el dudernio כתב:
לא בונדר ולא קנדה הם הבעיה שלנו, להתעסק בזה זה להתעסק בטפל ובלא משמעותי.
שחר אתה מתעסק במספרים?
אז תבדוק כמה פעמים חיפה מחלצת כדור בשטח של היריב.
תבדוק כמה ק"מ שחקני חיפה עושים במשחק.
תבדוק איומים על השער מחוץ לרחיבה.
אני חושב שבכל הדברים האלו חיפה עולים עלינו בהרבה, וזה ההבדל בין הקבוצות.
גוטמן יכול לקשקש על מוטיבציה, העובדה שמאימים "רק" מ5 מטר על השער, לא סוגרים ולחוצים את מובילי
הכדור וחצי מהמזמן עומדים במקום לרוץ לשטח פנוי זה אפקט ישיר של הדרישה והשיטה שגוטמן הנחיל
לשחקנים השנה, ובזה אנחנו נופלים לא במוטיבציה, וזה נמדד כאמור גם במספרים.
לא סתם הרי רוצים את זהבי, מוגבל ככל שיהיה הוא כמעט היחידי שרץ (יחד עם בן סהר).
ודי כבר עם השטויות האלו של הסגל,
לא הייתי לוקח אף בלם שלהם להרכב הפותח, ואני לא בטוח שאני מעדיף מישהו מהם על חשבון באדיר.
המגנים השמאליים שלהם טובים, אבל לא סתם בונדר הוא המגן של הנבחרת, והוא עוד הםפחות כישרוני אצלינו.
אין להם אף קיצוני ברמה של ורמוט ושכטר שזה כבר 40% מהקישור, וכשידין בכושר הוא לא סופר אף אחד מהם.
זהבי הם איזה 20 בישולים ו20 שערים העונה ככה שבטוח הוא לא הבעיה שלנו וגם חלוצים יש לנו ב30 רמות טובים
משלהם.
ההבעיה היא שלא מוציאים מהסגל הזה את הפוטנציאל, ולא הסגל עצמו.
פיליאבסקי לא סופר אף בלם שלנו. בלם מהיר. בנאדו על הנייר יותר טוב מבאדיר (ששיחק רוב העונה). בפועל, הוא נותן את אחת העונות הטובות בקריירה ויותר טוב מרוב הבלמים בארץ. מה שכן, באדיר כמחליף יותר טוב משי מימון הבדיחה.
לגבי מגינים, שמאל ימין. שמאל ימין שמאל. איפה שתבחר, חיפה לא רואים אותנו. בכלל, אני לא זוכר סגל בישראל עם כ"כ הרבה מגינים טובים.
בקישור האחורי, אני אפילו בצחוק לא מוכן להתווכח על קישור של קולמה וגולסה (אם לא יהיו פציעות, בואו נראה איפה יהיה גולסה עוד כמה שנים ואיפה ערן זהבי. אותו דבר אמרתי ואני עדיין אומר על בירם כיאל) מול אביחי/שי/ערן. בכל משחק שלנ נגד חיפה, הוא שלטו באמצע ללא עוררין. אין פה בכלל מקום להשוואה.
בקישור הקדמי יש להם את רפאלוב, קטן ועידן ורד. קטן כבר די גמור (והוא עדיין מהיר יותר מכמעט כל שחקן של הפועל), אבל הקישור שלנו כולל שחקן מוכשר שלא הגיע העונה (גילי) ואת ערן זהבי, גדול הווינרים והביצים, אבל לא מסוגל לעבור שחקן על הקו.
ובספסל יש להם שחקנים כמו עות'מן, טוואטחה, גדיר, שלומי אזולאי וסולליך. חמישה טייסים בספסל. הלוואי עליי.
וזה בלי לדבר על כך שבכל משחק נגדם נראינו כמו קבוצה קטנה מול קבוצה גדולה.
מה אתם משווים בכלל?