תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלון עידן על אלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:26 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
קבוצה בינונית מינוס.
כל העונה בצמרת, רצים לאליפות עד השנייה האחרונה, כשבעוכרינו קמפיין ארוך ומתיש באירופה, כבשנו יותר מכל קבוצה אחרת בפער גדול כשהשנייה כבשה 9! שערים פחות. אבל אנחנו קבוצה בינונית מינוס וזה קרה בגלל שכל היריבות שלנו חלשות והליגה בדיחה.

מאחל לנו שכל החיים נהייה כזו קבוצה בינונית מינוס.

איך היית מגדיר את הקבוצה בחודשיים האחרונים?

א. הוא דיבר על העונה ולא על החודשיים האחרונים.
ב. 6 נצחונות, תיקו אחד ושלושה הפסדים, זה אכן מאזן בינוני פלוס, אבל יש לנו לא מעט נסיבות מקלות. דוקא בחודש האחרון עד המשחק מול חיפה התוצאות היו טובות, אפילו יותר מאלה של המתמודדת איתנו לאליפות , שזה בעיניי הרבה יותר חשוב מניתוחים טקטיים וכאלה.

בליגה, מ-8 המשחקים האחרונים המאזן שלך הוא 4 נצחונות, 3 הפסדים ותיקו. זה מאזן בינוני. בשביל קבוצה שרוצה אליפות זה מאזן רע, בטח בשלבים האלה של העונה.
אבל מכיוון שכרגיל אני לא מסתכל רק על תוצאות, אלא גם ובעיקר על רמת הכדורגל, אז פה אנחנו בינוני מינוס ואני עוד לארג'. נסיבות מקלות לא מעניינות אף אחד ולא מצדיקות את הכדורגל שהפועל משחקים. בסופו של יום, הנסיבות המקלות יהיו התירוץ ללמה לא לקחנו אליפות, אבל זה באמת כבר לא יעניין ולא ינחם. לפחות לא אותי.

אז אתה תסתכל על הכדורגל ואני על התוצאות. דגמת נתונים שבדיוק מתאימים לרוח המסר שלך, כלומר, אם היית בוחן את החודש האחרון, הם היו הרבה יותר טובים, אם היית משקלל את משחקי הגביע, אם היו הרבה יותר טובים, שלא לדבר על משחקים לאורך עונה שלמה.
אני מדבר על תוצאות נטו,המשחק האחרון הוא כשלון טוטאלי, בעיקר של גוטמן.
בשאר הזמן לקבוע שהפועל משחקת בינוני מינוס. אז תקבעו, אבל זה מנותק מהמציאות.

אז הנצחונות האדירים על הפועל ר"ג ובית"ר בגביע מפנדל הזוי ועל בני יהודה בדקה ה-87, אחרי כדורגל זוועתי. זה מה שמעודד אותך?
תגובה מביכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:45 
פאביו כתב:
mkorman1 כתב:
תתפלא לוזון מאמן טוב אבל לא מתאים להפועל
קשטן בעברו היה מאמן טוב בהרבה מגוטמן
ביום שבת הקרוב תשחק מול קבוצה שהתקציב שלה הוא 20% מהתקציב שלך ובכל זאת עשתה כמה תוצאות לא רעות נגד חיפה למשל שהפועל נראתה נגדה כחבורת ילדים אובדי עצות ובמחזור האחרון תשחק נגד קבוצה שהשפילה את הפועל בבלומפילד ומאמנה עשה בית ספר לגוטמן
אם נמשיך להתרפק על תהילת העבר קרי העונה שעברה ונחתים את גוטמן לעוד 200 שנה נראה באמת כמו בני 200

1. עדיין לא שמעתי ממך מי המאמן מספר אחד בארץ,מי מספר 2 ו-3 לפני גוטמן
2. הפועל של קשטן הייתה פחות טובה מזו של שנה שעברה,ללא ספק.
3. מסכים שאת גוטמן לא צריך להחתים ל-200 שנה אלא ל-2-3 עונות
4. גיא לוזון בהחלט מאמן טוב,מזכיר קצת את ראובן עטר לדעתי,מאמן טוב שבקבוצה גדולה עלול להיות
כשלון קולוסאלי עבורו.
5. את מי מציע אדוני למשרת אימון בהפועל תל אביב בעידן שלאחר גוטמן ?
והאם אתה מקווה שזה יקרה שנה הבא כפי שאני מבין ?

1.קטונתי מלהיות מדרג מאמנים לא כל מאמן מתאים לכל קבוצה -במגבלות אלה תקרא בבקשה את מה שכתבתי ואל תסלף באמצעות עריכה (מופנה לעידן הקטן)
2. לא מסכים
3.לעונה אחת מקסימום ולא יקרה עם טביב ישאר
4.צודק
5.עניתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
להלן תשובותי:
א.הוא לא המאמן מס' 1 בארץ אולי מקום רביעי

אם הוא רביעי, לא לגיטימי לשאול מי בעיניך טובים ממנו? כלומר מי היית רוצה לראות במקומו?
איזו התחמקות דפקת מהשאלה הזו תהייה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:22 
JustZiv כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

אז אתה תסתכל על הכדורגל ואני על התוצאות. דגמת נתונים שבדיוק מתאימים לרוח המסר שלך, כלומר, אם היית בוחן את החודש האחרון, הם היו הרבה יותר טובים, אם היית משקלל את משחקי הגביע, אם היו הרבה יותר טובים, שלא לדבר על משחקים לאורך עונה שלמה.

אז הנצחונות האדירים על הפועל ר"ג ובית"ר בגביע מפנדל הזוי ועל בני יהודה בדקה ה-87, אחרי כדורגל זוועתי. זה מה שמעודד אותך?
תגובה מביכה

וואו, איזה מביך לנצח את בני יהודה בדקה ה87, ולא לדרוס אותם 5-0. איך לא קברתי את עצמי מבושה לאחר המשחק.
כנראה שהציפיות שלי ושלך מהקבוצה הן שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:30 
ציטוט:
זו הבעיה איתך, אתה לא יודע כלום. אתה מניח הנחות ומציג אותן כעובדות. החלטת שאם הפועל לא היו לוקחים אליפות בעונה שעברה, היא היתה כשלון עבורי. שיבושם לך.
הפועל כרגע קבוצה בינונית (מינוס, פלוס, מה שבא לך) שמשחקת כדורגל רע. אתה ממשיך לחפור לי עם כל מיני סיסמאות ולהציג לי נתונים שמן הסתם אני יודע אותם בדיוק כמוך, רק שלך יש משוואות שאין לי מושג מאיפה אתה מקריץ אותן. רצה לאליפות, לא יכולה להיות בינונית. טוב. באותה צורה אני יכול לפתוח טבלאות של כל הליגות בעולם ולחוות דיעה על קבוצות שאני בכלל לא מכיר ולהסתמך על כמה נקודות יש להן או אם הן התמודדו על האליפות. זה שטחי ולא רציני.
אם אתה חושב שהחודש האחרון של הפועל הוא סביר (6 נקודות מ-12 וכדורגל ברמה מאוד נמוכה), אז אנחנו באמת לא נמצאים במצב שאנחנו יכולים לנהל דיון רציני.

אתה כל הזמן חוזר על זה שאם הפועל לא לוקחת אליפות זה כשלון, אז מה אתה רוצה ממני? בשנה שעברה היינו קבוצה טובה יותר מהעונה, אז איך אז זה לא היה כשלון והעונה זה כשלון?
המאזן של הפועל בחודש עד המשחק מול חיפה, כולל משחקי הגביע, היה סביר פלוס. אלה הן העובדות.
אני מאחל לעצמי שכל שנה הפועל תשחק את הכדורגל שאתה תגדיר בינוני, או איך שתרצה בא לך ואנחנו נמשיך לרוץ לאליפות עד המחזור האחרון.
מעניין למה כשאתה כותב לי על 6 נקודות מ12, זה דיון עמוק ומורכב אבל כשאני מציג לך נתונים, אז אתה מכיר אותם. אני כנראה באמת לא צריך להציג לך אם אתה בא עם אג'נדה מהבית.
ואני לא חושב שאתה יכול לבוא בטענות על אנשים שמדברים על סיסמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:42 
אדום נחמד כתב:
mkorman1 כתב:
להלן תשובותי:

אם הוא רביעי, לא לגיטימי לשאול מי בעיניך טובים ממנו? כלומר מי היית רוצה לראות במקומו?

תגידו אתם לא יודעים לקרוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:47 
שחר כתב:
ציטוט:
זו הבעיה איתך, אתה לא יודע כלום. אתה מניח הנחות ומציג אותן כעובדות. החלטת שאם הפועל לא היו לוקחים אליפות בעונה שעברה, היא היתה כשלון עבורי. שיבושם לך.
הפועל כרגע קבוצה בינונית (מינוס, פלוס, מה שבא לך) שמשחקת כדורגל רע. אתה ממשיך לחפור לי עם כל מיני סיסמאות ולהציג לי נתונים שמן הסתם אני יודע אותם בדיוק כמוך, רק שלך יש משוואות שאין לי מושג מאיפה אתה מקריץ אותן. רצה לאליפות, לא יכולה להיות בינונית. טוב. באותה צורה אני יכול לפתוח טבלאות של כל הליגות בעולם ולחוות דיעה על קבוצות שאני בכלל לא מכיר ולהסתמך על כמה נקודות יש להן או אם הן התמודדו על האליפות. זה שטחי ולא רציני.
אם אתה חושב שהחודש האחרון של הפועל הוא סביר (6 נקודות מ-12 וכדורגל ברמה מאוד נמוכה), אז אנחנו באמת לא נמצאים במצב שאנחנו יכולים לנהל דיון רציני.

אתה כל הזמן חוזר על זה שאם הפועל לא לוקחת אליפות זה כשלון, אז מה אתה רוצה ממני? בשנה שעברה היינו קבוצה טובה יותר מהעונה, אז איך אז זה לא היה כשלון והעונה זה כשלון?

זה כל הכישלון.

שנה שעברה עם תקציב נמוך יותר הקבוצה הייתה יותר טובה.
חוץ מזה, שנה שעברה קצב צבירת הנקודות של חיפה היה לא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 18:57 
NARKOTIKA כתב:
שחר כתב:
ציטוט:

זה כל הכישלון.

שנה שעברה עם תקציב נמוך יותר הקבוצה הייתה יותר טובה.
חוץ מזה, שנה שעברה קצב צבירת הנקודות של חיפה היה לא הגיוני.

מה זה משנה התקציב? הוא עלה בגלל שדרוג שכר של אותם שחקנים.
אז היה לך את שכטר כל העונה, את דאגלס, את ביבראס, ווצ'צביץ ויבואה בחצי עונה מצויינת. איך אפשר לומר שזו היתה קבוצה פחות טובה בדיוק?
לגבי צבירת הנקודות, אפשר לומר אותו דבר על הפועל, השנה זו צבירת נקודות ריאלית לקבוצה שרצה בצמרת והוא דומה מאוד לליגות תחרותיות יחסית בארופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
אדום נחמד כתב:
mkorman1 כתב:
להלן תשובותי:

תגידו אתם לא יודעים לקרוא?

צודק.
לא אמרת שגוטמן רביעי.
התכוונת שהוא מאמן רק בימי רביעי.
סליחה ותודה.

אגב, אמרת מצד אחד שגוטמן רביעי, ומצד שני שאתה לא מתעסק בדירוג מאמנים...אחלה בחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:00 
מה אתה חופר כל כך הרבה? הפועל קבוצה אדירה ממש לא בינונית, דאבל קל, יאלה בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
דאבל יש רק במקדונלדס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 21:24 
שורה תחתונה על פי האשכול הזה , טביב בדרך הנכונה , הפסד של גוטמן בגביע וחלקכם הוא יקבלו בהבנה גמורה את אלי אוחנה למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:01 
שחר כתב:
JustZiv כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

תגובה מביכה

וואו, איזה מביך לנצח את בני יהודה בדקה ה87, ולא לדרוס אותם 5-0. איך לא קברתי את עצמי מבושה לאחר המשחק.
כנראה שהציפיות שלי ושלך מהקבוצה הן שונות.

מי ביקש לדרוס? הציניות הדבילית שלך כבר מזמן לא עושה רושם.
אפשר, מותר וגם כיף לגמרי לנצח בדקה ה-87, אבל מה היה בשאר ה-86 דקות? כדורגל איום ונורא.

והכי יפה שאתה גם עונה לעניין, לקחת חצי משפט מתוך כל התגובה שלי ובחרת להגיב לה.
דיברת על נקודות שהפועל אספה לאחרונה, למה אתה לא מדבר על היכולת? 2-1 זוועתי על הפועל ר"ג, נצחון דחוק על בית"ר עוד קבוצת פלייאוף תחתון.

כנראה שהציפיות שלנו באמת שונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:34 
ציניות? ומה זה בדיוק "הנצחונות האדירים"??
כי בסופו של יום ,אף אחד לא זוכר את היכולת בדיוק כמו שלא זוכרים לחיפה את כל הנקודות שהיא לקחה במשחקים מגעילים והיו לה השנה המון כאלה.
אגב, המשחק מול בני יהודה היה דוקא בסדר גמור והטוב מהשלושה.
בכלל, כשאני זוכר מה כתבת על הקבוצה בעונה שעברה כשזה היה נראה אבוד, זה דיי מרגיע אותי כך שדי ברור שהציפיות שלנו שונות וזה הדבר היחיד שאנחנו מסכימים עליו :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:46 
שחר כתב:
כי בסופו של יום ,אף אחד לא זוכר את היכולת בדיוק כמו שלא זוכרים לחיפה את כל הנקודות שהיא לקחה במשחקים מגעילים והיו לה השנה המון כאלה.
בכלל, כשאני זוכר מה כתבת על הקבוצה בעונה שעברה כשזה היה נראה אבוד, זה דיי מרגיע אותי כך שדי ברור שהציפיות שלנו שונות וזה הדבר היחיד שאנחנו מסכימים עליו :-)

ותודה לקיזוז ולאלוהיי המזל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 22:48 
JustZiv כתב:
שחר כתב:

ותודה לקיזוז ולאלוהיי המזל

ולאניימה, בונדר, קנדה, דאגלס, דה רידר, שיש, דדי, גילי, איתי, לאלה, מנטש, דדה רידר, זהבי, באדיר, שי, אביחי, רועי גורדנה, יוסי, אלי וכל מי ששכחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 23:16 
redead כתב:
שורה תחתונה על פי האשכול הזה , טביב בדרך הנכונה , הפסד של גוטמן בגביע וחלקכם הוא יקבלו בהבנה גמורה את אלי אוחנה למועדון.

הי איזה קטע אני בעד גוטמן ואני מקווה שיחתימו אותו לשלוש שנים, עוד קטע אני חושב שאפשר לנתח את המצב של הקבוצה ולא רק לחיוב ורחמנא לצלן - להעביר ביקורת על גוטמן! אני מקווה שטביבי לא יעניש אותי וינחית עלי את אוחנה, אני פויה של אוהד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2011, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בונדר, דדי ושבחון בהרכב היו טעות קשה, על זה אין ספק. נו, ולמאמן אסור לטעות? נו, אסור להפסיד לחיפה?
התקשורת ננעלת כל כמה שבועות על מטרה חדשה בהפועל ופשוט עושה לה חיסול ממוקד. אתם עד כדי כך טיפשים? אתם אוכלים בכפית עיתונאי בשקל שהחליט שהוא פסיכולוג ופירש שלושה משפטים של גוטמן. איפה כל הכתבות אופי על המאמן היו אחרי ה-4-1? איפה הן היו אחרי התבוסה הטקטית שאלי הנחיל לאלישע במשחק הראשון העונה?
איפה היו כל ההסברים על מוטיבציה כשגוטמן היה היחיד שהאמין אחרי הדרבי תיקו בעונה שעברה והרים אחד אחד את כל השחקנים שהשתטחו על הדשא?
כי ככה זה כשאתה הכי טוב, טעות אחת ואתה נופל כמו מגדל קלפים. אבי לוזון בן זונה, מאז ההצהרה שלו על מינוי גוטמן לנבחרת כל הכתבים מחכים לאלי בסיבוב. והכי עצוב שאוהדי הפועל אוכלים את זה.

להחתים ל20 שנה הבאות. 20 שנה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: