תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 אוגוסט 2025, 08:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן
הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:32 
ערן כתב:
שוב פקק באמצע רחבת ה-16, בלי קשר ימין שישחק עם עמרי על הקו. מה-2:2 לא הגענו למצב. והכי גרוע - שכל זה היה כמעט כתוב מראש.

אתה צודק,אבל לא מדויק.
בן שהר 3-4 פעמים פתח יפה לקנדה על הקן,נכנס לרחבה והכדורים שהוא הוציא היו על הפנים-אבל לפחות נכנסת לרחבה ויצרת מצב.
בדקות האחרונות,או יותר נכון,מאז הגול השיוויון (ופה גוטמן אשם) הפסקת לשחק והתחלת להעיף סתם כדורים לכיוון הרחבה (אניימה,שי)-כדורים שלא עברו את הראשון וגמרו לך את המשחק גם אם היו מוסיפים עוד 20 דקות תוספת זמן.
ועדיין,כמו בכל החודשיים האחרונים,העונה עדיין לא גמורה,ונתפלל לנס (חלקנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
חודשיים.
חודשיים עברו מאז שהוא חזר מהתקף הלב.
חודשיים שהוא מעלה הרכבים הזויים.
חודשיים שהוא עושה חילופים מהבית.
חודשיים שהפועל משחקת נורא ואיום.
חודשיים שהפועל בקושי מצליחה לחבר התקפות ראויות.
חודשיים שאיבדנו בהם 11 נקודות קריטיות.

ועדיין, גוטמן תישאר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 18:37 
יש הרבה מאד בעיות בניהול משחקים מסויימים של גוטמן. יש לנו כלים התקפיים וכל פעם במשחקי מאניטיים הבנאדאם נכנס למקפיא מרוב פחד ובמקום להכריע את המשחקים מהתחלה הוא עולה זהיר מדיי.
למשל כל משחק חשוב מייד בונדר בהרכב(לא שקנדה יותר טוב אבל הוא עולה למעלה)
למשל כל משחק בית שני קשרים אחוריים משחקים געגע על האמצע עד דקה 60.

ואז מקבלים גול...ואדון גוטמן נכנס לפאניקה ומתחיל להשתולל ומוציא בלם מכניס חלוץ, נזכר שיש לו קשרים התקפיים וזורק כל מה שיש לו פנימה. פתאום הפועל תוקפת בטירוף, פתאום יש גולים, פתאום יש מכונה אבל אין זמןןןןןןןןןןןןןןןןןן.
זה קרה כמה וכמה פעמים. ואני שואל:

במקום לשחק התקפי ולעלות עם כל הכלים האלה בכל הכח 20דקות אחרונות אחרי שקיבלת גול, למה לא לפתוח התקפי יותר ולהכריע את המשחק מהתחלה???
אבוקסיס הודה כבר שאת הלקח הזה הם למדו בהמבורג שנה שעברה אבל גוטמן בשלו משחקים אנמי לרוחב וזהיר עד דקה 60 מקבלים גול ואז הוא נזכר שצריך לנצח.
גוטמן היקר, היה נחמד אתה מאמן גדול אבל נראה לי שמיצינו חסרה לך תכונה אחת למאמן הכי טוב בארץ: ת-ע-ו-ז-ה

אלישע לא מפחד להעלות את טווטחה בדואי בן 18
אלישע לא פחד להעלות שני חלוצים+יניב קטן
עטר לא מפחד לעלות התקפי מהתחלה

אבל אתה זהיר מדיי במאניטיים וזה קורה לך יותר מדיי פעמים(דרבי שני, טדי, בני יהודה אחרון בליגה, קרית אליעזר והיום!) והמשותף לכל המשחקים האלה שהיו משחקי מפתח לשמור או לקחת מקום ראשון ולא הייתה לך התעוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:15 
אלישע העלה את טוואטחה בגלל פציעה קשה של מסיללה
דווקא הוא לא דוגמה למאמן מעיז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:19 
לא מבין איך אחרי הדקה ה-25 אלרואי כהן עדיין היה במגרש ולא נכנס טועמה.
אתה רואה שיש לך בעיה בהנעת הכדור ושהקישור לא זז ושקנדה מתחנן שמישהו ישחק איתו ואף
אחד לא בא אליו (זהבי היה היום בזיון מהבחינה הזאת) אז אתה מכניס את לאלא
במקום עוד קשר ?

ניהול משחק בזיוני של גוטמן (כן למרות העובדה שכבשנו פעמיים אחרי החילופים שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אתה רואה שיש לך בעיה בהנעת הכדור ושהקישור לא זז ושקנדה מתחנן שמישהו ישחק איתו ואף
במקום עוד קשר ?

אם יש בעיה בהנעת כדור, וזהבי בזיון מהבחינה הזאת אז הפיתרון זה להוציא את כהן?
הפיתרון כמו שהוא כבר שנה שלמה לשחק עם 5 קשרים אבל פיליטית זה לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלנו היא השיטה, לא קורה אצלנו כלום כל עוד אנחנו ב442 הזה. עדיף בלאגן עם 3 חלוצים מאשר משחק שבלוני שלא מניב כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:46 
אפשר לעשות 200 שיטות, 200 חילופים ולהביא גם את פרגסון, אבל כשכל השבוע ערן זהבי מתעסק באם בא לו איטליה או פורטוגל, בונדר כבר קונה בתים ברוסיה, אניימה מטייל לו ברחבי ניגריה והשחקנים שבעים - אין מה לעשות.
חלק מזה קשור לזה שאין מי שמנהל את המועדון הזה, אין מי שיגיד לאדון זהבי שהוא תחת חוזה ויתעסק בהכל רק בסוף העונה או יגיד לאדון ורמוט שאם הוא לא משתפר הוא יורד לספסל כבר לפני חודש וכנ''ל שאר השחקנים.

גוטמן לא נקי, בכלל לא, גם אני הייתי מכניס את טועמה במקום פאצ'לקה ועושה עוד דברים אחרת, אבל הטעויות שלו הן רק אקורד סיום לכל מה שקורה סביב המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:49 
el dudernio כתב:
בני12 כתב:
במקום עוד קשר ?

אם יש בעיה בהנעת כדור, וזהבי בזיון מהבחינה הזאת אז הפיתרון זה להוציא את כהן?
הפיתרון כמו שהוא כבר שנה שלמה לשחק עם 5 קשרים אבל פיליטית זה לא אפשרי.

כהן היה צריך לצאת כי כהן לא עשה שום דבר על המגרש חוץ מלדפוק לנו את צד ימין ולאבד כל כדור שהוא קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
אלי גוטמן :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
זה ההבדל בין גוטמן לקשטן (אחד ההבדלים, יש עוד כמה). אצל קשטן ב-2003 הקבוצה היתה פצועה, שבעה, בלגאן ניהולי אבל הקבוצה קירטעה וכמעט זכתה באליפות מול 2 קבוצות שהתמודדו נגדה. אצלו לא תשמעו על שחקנים שמתלבטים בין פורטוגל לאטליה. לא תקראו ראיונות כמו של בונדר. על פחות מזה אבי תקווה ראה יציע כל העונה כמעט.
אז אולי הוא מיושן, ואולי דיקטטור חסר טעם אבל הוא נותן למועדון משהו שאף אחד לא יכול לתת - שקט. ואלהים יודע כמה השקט הזה היה חסר להפועל ביישורת האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:16 
בני12 כתב:
במקום עוד קשר ?

אותו הדבר מול חיפה בשבת

לא מבין למה הוא לא למד מטעויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 21:19 
יש לו את הקטע ה"קשטני" המעצבן הזה שהוא לא יעשה חילוף עד שמופיע הדקה 60 על השעון.
כי ככה כתוב בספר.
כי אם הוא יעשה חילוף לפני זה ייחשב לבחירת הרכב רעה שלו.
דני בונדר היה חלש בחיפה (ואני עדין) אבל גוטמן חיכה וחיכה עד שהכניס את עומרי.
כנ"ל עם שבחון.
כנ"ל היום.
הוא חייב להשתנות בקטעים האלה. זה לא בושה לעשות חילוף לפני דקה 60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 22:16 
אלי גוטמן הוא מאמן כדורגל טוב שיודע לקחת שחקנים ולפתח אותם.
אלי גוטמן הוא לא מאמן לקבוצה ששמה לעצמה מטרה לזכות באליפות וזה בגלל כמה גורמים:
1. בעיה קשה בקביעת הרכבים ( קביעת הרכב חולני למחזור הראשון מול הפועל חיפה שהשפיע על המשך העונה כולה, קביעת הרכב חולני למשחק העונה שבוע שעבר).
2. חוסר טקט ברמות מטורפות שמלחיצות את המערכת ועושות בלגאן (ריב מטומטם עם מאמן השוערים לפני המשחק מול יפו שנה שעברה בגביע, השתוללות מטופשת במשחק העונה הראשון מול חיפה שנה שעברה אחרי שלא שרקו לנו פנדל, הכרזה לפני משחק מול מכבי פ"ת שנה שעברה שזה משחק של 1:0 - כמובן שסיימנו אותו בתיקו).
3. יהירות בלתי נסבלת ופוליטיקה בגרוש - קם בתוכנית אירוח עם דני ענבר בתחילת העונה ומצייר על הלוח את ה"שיטת משחק" המפורסמת שלו.
4. בעיה קשה בשיקול דעת מקצועי - לשחק עם באדיר במשך קרוב לחודשיים בהם פצקלה בספסל - בפועל גרם לאיבוד רב של נקודות , שילוב השחקנים הכושלים דני בונדר וויקטור מרעי .
5. חמור מכל, בעיה קשה בתפיסה כיצד אמורה לשחק קבוצת צמרת - על פי שיטת גוטמן, הפועל משחקת פסיבי , נלחצת לאחור בכל משחק מול כל יריב ובונה על התקפות מתפרצות, זאת בניגוד למכבי חיפה שלוחצת את היריב כבר בחצי שלו וכך שולטת ומתקיפה לאורף כל המשחק .

אני לא מתומכיו הנלהבים של גוטמן, לא כי אני לא חושב שהוא בנאדם נחמד ואיש מקצוע טוב ,
אלא משום שהוא בנוסף לכך גם פוליטיקאי זול שבמזל רב ובזכות שיטת הקיזוז הצליח לקחת אליפות שנה שעברה עם סגל שרק מאמן טמבל ברמות יכול לפספס.
אם תחפשו את התגובות פה לאחר כל משחק העונה, תראו שכמעט בכולם יש אשכול שמדבר על כך ש"היום ניהול המשחק של גוטמן לא היה טוב" ולמרות זאת עושים ממנו גדול וגאון כדורגל .
דרך אגב לכל הדואגים , גם גוטמן בעצמו יודע שהוא מצא בית שלא עוזבים כלכך מהר .
ההנהלה והקהל של חיפה ומכבי לא ייתן לו גלים של הזדמנויות כמו הקהל שלנו, שם מכוונים להישגים נטו , לא לנהומים מרגשים ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 22:43 
נגמרו לי המילים על גוטמן.
בעקרון אני מה"תומכים" שלו, אבל בחיי שאני לא מבין מה הוא מנסה לעשות בזמן האחרון. אין שום שיטה, שום מחשבה, יצירתיות. הוא לא לומד מטעויות ותקוע בעקרונות שלו, אבל יותר מהכל אני לא מבין על מה הוא עובד באימונים? איך שחקן כמו אלרואי כהן לא יודע מה לעשות עם הכדור? איך קנדה נתקע כל פעם בלי אף שחקן שהוא יכול למסור לו? איך איך אין הנעת כדור לעומק ורק כדורים ארוכים ואומללים?
לא מבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 22:49 
אוגוסטוס היל כתב:
נגמרו לי המילים על גוטמן.
בעקרון אני מה"תומכים" שלו, אבל בחיי שאני לא מבין מה הוא מנסה לעשות בזמן האחרון. אין שום שיטה, שום מחשבה, יצירתיות. הוא לא לומד מטעויות ותקוע בעקרונות שלו, אבל יותר מהכל אני לא מבין על מה הוא עובד באימונים? איך שחקן כמו אלרואי כהן לא יודע מה לעשות עם הכדור? איך קנדה נתקע כל פעם בלי אף שחקן שהוא יכול למסור לו? איך איך אין הנעת כדור לעומק ורק כדורים ארוכים ואומללים?
לא מבין

אם אני לא טועה בחודש-חודשיים האחרונים צויין מספר פעמים ובמספר מקורות שהאימונים קצרים מאוד בגלל העומס במצטבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 22:57 
גוטמן מאמן ענק, אבל הוא עושה הרבה שטויות.
חילופים לא מובנים והוא יותר מידי חבר של השחקנים, אין אצלו משמעת, "הכוכבים" עושים מה שבא להם..
אחרי המשחק ההוא בטדי שהפסדנו, הוא היה חייב להתחיל לספסל את זהבי ואת ורמוט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 23:14 
pogi כתב:
אלי גוטמן הוא מאמן כדורגל טוב שיודע לקחת שחקנים ולפתח אותם.
אלי גוטמן הוא לא מאמן לקבוצה ששמה לעצמה מטרה לזכות באליפות וזה בגלל כמה גורמים:
1. בעיה קשה בקביעת הרכבים ( קביעת הרכב חולני למחזור הראשון מול הפועל חיפה שהשפיע על המשך העונה כולה, קביעת הרכב חולני למשחק העונה שבוע שעבר).
2. חוסר טקט ברמות מטורפות שמלחיצות את המערכת ועושות בלגאן (ריב מטומטם עם מאמן השוערים לפני המשחק מול יפו שנה שעברה בגביע, השתוללות מטופשת במשחק העונה הראשון מול חיפה שנה שעברה אחרי שלא שרקו לנו פנדל, הכרזה לפני משחק מול מכבי פ"ת שנה שעברה שזה משחק של 1:0 - כמובן שסיימנו אותו בתיקו).
3. יהירות בלתי נסבלת ופוליטיקה בגרוש - קם בתוכנית אירוח עם דני ענבר בתחילת העונה ומצייר על הלוח את ה"שיטת משחק" המפורסמת שלו.
4. בעיה קשה בשיקול דעת מקצועי - לשחק עם באדיר במשך קרוב לחודשיים בהם פצקלה בספסל - בפועל גרם לאיבוד רב של נקודות , שילוב השחקנים הכושלים דני בונדר וויקטור מרעי .
5. חמור מכל, בעיה קשה בתפיסה כיצד אמורה לשחק קבוצת צמרת - על פי שיטת גוטמן, הפועל משחקת פסיבי , נלחצת לאחור בכל משחק מול כל יריב ובונה על התקפות מתפרצות, זאת בניגוד למכבי חיפה שלוחצת את היריב כבר בחצי שלו וכך שולטת ומתקיפה לאורף כל המשחק .

אני לא מתומכיו הנלהבים של גוטמן, לא כי אני לא חושב שהוא בנאדם נחמד ואיש מקצוע טוב ,
אלא משום שהוא בנוסף לכך גם פוליטיקאי זול שבמזל רב ובזכות שיטת הקיזוז הצליח לקחת אליפות שנה שעברה עם סגל שרק מאמן טמבל ברמות יכול לפספס.
אם תחפשו את התגובות פה לאחר כל משחק העונה, תראו שכמעט בכולם יש אשכול שמדבר על כך ש"היום ניהול המשחק של גוטמן לא היה טוב" ולמרות זאת עושים ממנו גדול וגאון כדורגל .
דרך אגב לכל הדואגים , גם גוטמן בעצמו יודע שהוא מצא בית שלא עוזבים כלכך מהר .
ההנהלה והקהל של חיפה ומכבי לא ייתן לו גלים של הזדמנויות כמו הקהל שלנו, שם מכוונים להישגים נטו , לא לנהומים מרגשים ..

יכול להיות שהוא יודע לפתח שחקנים, אבל הקבוצה שלו משחקת כדורגל לא אינטליגנטי וזה בעיקר משום ששחקנים עושים את אותן טעויות במחשבה וקבת החלטות שבוע אחרי שבוע. קבלת ההחלטות של בן סהר זו קטסטרופה - אני לא רואה שום שיפור. אבוטבול וידין אוטומטית מקבלים כדור ומסתובבים אחורה בלי לחפש אופצייה של מסירה קימה. תנועה בלי כודר בקבוצה הזו כמעט לא קיימת. על לחץ אני כבר לא מדבר - עושים רק במצבי ההתאבדות כמו שהיה היום אחרי הגול של נתניה (הראשון) וברבע שעה האחרונה נגד בני יהודה.

אני מעולם לא הייתי מתומכיו הנלהבים של גוטמן, אבל בחודשיים האחרונים, גם את הקרדיט על דברים שנתתי לו, הוא איבד אצלי לאט לאט.
היום, אחרי הפציעה של פצ'אלקה זו היתה שערורייה. נשארו לך 35 דקות להציל את העונה, הקבוצה לא מתפקדת, במקום להוריד את ידין להיות בלם ולהכניס קשר קידמי, הוא מכניס את באדיר (כאילו זה כבר משנה מי יהיה בלם). מילא, טעות לדעתי, אבל בואו נגיד שהוא מאמין שצריך להיות שם באדיר ולא שחקן שמשחק רב הזמן כקשר. אחרי 10 דקות, הוא עושה בדיוק את החילוף שהוא היה צריך לעשות אחרי שפצ'אלקה נפצע. איבוד של חילוף יקר. זו כבר טעות של מאמן שלא מחובר למשחק (הטעות היא כמובן החילוף הראשון והיא קיבלה גושפנקא בחילוף הזה).

הוא פשוט איבד את הצפון לגמרי, בנוסף על כל בעיות שיש לי איתו ועם תפיסת העולם שלו בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2011, 23:25 
עומרי קנדה כתב:
להחתים כבר לכל החיים כוסאמק!!

הוא לא אשם שהשחקנים שלו משחקים כמו כוסיות.
שנה שעברה הייתה לו קבוצה שעל הנייר הייתה פחות מוכשרת אבל היא רצתה הרבה הרבה הרבה יותר מזאת של השנה.
מגיע לו צ'אנס לבנות קבוצה חדשה שבע"ה תזכה לשקט מההנהלה והוא יוכל להתנהל ברוגע.

אז מי אשם???
אנ הרכבתי את יוסי שבחון במשחק העונה בחיפה?
אני נמצא בשוק טוטלי במשחקים האחרונים עם ניהול משחק שערורייתי וקבלת החלטות גרועה?
אם השחקנים שבעים אז מצידי שיעלה עם הנוער ועם שחקנים רעבים ויגיד שזה מי שיש לו, אבל הוא ממשיך לעלות עם אותם שחקנים שבעים שזורקים זין עליו ועלינו והוא עדיין משוכנע שאלו מים שיורדים משמיים ולא הפיפי של זהבי
התחושה היא שגוטמן לא חזר מהפציעה.. הוא עדיין לא בכושר משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא שאלת האלטרנטיבה: אם הוא לא - מי כן?
תומכי רוני לוי בפורום יודעים שהמאמן חתום בבית'ר לעונה נוספת
תומכי קשטן מבינים שטביב לא ירצה מאמן דעתן שלא סופר אותו על הקווים
תומכי אבוקסיס מבינים שלזרוק את יוסי חסר הניסיון לקבוצה שעוברת שידוד מערכות בקיץ זה הימור שנכשלו בו כבר לנדאו ולוזון.
תומכי אלי כהן (השריף, לא ההוא מעכו) מילאו פיהם מים כי אם יעזו להזכיר את שמו יגידו להם שהוא "גמר וכו'" למרות שגוטמן היה במצב זהה בדצמבר 2008 כשהגיע אלינו.
אז עכשיו שומעים יותר ויותר את תומכי עטר שנראה יותר כקוריוז ו/או הימור מאשר מאמן שיוביל אותנו לאליפות בעונה הבאה.
לפני חודשיים דברים זהים נאמרו על רב"ש שכוכבו דהה בינתיים.

שכחתי מישהו?! אולי האיש והתחת שמוריד קבוצת מרכז טבלה ליגה בימים אלו?!

אם מעיפים את גוטמן צריך להביא תחליף ראוי. היש כזה בנמצא?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:41 
Charlie כתב:
השאלה היא שאלת האלטרנטיבה: אם הוא לא - מי כן?
תומכי רוני לוי בפורום יודעים שהמאמן חתום בבית'ר לעונה נוספת
תומכי קשטן מבינים שטביב לא ירצה מאמן דעתן שלא סופר אותו על הקווים
תומכי אבוקסיס מבינים שלזרוק את יוסי חסר הניסיון לקבוצה שעוברת שידוד מערכות בקיץ זה הימור שנכשלו בו כבר לנדאו ולוזון.
תומכי אלי כהן (השריף, לא ההוא מעכו) מילאו פיהם מים כי אם יעזו להזכיר את שמו יגידו להם שהוא "גמר וכו'" למרות שגוטמן היה במצב זהה בדצמבר 2008 כשהגיע אלינו.
אז עכשיו שומעים יותר ויותר את תומכי עטר שנראה יותר כקוריוז ו/או הימור מאשר מאמן שיוביל אותנו לאליפות בעונה הבאה.
לפני חודשיים דברים זהים נאמרו על רב"ש שכוכבו דהה בינתיים.

שכחתי מישהו?! אולי האיש והתחת שמוריד קבוצת מרכז טבלה ליגה בימים אלו?!

אם מעיפים את גוטמן צריך להביא תחליף ראוי. היש כזה בנמצא?!

רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 09:45 
רב"ש ללא ספק
המאמן מס' 1 בארץ כיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
היו ידיעות לפני כמה חודשים על כך שיש גורמים בהפועל שמעדיפים שרב"ש יאמן את הפועל במקום גוטמן ושיוסי יצא להשתפשף קצת בקבוצות אחרות לפני שיקבל את המושכות. הצורה שבה תסיים הפועל את העונה הזו, בדרבי, בגביע, תקבע הרבה לגבי זהות המאמן - האם גוטמן ימשיך או לא. נכון שזה לא תמיד נכון למדוד זאת כך, אבל אם גוטמן מפסיד את הדרבי, מתבזה בחצי ומסיים עם ברדק את העונה אני מתקשה לראות אותו ממשיך, עם כל הצער שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
רב"ש ללא ספק
המאמן מס' 1 בארץ כיום

הוא מאכזב מאוד במחזורים האחרונים
לא מפסיק להפסיד במשחקים הכי קריטיים של קבוצתו העונה

נקווה שהוא ימשיך בשרשרת ההפסדים
שתיפסק רק בשבת/שני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:13 
nirog כתב:
mkorman1 כתב:
רב"ש ללא ספק
המאמן מס' 1 בארץ כיום

שתיפסק רק בשבת/שני

נכון ויותר מזה גם לגבי גוטמן
רב"ש הולך על הגביע ונראה את זה ביום רביעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:15 
nirog כתב:
mkorman1 כתב:
רב"ש ללא ספק
המאמן מס' 1 בארץ כיום

שתיפסק רק בשבת/שני

אתה מדבר על גוטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:50 
צור ש. כתב:
אפשר לעשות 200 שיטות, 200 חילופים ולהביא גם את פרגסון, אבל כשכל השבוע ערן זהבי מתעסק באם בא לו איטליה או פורטוגל, בונדר כבר קונה בתים ברוסיה, אניימה מטייל לו ברחבי ניגריה והשחקנים שבעים - אין מה לעשות.
חלק מזה קשור לזה שאין מי שמנהל את המועדון הזה, אין מי שיגיד לאדון זהבי שהוא תחת חוזה ויתעסק בהכל רק בסוף העונה או יגיד לאדון ורמוט שאם הוא לא משתפר הוא יורד לספסל כבר לפני חודש וכנ''ל שאר השחקנים.

גוטמן לא נקי, בכלל לא, גם אני הייתי מכניס את טועמה במקום פאצ'לקה ועושה עוד דברים אחרת, אבל הטעויות שלו הן רק אקורד סיום לכל מה שקורה סביב המועדון הזה.

סוף סוף תגובה אחת עניינית. כולם כותבים פה מגילות על גבי מגילות.
שורה תחתונה, שום מאמן לא היה מצליח בהפועל של התקופה האחרונה כי היו את כל הסיבות בעולם לכישלון ושום סיבה להצלחה ואין צורך לפרט.
אלי גוטמן מבחינתי המאמן הטוב ביותר שהיה להפועל בתקופה האחרונה עם השיגים מדהימים והיחידי שנתן הכל למועדון גם בתקופה האחרונה כשכל השאר כבר יצאו למקומות אחרים, לפחות בראש.

שכחתי להוסיף, להחתים מהר לפני שיביאו לנו כוכב נולד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:54 
RedMan כתב:
צור ש. כתב:

סוף סוף תגובה אחת עניינית. כולם כותבים פה מגילות על גבי מגילות.
שורה תחתונה, שום מאמן לא היה מצליח בהפועל של התקופה האחרונה כי היו את כל הסיבות בעולם לכישלון ושום סיבה להצלחה ואין צורך לפרט.
אלי גוטמן מבחינתי המאמן הטוב ביותר שהיה להפועל בתקופה האחרונה עם השיגים מדהימים והיחידי שנתן הכל למועדון גם בתקופה האחרונה כשכל השאר כבר יצאו למקומות אחרים, לפחות בראש.

אפילו זה לא נכון
גם הראש שלו כבר מזמן במקומות אחרים
אבל על זה אני לא מאשים אף אחד- הספינה טובעת וכולם נאבקים על מקום בסירות ההצלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2011, 10:57 
כתבתי את זה גם בשירשור אחר,
לא היה ולא יהיה מאמן כמו גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: