ציטוט:
זו הבעיה איתך, אתה לא יודע כלום. אתה מניח הנחות ומציג אותן כעובדות. החלטת שאם הפועל לא היו לוקחים אליפות בעונה שעברה, היא היתה כשלון עבורי. שיבושם לך.
הפועל כרגע קבוצה בינונית (מינוס, פלוס, מה שבא לך) שמשחקת כדורגל רע. אתה ממשיך לחפור לי עם כל מיני סיסמאות ולהציג לי נתונים שמן הסתם אני יודע אותם בדיוק כמוך, רק שלך יש משוואות שאין לי מושג מאיפה אתה מקריץ אותן. רצה לאליפות, לא יכולה להיות בינונית. טוב. באותה צורה אני יכול לפתוח טבלאות של כל הליגות בעולם ולחוות דיעה על קבוצות שאני בכלל לא מכיר ולהסתמך על כמה נקודות יש להן או אם הן התמודדו על האליפות. זה שטחי ולא רציני.
אם אתה חושב שהחודש האחרון של הפועל הוא סביר (6 נקודות מ-12 וכדורגל ברמה מאוד נמוכה), אז אנחנו באמת לא נמצאים במצב שאנחנו יכולים לנהל דיון רציני.
אתה כל הזמן חוזר על זה שאם הפועל לא לוקחת אליפות זה כשלון, אז מה אתה רוצה ממני? בשנה שעברה היינו קבוצה טובה יותר מהעונה, אז איך אז זה לא היה כשלון והעונה זה כשלון?
המאזן של הפועל בחודש עד המשחק מול חיפה, כולל משחקי הגביע, היה סביר פלוס. אלה הן העובדות.
אני מאחל לעצמי שכל שנה הפועל תשחק את הכדורגל שאתה תגדיר בינוני, או איך שתרצה בא לך ואנחנו נמשיך לרוץ לאליפות עד המחזור האחרון.
מעניין למה כשאתה כותב לי על 6 נקודות מ12, זה דיון עמוק ומורכב אבל כשאני מציג לך נתונים, אז אתה מכיר אותם. אני כנראה באמת לא צריך להציג לך אם אתה בא עם אג'נדה מהבית.
ואני לא חושב שאתה יכול לבוא בטענות על אנשים שמדברים על סיסמאות.