תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלון עידן על אלי גוטמן
הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:12 
שחר כתב:
ברור שכל הדברים מסביב קובעים את המספרים, אבל כשנותנים ציון (בינוני מינוס) כמו ההודעה שעליה הגבתי ובעצם פתחה את הדו שיח או איך שלא קוראים לדבר הממוחזר הזה שקורה ביננו, מה שמעניין זו השורה התחתונה והיא המספרים.
אתה מוזמן לעשות rewind לקרוא את מה שכתבתי ולראות שמה שקומם אותי זו ההגדרה של העונה, אז אחרי שכולנו הסכמנו עם מה שכתבתי (שהיא ממש לא בינונית מינוס) הגענו לזה שלדעתכם היא בינונית פלוס ואני חושב שהיא עדיין יכולה להחשב כטובה מאוד אם יהיה לה הפי הנד. אתה רוצה לנתח את הסיבות? לא איתי, משעמם אותי לדבר על טקטיקה שמקטיקה ומיותר לציין למה.

אתה מסכים שמספרים לעומת "מבחן התוצאה -" שאגב זה מושג אבסולוטי שסותם דיון ולא תמיד בא בקנה אחד עם הצלחות לאורך זמן - אלה שני דברים מנוגדים? לא הבנתי עד עכשיו מה אתה מנסה להוכיח, שהפועל העונה היא לא קבוצה בינונית? מהדברים שאני מסתכל עליהם אנחנו קבוצה בינונית, מספרי כיבוש שערים? מאוד מרשים, ואני מוכן להתערב איתך בשבליגה של 16 קבוצות הפועל יכולה לשחזר את ההישג הזה גם בעשור הקרוב. ושוב בלי קיזוז אין לך סיכוי להדביק את מכבי חיפה, כמה פעמים החזקת מקום ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:17 
להגיד "סגל הרבה יותר טוב משל חיפה" זאת דמגוגיה זולה..
גם אם היה לנו את מסי בהרכב, עדיין אנחנו קבוצה סופר סופר לא מאוזנת .
מישהו ( יכול להיות שאשמתו הישירה של גוטמן ויכול להיות שלא ) לא הפיק לקחים משנה שעברה והשנה הגענו עוד עם הגנה יותר שערורתית מעונה שעברה.
לא יודע איך חשבו שמשחקים השבוע שבוע של בונדר - קנדה ימשיכו לעבוד
לא יודע מה חשבו על באדיר
ובן דיין כרגיל היה פצוע חצי עונה

בנוסף להכול שני האקס פאקטורים שכטר-ורמוט לא היו איתנו העונה כמעט , האחד נפצע קשה והשני עם פציעות הולכות וחוזרות.

ועם כל הבעיות האלה ועוד , אם הייתה הנהלה נורמלית אני מאמין שהיינו מגיעים יותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:27 
שחר כתב:
ברור שכל הדברים מסביב קובעים את המספרים, אבל כשנותנים ציון (בינוני מינוס) כמו ההודעה שעליה הגבתי ובעצם פתחה את הדו שיח או איך שלא קוראים לדבר הממוחזר הזה שקורה ביננו, מה שמעניין זו השורה התחתונה והיא המספרים.
אתה מוזמן לעשות rewind לקרוא את מה שכתבתי ולראות שמה שקומם אותי זו ההגדרה של העונה, אז אחרי שכולנו הסכמנו עם מה שכתבתי (שהיא ממש לא בינונית מינוס) הגענו לזה שלדעתכם היא בינונית פלוס ואני חושב שהיא עדיין יכולה להחשב כטובה מאוד אם יהיה לה הפי הנד. אתה רוצה לנתח את הסיבות? לא איתי, משעמם אותי לדבר על טקטיקה שמקטיקה ומיותר לציין למה.

אז אם כבר, בוא נדקדק בניסוחים (עוד משהו שאתה משום מה פוטר את עצמך מלהשקיע בו):
צ'ימפ כתב שאנחנו קבוצת כדורגל בינונית מינוס. הוא לא נתן ציון לעונה (לגבי אם הוא התייחס להגדרה שתופסת לגבי כל העונה או למצב הנוכחי, זה כבר ניקח אותו אח"כ לפוליגרף). זה בודאי לדעתי נכון כרגע.
שנית, אם אתה כבר כן בקטע של לתת ציון לעונה הזו, אז המילה כשלון חריפה מדי לטעמי שמתייחסים לעל העונה. בכל זאת, ליגת אלופות, התמודדות על האליפות. אני כן חושב, שאם הפועל לא ייקחו העונה אליפות, אז זה יהיה כשלון נקודתי בכל מה שקשור לתואר האליפות. הפועל העונה היו צריכים להיות אלופים. החודשיים האחרונים הם כשלון קולוסאלי של כל המערכת ובעיקר לזה שעומד בראשה מבחינה מקצועית ושוב, אין מה לעשות, החודשיים האלה גורמים שבמטרה הכי חשובה שלך העונה, נכשלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:27 
הסגל שלנו לא מדגדג אפילו את חיפה.
רק שוער וחלוצים. המגינים שלהם, הבלמים, הקישור האחורי, הקישור הקדמי והספסל טובים בהרבה משלנו.
מה עשיתם מהסגל של הפועל?
אגב, בהתחשב בזה שנתנו לגוטמן להביא רכש, אז הוא האשם הבלעדי בסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
לא בונדר ולא קנדה הם הבעיה שלנו, להתעסק בזה זה להתעסק בטפל ובלא משמעותי.
שחר אתה מתעסק במספרים?
אז תבדוק כמה פעמים חיפה מחלצת כדור בשטח של היריב.
תבדוק כמה ק"מ שחקני חיפה עושים במשחק.
תבדוק איומים על השער מחוץ לרחיבה.
אני חושב שבכל הדברים האלו חיפה עולים עלינו בהרבה, וזה ההבדל בין הקבוצות.
גוטמן יכול לקשקש על מוטיבציה, העובדה שמאימים "רק" מ5 מטר על השער, לא סוגרים ולחוצים את מובילי
הכדור וחצי מהמזמן עומדים במקום לרוץ לשטח פנוי זה אפקט ישיר של הדרישה והשיטה שגוטמן הנחיל
לשחקנים השנה, ובזה אנחנו נופלים לא במוטיבציה, וזה נמדד כאמור גם במספרים.

לא סתם הרי רוצים את זהבי, מוגבל ככל שיהיה הוא כמעט היחידי שרץ (יחד עם בן סהר).

ודי כבר עם השטויות האלו של הסגל,
לא הייתי לוקח אף בלם שלהם להרכב הפותח, ואני לא בטוח שאני מעדיף מישהו מהם על חשבון באדיר.
המגנים השמאליים שלהם טובים, אבל לא סתם בונדר הוא המגן של הנבחרת, והוא עוד הםפחות כישרוני אצלינו.
אין להם אף קיצוני ברמה של ורמוט ושכטר שזה כבר 40% מהקישור, וכשידין בכושר הוא לא סופר אף אחד מהם.
זהבי הם איזה 20 בישולים ו20 שערים העונה ככה שבטוח הוא לא הבעיה שלנו וגם חלוצים יש לנו ב30 רמות טובים
משלהם.
ההבעיה היא שלא מוציאים מהסגל הזה את הפוטנציאל, ולא הסגל עצמו.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 05 מאי 2011, 12:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:31 
אוגוסטוס היל כתב:
אין לנו סגל ברמה מעל חיפה. אולי הרכב ראשון.
הלוואי עלינו העומק שיש להם בספסל.
הסגל שלנו לא מאוזן, וגם כאן מדובר על כשלון של גוטמן.
זה שאין שחקן רציני באמצע (עם כל הכבוד לשי) זה ביזיון גם שלגוטמן וגם של ההנהלה. יש לנו שני קשרי אמצע טבעיים בסגל.

אנחנו אכן קבוצה לא מאוזנת, זה לא קשור. השחקנים שיש לנו, זהבי, ורמוט, סהר, תמוז, טועמה וזה בלי להזכיר את שכטר שלא היה פקטור העונה, הם בכמה רמות מעל הליגה. למכבי חיפה יש שניים בלבד, ורד ורפאלוב, והראשון עלה בהרכב בפחות מחצי מהמשחקים. היתר שם כל כך בינוניים שמכבי חיפה לא נתנה משחק אחד טוב העונה ( נגדנו זה נחשב משחק טוב והם לא היו מדהימים במיוחד ).
גם העומק בספסל הוא אגדה, אבל פחות חשוב כי העניין הוא האיכות, לבארסה למשל יש סגל קטן אבל איכותי:
זהבי, ורמוט, אלרואי, שבחון, שי, טועמה, ידין, שכטר, תמוז, סהר, לאלה, מרעי
רפאלוב, בוקולי, קטן, ורד, קולמה ,סיידו, גולסה, חמד, אזולאי, גדיר, דבלשוילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:33 
אתם אוהבים להתעסק בשחקנים ההתקפיים כי זה יותר סקסי , אבל את היציבות והתרומה שחיפה מקבלת כבר כמה שנים משני המגנים שלה אתם שוכחים..
הלוואי ויום אחד יהיו לנו מגנים שגם מסוגלים לסגור בהגנה וגם מסוגלים לחתוך הגנות עם הרמות מסובבות וחזקות.
זה כולכך חשוב בקבוצת כדורגל!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
סוס גולסה השחקן הכי מוכשר שם, היחידי שהייתי לקוח אלינו ביעיינים עצומות.

מבחינת הרכב הם ממש לא רעים גם, אבל גם אלישע לא משתמש כל הזמן בכל הכלים שלו וגולסה היה פצוע לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:36 
איתך אני לא מדבר על שחקנים, מותק, אתה חושב שערן זהבי שחקן מוגבל ובונדר שחקן טוב שיכול לשחק באמצע המגרש גם... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:36 
el dudernio כתב:
שחר אתה מתעסק במספרים?
גוטמן יכול לקשקש על מוטיבציה, העובדה שמאימים "רק" מ5 מטר על השער, לא סוגרים ולחוצים את מובילי
הכדור וחצי מהמזמן עומדים במקום לרוץ לשטח פנוי זה אפקט ישיר של הדרישה והשיטה שגוטמן הנחיל

לא הייתי לוקח אף בלם שלהם להרכב הפותח, ואני לא בטוח שאני מעדיף מישהו מהם על חשבון באדיר.
המגנים השמאליים שלהם טובים, אבל לא סתם בונדר הוא המגן של הנבחרת, והוא עוד הםפחות כישרוני אצלינו.
אין להם אף קיצוני ברמה של ורמוט ושכטר שזה כבר 40% מהקישור, וכשידין בכושר הוא לא סופר אף אחד מהם.
זהבי הם איזה 20 בישולים ו20 שערים העונה ככה שבטוח הוא לא הבעיה שלנו וגם חלוצים יש לנו ב30 רמות טובים
משלהם.

ואו, סוף סוף ניתוח אמיתי של כדורגל ומדויק (הקטע המודגש). הייתי מוסיף משהו רק בשביל להראות שאני מבין, אבל אין לי ממש מה. אני רק יכול להגיד שאני לא צריך מספרים בשביל לראות זה. זה אחד הדברים הכי ברורים שאפשר לראות במשחקים של הפועל

נערך לאחרונה על ידי redrony בתאריך 05 מאי 2011, 12:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:37 
joshsoos כתב:
הארווי כתב:
ג'וסשוש יקר,

תקן אותי אם אני טועה, ותזקיר לי בבקשה: אתה טוען שהפועל נתנה הופעה מכובדת בליגת האלופות. האם נתת קרדיט בתקופה זו לגוטמן על איך שהקבוצה כקבוצה נראיתה על המגרש?

:hapoel:

ז"א שכל פעם שמישהו אומר סוג כלשהו של ביקורת, כלפי שחקן, מאמן, בעלים, צריך לבדוק האם הוא עשה ההיפך? ז"א שהעניין הוא אני? האם אני התייחסתי אליך ואל דומיך כאנשי אג'נדת גוטמן, אלה שכותתבים להחתים לכל החיים ושמים לבבות ותו לא ושואל האם ביקרת אותו כשמפסידים למכבי חיפה בבושת פנים?

העניין הוא הפועל ת"א. מי שרוצה להיות תינוק ולקחת הכל אישי, עדיף שהיה עושה את זה במקומות אישיים יותר. אם היה כאן אדמין נורמלי זה גם היה קורה.

תלוי אם הביקורת עניינית. לי אין "אג'נדת גוטמן" ולמרות שאני מאמין שהוא המועמד הראוי ביותר לאמן את הפועל ב-3 השנים הבאות, אני באמת חושב שהוא ראוי לביקורת חריפה על המשחק האחרון, וגם על הצורה הכללית של הקבוצה בחודשיים האחרונים. אבל הטור הזה של אלון עידן רחוק מלהיות ביקורת עניינית.

אני לא לוקח שום דבר באופן אישי, בטח כשלא נאמר עלי שום דבר אישי. גם עליך אני לא אמרתי שום דבר אישי אלא התייחסתי לתוקפה של האמירה הספציפית לפיה יש לקחת אחריות בטוב וברע. גוטמן נתן המון קרדיט לשחקנים בהצלחות, ולכן לגיטימי שיבקר אותם בכשלונות - וזאת על אף שכאמור אני בהחלט חושב שיש לו אחריות למה שקרה בשבת ובכלל בתקופה האחרונה.

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
איתך אני לא מדבר על שחקנים, מותק, אתה חושב שערן זהבי שחקן מוגבל ובונדר שחקן טוב שיכול לשחק באמצע המגרש גם... :)

אני חושב שבונדר אמור להיות בספסל של ק"ש, זה עדין לא משנה את העובדה שהוא אחד משני המגנים הימניים שלנו,
ובמציאות של הכודרגל הישראלי העמדה הזאת לא משופעת כוכבים ככה שבחושך הסובב אותנו הוא מצליח מדי פעם לנצוץ.

לגבי זהבי, הוא באמת מוגבל, בדיוק כמו שקטן מוגבל, הוא רץ הרבה, מבין את המשחק אבל משחק יותר לאט משגמבה רץ מאה, וסליחה מגמבה על ההשואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:08 
הארווי כתב:
joshsoos כתב:
הארווי כתב:
ג'וסשוש יקר,

תקן אותי אם אני טועה, ותזקיר לי בבקשה: אתה טוען שהפועל נתנה הופעה מכובדת בליגת האלופות. האם נתת קרדיט בתקופה זו לגוטמן על איך שהקבוצה כקבוצה נראיתה על המגרש?

ז"א שכל פעם שמישהו אומר סוג כלשהו של ביקורת, כלפי שחקן, מאמן, בעלים, צריך לבדוק האם הוא עשה ההיפך? ז"א שהעניין הוא אני? האם אני התייחסתי אליך ואל דומיך כאנשי אג'נדת גוטמן, אלה שכותתבים להחתים לכל החיים ושמים לבבות ותו לא ושואל האם ביקרת אותו כשמפסידים למכבי חיפה בבושת פנים?

העניין הוא הפועל ת"א. מי שרוצה להיות תינוק ולקחת הכל אישי, עדיף שהיה עושה את זה במקומות אישיים יותר. אם היה כאן אדמין נורמלי זה גם היה קורה.

תלוי אם הביקורת עניינית. לי אין "אג'נדת גוטמן" ולמרות שאני מאמין שהוא המועמד הראוי ביותר לאמן את הפועל ב-3 השנים הבאות, אני באמת חושב שהוא ראוי לביקורת חריפה על המשחק האחרון, וגם על הצורה הכללית של הקבוצה בחודשיים האחרונים. אבל הטור הזה של אלון עידן רחוק מלהיות ביקורת עניינית.

אני לא לוקח שום דבר באופן אישי, בטח כשלא נאמר עלי שום דבר אישי. גם עליך אני לא אמרתי שום דבר אישי אלא התייחסתי לתוקפה של האמירה הספציפית לפיה יש לקחת אחריות בטוב וברע. גוטמן נתן המון קרדיט לשחקנים בהצלחות, ולכן לגיטימי שיבקר אותם בכשלונות - וזאת על אף שכאמור אני בהחלט חושב שיש לו אחריות למה שקרה בשבת ובכלל בתקופה האחרונה.

לגיטימי שמאמן יבקר שחקנים בתקשורת? הא?
גם לי אין אג'נדת גוטמן, לי יש אג'נדת הפועל. אני תוהה לפעמים אם לכל נותני הלבבות ו'להחתים אותו לכל החיים' אין אג'נדת גוטמן ועד כמה הם ענייניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:09 
מרתק כאשר מסכמים עונה בטרם עת.
בסופו של דבר מה שקובע זה ניהול ואחרי זה עוד פעם ניהול.
כאשר במכבי חיפה יש מנהל כמו יעקב שחר ואצלנו דמויות כמו מוני הראל-שחר בן עמי-ברזילאי-אלי טביב, דאבל זה בחזקת נס רפואי. מה שטוב בנסים שעשוים להתרחש שוב.
מה שטוב בניהול איכותי, שפחות תלוים בנסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:09 
el dudernio כתב:
joshsoos כתב:

אני חושב שבונדר אמור להיות בספסל של ק"ש, זה עדין לא משנה את העובדה שהוא אחד משני המגנים הימניים שלנו,
ובמציאות של הכודרגל הישראלי העמדה הזאת לא משופעת כוכבים ככה שבחושך הסובב אותנו הוא מצליח מדי פעם לנצוץ.

לגבי זהבי, הוא באמת מוגבל, בדיוק כמו שקטן מוגבל, הוא רץ הרבה, מבין את המשחק אבל משחק יותר לאט משגמבה רץ מאה, וסליחה מגמבה על ההשואה.

סבבה, כמו שאמרתי, אנ לא מדבר איתך על שחקנים. מי שכותב דבר כזה על זהבי... שיהיה לך לבריאות =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:11 
el dudernio כתב:
שחר אתה מתעסק במספרים?

משלהם.

פיליאבסקי לא סופר אף בלם שלנו. בלם מהיר. בנאדו על הנייר יותר טוב מבאדיר (ששיחק רוב העונה). בפועל, הוא נותן את אחת העונות הטובות בקריירה ויותר טוב מרוב הבלמים בארץ. מה שכן, באדיר כמחליף יותר טוב משי מימון הבדיחה.
לגבי מגינים, שמאל ימין. שמאל ימין שמאל. איפה שתבחר, חיפה לא רואים אותנו. בכלל, אני לא זוכר סגל בישראל עם כ"כ הרבה מגינים טובים.
בקישור האחורי, אני אפילו בצחוק לא מוכן להתווכח על קישור של קולמה וגולסה (אם לא יהיו פציעות, בואו נראה איפה יהיה גולסה עוד כמה שנים ואיפה ערן זהבי. אותו דבר אמרתי ואני עדיין אומר על בירם כיאל) מול אביחי/שי/ערן. בכל משחק שלנ נגד חיפה, הוא שלטו באמצע ללא עוררין. אין פה בכלל מקום להשוואה.
בקישור הקדמי יש להם את רפאלוב, קטן ועידן ורד. קטן כבר די גמור (והוא עדיין מהיר יותר מכמעט כל שחקן של הפועל), אבל הקישור שלנו כולל שחקן מוכשר שלא הגיע העונה (גילי) ואת ערן זהבי, גדול הווינרים והביצים, אבל לא מסוגל לעבור שחקן על הקו.
ובספסל יש להם שחקנים כמו עות'מן, טוואטחה, גדיר, שלומי אזולאי וסולליך. חמישה טייסים בספסל. הלוואי עליי.
וזה בלי לדבר על כך שבכל משחק נגדם נראינו כמו קבוצה קטנה מול קבוצה גדולה.
מה אתם משווים בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:17 
יא אללה, יש לנו כאן בכלל את ברצלונה או יונייטד על הדשא ולא ידענו!

מכבי חיפה היא קבוצה בינונית במקרה הטוב. יש לה סגל בינוני במקרה הטוב. קבוצה שלא נתנה משחק אחד טוב העונה, כי היא לא מסוגלת לשחק כדורגל טוב עם כל כך הרבה שחקנים בינוניים. קבוצה שמסתמכת על מה שקבוצות נטולות הרבה כשרון מתבססות, על לחץ, מהירות והרבה הכנסות כדורים לרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:25 
joshsoos כתב:

מכבי חיפה היא קבוצה בינונית במקרה הטוב. יש לה סגל בינוני במקרה הטוב. קבוצה שלא נתנה משחק אחד טוב העונה, כי היא לא מסוגלת לשחק כדורגל טוב עם כל כך הרבה שחקנים בינוניים. קבוצה שמסתמכת על מה שקבוצות נטולות הרבה כשרון מתבססות, על לחץ, מהירות והרבה הכנסות כדורים לרחבה.

א. מהירות זה שם המשחק. אתה מדבר כאילו זו עוד תכונה בכדורגל.
ב. לחיפה בעיה גדולה בחוד (דאבלאשווילי הוא לא בינוני, אלא חלש ואיטי), אבל להפועל יש כמה שחקנים בהרכב ובסגל, שהלוואי והייתי יכול להגיד שהם בינוניים.
ג. גם אם אנחנו לא מסכימים לגבי השחקנים (שוב, אני חושב שחיפה טובה יותר ב- 2/3 מהעמדות + ספסל), נראה לי שבמשחקים בינינו די הוכח מה שווה ההגנה והקישור שלהם, לאלו שלנו. הפועל בקושי הצליחה לנשום במשחקים האלה, כולל בדקות רבות ב- 4-1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:29 
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:

ב. לחיפה בעיה גדולה בחוד (דאבלאשווילי הוא לא בינוני, אלא חלש ואיטי), אבל להפועל יש כמה שחקנים בהרכב ובסגל, שהלוואי והייתי יכול להגיד שהם בינוניים.
ג. גם אם אנחנו לא מסכימים לגבי השחקנים (שוב, אני חושב שחיפה טובה יותר ב- 2/3 מהעמדות + ספסל), נראה לי שבמשחקים בינינו די הוכח מה שווה ההגנה והקישור שלהם, לאלו שלנו. הפועל בקושי הצליחה לנשום במשחקים האלה, כולל בדקות רבות ב- 4-1.

אבל זה לא קשור לסגל.
זה יותר קשור לטקיטקה ולמערך, לשיטת המשחק, לדגשים שהשחקנים מקבלים ולמצב המנטאלי של הקבוצה.
או בקיצור, למאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:38 
redrony כתב:
שחר כתב:

צ'ימפ כתב שאנחנו קבוצת כדורגל בינונית מינוס. הוא לא נתן ציון לעונה (לגבי אם הוא התייחס להגדרה שתופסת לגבי כל העונה או למצב הנוכחי, זה כבר ניקח אותו אח"כ לפוליגרף). זה בודאי לדעתי נכון כרגע.
שנית, אם אתה כבר כן בקטע של לתת ציון לעונה הזו, אז המילה כשלון חריפה מדי לטעמי שמתייחסים לעל העונה. בכל זאת, ליגת אלופות, התמודדות על האליפות. אני כן חושב, שאם הפועל לא ייקחו העונה אליפות, אז זה יהיה כשלון נקודתי בכל מה שקשור לתואר האליפות. הפועל העונה היו צריכים להיות אלופים. החודשיים האחרונים הם כשלון קולוסאלי של כל המערכת ובעיקר לזה שעומד בראשה מבחינה מקצועית ושוב, אין מה לעשות, החודשיים האלה גורמים שבמטרה הכי חשובה שלך העונה, נכשלת.

קבוצה שנמצאת כל העונה בצמרת ורצה לאליפות עד השנייה האחרונה מתוך 16 קבוצות היא לא יכולה להיות בינונית מינוס.
החודשיים האחרונים בכללותם הם רעים החודש האחרון עד המשחק מול חיפה היה סביר לגמרי, יש לא מעט נסיבות מקלות, המשחק האחרון היה מזעזע, עדיין אנחנו יכולים כמו כלום לקחת אליפות ואז מעונה טובה, זו תהיה עונה טובה מאוד. אני יודע שאם זהבי לא היה כובש את השער בשנה שעברה אז העונה הקודמת היתה מבחינתך כשלון ולכן אני חוזר ואומר שהקנה מידה שלך הוא מאה אחוז הצלחה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 05 מאי 2011, 13:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:39 
אוגוסטוס היל כתב:
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:

אבל זה לא קשור לסגל.
זה יותר קשור לטקיטקה ולמערך, לשיטת המשחק, לדגשים שהשחקנים מקבלים ולמצב המנטאלי של הקבוצה.
או בקיצור, למאמן

יש מושג כמו "הרכב מאוזן". הסגל שלנו הנו תוצאה של מקריות מתגלגלת. העמדה בכדורגל המודרני הנו של קשר אחורי. אולי לא אותו קשר גרזן מלפני עשרים שנה אבל קשר אחורי שהנו בלם שלישי ודוחף ראשון להתקפה. אשתקד זה הספיק עם ידין-שי-מנטש אחרי ביברס. העונה התפקיד החשוב הופקר. זה מוכיח עד כמה עובדים אצלנו בלי מחשבה תחילה ובלי תכנון מקצועי.
מעבר לזה, מגזימים בניתונים המאד מעמיקים על מהירות-סגנון-איכות הסגל וכו'. פחות מקום מקדישים להשפעה שיש על קבוצה ישראלית של ליגת האלופות. המעבר החד בין אוויר הפסגות לרדידות של הליגה המקומית, לא לוקח שבויים. אבל כמובן שאצלנו אין פשרות. או גוטמן הוא בחזקת גיבור לאומי או הוא כשלון מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 13:54 
ברור כי אתה יותר חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
el dudernio כתב:
שחר אתה מתעסק במספרים?

משלהם.

פיליאבסקי לא סופר אף בלם שלנו. בלם מהיר. בנאדו על הנייר יותר טוב מבאדיר (ששיחק רוב העונה). בפועל, הוא נותן את אחת העונות הטובות בקריירה ויותר טוב מרוב הבלמים בארץ. מה שכן, באדיר כמחליף יותר טוב משי מימון הבדיחה.
לגבי מגינים, שמאל ימין. שמאל ימין שמאל. איפה שתבחר, חיפה לא רואים אותנו. בכלל, אני לא זוכר סגל בישראל עם כ"כ הרבה מגינים טובים.
בקישור האחורי, אני אפילו בצחוק לא מוכן להתווכח על קישור של קולמה וגולסה (אם לא יהיו פציעות, בואו נראה איפה יהיה גולסה עוד כמה שנים ואיפה ערן זהבי. אותו דבר אמרתי ואני עדיין אומר על בירם כיאל) מול אביחי/שי/ערן. בכל משחק שלנ נגד חיפה, הוא שלטו באמצע ללא עוררין. אין פה בכלל מקום להשוואה.
בקישור הקדמי יש להם את רפאלוב, קטן ועידן ורד. קטן כבר די גמור (והוא עדיין מהיר יותר מכמעט כל שחקן של הפועל), אבל הקישור שלנו כולל שחקן מוכשר שלא הגיע העונה (גילי) ואת ערן זהבי, גדול הווינרים והביצים, אבל לא מסוגל לעבור שחקן על הקו.
ובספסל יש להם שחקנים כמו עות'מן, טוואטחה, גדיר, שלומי אזולאי וסולליך. חמישה טייסים בספסל. הלוואי עליי.
וזה בלי לדבר על כך שבכל משחק נגדם נראינו כמו קבוצה קטנה מול קבוצה גדולה.
מה אתם משווים בכלל?

פיליאבסקי נרא טוב, אבל עדין אני לא חושב שהוא עשה משהו יותר מרשים ממה שיש ברזומה של מריו או ביבאן, אתה מתיחס אליו כמו שהוא נראה בחיפה, אבל שוכח שמשחק ההגנה של חיםה הרבה יותר טוב ולא בגלל השחקים.
בנאדו אולי שומר טוב אבל עם יכולת טכנית שואפת לאפס, קבוצה נורמאלית שמביה כדורגל היתה לוחצת עליו כל הזמן ומרויחה לפחות 4-5 כדורים סמוך לרחבה. כנ"ל לגבי קטן שהלא מסוגל לשחק עם שמירה ובמשחק חזק, הוא צריך מרווחב וזמן לשחק. אני מסכים לגמרי לגבי גולסה מלבד העובדה שהוא לא קשר אחורי, אלא קשר אמצע, בדיוק כמו שזהבי לא קשר אחורי, לליגה שלנוזה אולי בסדר אבל שניהם לא ממצים את הפוטנציאל שלהם בעמדה הזאת.
לגבי מגן שמאל כאמור אני מסכים לגבי מגן ימין קנדה מבחינת כישרון לא סוםר את משומר. קולמה גם מאוד מוגבל ובנינוני ולכן מי שפתח גם היה סידו יהיה שוא הרבה יותר טכני ומהיר מבחינת החשיבה.
כאמור יש לך מסיבה לא ברורה יכול עזה להלל את שחקני היריבה כלפי השחקנים שלנו.
בגדול מחיפה הייתי לוקח להרכב (כאשר כולם בריאים) את סידו, גולסה ומסיללה זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:50 
chimpfive כתב:
ברור כי אתה יותר חכם.

לא. אתה!.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פאביו כתב:
mkorman1 כתב:
שחר כתב:
mkorman1 כתב:
אתה לא חרבת עונה שלמה במחי החלטה מטומטמת -הוא כן

הבנתי, אז הוא צריך להסתובב דומע כל היום עם בגדים שחורים קרועים לאות אבל.
אתה לא חושב שזו גישה קצת ילדותית אינפנטילית?

אינפנטילי זה לשים לו לבבות ולבקש שיחתימו אותו ל-200 שנה כי הוא הציל אותנו לפני 3 שנים

מקורמן,רק לפני 3 שנים הוא הציל אותך ? זהו ?
עונה אחרי זה דגדגת את האליפות (ושוב גוטמן חרב לך את אותה עונה במשחק בקללה שנגמר 1-0 והיה צריך להיגמר 5-0).
נכון,גוטמן טעה בהרכב ובניהול המשחק בשבת האחרונה,מודה.
להחתים ל-200 שנה זה קצת ילדותי.
אבל לא נראה לך שמדובר במאמן מספר אחד בארץ היום ?
מי הפך את הפועל תל אביב למה שהיא?
מי הפך את מר ערן זהבי למה שהוא?
מי הפך את שכטר (בלי כתפיים) מבוקש בכל אירופה?
מי הפך 3 שחקנים שהובילו מועדון לליגה השניה לכוכבים ?
דאבל ? העונה הכי טובה בכל ההיסטוריה של הפועל תל אביב?
נצחונות ברחבי אירופה? צמפיונס? מקום ראשון בבתים בליגה אירופית?
נצחונות הירואיים בדרבי? בקללה?
וכן,גוטמן הציל אותנו לפני 3 שנים מחורבן , אבל זהו מקורמן? זה ההישג היחיד שלו ?

להלן תשובותי:
א.הוא לא המאמן מס' 1 בארץ אולי מקום רביעי
ב.מוזר אבל לי היה נדמה שהפועל הגיע להשגים גם לפני לידתו של מר גוטמן כולל דאבל בשנת 2000
ג.לא גוטמן מדובר בשחקן שרצו לוותר עליו וזרקו אותו לרמת השרון
ד.פיני זהבי
ה.דאבל כבר היה גם בשנת 2000 והעונה של 1970-1 היתה יותר טובה אמנם לא לקחנו אליפות אבל היתה הקבוצה הכי טובה אי פעם כולל הופעה הסטורית בגמר אליפות אסיה והפסד דחוק לקבוצה מטהרן בטהרן לפני 100000 צופים
ו.על מילאן שמעת? המסע האירופי בעונת 2001-2 היה מופלא הרבה יותר ממה שהיה בתקופת גוטמן
למרות המקום הראשון בבתים באירופית
ז.נצחונות הרואיים בדרבים היו גם לפני גוטמן ויהיו בע"ה גם בעתיד
לגבי הקללה אני זוכר 2 הפסדי אליפות השנה ולפני שנתיים-נצחון במאני טיים היה רק בשנה שעברה

מעניין:
מי המאמן מספר אחד בארץ?מקום שני? שלישי ?
אז אחרי מי לא ומי לא ומי לא,את מי אדוני היה מביא לאמן את הפועל תל אביב?
לגוטמן אחריות מלאה,נכון,אך בל נשכח שהשנה האשמים העיקריים בעונה "החרפתית" (ושחר הסביר כמה העונה הזו גרועה בצורה מושלמת) הם בעלים שכל הזמן רבים ולא עושים כנדרש בתחום הרכש+שחקנים שחושבים אירופה הרבה כי עתיד הפועל תל אביב אינו ברור בגלל הבעלים.
אגב,כן שמעתי על הנצחון במילאן,קשטן נכון ?
ומה היה אחריו? לפי מה שזכור לי עד שגוטמן הגיע היה מדבר,מדבר חם וצחיח.
אז תמשיכו לקשקש ואז ינחת איזה פלא צעיר (לוזון) שיקח קבוצה כמו הפועל לעונה בלתי נשכחת במאבקי תחתית כמו שהיה טרום עידן גוטמן.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 15:01 
תתפלא לוזון מאמן טוב אבל לא מתאים להפועל
קשטן בעברו היה מאמן טוב בהרבה מגוטמן
ביום שבת הקרוב תשחק מול קבוצה שהתקציב שלה הוא 20% מהתקציב שלך ובכל זאת עשתה כמה תוצאות לא רעות נגד חיפה למשל שהפועל נראתה נגדה כחבורת ילדים אובדי עצות ובמחזור האחרון תשחק נגד קבוצה שהשפילה את הפועל בבלומפילד ומאמנה עשה בית ספר לגוטמן
אם נמשיך להתרפק על תהילת העבר קרי העונה שעברה ונחתים את גוטמן לעוד 200 שנה נראה באמת כמו בני 200

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 15:05 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

קבוצה שנמצאת כל העונה בצמרת ורצה לאליפות עד השנייה האחרונה מתוך 16 קבוצות היא לא יכולה להיות בינונית מינוס.
החודשיים האחרונים בכללותם הם רעים החודש האחרון עד המשחק מול חיפה היה סביר לגמרי, יש לא מעט נסיבות מקלות, המשחק האחרון היה מזעזע, עדיין אנחנו יכולים כמו כלום לקחת אליפות ואז מעונה טובה, זו תהיה עונה טובה מאוד. אני יודע שאם זהבי לא היה כובש את השער בשנה שעברה אז העונה הקודמת היתה מבחינתך כשלון ולכן אני חוזר ואומר שהקנה מידה שלך הוא מאה אחוז הצלחה.

זו הבעיה איתך, אתה לא יודע כלום. אתה מניח הנחות ומציג אותן כעובדות. החלטת שאם הפועל לא היו לוקחים אליפות בעונה שעברה, היא היתה כשלון עבורי. שיבושם לך.
הפועל כרגע קבוצה בינונית (מינוס, פלוס, מה שבא לך) שמשחקת כדורגל רע. אתה ממשיך לחפור לי עם כל מיני סיסמאות ולהציג לי נתונים שמן הסתם אני יודע אותם בדיוק כמוך, רק שלך יש משוואות שאין לי מושג מאיפה אתה מקריץ אותן. רצה לאליפות, לא יכולה להיות בינונית. טוב. באותה צורה אני יכול לפתוח טבלאות של כל הליגות בעולם ולחוות דיעה על קבוצות שאני בכלל לא מכיר ולהסתמך על כמה נקודות יש להן או אם הן התמודדו על האליפות. זה שטחי ולא רציני.
אם אתה חושב שהחודש האחרון של הפועל הוא סביר (6 נקודות מ-12 וכדורגל ברמה מאוד נמוכה), אז אנחנו באמת לא נמצאים במצב שאנחנו יכולים לנהל דיון רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לוזון מאמן טוב

אפשר לנעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 16:28 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
ברור כי אתה יותר חכם.

לא. אתה!.

לא כוון אליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2011, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
תתפלא לוזון מאמן טוב אבל לא מתאים להפועל
קשטן בעברו היה מאמן טוב בהרבה מגוטמן
ביום שבת הקרוב תשחק מול קבוצה שהתקציב שלה הוא 20% מהתקציב שלך ובכל זאת עשתה כמה תוצאות לא רעות נגד חיפה למשל שהפועל נראתה נגדה כחבורת ילדים אובדי עצות ובמחזור האחרון תשחק נגד קבוצה שהשפילה את הפועל בבלומפילד ומאמנה עשה בית ספר לגוטמן
אם נמשיך להתרפק על תהילת העבר קרי העונה שעברה ונחתים את גוטמן לעוד 200 שנה נראה באמת כמו בני 200

1. עדיין לא שמעתי ממך מי המאמן מספר אחד בארץ,מי מספר 2 ו-3 לפני גוטמן
2. הפועל של קשטן הייתה פחות טובה מזו של שנה שעברה,ללא ספק.
3. מסכים שאת גוטמן לא צריך להחתים ל-200 שנה אלא ל-2-3 עונות
4. גיא לוזון בהחלט מאמן טוב,מזכיר קצת את ראובן עטר לדעתי,מאמן טוב שבקבוצה גדולה עלול להיות
כשלון קולוסאלי עבורו.
5. את מי מציע אדוני למשרת אימון בהפועל תל אביב בעידן שלאחר גוטמן ?
והאם אתה מקווה שזה יקרה שנה הבא כפי שאני מבין ?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 138 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: