לירון האדום כתב:
דרך אגב המשתמש ג'ון ג'ון מתלהם וצריך לעוף מפה.
סלקטר דווקא מצטייר כאדם תרבותי שלא בא להתסיס וכן בא לדבר בצורה נאה.(אולי אני נאיבי)
סלקטר - ייאמר לזכותו - מסווה את הרצון לעימותים בהרבה חן . אחרת מה יש לו עוד לחפש פה ? שיקרא כקורא סמוי
(אם הכוונות שלך אחרות - אני מתנצל . זה מה שהשתמע לי מהתגובות פה ומהדיון הקודם על לנדאו והקיזוז)
סלקטר כתב:
מודה, אני לא קורא את התגובות שלך עד הסוף כי בדרך כלל בתגובות שלך יש מאין טון מתנשא כזה שלא כיף לקרוא.
על מה אתה רוצה שאני אגיב?
אתה צודק , הגבתי בשחצנות כי הגבתי לתגובות שחצניות . זה כמובן לא מנקה אותי מאשמה (אני לא ציני)
אפשר כמובן לריב פה עוד שנים - אוהדי הפועל יגידו שאתם עוד קבוצה מבחינתם , יריבה ספורטיבית (כמו שייחלנו להפסד של בנפיקה לשאלקה בליגת האלופות השנה) . אתם תטענו בחזרה ששונאים אתכם.
זו תמצית של ריבים בין אוהדי ספורט - ע"ע
הנבדל של לנדאו (אנחנו לעולם נזכיר שהוא היה פסיבי ונביא ביסוסים שיש חוק שנחקק בנושא לפני 86 , לכם אני מניח שיש משהו ששולל את אותו חוק ונותן לכם לגיטימציה להמשיך את הויכוח)
השאלה היא אם אכן יש טעם להגיב (אני אסביר מדוע בכל עונה אחרת אני לא נגדכם כי אתם פשוט יריבה ספורטיבית , אתה תגיד לי שאני משקר לעצמי וחוזר חלילה . וזה בכלל לא חשוב מי צודק)
השאלה הגדולה היא מה מר ג'ון ג'ון רצה לעשות בעצם כתיבת ההודעות המתנשאות שלו פה . אם אני מבין את כוונתו נכון הוא צריך לעוף מפה על טיל
ושוב נתקן למען הדורות הבאים.
גילי לנדאו לא היה בשום רגע בנבדל באותו שער (לא אקטיבי ולא פאסיבי).
מי שהיה בנבדל פאסיבי היה אלי יאני.