של הפועל פ"ת כקהל הכי גרוע במדינה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4071897,00.html):
ציטוט:

ולדעתי כל זה טוב מאד, הלוואי שתומר סיני ודני לוי יתנו כמה שיותר הופעות פומביות כאלו.
אחת הבעיות הכי גדולות שלנו בעשור האחרון הוא שלמרות ההתנהלות ההרסנית, תמיד הצליחו להציג את ראשי המועדון כבעלי כוונות טובות ולהאשים את הקהל בכל צרה אפשרית - האשמות שעדיין לא באמת התאוששנו מהן (מספיק לזרוק לאוויר את מילת הקסם "מאיר שמיר" ולראות איך ההתקוטטות מתחילה).
עכשיו, כשיש לנו בפרונט אנשים כמו דני לוי ותומר סיני, אף אדם שפוי לא ייקח את הצד שלהם והרבה יותר קל לעשות להם דה-לגיטימציה מוצדקת, כמו שעשו, למשל, לשאול אייזנברג או ויקטור יונה. אני לא יודע איך הדברים יפתחו או איך באמת אפשר למנף את זה, אבל ברמת העקרון עדיף לנו כרגע שהעבריינים האלו יצאו משליטה באופן פומבי לעתים כמה שיותר קרובות.

ועדיין, עורך התןוכנית או המגישים לא עצרו אותו וביקשו ממנו יפה לעוף משם לאלף עזאזל אחרי זה.
אבל בגדול, אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:20 
שלא יעיפו אותם. פעם התבאסתי מכל הופעה פומבית של דני לוי כי היא פגעה בשם הטוב של המועדון.
היום, כשכבר אין לנו כזה, אני בעד לתת להם סבב הופעות וראיון אישי במהדורת החדשות כדי שכולם יוכלו לראות עד כמה הם חולי נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
Psycho Pat כתב:
שלא יעיפו אותם. פעם התבאסתי מכל הופעה פומבית של דני לוי כי היא פגעה בשם הטוב של המועדון.
היום, כשכבר אין לנו כזה, אני בעד לתת להם סבב הופעות וראיון אישי במהדורת החדשות כדי שכולם יוכלו לראות עד כמה הם חולי נפש.

נו אז למה לא להקים כבר את הפועל מלאבס?
אפילו כצעד מחאתי. לא הגיע הזמן כבר, במקום לבזבז את האנרגיות על כדוריד נשים ושאר קשקושים? אפילו בשביל האמירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:44 
http://www.youtube.com/watch?v=z1lg5-oFwBY

תומר סיני מקלל את פרימו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
לגבי תומר סיני אתה צודק, לא ידעתי מי הבחור עד היום.
אבל דני לוי? דני לו יכול לא להוציא מילה בעשר השנים הקרובות וזה לא ישנה את המוניטין שלו. כולם כבר הרבה מאוד זמן יודעים מי זה דני לוי והוא לעולם לא הצטייר באופן חיובי בתקשורת או אצל הקהל. פשוט אנשים שלא קשורים להפועל פ"ת ולא אכפת להם מהפועל פ"ת העדיפו לקחת אותו כדמות בידורית ולהתייחס אליו כמוקיון. ואני לא חושב ששום דבר שהוא יגיד ישנה את זה. הוא לא לוזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 00:02 
הפועל כתב:
Psycho Pat כתב:

נו אז למה לא להקים כבר את הפועל מלאבס?
אפילו כצעד מחאתי. לא הגיע הזמן כבר, במקום לבזבז את האנרגיות על כדוריד נשים ושאר קשקושים? אפילו בשביל האמירה

אני לא בטוח שהגענו כבר למצב שבו יהיה קל להשיג את האחדות המלאה בקהל שאנחנו חייבים בשביל שצעד כזה יצליח, ולנסות דבר כזה ולהיכשל זו מכה עצומה.
יש לזה סיכוי הרבה יותר טוב להצליח במידה ויגיע פיצוץ ברמה של פירוק, איחוד או ירידה של כמה ליגות בדרך כזו או אחרת. אבל אם המצב הנוכחי יימשך ללא פיצוץ שכזה, אני מאמין שבכל זאת יהיה ניסיון כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2011, 00:03 
comaor כתב:
http://www.youtube.com/watch?v=z1lg5-oFwBY

תומר סיני מקלל את פרימו

ענק!
למרות שסיני הזה חתיכת פישר אפס, כל מה שאמר על פרימו נכון.
סוף סוף מישהו שלא מפחד להגיד לפרימו את האמת בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: