תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 11 יולי 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עוזב את הפורום אם קומוניסים ממשיך לכתוב כאן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
רון היקר, יישר כוח על הדברים!
כלוחם לשעבר וכחבר בארגון לוחמים לשלום, אני ממליץ לך מאוד לצפות בסרטון הזה ולקבל מושג קצת יותר מעמיק על הארגון ומטרותיו:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
רוי האדום כתב:
רון קעקועים כתב:
מישהו יכול שנייה לעשות לי סדר?
בטקס הזה, ישתתפו או לא ישתתפו הורים של מחבלים מתאבדים ?

בטקס הזה ישתתפו הורים וילדים שכולים שחושבים שצריך לשים סוף לאלימות ולהרג משני הצדדים , ורוצים עתיד טוב יותר .
לא ישבו שם איסמעיל אנייה ולא איתמר בן גביר , ישבו ביחד אנשים שמאסו ב"גורל" של שני העמים במטרה לנסות ולשנות את אותו "גורל " .

אני יודע שאף אחד לא באמת מחפש את האישור שלי ולא שם זין, אבל כל זמן שאותם הורים שכולים או ילדים יתומים פלשתינים מבכים את הרג קרוביהם החפים מפשע , זה בסדר מבחינתי ויותר מזה, אני חושב שהטקס הזה ראוי ומבורך.
מקווה שהטקס יעבור לך בכמה שפחות כאב רוי ושלא תדע עוד צער.

קומוניסים, שירתתי בצבא כלוחם בצנחנים, וגם אני איש ימין. בעברי הייתי קיצוני כמוך. בשנים האחרונות התמתנתי מאוד והבנתי דברים שבעבר הייתי מסרב להבין בגלל שהלכתי בדרך מסויימת כמו עיוור בלי רצון בכלל לנסות להקשיב לצד השני. אני לא אתמוך בחיים בטקסים שבאים להלל מחבלים מתאבדים, אבל למרות שרק עכשיו חיפשתי את האישור הזה מרוי, מלכתחילה לא חשבתי שמטרת הטקס היא להלל מפגעים ורוצחים. אני מאמין שכמו שרוי אמר, המטרה של הטקס היא לאחד משפחות מ-2 הצדדים שאיבדו הורים וילדים חפים מפשע, שנמאס להם מהמצב אליו הם נקלעו. שתה מים קרים ותרגע לפני שאתה יוצא להפגנות מיותרות ביום שכ"כ הרבה אנשים כואבים בו.

התגובה היחידה ששוה פה התייחסות :ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 16:59 
רון קעקועים כתב:

רון, אני מניח שאכפת לך לדעת אם ישתתפו בטקס הורים של מחבלים שלא התאבדו עם חגורת נפץ אלא סתם ירו ביהודים וכדומה.
את התשובה אני לא יודע.
מה שבטוח זה, שהארגון שעומד מאחורי האירוע הזה אכן מתכוון לזכור ולקיים את הזיכרון גם לאותם מחבלים. פניתי אליהם וביקשתי שיבהירו שזאת איננה כוונתם. משלא נעניתי, ובהמשך לדבריהם על זיכרון משותף "לכל קורבנות הסכסוך" ול"לוחמים משני הצדדים" (ע"פ פרשנותם למילה "לוחם" כפי שהיא במצע התנועה ניתן להבין חד וחלק שהם מתכוונים למחבלים) ובהמשך לדבריו של חוזה פותח האשכול מטעמם על ש

"הטקס זוכר את הפלסטינים והישראלים שנהרגו, גם מחבלים. גם אם אנחנו שוללים את הדרך האלימה של אותם מחבלים, יש להם גם אמהות ואבות, משפחה וחברים שמתאבלים עליהם. אני יודע שיש אנשים שיהיה להם קשה לקבל את זה, אבל באותה מידה גם קשה לפלסטינים לכבד את זכרם של חיילים ישראלים שמבחינתם באו להרוג בבני עמם."

+

"בטקס הזה זוכרים את מי שנהרג במסגרת הסכסוך הישראלי-ערבי. בתוך האנשים האלה יש ילדים, זקנים, נשים, גברים, מחבלים, חיילי צה"ל. אין לנו עניין להיות שומרי סף ולהגיד את מי מותר למשתתפי הטקס לזכור ואת מי אסור. "משווים חיילי צה"ל למחבלים"? זאת דרך מאד מניפולטיבית לנסח את הדרך שבה הורים שכולים רוצים לזכור ולהזכיר את הילדים שלהם."

אתה מוזמן להבין מהי רוח הדברים.
אשמח לראותך יחד איתנו מוחה על העיוות הזה שבכנסת חיילי צה"ל ומחבלים בשורה אחת לטקס זיכרון אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

כל אדם שמחליט בשביל עצמו (בין אם הוא מחליט לשרת ובין אם הוא מחליט שלא לשרת) - יבורך ואני בעדו.

משפט אומלל שלך.
זה דבר אחד לקבל את ההחלטות שלך בעצמך, ודבר אחר לעבור על חוקים.
אני מחליט בשביל עצמי שאני מת על סקס בתנאי שהבחורה מתנגדת ומנסה לברוח, עדיף בעזרת אלימות. אתה מברך אותי?

זאת לא החלטה שלך לבד, האם תקיים יחסי מין עם מישהי.
אונס, כמו שתיארת, כולל את לקיחת זכות הבחירה מידי הנאנסת.
איך נראה לך שזה מקובל עליי אחי מה שכתבתי קודם?
אני בעד שכל אחד ואחת יבחרו בשביל עצמם.
שכחתי לציין דבר שנראה לי טריוויאלי, וזה שהכוונה היא לבחירות שנוגעות אליו ולא לאנשים אחרים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:01 
רון קעקועים כתב:
רוי האדום כתב:
רון קעקועים כתב:

בטקס הזה ישתתפו הורים וילדים שכולים שחושבים שצריך לשים סוף לאלימות ולהרג משני הצדדים , ורוצים עתיד טוב יותר .
לא ישבו שם איסמעיל אנייה ולא איתמר בן גביר , ישבו ביחד אנשים שמאסו ב"גורל" של שני העמים במטרה לנסות ולשנות את אותו "גורל " .

אני יודע שאף אחד לא באמת מחפש את האישור שלי ולא שם זין, אבל כל זמן שאותם הורים שכולים או ילדים יתומים פלשתינים מבכים את הרג קרוביהם החפים מפשע , זה בסדר מבחינתי ויותר מזה, אני חושב שהטקס הזה ראוי ומבורך.
מקווה שהטקס יעבור לך בכמה שפחות כאב רוי ושלא תדע עוד צער.

קומוניסים, שירתתי בצבא כלוחם בצנחנים, וגם אני איש ימין. בעברי הייתי קיצוני כמוך. בשנים האחרונות התמתנתי מאוד והבנתי דברים שבעבר הייתי מסרב להבין בגלל שהלכתי בדרך מסויימת כמו עיוור בלי רצון בכלל לנסות להקשיב לצד השני. אני לא אתמוך בחיים בטקסים שבאים להלל מחבלים מתאבדים, אבל למרות שרק עכשיו חיפשתי את האישור הזה מרוי, מלכתחילה לא חשבתי שמטרת הטקס היא להלל מפגעים ורוצחים. אני מאמין שכמו שרוי אמר, המטרה של הטקס היא לאחד משפחות מ-2 הצדדים שאיבדו הורים וילדים חפים מפשע , שנמאס להם מהמצב אליו הם נקלעו. שתה מים קרים ותרגע לפני שאתה יוצא להפגנות מיותרות ביום שכ"כ הרבה אנשים כואבים בו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:03 
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

כל אדם שמחליט בשביל עצמו (בין אם הוא מחליט לשרת ובין אם הוא מחליט שלא לשרת) - יבורך ואני בעדו.

משפט אומלל שלך.
אני מחליט בשביל עצמי שאני מת על סקס בתנאי שהבחורה מתנגדת ומנסה לברוח, עדיף בעזרת אלימות. אתה מברך אותי?

שכחתי לציין דבר שנראה לי טריוויאלי, וזה שהכוונה היא לבחירות שנוגעות אליו ולא לאנשים אחרים.

אבל עדיין מי שלא משרת בצבא עובר על החוק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

משפט אומלל שלך.

והשתמטות מצהל לא נוגעת לאף אחד?
לו כולם היו בורחים משירות צבאי היינו כבר מזמן באבדון. ישנה אחריות הדדית גם אם אינך מוכן להתייחס אליה..

או קי, אז הבהרת את הנקודה שלך לגבי אונס, אז אני אתן הקבלה טיפה יותר מדויקת.
בריחה משירות בצהל שקולה, אם כך, לאי תשלום מיסים. אז מה, תכבד מי שלא משלם מיסים כי זו הבחירה שהוא לקח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:05 
קדימה, תוציאו הצהרה ממארגני הטקס שהם אינם מתכוונים לזכור מחבלים ואני אדאג לכך שאף אחד לא יגיע למחות. אודיע לכל אלה שאישרו את הגעתם שהעניין מבוטל. נראה אתכם. לא ביקשתי בקשה מוגזמת. הכדור ביידים שלכם, קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

משפט אומלל שלך.

זה נכון.
אבל: א - כיבוד החוק אינו חזות הכול, ב - למעשה לא חוקי יש מחיר ואם מי שעושה אותו משלם את המחיר אז הכל בסדר גם לשיטתך, והכי חשוב, ג - מי שלא משרת זה בגלל שצה"ל שחרר אותו ולא בגלל שהוא עובר על החוק (מי שבורח משירות בצורה לא חוקית נקרא בכלל "עריק").
אגב, בעיניי זה עיוות, שאין אפשרות לשירות אזרחי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
קדימה, תוציאו הצהרה ממארגני הטקס שהם אינם מתכוונים לזכור מחבלים ואני אדאג לכך שאף אחד לא יגיע למחות. אודיע לכל אלה שאישרו את הגעתם שהעניין מבוטל. נראה אתכם. לא ביקשתי בקשה מוגזמת. הכדור ביידים שלכם, קדימה.

חבל. זה יהיה מצחיק לראות את הפגנת הנגד שלך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:07 
ואם ישתתף בטקס הורה/בן משפחה של מישהו שאינו חף מפשע, אבל, אותו הורה או בן משפחה מצטער על מה שקרה, מזדהה עם כאבם של הקרבנות, וסובל בעצמו מהמוות של אותו בן/בן משפחה? מה רע בזה?

המטרה היא שנבין שבסכסוך הזה יש שני צדדים, ששניהם סובלים, ובשני הצדדים דם נשפך. המטרה היא לא להמשיך ולריב מי צודק יותר, כי זה ריב שלא מקדם אותנו לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:09 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

משפט אומלל שלך.

זה נכון.
אבל: א - כיבוד החוק אינו חזות הכול, ב - למעשה לא חוקי יש מחיר ואם מי שעושה אותו משלם את המחיר אז הכל בסדר גם לשיטתך, והכי חשוב, ג - מי שלא משרת זה בגלל שצה"ל שחרר אותו ולא בגלל שהוא עובר על החוק (מי שבורח משירות בצורה לא חוקית נקרא בכלל "עריק").
אגב, בעיניי זה עיוות, שאין אפשרות לשירות אזרחי.

למעשה לא חוקי יש מחיר הבעיה היא שאם לא תשלם מיסים אתה תקבל עונש כבד יותר מאשר אם לא תשרת בצה"ל!
העונשים על אי שירות חובה הם מגוכחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:

משפט אומלל שלך.

והשתמטות מצהל לא נוגעת לאף אחד?
לו כולם היו בורחים משירות צבאי היינו כבר מזמן באבדון. ישנה אחריות הדדית גם אם אינך מוכן להתייחס אליה..

או קי, אז הבהרת את הנקודה שלך לגבי אונס, אז אני אתן הקבלה טיפה יותר מדויקת.
בריחה משירות בצהל שקולה, אם כך, לאי תשלום מיסים. אז מה, תכבד מי שלא משלם מיסים כי זו הבחירה שהוא לקח?

קודם כל, אי תשלום מיסים הוא עבירה פלילית שעונש בצידה. אי שירות בצה"ל הוא תוצאה של ההחלטה של שלטונות צה"ל.
דבר שני, וחשוב יותר, מי שלא משלם מיסים לוקח כסף מהכיס שלי ושלך. מי שלא משרת גורע מצה"ל פקיד מיותר במקרה הרע (כידוע, יש יותר מתנדבים מאשר מקומות בכל היחידות הלוחמות ואין מחסור בכוח אדם לוח או תומך לחימה), ומשרת שירות אזרחי מועיל במקרה הטוב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
למעשה לא חוקי יש מחיר הבעיה היא שאם לא תשלם מיסים אתה תקבל עונש כבד יותר מאשר אם לא תשרת בצה"ל!

אי שירות בצבא אינו פשע, אפילו במדינת ישראל. כל ה"משתמטים" למיניהם שוחררו על ידי צה"ל משירות.
על עריקות, לעומת זאת, יש עונש, היות וזו עבירה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:11 
קומוניסים כתב:

ואם הורה של מפגע לא מסכים עם מעשי הבן שלו וחושב שמעשיו פסולים , שהוא רוצח שפל , ומצפונו אוכל אותו יומם וליל על זה שבנו רצח חפים מפשע ?
תגיעו , תמחו ,
זה מה שאתם רוצים , לעשות עוד קצת קשה על הלבבות של אותם הורים וילדים , יאללה .
העיקר שזה בשם המוסר והצדק עאלק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

חבל. זה יהיה מצחיק לראות את הפגנת הנגד שלך.

נשבע אתה אחד האנשים הגדולים.
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

קומוניסים כתב:
רון קעקועים כתב:

רון, אני מניח שאכפת לך לדעת אם ישתתפו בטקס הורים של מחבלים שלא התאבדו עם חגורת נפץ אלא סתם ירו ביהודים וכדומה.
את התשובה אני לא יודע.
מה שבטוח זה, שהארגון שעומד מאחורי האירוע הזה אכן מתכוון לזכור ולקיים את הזיכרון גם לאותם מחבלים. פניתי אליהם וביקשתי שיבהירו שזאת איננה כוונתם. משלא נעניתי, ובהמשך לדבריהם על זיכרון משותף "לכל קורבנות הסכסוך" ול"לוחמים משני הצדדים" (ע"פ פרשנותם למילה "לוחם" כפי שהיא במצע התנועה ניתן להבין חד וחלק שהם מתכוונים למחבלים) ובהמשך לדבריו של חוזה פותח האשכול מטעמם על ש

" הטקס זוכר את הפלסטינים והישראלים שנהרגו, גם מחבלים. גם אם אנחנו שוללים את הדרך האלימה של אותם מחבלים, יש להם גם אמהות ואבות, משפחה וחברים שמתאבלים עליהם. אני יודע שיש אנשים שיהיה להם קשה לקבל את זה, אבל באותה מידה גם קשה לפלסטינים לכבד את זכרם של חיילים ישראלים שמבחינתם באו להרוג בבני עמם."

+

" בטקס הזה זוכרים את מי שנהרג במסגרת הסכסוך הישראלי-ערבי. בתוך האנשים האלה יש ילדים, זקנים, נשים, גברים, מחבלים, חיילי צה"ל. אין לנו עניין להיות שומרי סף ולהגיד את מי מותר למשתתפי הטקס לזכור ואת מי אסור. "משווים חיילי צה"ל למחבלים"? זאת דרך מאד מניפולטיבית לנסח את הדרך שבה הורים שכולים רוצים לזכור ולהזכיר את הילדים שלהם."

אתה מוזמן להבין מהי רוח הדברים.
אשמח לראותך יחד איתנו מוחה על העיוות הזה שבכנסת חיילי צה"ל ומחבלים בשורה אחת לטקס זיכרון אחד.

לראות אותי איתכם אתה בטוח לא תראה. עם כל הכבוד להיותי לוחם לשעבר ואיש ימין, יש לי דברים קצת יותר טובים לעשות מלהפגין מול משפחות שכולות ביום הזיכרון.

אני לא יודע מי האירגון שאחראי על קיום הטקס. אני מבין את הדברים שאתה כותב ואם הם נכונים, אני אשקר אם אגיד שלא מכעיס אותי שאותו אירגון רוצה להוקיר ולזכור גם מחבלים. האני הישן היה מתלהם ויוצא בקריאות גזעניות כאלו או אחרות, אבל כמו שבעבר הייתי מחפש ישר את הרע שבדבר, הרון החדש יודע גם לחפש צדדים אחרים למקרה.
בוא נניח שבאירוע הזה יהיו משפחות של הורים מחבלים. אתה חושב שאותן משפחות רצו שהילדים שלהם ימותו, לא משנה לאיזו מטרה? אתה חושב שהם היו מופיעים בכלל לאירוע הזה אם הם היו תומכים בבנים המחבלים שלהן? אתה באמת חושב שאותן משפחות חושבות שלשלוח את הבנים שלהם להתפוצץ על אזרחים תמימים, או לירות על חיילי צה"ל, זה מה שיביא את השלום? אני בספק.

שוב, כדי שתבין, אני אחזור על הדברים שלי. בשוב שלב אני לא אתמוך בהנצחת מחבלים מתאבדים שהרגו אזרחים ישראלים חפים מפשע או חיילי צה"ל בשעת מילוי תפקידם, אבל לא זה המקרה פה. הטקס הזה נועד לאחד משפחות שסובלות בגלל המצב אליו בניהן הגיעו. אתה רוצה להפגין? לך על זה. אל תעשה את זה מול משפחות שכולות ביום הזיכרון למות אהוביהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
פשוט מדהים, רואים בן אדם שהיה פעם לוחם פלשתיני, שפועל כבר כמה שנים נגד השלום אחרי שעזב את הנשק.
הבת הילדה שלו נהרגה מאש כוחות צה"ל, והוא עדיין ממשיך לפעול בעד השלום.
אם היו אנשים כאלה מ2 הצדדים כבר מזמן היה פה שלום.
גדולתו של בן אדם היא להתבגר עם החיים ולהסיק מסקנות לפי המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
רון, תודה.
בלי טיפה של ציניות.
כבר חשבתי שכל הימין בארץ הוא כמו קומוניסים.
נשבע לך שהדברים שאתה כותב מרגיעים אותי.
אולי עוד יש עתיד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:17 
רון, הלוואי והיית צודק. אם אכן כך היו הדברים אולי הייתי כועס אבל לא מקדיש כ"כ הרבה זמן להתארגן נגד הדבר הזה.
כמו שאמרתי, פניתי למארגני הטקס וביקשתי מהם לשחרר הצהרה קצרה שהטקס הזה לא מיועד לזכור מחבלים.
כרגע כמו שזה נראה, אתה טועה ובגדול כי זאת בדיוק הכוונה.
טקס זיכרון למחבלים בלבד היה מעצבן אותי פחות מטקס זיכרון משותף להם ולחיילנו הגיבורים ונפגעי פעולות האיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
רון היקר, יישר כוח על הדברים!
כלוחם לשעבר וכחבר בארגון לוחמים לשלום, אני ממליץ לך מאוד לצפות בסרטון הזה ולקבל מושג קצת יותר מעמיק על הארגון ומטרותיו:

קומוניסם פשוט תראה את זה, ותבין, שאתה הולך להפגין מול האנשים הכי שפויים שיכולים להיות, אנשים שרוצים לדבר ולא לשחק למי יש יותר גדול.
בהפגנה שלך אתה כאילו מחרבן על האינטרסים קודם כל שלך, ואני אומר לך את זה בתור אדם בלי אג'נדות, הקיצוניות שלך לא תוביל אותך לשום מקום, תזכור את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:22 
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אי שירות בצבא אינו פשע, אפילו במדינת ישראל. כל ה"משתמטים" למיניהם שוחררו על ידי צה"ל משירות.

אתה בידיוק אומר את מה שניסיתי להגיד.
מי שלא רוצה לשרת בצה"ל משחררים אותו בלי שום עונש הולם(אולי הוא יושב 20 יום בכלא).
שמישהו לא משרת העול נופל על המשרת, בידיוק כמו שמי שלא משלם מיסים פוגע לי בכיס.
לכן אני אומר צריך להעניש אנשים משתמטים! אידיולוגיה או לא, שיישא בעונשים.
מי שמקבל פרופיל 21 צריך לשלול לו את רישיון הנהיגה.
מי שלא רוצה לשרת מטעמים אידיולוגים שיישב 3 שנים בכלא במקום 3 שנים בצבא.(שייצא הביתה חמשוש פעם ב30 יום).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
רון, הלוואי והיית צודק. אם אכן כך היו הדברים אולי הייתי כועס אבל לא מקדיש כ"כ הרבה זמן להתארגן נגד הדבר הזה.
כמו שאמרתי, פניתי למארגני הטקס וביקשתי מהם לשחרר הצהרה קצרה שהטקס הזה לא מיועד לזכור מחבלים.
כרגע כמו שזה נראה, אתה טועה ובגדול כי זאת בדיוק הכוונה.
טקס זיכרון למחבלים בלבד היה מעצבן אותי פחות מטקס זיכרון משותף להם ולחיילנו הגיבורים ונפגעי פעולות האיבה.

נשמה, מארגני האירוע לא קוראים בפורום, ובטח שהם לא עומדים עם סטופר בשביל לענות לכבודו בתוך פרק זמן שכבודו יבחר. האמת שאני לא מכיר אותם ואולי הם כן כותבים פה.
השנאה פשוט מעוורת אותך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:23 
קומוניסים, אני חושש שאתה מחמיץ את הנק'.
המטרה היא לא לעבור על כל שמות המחבלים ולעמוד דקת דומייה על כל אחד ואחד מהם. המטרה פה היא לאחד בין משפחות ההרוגים. זה שהבן היה מחבל, לא אומר שההורים אשמים. הורים שהיו תומכים בבנם המחבל, לא היו מופיעים לטקס הזה. המטרה פה היא לאחד בין המשפחות שבגלל הנסיבות, עכשיו הן שכולות וכואבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסם אתה הולך להפגין מול פלשתינאים ששמים תמונות לזכרם של ילדים יהודים שנהרגו בפיגועי התאבדות בסלון שלהם, אתה מבין בכלל בשביל מה אתה מפגין? אתה צריך לחבק אותם. או שהקיצוניות שרפה לך לחלוטין את המוח, תרגע, שתה כוס מיים, ותפתח עיניים בחייאת רבעק.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 05 מאי 2011, 17:24, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
teknoboy כתב:
לירון האדום כתב:

אתה בידיוק אומר את מה שניסיתי להגיד.
מי שלא רוצה לשרת בצה"ל משחררים אותו בלי שום עונש הולם(אולי הוא יושב 20 יום בכלא).
שמישהו לא משרת העול נופל על המשרת, בידיוק כמו שמי שלא משלם מיסים פוגע לי בכיס.
לכן אני אומר צריך להעניש אנשים משתמטים! אידיולוגיה או לא, שיישא בעונשים.
מי שמקבל פרופיל 21 צריך לשלול לו את רישיון הנהיגה.
מי שלא רוצה לשרת מטעמים אידיולוגים שיישב 3 שנים בכלא במקום 3 שנים בצבא.(שייצא הביתה חמשוש פעם ב30 יום).

אם אתה רוצה להעניש את מי שלא עושה צבא, אתה חייב קודם לתת לו אפשרות לשרת שירות אזרחי.
אחרת אתה יוצר במדינה אזרחים סוג ב', בלי לתת להם אפשרות לצאת מהמעמד הזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אתה טועה גביזון. אין שוב הבדל בין אדון קומוניסים לקיצוני החמאס והג'יהאד האיסלאמי. הידברות היא בכלל לא אופציה בשבילם, והם רק מרוויחים ומתחזקים מהרחבת האלימות. אנשים מתונים שמושיטים יד לדיאלוג מהווים איום על הקיום של הקיצונים, ולכן הם כל-כך מזדעזעים מניסיונות מן הסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
המטרה היא לא לעבור על כל שמות המחבלים ולעמוד דקת דומייה על כל אחד ואחד מהם. המטרה פה היא לאחד בין משפחות ההרוגים. זה שהבן היה מחבל, לא אומר שההורים אשמים. הורים שהיו תומכים בבנם המחבל, לא היו מופיעים לטקס הזה . המטרה פה היא לאחד בין המשפחות שבגלל הנסיבות, עכשיו הן שכולות וכואבות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:37 
teknoboy כתב:
רון קעקועים כתב:
המטרה היא לא לעבור על כל שמות המחבלים ולעמוד דקת דומייה על כל אחד ואחד מהם. המטרה פה היא לאחד בין משפחות ההרוגים. זה שהבן היה מחבל, לא אומר שההורים אשמים. הורים שהיו תומכים בבנם המחבל, לא היו מופיעים לטקס הזה . המטרה פה היא לאחד בין המשפחות שבגלל הנסיבות, עכשיו הן שכולות וכואבות.

סלח לי, אני חושב שאתה זה שמחמיץ את הנקודה. מפרסומי הארגון עולה שהזכירון הוא אינו רק למחבלים שהוריהם ישהו בטקס (נניח שאלה אכן כואבים את האירוע) אבל מדבריהם עולה כי הזיכרון הוא לכלל המחבלים. כל עוד הם נותנים לנו להבין את זה ולא אומרים אחרת הם נותנים לגיטימציה לרצח יהודים ולעשיית פיגועי טרור נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 17:37 
Karl Marx כתב:
אתה טועה גביזון. אין שוב הבדל בין אדון קומוניסים לקיצוני החמאס והג'יהאד האיסלאמי. .

חחחח ועוד אני קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 244 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: