תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 09:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נקודה למחשבה - מלך שערים מתוצרת הפועל ת"א
הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:46 
בכל שנותיה הנפיקה הפועל ת"א מלך שערים אחד ויחיד לליגת העל (ליגה א' דאז) - מיכאל מיכאלוב, עונת 55/56. את אותה העונה לא סיימה הפועל עם תואר.

והעונה, לראשונה מזה כמעט 60 שנה, עומד לזכות בתואר מלך השערים טוטו תמוז, חלוץ הפועל. מעט אחריו בן שהר, בהמשך נמצאים זהבי, ורמוט, שכטר, טועמה ועוד כמה בעלי שערים בודדים.

העניין הוא פשוט (וכמובן שחלק לא יסכימו): הפועל תל אביב, גם בעונותיה הגדולות ביותר, עם שחקנים בעלי שיעור קומה באופן יוצא מהכלל, לא התהדרה בתואר מלך השערים. בעונות האליפות החל משנותיו של שייע פייגנבוים (חלוץ אגדי לכל דעה), המשך במשה סיני, שבתאי לוי, סבסטיאן סימרוטיץ', רונן חרזי, איתי שכטר. כולם היו חלוצים גדולים, כולם הביאו להפועל תארים, אף לא אחד מהם היה מלך שערי הליגה.

הפועל תל אביב הייתה קבוצה מאז ומעולם. גם אם היו שחקנים דומיננטיים ומרכזיים, תמיד הייתה הצלחת הקבוצה הרבה לפני כל דבר אחר, ולכן שחקנים לא היו מלכי שערים כי קודם כל ראו את טובת הקבוצה לעיניהם (ע"ע מקרה איתי שכטר בעונה הקודמת), ואילו העונה, כל שחקן בהפועל רץ קדימה ובועט לשער מבלי להסתכל סביבו, בכל יומיים מתראיין שחקן כזה או אחר על שאיפותיו האירופיות ועל רצונו להתקדם ולצאת את גבולות הארץ. הפועל אינה קבוצה - היא אוסף של שחקנים בעלי מטרה משותפת, וגם זה לא תמיד. די להסתכל אתמול בשערו הראשון של חמד מחיפה, דבאלישוילי מוריד לו כדור כאשר הוא 5 מ' מהשער כדי שחמד יכבוש ממצב נוח יותר.

השורה התחתונה - מלך שערים אינו ערובה להצלחה, יכול מאוד להיות שמלך שערים הוא מפתח לכשלון.

בהצלחה לכולנו ביום רביעי! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נקודה למחשבה - מלך שערים מתוצרת הפועל ת"א
הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
למעט השנתיים האחרונות,
מאז ומתמיד הקשרים היו אלה שמבקיעים את רוב השערים בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:48 
לא אינדיקציה שקשורה למשהו בשיט.
שכטר שנה שעברה כבש יותר מטוטו למשל.
בהרבה מאוד מקרים מלך השערים מגיע מקבוצה אלופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
חשבתי על זה אתמול
ופסלתי על הסף
שהרי שייע העמיד מספרים לא הגיוניים
כנ"ל רונן חרזי
ואפילו שכטר

שלושתם היו חלק מקבוצות אלופות, השניים האחרונים גם דאבליסטים
אני זוכר קטעים שבהם שכטר נהג באגואיסטיות (למשל פעמיים בניצחון 1:0 על סכנין אשתקד, כשבשני מקרים שונים הוא חטף מורמוט כדור אחרי דריבל של גילי, ובעט החוצה)
ועם זאת שכטר שחקן ענק, שרק בגלל עונה גדולה של ארבייטמן ותיאום מושלם עם הקישור של חיפה ועם מניפי הדגלים על הקווים הצליח להעמיד נתונים טובים יותר

עניין של מקריות
בכל מקרה ברכות לטוטו אם אכן יזכה. מגיע לו :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:49 
לא רק מלך השערים שלנו , לטעמי השחקן המצטיין של העונה הוא ערן זהבי.
מדהים איך לא לקחנו אליפות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
שכחתי גם את שבתאי לוי ב- 81

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
לא רק מלך השערים שלנו , לטעמי השחקן המצטיין של העונה הוא ערן זהבי.
מדהים איך לא לקחנו אליפות..

לא מדהים בכלל
היכולת של שחקן העונה בחודש האחרון (למעט המשחק מול בני יהודה בפליאוף) אומרת דרשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:51 
נאחס :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:53 
מסכים איתך שייתכן שיש מספר שחקנים שרואים חשיבות רבה מדי לסטטיסטיקה האישית שלהם, ובכלל שהפרגון כרגע בקבוצה הוא לא בשמיים. אבל, זה בערך הדבר האחרון שאפשר להגיד על טוטו - השחקן מחפש את המסירה, כמעט ולא עושה מהלכים אישיים עם הראש בקיר, משקיע, לוחץ ונלחם למען הקבוצה יותר מכל שחקן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:53 
היה יכול להיות משהו במסקנה שלך, אלמלא ורמוט וזהבי היו במקום השני והשלישי בטבלת מלך הבישולים של הליגה, ואותו טוטו תמוז לא היה עם 3 בישולים בעצמו (לא פחות מדבאלשווילי ויותר מתומר חמד - השחקנים של חיפה שהזכרת).

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
אם נזכה(?) באליפות
זהבי או טוטו
שחקני העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אלירן עטר מבקיע שלושער בדרבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
שכחתי גם את שבתאי לוי ב- 81

אני חושב שגם קלשנקו ב-2002 ושטרית ב-1998 התמודדו על מלכות השערים והסתפקו בסגנות בסופו של דבר.
ב-98' מכרו את האליפות של הפועל. ב-2002 פיספסנו אותה בשלומיאליות המוכרת לנו. 2 סגנויות עם 2 סגני מלכי שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 15:13 
כיפה אדומה כתב:

הוצאת לי ת'מילים מהפה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זוכר בוודאות אבל בן שהר התראיין , שוב אם אני לא טועה , אחרי תיקו או הפסד שהוא כבש ואמר שהוא לפחות שמח שהוא כבש...בכל מקרה בכל ראיון שלו הוא תמיד היה מדגיש שחשוב שהוא כבש...
את טוטו לא שמעתי אומר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 15:15 
כי מה שמעניין את בן שהר זה לרוץ בסוף העונה לאספניול ולהראות להם "הנה, הייתי מלך שערים העונה!"
בניגוד לטוטו כמובן שנותן גם מלחמה וגם גולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 16:25 
אם כבר מדברים על מלך שערים.. הבנאדם הגיע אליינו בינואר בלי שער ליגה אחד.. נתון מטורף!!!!! בארבעה חודשים להבקיע 20 שערים... :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
הגיהנום האדום כתב:
אם כבר מדברים על מלך שערים.. הבנאדם הגיע אליינו בינואר בלי שער ליגה אחד.. נתון מטורף!!!!! בארבעה חודשים להבקיע 20 שערים... :ROSE:

שיחק בבית"ר מחזור אחד לדעתי
חתם באוגוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
הגיהנום האדום כתב:

איך הגזמת. הוא איתנו מתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 21:33 
ב73 למחזור האחרון חזום הגיע כמלך השערים עם 16, שייע אחריו עם 15, דמתי היה עם 13.
שייע כבש צמד ועבר את חזום. דמתי עם חמישייה זכה בתואר מלך השערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
אלירן עטר כובש רביעייה בדרבי, תודה אחי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
במבה אדומה כתב:
ב73 למחזור האחרון חזום הגיע כמלך השערים עם 16, שייע אחריו עם 15, דמתי היה עם 13.
שייע כבש צמד ועבר את חזום. דמתי עם חמישייה זכה בתואר מלך השערים.

איך לא לקחנו אליפות עם שני חלוצים כאלה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:34 
דרך אגב, לפי רון "סטופר" עמיקם גם מיכאל מיכאלוב לא באמת זכה במלכות השערים (למרות שכך הוא רשום
בהתאחדות) ושהוא לא כבש הכי הרבה שערים באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
תסלחו לי אבל אני לא מוצא שום נחמה העונה בכך שטוטו כנראה יהיה מלך השערים. טוטו שחקן שנלחם בלי הפסקה ויש לו משחק טוב עם הגב אל השער וגם בעיטה מצויינת - אבל זה הזוי במידה ויכבוש בידיוק את אותו מספר שערים של איתי שכטר הגדול.

בעשור האחרון היו שלושה מקרים בהם חלוץ מהפועל היה קרוב להיות מלך השערים:
* 00\1999 - אולי זו לא דוגמא טובה אבל רונן חרזי כבש 17 שערים בחצי עונה. בכל רגע בו עלה על הדשא הוא כבש.
* 09\2008 - סמואל יבואה פתח בסערה. יצחקי, עטר ואבוחצירא עברו אותו בשער אחד בעיקר משום שלא כבש אף גול בחצי השני של העונה למעט הכדור נגד אשדוד שספק אם נכנס.
* 10\2009 - חבל שארבייטמן הוביל רוב העונה את מלכות השערים ושכטר שהיה צמוד אליו לא הצליח להשיג את התואר(גם לו הייתה מן שביתה מהבקעות בעשרת המשחקים האחרונים בכל המסגרות - העונה הארוכה התישה אותו). אין לאף-אחד ספק ששכטר שחקן רמה אחת מעל הליגה וטוב יותר מארבייטמן.

שייע פייגנבויים כבש המון שערים בהפועל ת"א ונחשב לסקורר מוביל בכדורגל הישראלי. האם מעולם לא סיים כמלך השערים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
שייע - לא
יבואה - נהנה מקישור שהזין אותו בכדורים ארוכים , מלבד מהירות אין לו כלום
חרזי - טרגדיה . אם לא הפציעה אין לי ספק שהיה מלך השערים
שכטר - גם בתקופה בה "שבת" (מאז המחזור ה- 29 ברעננה עם שער יפהפה - כבש בשמונה משחקים רק שני שערים , אחד בפנדל והשני בבעיטה מצחיקה נגד רמה"ש בגביע) , הוא חתום בלעדי על הדאבל
תזכורת ? סחט פנדלים נגד ר"ג במחזור ה- 30 , בישל לדה רידר ב- 10 שחקנים במחזור ה- 31 , המון עבודה בחיפה , בישול אחד לפחות ב- 4:0 על אשדוד (אולי יותר , אני זוכר את של דה רידר . אני לא מתבלבל ?) , השקיע המון בדרבי , וגולת הכותרת היא שני פנדלים שסחט: בגמר - שסידר לנו גביע , והכי חשוב: ידע לקחת את המומנטום מהקהל 2-3 דקות אחרי הגול של צעירי , סחט פנדל מבית"ר ויותר חשוב: אדום לבן יוסף. ב- 10 על 11 בחיים לא היינו לוקחים דאבל
על כן , ה"שביתה" של שכטר לא פגמה ולו במעט ביכולת שלו , פרט לעובדה שהוא לא כבש שערים
שכטר :ROSE:
חרזי :ROSE:
יבואה :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
פחות או יותר אנחנו מסכימים.
יבואה אכן נהנה מקישור התקפי נהדר - לוז שיחק בצורה מאוד חכמה, ורמוט באותה עונה מיעט לכבוש אבל יצר המון הזדמנויות והיה קשה לעצור אותו באחד על אחד וטלקיסקי על אדי הדלק האחרונים היה בסדר גמור, ולא שכחתי את שי שהיה אחד מהשחקנים המצטיינים באותה עונה עד לטרגדיה. מה שכן - יבואה היה ממש קילר באותה עונה, מיעט להחמיץ בשני הסיבובים הראשונים והצמד שלו בטדי היה אחד מהמשחקים הכי גדולים שראיתי מחלוץ של הפועל בעשור האחרון. מלבד המהירות היה לו משחק ראש מצויין והוא אחד הנוגחים הטובים בארץ.

אני האחרון שיגיד מילה רעה על שכטר, הוא השחקן האהוב עליי בהפועל ואולי בגלל זה אני חושב שהוא היה ה-שחקן של הפועל אשתקד ולא גילי ורמוט למרות שגילי לא היה הרבה מאחוריו. הערמומיות שלו כל-כך חסרה לנו העונה וזו טרגדיה שבצורה כזאת הוא נפרד מהפועל. מה שכן, לקראת סוף העונה הייתה ירידה חדה ביכולתו לא רק בכיבוש ובסיומת, לפחות לפי איך שאני רואה את הדברים. אף שחקן לא הציג בהפועל עונת בכורה בסדר הגודל של איתי שכטר - רמה מעל הליגה. שכטר היה אחראי גם לכרטיס האדום של בן-יוסף בטדי. הדבר היחיד שיש לבן-יוסף זו מהירות אבל למרות שהיה לו פור על שכטר הוא לא הצליח להשיג אותו. איתי שכטר - :HEART2:

אם כבר רונן חרזי - אשמח לקבל הבהרה אחת ולתמיד בנוגע לנסיבות בעטיין פרש - הוא עזב את הפועל אחרי הדאבל לקבוצה בחו"ל ושם סבל מפציעה קשה של חצי שנה לפחות או שהוא כבר עזב את הפועל פצוע עם סיכויים נמוכים להמשך הקריירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 13:25 
LFC כתב:

השורה התחתונה - מלך שערים אינו ערובה להצלחה, יכול מאוד להיות שמלך שערים הוא מפתח לכשלון.

בהצלחה לכולנו ביום רביעי! :hapoel:

ואני אומר, אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
שני דברים
1. אסי טובי. אם אני זוכר נכון אחרי שעזב אותנו למכבי פ"ת(?) היה מלך השערים אבל אצלנו היה רחוק מאוד, לא?

2. מדוע כרטיסים צהובים שנצברים במשחקי גביע נספרים ושערים שהובקעו לא נספרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מאי 2011, 22:06 
ואתה אומר שאני עוד מנחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: