תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אחוזי ההחזקה בכדור מאוד מענינים.
אני לא חושב שיש ספק לאנשים שראו את המשחקים מי הקבוצה הטובה יותר מי הקבוצה ה"גדולה בעולם".
אבל הם לא מספרים את כל התמונה, כי כשקבוצה לא באה להחזיק הכדור אלא לדחוף אותו כמה שיותר מהר
לרחבת היריב הנתון הזה לא אומר כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:01 
סימרוטיץ כתב:
גיא האדום כתב:
טיש כתב:
"מבחינת כדורגל" ריאל בד"כ עסוקה בנסיונות לעבור את החצי או לגעת קצת בכדור.

רק שבלי "לגעת בכדור" היא הבקיעה לברצלונה שלושה שערים שנחשבו ועוד אחד שנשדד אתמול בהצגה של מסטרנו וברצלונה, בלי שערוריית האדום וההצגה של אלבז במשחק הקודם, הבקיעה שני שערים בשלושה משחקים ו60 דקות. "מבחינת כדורגל" אחוזי ההחזקה בכדור לא מעניינים.

כן שום דבר לא מעניין אבל בשורה התחתונה בארסה קבוצה כמעט מושלמת ומוכיחה את עליונותה כמעט בכל משחק ולקיחת תארים
ומי שחושב שריאל טובה יותר הוא אימבציל !

איך קבוצה כמעט מושלמת לא מצליחה להבקיע גולים בלי עזרה של השופט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
גיא לך תבדוק נוכחות ברחבה, איומים למסגרת, איום לשער, קורות וכו', אני חושב שזה יספר לך מה באמת קרה.

החלוצים של ברצלונה (במיוחד ויה אבל גם פדרו ומסי) לא ביכולת הבקעה טובה כרגע, והם נסגרו חזק מאוד במשחקים
הראשונים, עדין היו להם לא מעט הזדמנויות שנעצרו רק בגלל איקר קסיאס כנראה השוער הגדול בעולם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע למה אבל אני כמעט משוכנע שברוב המקרים הקבוצה המנצחת היא זאת שהחזיקה פחות בכדור.
ואוהדים שעושים 'אולה' בדקה 39 במצב של 0:0 הם מכביסטים, אחושרמוטה מכביסטים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:30 
Officer Barbrady כתב:
לא יודע למה אבל אני כמעט משוכנע שברוב המקרים הקבוצה המנצחת היא זאת שהחזיקה פחות בכדור.

במקרה הראשון טועה
במקרה השני צודק

יש אין ספור אתרי סטטיסטיקות באינטרנט שמספרים את הסיפור ,אם יהיה לי כוח אני יביא לך נתונים יותר מאוחר, נראה לי שתהייה מופתע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 19:54 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
באמת לא מסובך להבין.
ואני גם לא רוצה לעצבן אנשים ש"נמאס להם", השם ישמור אז בוא נעזוב את זה.
זמן שריקה זה הפרמטר. אם אני מניח שהשופט אדם ישר, אז הוא קיבל את ההחלטה לשרוק לא לפי איכות המצב שהיה או לא.
זה ממש לא סמנטיקה, אבל באמת שזה דיון מיותר.

איזו תגובה מאכזבת.
ממש זלזול מוחלט בכל מה שכתבתי לך עד כה.
אגב, אני מקווה שלא דיברת אלי, כי אני בשום שלב לא אמרתי שנמאס לי.

זאני באמת מצטער שאני מאכזב אותך...
ההערה לא היתה מכוונת אליך.
וכן, אין לי וויכוח מהותי איתך אלא טרמינולוגי (להבדיל מסמנטי).
התקשורת יוצרת תודעה. התודכה בונה אמונהותפיסת עולם וכו'
השופט פסל שער חוקי זה אמירה לא נכונה שנתפסת בצורה מסויימת בציבור בעיקר אל מול השיח העכשווי לגבי הטעויות כנגד ריאל מדריד.
כל מה שאני אומר זה שארועים שבהם שופט טועה בנבדל שלא היה ושורק ומונע מצב טוב לשער מתרחשות המון. כמעט כל משחק שני. מאחר וברוב הפעמים המהלך נגמר באותו הרגע- אף אחד לא שם לב לכך (או לא נותן לזה חשיבות מיוחדת).
ההבדל כאן הוא שהיה זמן קצר בין השריקה לבין הבעיטה והשוער והבועט המשיכו את המהלך (תוך כדי ההבנה שהיתה שריקה). זה קרה, קורה, יקרה.
יש עיסוק חסר פרופורציה בעיני בענייני שיפוט וחבל.

לא אמרתי שאני לא מבין מה אתה אומר. שיניתי את הטרמינולוגיה וקראתי לזה מניעת מצב ודאי לשער.
אגב, אני לא יודע כל כך על מה אתה מדבר כתפיסה תודעתית, אבל אותי מעצבן באותה מידה פסילת הגול של ערן באשדוד, או אם שולחים חלוץ מקו החצי והשופט שורק נבדל כשהחלוץ 30 מטר מהשער(ואין אף אחד בינו לבין השוער).
שני המצבים מעצבנים אותי אפילו במידה שווה, והן טעויות זהות במשמעותן.
הבעיה עם מה שאתה אומר זה לא שאתה מתעקש על טרמינולוגיה, אלא מנסה להפחית מערך הסיטואציה.
נכון, השופט לא "פסל את השער" למרות שאמרתי פעמיים שלטעמי גם הגואין וגם ואלדז שיחקו כרגיל, אלא הוא רק מנע מהגואין מצב ודאי לכיבוש. בעיני זה חמור באותה מידה, וריאל קופחה בצורה משמעותית בנושא הזה.

אגב, מבחינת השופט עצמו והביקורת שעושים לו, אין שום הבדל בין הטעויות גם כן.
זו טעות של שחור לבן וזה בכלל לא משנה אם היה שער ורק אז הוא שרק או שהוא שרק לפני. הציון שלו יהייה אותו דבר בשני המקרים.

יפה.
ההבדל הוא ב"באז" התקשורתי שנובע מהטעות.
דיברת על המשחק באשדוד, אז בוא תסתכל על השער הראשון של אשדוד בו נשלח שחקן מקרייב על קו ה 30-40 מטר מהשער לבד ממול אניימה והבקיע.
הוא היה בנבדל (שקשה לפסוק הודות לשידור חוזר אחד עלוב שנתנו לנו הזבלים), ולכן השער לא היה חוקי.
בור נניח מצב הפוך- הוא לא היה בנבדל אבל השופט היה שורק לנבדל ועוצר את ההתקפה.
היו מדברים על זה? זוכרים את זה? גורנישט. שתיים וחצי מילים וגמרנו.
הצביעות במשחק הזה (ובכלל) היא שטעות זהה בחומרתה שהתרחשה קרוב לשער ובמהלך מהיר יותר שהסתיים בכדור ברשת- מקבלת חשיבות יתר.
זה הכל.
מה שאני בא ואומר שטעויות מהסוג הראשון מתרחשות כל הזמן. כמעט כל משחק (אאל"ט גם במשחק מול חיפה היה איזה קטע שרפאלוב נשלח קדימה והוא לא היה בנבדל אבל הקוון הרים את הדגל).
אז טעות זהה בחומרתה היא פעם אחת "קיפוח נוראי ופסילת שער" ופעם אחרת כמעט כלום. צקצוק וחצי של השדר והפרשן. בטח לא תופיע בעיתון של מחר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

יפה.
דיברת על המשחק באשדוד, אז בוא תסתכל על השער הראשון של אשדוד בו נשלח שחקן מקרייב על קו ה 30-40 מטר מהשער לבד ממול אניימה והבקיע.
הוא היה בנבדל (שקשה לפסוק הודות לשידור חוזר אחד עלוב שנתנו לנו הזבלים), ולכן השער לא היה חוקי.
הצביעות במשחק הזה (ובכלל) היא שטעות זהה בחומרתה שהתרחשה קרוב לשער ובמהלך מהיר יותר שהסתיים בכדור ברשת- מקבלת חשיבות יתר.
זה הכל.
מה שאני בא ואומר שטעויות מהסוג הראשון מתרחשות כל הזמן. כמעט כל משחק (אאל"ט גם במשחק מול חיפה היה איזה קטע שרפאלוב נשלח קדימה והוא לא היה בנבדל אבל הקוון הרים את הדגל).
אז טעות זהה בחומרתה היא פעם אחת "קיפוח נוראי ופסילת שער" ופעם אחרת כמעט כלום. צקצוק וחצי של השדר והפרשן. בטח לא תופיע בעיתון של מחר...

אתה קצת טועה במה שאתה אומר.
אוהדי מכבי עדיין זוכרים איך הקוון לקח להם מצב של אחד על אחד בגביע לפני שנתיים...
אוהדי ביתר לא ישכחו לחכמון איך הוא פעמיים לקח להם בשנה שעברה מצבים של אחד על אחד בהפסד 3-2 לב"ש.
דבר אחד אני כן מסכים איתך. יש הבדל בסיטואציה בה המשחק נעצר
אם היה נשרק למקרייב נבדל, כשהוא קרוב לקו האמצע, הסיכוי שלו לכבוש הוא X
השריקה של השופט לעבירה של רונאלדו היתה כשהיגואין כבר הניף את הרגל, ו-ואלדז כבר ניסה להדוף. העובדה שהשריקה באה לפני במקרה הזה דווקא לא משנה.
מתי היא כן משנה? למשל בשריקות של חכמון לעבירות של תמוז במשחק עם ביתר בגביע, שם ההגנה אכן קפאה על מקומה (למרות שאת הבעיטה של סלים גם ארבעה שוערים לא לוקחים).
אם כל השחקנים שמעוברים במהלך ממשיכים לשחק, אזי זו פסילת שער.

המסקנה שלי-במקרה של היגואין לא היה אף שחקן הגנה שהשריקה שינתה לו משהו, וגם ואלדז לא התיחס אליה רק לאחר שהכדור היה ברשת. פורמלית או לא-מבחינתי זה שער שנפסל.
לעומת זאת, השריקה שפויול קיבל לאחר שהחליק כשדי מריה גנב לו את הכדור היא אכן מקרה שקורה כמעט כל משחק, ולמרות שהמצב היה מסוכן מאוד ועצבן אותי לאללה, אי אפשר להתייחס לזה כמו שמתייחסים למקרה של היגואין. פשוט כי אי אפשר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:21 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

יפה.
זה הכל.

אתה קצת טועה במה שאתה אומר.
אוהדי מכבי עדיין זוכרים איך הקוון לקח להם מצב של אחד על אחד בגביע לפני שנתיים...
אוהדי ביתר לא ישכחו לחכמון איך הוא פעמיים לקח להם בשנה שעברה מצבים של אחד על אחד בהפסד 3-2 לב"ש.
דבר אחד אני כן מסכים איתך. יש הבדל בסיטואציה בה המשחק נעצר
אם היה נשרק למקרייב נבדל, כשהוא קרוב לקו האמצע, הסיכוי שלו לכבוש הוא X
השריקה של השופט לעבירה של רונאלדו היתה כשהיגואין כבר הניף את הרגל, ו-ואלדז כבר ניסה להדוף. העובדה שהשריקה באה לפני במקרה הזה דווקא לא משנה.
מתי היא כן משנה? למשל בשריקות של חכמון לעבירות של תמוז במשחק עם ביתר בגביע, שם ההגנה אכן קפאה על מקומה (למרות שאת הבעיטה של סלים גם ארבעה שוערים לא לוקחים).
אם כל השחקנים שמעוברים במהלך ממשיכים לשחק, אזי זו פסילת שער.

