תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 07:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הדרבי - במוצאי שבת 14/5 (19:30)
הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 00:36 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
steven כתב:
חלאס! די! יש פה אוהדים שמשקרים לעצמם, אחרי שבמשך שנה וחצי השוו כל נוד בהפועל למכבי חיפה.. פשוט מביך

זה מכיוון שחיפה היא אמפריה ספורטיבית מקומית שהשגיה באירופה לא רחוקים משלנו, אם בכלל.
פ

דני גולפיטק מוסר בתגובה:
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

העובדה שאני אישית חושב שההשגים שלנו גדולים יותר, לא אומר שחיפה לא עשתה כלום באירופה.
זה אמנם היה בגביע המחזיקות, אבל הם עשו מסע גדול עוד לפני שידענו מה זה אירופה.
הם עברו את שלב הנוקאאוט של אחרי הבתים, מה שאתה לא הצלחת
הם היו פעמיים בליגת האלופות, כשאחת הפעמים היתה בלי מסלול מקוצר של פלאטיני (ועברו את שטורם-מולה אתה קרסת).
עכשיו אפשר להתווכח על למי יש יותר גדול, שזה בדיוק מה שאמרתי שאנחנו עושים בתשובה לסטיבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 00:37 
.

נערך לאחרונה על ידי steven בתאריך 21 מאי 2011, 19:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
steven כתב:

באותה תקופה התביישתי אחרי שניצחנו את בנפיקה ורצנו להשוות את זה לניצחון שלהם על מנצ'סטר... הוריד לי חצי מהחיוך... אנחנו עד כדי כך מקנאים בהם שאנחנו רצים לדבר על זה? בצל שלהם?
אז אני לא סבלתי את זה.. אבל מספר אנשים פה שרצו לחגוג על זה פתאום מדברים שונה.. וזה די מרתיח אותי..

ממה שאני רואה דווקא יש פה עקביות...אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה.
לחיפה יש השגים ספורטיבים מסויימים שאין לנו אלא לקנא. הם מתנהלים בצורה שאם לנו היתה אותה היינו היום בשמיים.
זה עדיין לא אומר שהמועדון עצמו מעניין. היינו מדברים באותה צורה לו היתה זו מכבי פ"ת שעשתה את ההשגים האלה.
ההשוואה היא לא כי אנחנו רוצים להיות טובים מחיפה, אלא כי אנחנו רוצים להיות הכי טובים...
תנסה לדמיין את מכבי עם 7 אליפויות ו2 הופעות בצ'מפיונס ותגיד לי אם זה אותו דבר בעיניך..

ומילה לגבי בנפיקה.. נצחת קבוצה גדולה, שפירקה את ליון (למרות ה2 שערים בסוף שהורידו מהחגיגה), והיתה חייבת ניצחון בשביל להשאיר סיכוי להגיע לשמינית. הגיע לבלומפילד וקיבלה 3.
מנצ'סטר הגדולה, אמנם, הגיעה לקפריסין עם הראש בבחורות שהם יזיינו בערב, כשהמקום הראשון מובטח. ביג פאקינג דיל. תשווה את זה להדחה של צ'לסי מגביע אופא..קדימה.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 09 מאי 2011, 00:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 00:45 
.

נערך לאחרונה על ידי steven בתאריך 21 מאי 2011, 19:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 00:55 
http://www.youtube.com/watch?v=A6CR4JYJz7U

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
קבוצה שמכבדת את עצמה לא מודחת מול מינסק בסיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופאית. וזה לא שהיא התפרקה או משהו, זה בעונה שהיא לוקחת אליפות. מועדון אמיתי לא היה מרשה את זה לעצמו.
חוץ מזה, ספורטיבית היא יריבה ראוייה. ספורטיבית, היא מעניינת. כי בכל זאת, מי עוד יש? מכבי? בית"ר? הן כרגע לא קבוצות ראויות. כשהיא לא תהיה קבוצה טובה, לאף אחד לא יהיה אכפת. ובגלל זה, גם בעונות שאנחנו מתמודדים איתם על האליפות, המשחק נגדם(גם משחק העונה, סיבוב שלישי, על האליפות) לא מתקרב לדרבי. אי אפשר להשוות בכלל בין שני המעמדים. מה יש למכבי חיפה? את הפועל חיפה? "דרבי" שמביא 7 אלף צופים לא ראוי להיקרא דרבי. מכבי? מכבי לא משתינים עליהם, ובגלל זה אתמול הקהל הלא מעניין שלהם עבר משירת "פנאתנאייקוס" ל"הפועל זונה" בתקווה שאוהדי מכבי יצטרפו אליהם. ובגלל זה הם ממשיכים לטעון ש"מכבי יש רק בחיפה", ואין אוהד מכבי אחד שלא מתפוצץ מצחוק כשהוא שומע את זה. כי הם לא מעניינים, הם "מכבי" בידיוק כמו שהלוזונים הם "מכבי". אף קהל לא מוכן לשתף פעולה עם הניסיונות שלהם ליצור שינאה, בגלל זה כל ישראל שמחה שהם לוקחים אליפות ולא אנחנו. בגלל זה הם שרים "כל העולם כולו מכבי חיפה", אף אחד לא שונא אותם, וכשהם נגד הפועל, כולם איתם. כולם גם היו עם מכבי הרצליה אם היא הייתה מתמודדת איתנו על האליפות. הם לא מעניינים, והעובדה שאנחנו מתעסקים בהם בפורום לא אומרת שהם כן.
סעו, סעו לחגוג בחוף דדו. כשהדייגים ישאלו "מה קרה?" ותענו להם "מכבי חיפה לקחה אליפות", הם יענו "אה, לא מעניין".

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 01:53 
איך אפשר להתייחס ברצינות לכל הדבר הזה? אריק בנאדו פאקינג פותח בהרכב שלהם ואתם מנסים להסביר להם שהם לא מעניינים?

טיעון כמו לכל אחד (לי אין) יש מנוי ליד .. מראה כמה מדובר באנשים מנותקים מהמציאות

כואב לי מאד שהפועל לא הצליחה לקחת אליפות.. שירים של אוהדי מכב* בדרבי הקרוב (ד"א מכב*= מכב* ת"א כמו שהפועל=הפועל ת"א) יכאבו לי הרבה יותר מאשר העובדה שחיפה או כל קבוצה אחרת (שהיא לא מכב* או ביטר) לקחה את אליפות

ולמרות שאתם מתכחשים לזה.. גם לאוהדי מכב* לא באמת אכפת ממכם, אז דחילאק.. עברו הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 05:37 
ramig76 כתב:
סליחה על השאלה, אבל למה אוהדי מכבי חיפה מקבלים גישה לפורום של הפועל?

דברו על הדרבי -יותר חשוב ויותר מעניין,
רק תביאו את הדרבי :hapoel:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
URIKA כתב:

אצלי לא רואים כלום
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דרך אגב המשתמש ג'ון ג'ון מתלהם וצריך לעוף מפה.
סלקטר דווקא מצטייר כאדם תרבותי שלא בא להתסיס וכן בא לדבר בצורה נאה.(אולי אני נאיבי)

סלקטר - ייאמר לזכותו - מסווה את הרצון לעימותים בהרבה חן . אחרת מה יש לו עוד לחפש פה ? שיקרא כקורא סמוי
(אם הכוונות שלך אחרות - אני מתנצל . זה מה שהשתמע לי מהתגובות פה ומהדיון הקודם על לנדאו והקיזוז)

סלקטר כתב:
מודה, אני לא קורא את התגובות שלך עד הסוף כי בדרך כלל בתגובות שלך יש מאין טון מתנשא כזה שלא כיף לקרוא.
על מה אתה רוצה שאני אגיב?

אתה צודק , הגבתי בשחצנות כי הגבתי לתגובות שחצניות . זה כמובן לא מנקה אותי מאשמה (אני לא ציני)
אפשר כמובן לריב פה עוד שנים - אוהדי הפועל יגידו שאתם עוד קבוצה מבחינתם , יריבה ספורטיבית (כמו שייחלנו להפסד של בנפיקה לשאלקה בליגת האלופות השנה) . אתם תטענו בחזרה ששונאים אתכם.
זו תמצית של ריבים בין אוהדי ספורט - ע"ע הנבדל של לנדאו (אנחנו לעולם נזכיר שהוא היה פסיבי ונביא ביסוסים שיש חוק שנחקק בנושא לפני 86 , לכם אני מניח שיש משהו ששולל את אותו חוק ונותן לכם לגיטימציה להמשיך את הויכוח)
השאלה היא אם אכן יש טעם להגיב (אני אסביר מדוע בכל עונה אחרת אני לא נגדכם כי אתם פשוט יריבה ספורטיבית , אתה תגיד לי שאני משקר לעצמי וחוזר חלילה . וזה בכלל לא חשוב מי צודק)

השאלה הגדולה היא מה מר ג'ון ג'ון רצה לעשות בעצם כתיבת ההודעות המתנשאות שלו פה . אם אני מבין את כוונתו נכון הוא צריך לעוף מפה על טיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:06 
רועי כתב:
לירון האדום כתב:
דרך אגב המשתמש ג'ון ג'ון מתלהם וצריך לעוף מפה.
סלקטר דווקא מצטייר כאדם תרבותי שלא בא להתסיס וכן בא לדבר בצורה נאה.(אולי אני נאיבי)

סלקטר - ייאמר לזכותו - מסווה את הרצון לעימותים בהרבה חן . אחרת מה יש לו עוד לחפש פה ? שיקרא כקורא סמוי
(אם הכוונות שלך אחרות - אני מתנצל . זה מה שהשתמע לי מהתגובות פה ומהדיון הקודם על לנדאו והקיזוז)

סלקטר כתב:
מודה, אני לא קורא את התגובות שלך עד הסוף כי בדרך כלל בתגובות שלך יש מאין טון מתנשא כזה שלא כיף לקרוא.
על מה אתה רוצה שאני אגיב?

אתה צודק , הגבתי בשחצנות כי הגבתי לתגובות שחצניות . זה כמובן לא מנקה אותי מאשמה (אני לא ציני)
אפשר כמובן לריב פה עוד שנים - אוהדי הפועל יגידו שאתם עוד קבוצה מבחינתם , יריבה ספורטיבית (כמו שייחלנו להפסד של בנפיקה לשאלקה בליגת האלופות השנה) . אתם תטענו בחזרה ששונאים אתכם.
זו תמצית של ריבים בין אוהדי ספורט - ע"ע הנבדל של לנדאו (אנחנו לעולם נזכיר שהוא היה פסיבי ונביא ביסוסים שיש חוק שנחקק בנושא לפני 86 , לכם אני מניח שיש משהו ששולל את אותו חוק ונותן לכם לגיטימציה להמשיך את הויכוח)
השאלה היא אם אכן יש טעם להגיב (אני אסביר מדוע בכל עונה אחרת אני לא נגדכם כי אתם פשוט יריבה ספורטיבית , אתה תגיד לי שאני משקר לעצמי וחוזר חלילה . וזה בכלל לא חשוב מי צודק)

השאלה הגדולה היא מה מר ג'ון ג'ון רצה לעשות בעצם כתיבת ההודעות המתנשאות שלו פה . אם אני מבין את כוונתו נכון הוא צריך לעוף מפה על טיל

ושוב נתקן למען הדורות הבאים.
גילי לנדאו לא היה בשום רגע בנבדל באותו שער (לא אקטיבי ולא פאסיבי).
מי שהיה בנבדל פאסיבי היה אלי יאני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
ושוב נתקן למען הדורות הבאים.
גילי לנדאו לא היה בשום רגע בנבדל באותו שער (לא אקטיבי ולא פאסיבי).
מי שהיה בנבדל פאסיבי היה אלי יאני.

!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
בני , לכולם זה ברור . דני גם הביא ביסוס לקיומו של חוק הנבדל הפסיבי לפני עונת 1985/86

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:28 
שאני אבין משהו סלקטר עוד בוכה על נבדל משנת 1986 וקורא לנו בכיינים???? :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:32 
רועי כתב:
בני , לכולם זה ברור . דני גם הביא ביסוס לקיומו של חוק הנבדל הפסיבי לפני עונת 1985/86

דברתי על זה שכולם אומרים שלנדאו היה בנבדל כשהוא בכלל לא היה (גם לא פאסיבי).

כבר ראיתי כתבות "עיתונאיות" על כך שלנדאו היה בנבדל של כמה מטרים
ולכן חשוב שמי שלא ראה את השער בעצמו אלא רק שמע על הגול הזה יידע את הפרטים המדויקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
רועי כתב:

דברתי על זה שכולם אומרים שלנדאו היה בנבדל כשהוא בכלל לא היה (גם לא פאסיבי).

כבר ראיתי כתבות "עיתונאיות" על כך שלנדאו היה בנבדל של כמה מטרים
ולכן חשוב שמי שלא ראה את השער בעצמו אלא רק שמע על הגול הזה יידע את הפרטים המדויקים.

מי שלא ראה מוזמן לראות ואף להקפיא את התמונה ב - 0:46
בתמונה שהקפאתם הכדור כבר באוויר ולנדאו בקו השומר שלו , כשיש שומר שאפילו עומד עמוק יותר

רק תיקון אחד למוטי חביב - זו הייתה השבת השניה הכי דרמטית בתולדות הכדורגל הישראלי
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
עוד שתי הערות
1. חיימוביץ' לא מודע לתקנות שהופצו שנתיים קודם (?) ע"י פיפ"א או אופ"א , פרטים אצל גולפיטק
2. הכתבה הנ"ל שודרה בערוץ 1 כעשר דקות לפני שזה שודר בערוץ 1:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 15:05 
שאלוהים יעזור לי. איך הצלחתם לחזור עכשיו לגילי לנדאו?
ושוב רועי, אני לא רוצה להיכנס איתכם לויכוח של האם אתם באמת שונאים אותנו, האם באמת כואב לכם שדווקא אנחנו (אולי) ניקח אליפות. כי כמו שאמרת, זה ויכוח עקר.
מה שכן חשוב לי להגיד, זה שהכינוי "אשדוד עם תארים" הוא כינוי מעליב, מתנשא ושחצני. לאותה אשדוד עם תארים יש את אחד הקהלים הגדולים בארץ (כנראה שבר"ג נגיע ברביעי ל15000), יש לנו יותר ניצחונות עליכם בהיסטוריה, ואנחנו הקבוצה שמוציאה הכי הרבה שחקנים לאירופה ולנבחרות השונות כבר 30 שנה.
אז אני לא מבין. קבוצה שהיא מהפריפריה, ואינה מנופפת בדגל הגזענות היא בהגדרה קבוצה בלי אופי?
אני מכבד אותכם מאוד כיריבה ספורטיבית, אבל לעולם אני לא אבוז לכם ואתעלם מקיומכם וכך אני מצפה גם מהיריבה הספורטיבית שלי. בטח אם אתם טוענים שאין לכם שוג רגש של שנאה כלפינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 15:08 
מי מתעלם מקיומכם?
אתה הקבוצה הכי טובה בישראל, לא מספיק לכם?
פשוט מבחינה "ערכית" או יריבות ספורטיבית אם תרצה, אין הבדל ביניכם למכבי נתניה לדוגמה. אם מכבי נתניה תשלוט פה 10 שנים והמאבקי אליפות שלנו יהיו נגדה אז המשחקים נגדם יהיו משחקי עונה, והמשחקים נגדכם יהיו עוד משחק ליגה חשוב (בהנחה שנתניה תשלוט על חשבונכם ואתם תהיו קבוצת מרכז טבלה).

לעומת זאת אם מכבי או בית"ר יהיו מרכז טבלה ומטה (אה רגע, בית"ר כבר כזאת...) עדיין המשחקים נגדם יישארו חמים ובעלי יוקרה נוספת מלבד שלוש הנקודות שעליהן משחקים. למה? כי אלו קבוצות יריבות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין גם איך חושבים שאנחנו משקרים לעצמנו.
מישהו בחיפה שמע אותנו שרים להם חיפה זונה?
כל משחק נגדם חצי מהזמן הקהל שלהם מתעסק בנו ואנחנו לא מגיבים.
צריך גם להזכיר שבחגיגות האליפות הם לא הוזכרו, אלא רק מכבי ובית"ר?
די, לא רוצים לשנוא אתכם.
תעזבו אותנו.

ואני קורא למי שלומד פסיכולוגיה לעשות עבודת גמר על אוהדי הפועל חיפה.
מעניין אותי לקרוא מחקר פסיכולוגי שיבדוק מה גורם להם לשנוא את מכבי חיפה.
כי אני לא הבנתי עדיין מה יש לשנוא בהם, וגם לא הבנתי איך פרווה יכול לעורר רגשות כלשהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
כן, אני בטוח שלא יכאב לך בכלל אם ניקח אליפות. במיוחד בשנה שעל הנייר היה לכם את הקבוצה הכי טובה בפער ענק מהשאר, עם תקציב עצום ושיא מנויים :ROSE:

כואב לי על אמא שלך.
ואני בטוח שגם לה כואב (עם הזין שהיא מקבלת יום יום, איך לא?)

יופי אילצת אותי לקלל בכזה יום.
מרוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
שאלוהים יעזור לי. איך הצלחתם לחזור עכשיו לגילי לנדאו?
ושוב רועי, אני לא רוצה להיכנס איתכם לויכוח של האם אתם באמת שונאים אותנו, האם באמת כואב לכם שדווקא אנחנו (אולי) ניקח אליפות. כי כמו שאמרת, זה ויכוח עקר.
מה שכן חשוב לי להגיד, זה שהכינוי "אשדוד עם תארים" הוא כינוי מעליב, מתנשא ושחצני. לאותה אשדוד עם תארים יש את אחד הקהלים הגדולים בארץ (כנראה שבר"ג נגיע ברביעי ל15000), יש לנו יותר ניצחונות עליכם בהיסטוריה, ואנחנו הקבוצה שמוציאה הכי הרבה שחקנים לאירופה ולנבחרות השונות כבר 30 שנה.
אז אני לא מבין. קבוצה שהיא מהפריפריה, ואינה מנופפת בדגל הגזענות היא בהגדרה קבוצה בלי אופי?
אני מכבד אותכם מאוד כיריבה ספורטיבית, אבל לעולם אני לא אבוז לכם ואתעלם מקיומכם וכך אני מצפה גם מהיריבה הספורטיבית שלי. בטח אם אתם טוענים שאין לכם שוג רגש של שנאה כלפינו.

ראשית כל , לא כתבתי בשום מקום שאתם אשדוד עם תארים
כמו שכתבתי , כשאתם בצמרת ואנחנו בצמרת מתעוררת יריבות . למה ? כי אתם אחת מהקבוצות הגדולות בישראל כיום , ומאז אמצע שנות השמונים (למעט כמה שנים בשנות התשעים)
הפואנטה במה שאני אומר היא שאם מכבי נתניה הייתה לוקחת מאיתנו את האליפות השנה באותה צורה והתיקו 2 בבלומפילד היה למשל מול הפועל עכו , התגובות בפורום היו זהות
הכאב הוא מאובדן האליפות ולא מזה שאחת משתי הקבוצות הגדולות בישראל לקחה לנו אותו
זה משהו שג'ון ג'ון מסרב להבין משום מה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
כמובן מההודעה שלי ניתן להבין שאני לא מתעלם מקיומכם
אף אחד לא מתעלם מקבוצה שהייתה מתחרה ישירה שלנו על האליפות ב- 8 מתוך 11 העונות האחרונות
העניין הוא שאתם יריבה ספורטיבית ותו לו כפי שכתבתי עשרות פעמים בעבר , יריבה ספורטיבית כמו שנתניה הייתה לפני 30-40 שנה (אני לא מביא את נתניה כדוגמא מונפצת כמו מכבי פ"ת . אני מביא אותה כתקדים עבר; היום כשהיא לא מתחרה ישירה שלנו על שום דבר , היא מעניינת אותנו אך ורק לפני משחקים מולנו , לפני משחקים מול היריבה לאליפות (במקרה הזה אתם) ומול שתי הקבוצות שאנחנו שונאים: מכבי ובית"ר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 16:45 
אנטיגונה כתב:
די, לא רוצים לשנוא אתכם.
תעזבו אותנו.

כי אני לא הבנתי עדיין מה יש לשנוא בהם, וגם לא הבנתי איך פרווה יכול לעורר רגשות כלשהם.

מה שעוד יותר מביף הוא שהיחסים בין הקבוצות דומים יותר לקבוצת אם- קבוצת בת
למשל- ערן לוי, בן בסט ועוד העברות
אני לא מבין איך יש אנשים שחושבים שזה הדרבי של הארץ.
המשחק הזה אפילו לא ראוי להיקרא דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 16:47 
סמל אישי של המשתמש
שגילו כתב:
אנטיגונה כתב:
די, לא רוצים לשנוא אתכם.
תעזבו אותנו.

היסטוריה בעיקר , ובטח קצת מתקופת רובי שפירא (תודה על לאלה , גילי ושכטר :ROSE: )
פעם הפועל הייתה הקבוצה המובילה בעיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 16:47 
שגילו כתב:
אנטיגונה כתב:
די, לא רוצים לשנוא אתכם.
תעזבו אותנו.

מי לעזאזל חושב ככה? אפילו אוהדי חיפה מבינים שהדרבי של תל אביב יותר גדול ומעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
gilnd כתב:
שגילו כתב:
אנטיגונה כתב:
די, לא רוצים לשנוא אתכם.
תעזבו אותנו.

מי לעזאזל חושב ככה? אפילו אוהדי חיפה מבינים שהדרבי של תל אביב יותר גדול ומעניין...

בטח , זה משחק בין "שתי היריבות הגדולות שלהן"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הדרבי - במוצאי שבת 14/5 (שעה לא ידועה)
הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
nirog כתב:
להתארגן ולרכוש 300 כרטיסים למשחק של חיפה מול ק"ש
בסיום המשחק להתפרץ ולרדת לדשא
לחיפה יופחתו 10 נקודות
והפועל אוטומטית אלופה!

מי מרים את הכפפה?

אם ננצח את ק"ש ובני יהודה ואתם תפסידו את הדרבי ובק"ש, אז יהיה משחק אליפות מכריע ברמת גן.
החלטה שערורייתית לא לקיים את המשחקים במקביל. פשוט ביזיון.

אני חייב להבין את המתמטיקה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
אם יופחתו להם 10 נקודות על פריצת קהל, אז יש סיטואציה שבה שתי הקבוצות יסיימו עם אותו מספר נקודות.

ואגב, בעונה שעברה הכרוז בבלומפילד הזכיר להם מספר פעמים במהלך המשחק שפריצה לדשא תגרור אחריה עונש של הורדת 10 נקודות.
האיום עזר ובאמת הם לא פרצו למגרש בתום המשחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הדרבי - במוצאי שבת 14/5 (שעה לא ידועה)
הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 19:39 
יהלום אדום כתב:
John John כתב:
nirog כתב:
להתארגן ולרכוש 300 כרטיסים למשחק של חיפה מול ק"ש
בסיום המשחק להתפרץ ולרדת לדשא
לחיפה יופחתו 10 נקודות
והפועל אוטומטית אלופה!

מי מרים את הכפפה?

אם ננצח את ק"ש ובני יהודה ואתם תפסידו את הדרבי ובק"ש, אז יהיה משחק אליפות מכריע ברמת גן.
החלטה שערורייתית לא לקיים את המשחקים במקביל. פשוט ביזיון.

אני חייב להבין את המתמטיקה הזו.

הוא מדבר על מצב שלחיפה יופחתו 10 נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: