תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: העבירה ב0.4 שניות לסיום
הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:15 
עוד טעות שלא נופלת מזאת של חיימוביץ',למה היה צריך לעשות שם את העבירה? מקסימום היה קולע והארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: העבירה ב0.4 שניות לסיום
הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
בגלל השידור הקטוע לא הצלחתי לראות. הזריקה החוזרת היתה מוצדקת?
אחד ההפסדים הכי כואבים שחוויתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
ועדת חקירה איך לא לקחנו את הריבאונד הזה.
ואם כבר עשיתם פאול, תדאגו שזה יהיה אחד שהוא לא יקום ממנו בדקה שתיים הקרובות.
זה פשע לתת לו לקלוע את הסל ולהוציא אותו גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
ועדת חקירה איך לא לקחנו את הריבאונד הזה.

כבר היה לנו שטות כזאת לפני הפלייאוף של לעשות פאול קל מדי בסוף ולקבל סל על הראש בתמורה.

נשבר הלב מהמשחק הזה.
אסור לעלות ממקום שני כי כרגע אנחנו לא ראויים לעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 22:55 
הזריקה החוזרת היתה מוצדקת באלף אחוז.

ירון להט המטומטם נכנס לדילייני לפני הגוף בערך רבע שניה אחרי שזרק.

אח"F כמובן שהוא לא סגר אותו כמו שהיה צריך לעשות ודילייני לקח את הריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
1.ירון להט חתיכת מטומטם הוא בכל מקרה יחטיא אז בשביל מה לתכנן להרוס לו את הזריקה הראשונה (שאגב יצאה גרועה לחלוטין והכדור היה בידיים שלנו).
2.BOX OUT של זורק עונשין, כששיחקתי כדורסל בגיל 10 לימדו אותי כשאני סוגר שלישי בזריקות עונשין אני עושה בוקס אאוט לקולע העונשין, ירדן שוורצמן איבוד ששווה עוד עונה בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
ו עדת חקירה איך לא לקחנו את הריבאונד הזה.

כמו שלא לוקחים את כל שאר הריבאונד הגנה העונה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 23:37 
ובגלל זה בדיוק אמרתי לפרביס אחרי שטוהר קלע שאנחנו לא צריכים לעשות עבירה. היה ברור לי שיקחו לנו ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
כיפה אדומה כתב:
ו עדת חקירה איך לא לקחנו את הריבאונד הזה.

כמו שלא לוקחים את כל שאר הריבאונד הגנה העונה ...

צריך להבין שהריבאונד שקיבלנו על הראש ב3.7 שניות לסיום של דילייני זה לא ריבאונד של אתלטיות ולא שום דבר אחר, לאורך העונה אנחנו חלשים בריבאונד, כי שחקנים לא נלחמים לריבאונד, כי לא קופצים, כי לא יורדים לעזור ליוטר מתחת לסל וכו'
הריבאונד הזה זה פשוט סגירה שלומדים בגיל 10 בכדורסל, שחקן שעומד ליד זורק סוגר אותו בבוקס אאוט פשוט, לא נותן לו לזוז וזהו.
הכדור עבר מעל יוטר במקרה הכי גרוע מגיע לברדפורד עם הגב לסל עם 3 שניות על השעון כשיש את כל העולם ואישתו בעזרה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 00:50 
Adom Bdam כתב:
עוד טעות שלא נופלת מזאת של חיימוביץ',למה היה צריך לעשות שם את העבירה? מקסימום היה קולע והארכה.

זאת לא היתה עבירה מכוונת, הוא ניסה להגן על הזורק ויצא שהוא עשה עבירה. לא כל עבירה בכדורסל היא מכוונת.

(אלא אם בטלוויזיה ראו בבירור שהוא עשה את זה בכוונה, מהמגרש זה לא היה נראה ככה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הריבאונד לא יכול להיות שדיניילי לוקח ריבאונד על יוטר ורוקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 09:07 
לדעתי לא הייתה שום עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 13:18 
הריבאונד קפץ החוצה, ובזמן שיוטר ורוקני סגרו (מצוין) בבוקס אאוט את ברדפורד, דילייני בא מאחור ומכיוון שמי שהיה אמור לסגור אותו לא עשה את זה, הוא הגיע מאחוריהם לקחת את הריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:06 
purvis short כתב:

זו דעתי עוד מאמש במהלך שצפיתי בו בטלוויזיה ומשום מה אף אחד לא מדבר על כך. לא היה סל ועבירה על דלייני והשופט לקח פה החלטה שניצחה משחק. יש לי ויכוח מר ונמהר עוד מאמש על השניות האחרונות של המשחק. באופן כללי השיפוט לא נטה לטובתנו כלל והיו לי הרבה דוגמאות על הקיפוח שלנו, אבל אם נתעלם מכך, הרי שעל טוהר לפני הקליעה היה בפירוש ניתן לתת עבירה במתכוון בדרך לסל כששחקן הבקעה ניסה לעצור אותו וחימוביץ עם הכח שלו המשיך וניפנף אותו בדרכו לסל. כנראה שתי העבירות הטכניות שניתנו לפני כן, מנעו מהשופט להתייחס לכך, למרות שהיתה מכה ברורה לידו של חימוביץ, כך שאפילו עבירה רגילה לא ניתנה, משום שגם השופטים, כך אני מניח לא האמינו שהבקעה יחזרו למשחק, אבל זה לא ממין העניין לשופט שצריך לשרוק על מה שראה.

נוסף על כך, הכניסה של להט לבקבוק לא צריכה להישרק משום שדלייני לא עבר את קו הטבעת ונדמה לי שהשופט גילי כהן אף העיר לדלייני על כך, בבואו לבצע את הזריקה הנוספת בהזדמנות השניה שניתנה לו . הטעות הכי קריטית מבחינתי עם השופטים שנתנו סל ועבירה לדלייני שנפל מעוצמת הניתור שלו והקליעה ולא הבחנתי כלל בעבירה של שחקננו עליו. זה מבחינתי היתה החלטה גרועה של שופט שלקח החלטה מכרעת עם חצי שניה לסיום וקבע גורל של משחק.

אני צופה שנים רבות בכדורסל ואני יכול להיזכר אולי בפעמיים במשך השנים הרבות שנלקחה החלטה דומה לזו. אני בקשרים הדוקים עם שופטי כדורסל חברים שלי ואף הם טורחים לא אחת להבהיר לי שההנחיה בעבורם היא לא להכריע משחק בשניות הסיום בעבירות כאלו ואחרות, אלא אם הם בוטות באופן יוצא מהכלל והם מעדיפים שהשחקנים יכריעו ולא הם.

אני חושב שקופחנו קשות אתמול ואין לי מושג מה היה קורה אם וכאשר היתה ההארכה. כל זה מעבר לכל מה שהחברים כאן כתבו אודות הסל של טוהר וההחלטות הקריטיות של אברהמי ועל העובדה שאף אחד משחקננו אפילו לא חשב לעשות משהו בחצי השניה שנותרה ולנסות ולעשות עימה משהו.

חבל מאוד זה היה בידיים שלנו ואירועי השניות האחרונות, מאוד כואבים ומתסכלים ועדיין עד שזה לא נגמר צריך לתת את הכל ולהוכיח לעצמנו שהעונה והעליונות שגילנו בה, לא היתה לשווא וצריך להאמין בכל לב שאפשר לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
SHIMON כתב:
purvis short כתב:

זו דעתי עוד מאמש במהלך שצפיתי בו בטלוויזיה ומשום מה אף אחד לא מדבר על כך. לא היה סל ועבירה על דלייני והשופט לקח פה החלטה שניצחה משחק. יש לי ויכוח מר ונמהר עוד מאמש על השניות האחרונות של המשחק. באופן כללי השיפוט לא נטה לטובתנו כלל והיו לי הרבה דוגמאות על הקיפוח שלנו, אבל אם נתעלם מכך, הרי שעל טוהר לפני הקליעה היה בפירוש ניתן לתת עבירה במתכוון בדרך לסל כששחקן הבקעה ניסה לעצור אותו וחימוביץ עם הכח שלו המשיך וניפנף אותו בדרכו לסל. כנראה שתי העבירות הטכניות שניתנו לפני כן, מנעו מהשופט להתייחס לכך, למרות שהיתה מכה ברורה לידו של חימוביץ, כך שאפילו עבירה רגילה לא ניתנה, משום שגם השופטים, כך אני מניח לא האמינו שהבקעה יחזרו למשחק, אבל זה לא ממין העניין לשופט שצריך לשרוק על מה שראה.

נוסף על כך, הכניסה של להט לבקבוק לא צריכה להישרק משום שדלייני לא עבר את קו הטבעת ונדמה לי שהשופט גילי כהן אף העיר לדלייני על כך, בבואו לבצע את הזריקה הנוספת בהזדמנות השניה שניתנה לו . הטעות הכי קריטית מבחינתי עם השופטים שנתנו סל ועבירה לדלייני שנפל מעוצמת הניתור שלו והקליעה ולא הבחנתי כלל בעבירה של שחקננו עליו. זה מבחינתי היתה החלטה גרועה של שופט שלקח החלטה מכרעת עם חצי שניה לסיום וקבע גורל של משחק.

אני צופה שנים רבות בכדורסל ואני יכול להיזכר אולי בפעמיים במשך השנים הרבות שנלקחה החלטה דומה לזו. אני בקשרים הדוקים עם שופטי כדורסל חברים שלי ואף הם טורחים לא אחת להבהיר לי שההנחיה בעבורם היא לא להכריע משחק בשניות הסיום בעבירות כאלו ואחרות, אלא אם הם בוטות באופן יוצא מהכלל והם מעדיפים שהשחקנים יכריעו ולא הם.

אני חושב שקופחנו קשות אתמול ואין לי מושג מה היה קורה אם וכאשר היתה ההארכה. כל זה מעבר לכל מה שהחברים כאן כתבו אודות הסל של טוהר וההחלטות הקריטיות של אברהמי ועל העובדה שאף אחד משחקננו אפילו לא חשב לעשות משהו בחצי השניה שנותרה ולנסות ולעשות עימה משהו.

חבל מאוד זה היה בידיים שלנו ואירועי השניות האחרונות, מאוד כואבים ומתסכלים ועדיין עד שזה לא נגמר צריך לתת את הכל ולהוכיח לעצמנו שהעונה והעליונות שגילנו בה, לא היתה לשווא וצריך להאמין בכל לב שאפשר לעשות זאת.

אם באמת היו שורקים היו חייבים לתת בלתי ספורטיבית וכנראה שלא רוצה מהסיבות שציינת ,אבל במצב שהיה אם טוהר היה גומר את השעון לא היינו מדברים על זה בכלל
ואז היה יוצא שזה שלא שרקו זה היה לטובתנו ...
חבל שכך נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
SHIMON כתב:
purvis short כתב:

שופטים לא רוצים להכריע משחק?
גם נגד נתניה בחצי גמר קיבלנו שריקה סופר שנויה במחלוקת וסופר מכרעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2011, 22:11 
השופטים האלה הגיעו למגרש במטרה להכריע את המשחק. לא שום מטרה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
שופטים לא רוצים להכריע משחק כל עוד לא מדובר בהפועל תל אביב או ביריבה של מכבי תל אביב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: