purvis short כתב:
לדעתי לא הייתה שום עבירה.
זו דעתי עוד מאמש במהלך שצפיתי בו בטלוויזיה ומשום מה אף אחד לא מדבר על כך. לא היה סל ועבירה על דלייני והשופט לקח פה החלטה שניצחה משחק. יש לי ויכוח מר ונמהר עוד מאמש על השניות האחרונות של המשחק. באופן כללי השיפוט לא נטה לטובתנו כלל והיו לי הרבה דוגמאות על הקיפוח שלנו, אבל אם נתעלם מכך, הרי שעל טוהר לפני הקליעה היה בפירוש ניתן לתת עבירה במתכוון בדרך לסל כששחקן הבקעה ניסה לעצור אותו וחימוביץ עם הכח שלו המשיך וניפנף אותו בדרכו לסל. כנראה שתי העבירות הטכניות שניתנו לפני כן, מנעו מהשופט להתייחס לכך, למרות שהיתה מכה ברורה לידו של חימוביץ, כך שאפילו עבירה רגילה לא ניתנה, משום שגם השופטים, כך אני מניח לא האמינו שהבקעה יחזרו למשחק, אבל זה לא ממין העניין לשופט שצריך לשרוק על מה שראה.
נוסף על כך, הכניסה של להט לבקבוק לא צריכה להישרק משום שדלייני לא עבר את קו הטבעת ונדמה לי שהשופט גילי כהן אף העיר לדלייני על כך, בבואו לבצע את הזריקה הנוספת בהזדמנות השניה שניתנה לו . הטעות הכי קריטית מבחינתי עם השופטים שנתנו סל ועבירה לדלייני שנפל מעוצמת הניתור שלו והקליעה ולא הבחנתי כלל בעבירה של שחקננו עליו. זה מבחינתי היתה החלטה גרועה של שופט שלקח החלטה מכרעת עם חצי שניה לסיום וקבע גורל של משחק.
אני צופה שנים רבות בכדורסל ואני יכול להיזכר אולי בפעמיים במשך השנים הרבות שנלקחה החלטה דומה לזו. אני בקשרים הדוקים עם שופטי כדורסל חברים שלי ואף הם טורחים לא אחת להבהיר לי שההנחיה בעבורם היא לא להכריע משחק בשניות הסיום בעבירות כאלו ואחרות, אלא אם הם בוטות באופן יוצא מהכלל והם מעדיפים שהשחקנים יכריעו ולא הם.
אני חושב שקופחנו קשות אתמול ואין לי מושג מה היה קורה אם וכאשר היתה ההארכה. כל זה מעבר לכל מה שהחברים כאן כתבו אודות הסל של טוהר וההחלטות הקריטיות של אברהמי ועל העובדה שאף אחד משחקננו אפילו לא חשב לעשות משהו בחצי השניה שנותרה ולנסות ולעשות עימה משהו.
חבל מאוד זה היה בידיים שלנו ואירועי השניות האחרונות, מאוד כואבים ומתסכלים ועדיין עד שזה לא נגמר צריך לתת את הכל ולהוכיח לעצמנו שהעונה והעליונות שגילנו בה, לא היתה לשווא וצריך להאמין בכל לב שאפשר לעשות זאת.