joshsoos כתב:
its-sick כתב:
פורום של מצטיינים, כל מה שאתם עושים בעבודה שלכם מושלם. רק הגוטמן הזה טועה לפעמים, באמת חוצפה מצידו.
כל אחד פה תיפקד להפליא תחת בוסים מחורבנים מסוכסכים ולא מתפקדים ועם עובדים שמחפשים עבודה אחרת ושמים זין.
הייתי מאד רוצה להיות כמוכם, אבל עם גוטמן אני יותר מזדהה לצערי. כשהיה לי בוס מחורבן, לא הצלחתי לתפקד. כשהייתי בצוות גרוע, גם העבודה שלי התדרדרה.
כדורגל זה ספורט קבוצתי, וכל עבודה קבוצתית תלויה קודם כל בקבוצה כולה.
גוטמן היה צריך להתמודד עם המון דברים שאנחנו לא נדע עליהם לעולם. הוא יודע מתי שחקנים זורקים זין ולא מקיימים הוראות יותר טוב מאיתנו, והוא צריך לנחש מראש מתי בונדר ישקיע ומתי יזרוק זין.
לפעמים הוא טועה. לפעמים הוא מהמר על שי אבל שי לא מגיע למגרש, הוא שם את מבטחו בגילי וגילי הולך לישון.
אתם באמת רוצים שתמיד הוא יידע מראש מה יקרה? לאף אחד אין יכולות כאלה. יותר מדי שחקנים לא שיחקו טוב, וקשה להאשים בזה את גטמן כשהמערכת כולה לא מתפקדת.
גם קשטן נכשל המון פעמים בקריירה, זה לא שלא נתעצבן על כל הטעויות שנחשוב שהוא עושה אם יחזור אלינו.
מה לעשות, רב"ש ועטר עוד לא הוכיחו את עצמם. הספיק לנו הניסוי של גיי לוזון. לא צריך כוכבים עתידיים, צריך מאמנים עם קבלות.
לדעתי אין תחליף שבוודאות עדיף על גוטמן, ואם להמר אז אני מעדיף להמר על גוטמן שוב.
וואלה, איזה קבלות היו לגוטמן לפני שבא אלינו? עשר שנים של כשלון. איזה קבלות היו לרוני לוי לפני שלקח שלוש אליפויות רצוף? איזה לאלישע לוי?
לאלי גוטמן יש קבלות אצלנו, אבל יש גם מספיק שגיאות. זה נחמד שאתה מז'אנר "קשה להאשים אותו, המערך לא חשוב, לפעמים הוא מהמר לא נכון", מה לעשות והאשכול הזה זרוע בדעות מנומקות שגורסות, עפ"י מה שאנחנו רואים, שמדובר בשיטה של כשלון, לא הימור. מדובר במאמן שהתמיד בשיטה שלא מתאימה ולמרות זאת לא שינה כלום, ואז נכנס אלמנט ההימור והפאניקה, 20 דקות לסוף משחקים שלא הולך בהם.
לא קל לו לתפקד? נכון. לאלישע קל לתפקד? הבעלים שלו מכר לו שחקני מפתח והביא חיזוק של כלום במקום, סרב במופגן להאריך לו חוזה לאורך כל העונה כשהוא קורא בכל העיתונים שהוא עף לטובת רב"ש/עטר ( משחק אליפות היום ועדיין אין מילה ). לחץ זה חלק מהעניין בכדורגל, ובלגאן עם בעלים לא היה זה שהביא את גוטמן להחליט על שי וידין באמצע קבוע למרות שזה הרס לנו את המשחק כל פעם מחדש, על זהבי בצד, על בונדר, על שבחון במשחק עונה, על טועמה שמיובש, על טוטו ובן ביחד דרך קבע למרות שהם אותו סוג שחקן. אלה החלטות של מאמן. ומעל הכל, מדובר בדפוס, התנהגותי ומקצועי, כך הוא התנהג גם לפני שנתיים, וכך הפועל נראתה בדיוק, עם אותן שגיאות. ללמדך שהקשר לבעלים במקרה הזה קלוש.
לא שלבעלים אין קשר הדוק לכלל העונה ( אבל אז יש להם גם חלק בהצלחות, לא? ) ולכן הם צריכים לצאת בחוץ, וגם הסגל חייב רענון ומאמן שיחזיק אותם קצר. אבל לבוא ולומר שאין תחליף ראוי זו גניבת דעת ברמה שגוטמן יודע לעשות כל כך טוב, וזה בלי קשר שהמאמן עצמו כבר לא ראוי להפועל לדעתי.
ומעבר לזה, ברמה העקרונית, בעלים חרא זה לא תעודת ביטוח. הרושם הוא שמבחינת חלק משמעותי מהאוהדים, בגלל שגוטמן פועל בסביבה קשה, לא משנה מה יקרה - הוא בסה"כ בסדר.
זו גישה מאוד מאוד בעייתית.
הבעלים שלנו מיץ של הזבל הלוואי ויעופו קבינימאט. הם הזיקו קשות לקבוצה.
אבל הם לא קשורים להחלטה הגורפת לעלות עם ידין ושי ביחד למרות שזה לא עובד.
הם לא קשורים לעובדה שהמערך שלנו יוצר פקק באמצע כל משחק מחדש ולא משנים כלום
הם לא קשורים להחלטה שברוב העונה בונדר פותח
הם לא קשורים לעובדה שהבלם הכי טוב שלך חיכה חודשיים להיכנס לקאדר
הם לא קשורים לייבוש של טועמה
הם לא קשורים להחלטה להעלות את שבחון ובונדר במשחק העונה.
הם לא קשורים לחליופים ההזויים מול נתניה
הם לא קשורים למשחקי מנהיגות מול ערן בדרבי
אז נכון, גוטמן בן אדם. הוא לא מושלם. הוא יכול לטעות וכו'
עם הכל אני יכול לחיות חוץ מדבר אחד. הנטייה שלו לא ללמוד מטעויות ולהגיב לשינויים. פה גוטמן נופל פעם אחר פעם.