המסקנה שלי-במקרה של היגואין לא היה אף שחקן הגנה שהשריקה שינתה לו משהו, וגם ואלדז לא התיחס אליה רק לאחר שהכדור היה ברשת. פורמלית או לא-מבחינתי זה שער שנפסל.
לעומת זאת, השריקה שפויול קיבל לאחר שהחליק כשדי מריה גנב לו את הכדור היא אכן מקרה שקורה כמעט כל משחק, ולמרות שהמצב היה מסוכן מאוד ועצבן אותי לאללה, אי אפשר להתייחס לזה כמו שמתייחסים למקרה של היגואין. פשוט כי אי אפשר..

אז זהו, שבעיני החומרה היא אותה חומרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:

אני אתן לזה נסיון אחרון.
נניח והשופט שרק, אבל אף אחד לא שמע את השריקה והמהלך הסתיים בגול, האם אפשר להייחס לזה כאל גול שנפסל?
ושוב, כשאני אומר גול שנפסל זה לא מבחינה חוקתית כי המשחק אכן נעצר ברגע השריקה, אבל מכל בחינה אחרת השער הובקע, אתה טוען שאין להתייחס אליו ככזה?

אה כן, ודיברת על הבאז התקשורתי ונתתי לך 2 דוגמאות בהן היה באז למרות מה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:34 
Officer Barbrady כתב:

אף אחד פה לא שם לבבות לאוהדי הקונצרט המפונקים של ברסה, שהעידוד היחיד שלהם זה ההמנון החרוש, או לקרוא בשם של השחקן בלי סוף, יחי היצירתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:35 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני אתן לזה נסיון אחרון.
נניח והשופט שרק, אבל אף אחד לא שמע את השריקה והמהלך הסתיים בגול, האם אפשר להייחס לזה כאל גול שנפסל?
ושוב, כשאני אומר גול שנפסל זה לא מבחינה חוקתית כי המשחק אכן נעצר ברגע השריקה, אבל מכל בחינה אחרת השער הובקע, אתה טוען שאין להתייחס אליו ככזה?

וואי, אתה לא איתי.
יש פה שני היבטים. האחד הוא ההגדרה- אם השופט קיבל החלטה ושרק לפסילת השער אחרי שהוא הובקע- זה גול שנפסל.
אם ההחלטה של השופט והשריקה התבצעה לפני הגול- זה לא גול שנפסל זה מהשלך שנפסל. בזה נסכים שאין הבדל דרמטי בין המקרים.
אני טוען שמה שרלוונטי זו הטעות של השופט ועצירת המשחק. זה לא משנה אם היא התרחשה במקרה של די מאריה או במקרה של היגוואין. חומרה זהה כי התהליך זהה.
במקרה של היגוואין קיבלנו "מתנה" וראינו מה היה קורה אם....

מבחינתי זו טעות בדרגת חומרה זהה לחלוטין וההתייחסות התקשורתית היא צבועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, אתה מסכים שללא עזרת השופטים ריאל הייתה מובילה לפחות בשער אחד כבר בתחילת המחצית השנייה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני אתן לזה נסיון אחרון.

וואי, אתה לא איתי.
יש פה שני היבטים. האחד הוא ההגדרה- אם השופט קיבל החלטה ושרק לפסילת השער אחרי שהוא הובקע- זה גול שנפסל.
אם ההחלטה של השופט והשריקה התבצעה לפני הגול- זה לא גול שנפסל זה מהשלך שנפסל. בזה נסכים שאין הבדל דרמטי בין המקרים.
אני טוען שמה שרלוונטי זו הטעות של השופט ועצירת המשחק. זה לא משנה אם היא התרחשה במקרה של די מאריה או במקרה של היגוואין. חומרה זהה כי התהליך זהה.
במקרה של היגוואין קיבלנו "מתנה" וראינו מה היה קורה אם....

מבחינתי זו טעות בדרגת חומרה זהה לחלוטין וההתייחסות התקשורתית היא צבועה.

מבחינת החוקה אני חושב שכתבתי בדיוק מה שאתה כתבת כמה תגובות למעלה.
גם הוספתי, שאם ההגנה קפאה בזמן השריקה והקלה על החלוץ לכבוש צריך להתייחס לזה אחרת.
שאלתי מה קורה במידה והשריקה לא שינתה את מהלך המשחק, כמו למשל אם אף אחד לא שמע אותה, או אפילו שהכדור כבר עבר את השוער ומתגלגל לקראת השער.
אם גם במקרה זה אתה לא חושב שפסלו גול דה-פקטו, הדיון הזה לא יגיע לשום מקום.
מה שאני כן יכול איכשהו לקבל זה שהשריקה שינתה את התגובות של היגואין ו-ואלדז. מהסתכלות שלי על הסרטון ומהירות האירועים-שים לב בדיוק מתי השופט שורק- לקחו פה גול של ממש. לא מצב לגול, לא אולי. גול אמיתי לגמרי.

לגבי התקשורת, מאז ההפסד לחיפה לא מצאתי את הכוחות לקרוא את הצהובונים המתקראים אמצעי התקשורת בישראל, ככה שאני לא יודע על איזו צביעות מדובר. אבל אם מתייחסים למהלך כגול שנפסל, אני לגמרי תומך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 20:55 
זה פשוט מביך שיש כאן אנשים שבאמת ובתמים חושבים שריאל היתה יותר טובה או שווה לבארסה במשחקים האלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:08 
el dudernio כתב:
גיא לך תבדוק נוכחות ברחבה, איומים למסגרת, איום לשער, קורות וכו', אני חושב שזה יספר לך מה באמת קרה.

החלוצים של ברצלונה (במיוחד ויה אבל גם פדרו ומסי) לא ביכולת הבקעה טובה כרגע, והם נסגרו חזק מאוד במשחקים
הראשונים, עדין היו להם לא מעט הזדמנויות שנעצרו רק בגלל איקר קסיאס
כנראה השוער הגדול בעולם כרגע.

אני מסכים אבל חולשה של חלוצים, סגירה חזקה שלהם, ויכולת אדירה של שוער זה חלק מהמשחק. אין משמעות לאמירה בסגנון "ריאל שיחקה פחות טוב" אבל לא להחשיב את היכולת של קסיאס ביכולת הכוללת של ריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:13 
גיא האדום כתב:
el dudernio כתב:

אני מסכים אבל חולשה של חלוצים, סגירה חזקה שלהם, ויכולת אדירה של שוער זה חלק מהמשחק. אין משמעות לאמירה בסגנון "ריאל שיחקה פחות טוב" אבל לא להחשיב את היכולת של קסיאס ביכולת הכוללת של ריאל.

ולזה תוסיף את העובדה שקבוצה צריכה להבין את היתרונות והחסרונות שלה מול היריבה. ריאל לא ניסתה להתחרות על אחזקת הכדור כי בזה היא פחות טובה. מוריניו בנה תכנית משחק שמבוססת על סגירה חזקה מאוד באמצע ויציאה מהירה קדימה.
גם לזה יש מקום בכדורגל. היכולת של ריאל לשבש את המשחק של בארסה היתה מרשימה (לפני שמוריניו ירד מהפסים).
אני עדיין חושב שאם מוריניו לא היה מתנהג כמו ילד אחרי האדם של פפה, והולך לסגור את המשחק- הם היו יכולים לעשות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:19 
סימרוטיץ כתב:
גיא האדום כתב:
טיש כתב:

רק שבלי "לגעת בכדור" היא הבקיעה לברצלונה שלושה שערים שנחשבו ועוד אחד שנשדד אתמול בהצגה של מסטרנו וברצלונה, בלי שערוריית האדום וההצגה של אלבז במשחק הקודם, הבקיעה שני שערים בשלושה משחקים ו60 דקות. "מבחינת כדורגל" אחוזי ההחזקה בכדור לא מעניינים.

כן שום דבר לא מעניין אבל בשורה התחתונה בארסה קבוצה כמעט מושלמת ומוכיחה את עליונותה כמעט בכל משחק ולקיחת תארים

אני לא אמרתי שריאל יותר טובה, אני אמרתי שגביע אחד בארסה לקחה 100% בזכות השופטים והיא עלתה לגמר עוד פעם בדרך שאי אפשר להאשים בה את השופטים לגמרי אבל היא מלאה בטעויות שבמקרה כולן היו לטובת בארסה. צריך לבדוק כמה אחוזים מהחזקת הכדור שלה בכל משחק הם בעצם מסירות חסרות תכלית בחלק האחורי של המגרש. זה אמור קצת לאזן את הסטטיסטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:25 
Noam כתב:
סימרוטיץ כתב:
גיא האדום כתב:
טיש כתב:

אני לא אמרתי שריאל יותר טובה, אני אמרתי שגביע אחד בארסה לקחה 100% בזכות השופטים והיא עלתה לגמר עוד פעם בדרך שאי אפשר להאשים בה את השופטים לגמרי אבל היא מלאה בטעויות שבמקרה כולן היו לטובת בארסה. צריך לבדוק כמה אחוזים מהחזקת הכדור שלה בכל משחק הם בעצם מסירות חסרות תכלית בחלק האחורי של המגרש. זה אמור קצת לאזן את הסטטיסטיקה

די לסיסמאות. אתמול ריאל היתה צריכה לסיים את המשחק עם 9 שחקנים. וזו דוגמא אחת.
נכון שבארסה נהנתה מטעויות שיפוט.
אם מוריניו היה מתעסק בכדורגל ולא בשטויות אני חושב שהיה לו סיכוי לעשות משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
גיא האדום כתב:
el dudernio כתב:

ולזה תוסיף את העובדה שקבוצה צריכה להבין את היתרונות והחסרונות שלה מול היריבה. ריאל לא ניסתה להתחרות על אחזקת הכדור כי בזה היא פחות טובה. מוריניו בנה תכנית משחק שמבוססת על סגירה חזקה מאוד באמצע ויציאה מהירה קדימה.
גם לזה יש מקום בכדורגל. היכולת של ריאל לשבש את המשחק של בארסה היתה מרשימה (לפני שמוריניו ירד מהפסים).
אני עדיין חושב שאם מוריניו לא היה מתנהג כמו ילד אחרי האדם של פפה, והולך לסגור את המשחק- הם היו יכולים לעשות משהו.

גיא אנחנו מדברים על כדורגל, מהבחינה הזאת מה שריאל שיחקו היה פחות טוב ממה שברצלונה שיחקו, לא צריך להתמם,
אבל אני בהחלט מסכים שמוריניו הבין טוב מאוד מה החוזק של ברצלונה ואיפה הוא יכול לנצל את החולשות היחסיות
שלה ובנה בערך שהביא את הקבוצות למצבי כיבוש דומים ובכך הוא ניצח את פפה.
מכיוון שכל המערך של מוריניו היה בנויעל פפה אני לא בטוח שניתן היה לעשות משהו שיעציל לו את המשחק חוץ מאשר
לרדת לבונקר, והי הוא רצה לנסות לגנובגול לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:36 
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
סימרוטיץ כתב:
גיא האדום כתב:
טיש כתב:

די לסיסמאות. אתמול ריאל היתה צריכה לסיים את המשחק עם 9 שחקנים. וזו דוגמא אחת.
נכון שבארסה נהנתה מטעויות שיפוט.
אם מוריניו היה מתעסק בכדורגל ולא בשטויות אני חושב שהיה לו סיכוי לעשות משהו.

לומר שהשיפוט בצמד המשחקים לא היה בצורה חד צדדית לטובת בארסה זאת התעלמות מהמציאות. מוריניו עשה את הטעויות שלו, יכול להיות שאם לא היה עושה אותן הוא היה מצליח להתגבר על המגמתיות של השופטים (כמו שנה שעברה עם האדום למוטה), אבל זה לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 21:42 
לא אמרתי שבארסה לא נהנתה מהשיפוט. היא כן.
רק טענתי שגם ריאל נהנתה פה ושם מטעויות.
נכון שבמצטבר, השופטים הלכו עם בארסה בבירור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 22:53 
אוגוסטוס היל כתב:

עם העובדה שכבר 3 שנים ברצף בארסה מגיעה לחצי הגמר והשופטים עושים כמעט כל מה שהם יכולים כדי להעלות אותה לגמר אתה מסכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
נועם, אל תשכח שגם העונה נגד ארסנל הם היו בסכנת הדחה ופתאום ואן פרסי מקבל אדום על בעיטה בכדור אחרי שריקה. 95 אלף איש, הבן אדם לא שומע שריקה, אדום.
לא יודע מה יותר הזוי, האדום לואן פרסי, האדום לפפה או פסילת הגול של היגוואין. לצערנו, האפשרויות הן רבות. וזה רק העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:01 
Noam כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

עם העובדה שכבר 3 שנים ברצף בארסה מגיעה לחצי הגמר והשופטים עושים כמעט כל מה שהם יכולים כדי להעלות אותה לגמר אתה מסכים?

אני מסכים שהגמר של לפני שנתיים מול צ'לסי היה שוד לאור היום (או לאור הזרקורים,, יותר נכון).
לגבי כל השאר, אני חושב שזו הגזמה אם כי יש נטיה להיטיב עם בארסה.
למעט המשחק מול צ'לסי, אני לא חושב שבזכות השופטים הם עברו או לא עברו שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני מסכים שהגמר של לפני שנתיים מול צ'לסי היה שוד לאור היום (או לאור הזרקורים,, יותר נכון).

באמת? בוא תסביר לי שניה משהו. קאמפ נואו, ברצלונה לא מגיעה ליותר מ2-3 מצבים, וונגר בבונקר גאוני ויעיל ביותר. ארסנל סופגת, במקרה הזה היא מודחת. ארסנל כובשת, במקרה הזה היא עולה. 35 דקות לסיום, אתה באמת חושב שהיא לא יכלה לשמור על שער נקי? או לפחות לספוג גול אחד וללכת להארכה? באמת?
אותו מקרה. 35 דקות לסיום, ברנבאו, אתה לא חושב שריאל יכלה לצאת בתיקו 0:0(שלפי התוצאה בקמאפ נואו - היה מספיק לה) או לנצח אם הייתה נשארת ב11 שחקנים?
דקה 46, היגוואין כובש לריאל. אתה לא חושב שהיא יכלה לתת ב44 דקות עוד גול וללכת להארכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:09 
Officer Barbrady כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

באמת? בוא תסביר לי שניה משהו. קאמפ נואו, ברצלונה לא מגיעה ליותר מ2-3 מצבים, וונגר בבונקר גאוני ויעיל ביותר. ארסנל סופגת, במקרה הזה היא מודחת. ארסנל כובשת, במקרה הזה היא עולה. 35 דקות לסיום, אתה באמת חושב שהיא לא יכלה לשמור על שער נקי? או לפחות לספוג גול אחד וללכת להארכה? באמת?
אותו מקרה. 35 דקות לסיום, ברנבאו, אתה לא חושב שריאל יכלה לצאת בתיקו 0:0(שלפי התוצאה בקמאפ נואו - היה מספיק לה) או לנצח אם הייתה נשארת ב11 שחקנים?

יכול להיות. בעיקר מול ארסנל. קשה לדעת, אבל אין להשוות למה שהלך במשחק ההוא. זה היה פשוט הזוי.

לגבי ריאל מדריד אני עדיין מחזיק בדיעה שהאשמה נופלת הרבה יותר על מוריניו והרבה פחות על השופטים. ההתנהלות שלו אחרי האדום של פפה היתה בושה וחרפה והוא הקריב את הקבוצה למען האגו הגדול שלו. ריאל היתה מסוגלת לעשות בונקר 30 דקות ולא לקבל שער. אין לי ספק.
אם אני היום אוהד ריאל אני רותח על מוריניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:11 
אוגוסטוס היל כתב:
Noam כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

מישהו צריך פעם לעשות רשימה מסודרת של כל הדברים האלה כי אני כל פעם שוכח אותם ובסוף הרי כולם זוכרים רק את הכי מכריעים.. הרי את האדום למוטה שנה שעברה אף אחד לא יזכור בגלל שאינטר עלתה. תאמין לי שאם בארסה הייתה עולה לגמר היו מדברים גם על זה.
אחרי החצי גמר של 2009 זה ברור שלפחות פעם אחת אופ"א ניסתה להעלות את בארסה לגמר, ואפשר להבין גם למה זה קורה (בארסה עם הכדורגל היפה מושכת יותר צופים ומכניסה יותר כסף) ולכן יש היגיון שיעשו את זה גם יותר מפעם אחת
(וגם אם לא מדובר בהוראה מפורשת זאת מגמה שאי אפשר להתעלם ממנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
ארסנל, ב35 הדקות שנשארו, הייתה יכולה לשמור על שער נקי. אני זוכר כמה התפעלתי מבונקר של ונגר, שנתן לברצלונה להגיע רק ל2-3 מצבים במחצית ורק בדקה האחרונה שלה להבקיע. היא כבר עשתה חצי עבודה והבקיעה, ואז ואן פרסי מקבל אדום.

מוריניו ראה בעיינים שלו איך לוקחים ממנו את ליגת האלופות וגם הורחק ליציע, לדעתי הוא פשוט קיבל בלאק אאוט ואיבד את זה. הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) ולתת למשחק הזה כיוון אחר לגמרי.

ברצלונה עלתה לרבע גמר ולגמר בזכות השופטים. היא יכלה לעלות גם בלעדיהם, אבל הסיכויים שהיא לא תעלה היו גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:16 
אגב עונה שעברה בארסה נדפקה שלא אישרו לה שער מול אינטר.. אם השער היה נכבש בארסה הייתה עולה לגמר.
אני לא אוהד אף אחד משתי הקבוצות,אוהב לראות את הסופר קלאסיקו כמשחק נייטרלי אבל מה שהלך פה עם 4 משחקים עשה את זה נמאס כבר , כל השבועיים האלה דיברו רק על זה ועל כל מה שהיה עם השיפוט,תודה לאל שזה נגמר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2011, 23:19 
Officer Barbrady כתב:
ארסנל, ב35 הדקות שנשארו, הייתה יכולה לשמור על שער נקי. אני זוכר כמה התפעלתי מבונקר של ונגר, שנתן לברצלונה להגיע רק ל2-3 מצבים במחצית ורק בדקה האחרונה שלה להבקיע. היא כבר עשתה חצי עבודה והבקיעה, ואז ואן פרסי מקבל אדום.

מוריניו ראה בעיינים שלו איך לוקחים ממנו את ליגת האלופות וגם הורחק ליציע, לדעתי הוא פשוט קיבל בלאק אאוט ואיבד את זה. הוא היה אמור להכניס עוד קשר יצרתי(קאקא) ולתת למשחק הזה כיוון אחר לגמרי.

ברצלונה עלתה לרבע גמר ולגמר בזכות השופטים. היא יכלה לעלות גם בלעדיהם, אבל הסיכויים שהיא לא תעלה היו גבוהים.

תגיד, אופיסר, אם אני אשיג לך הוכחה שלמסי נפסל גול חוקי במצב של 1-0 לברצלונה בלונדון על אופסייד שלא היה, אתה תפסיק להזכיר את ארסנל כקבוצה שקופחה נגד ברצלונה?
יופי. קח:

http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84D ... re=related

דקה 1:45

ברצלונה ללא ספק בכלל קופחה קשות נגד ארסנל. עדיין הטעויות הבאמת קשות, שלא קורות בכל משחק, היו נגד צ'לסי. כל היתר זו בכיינות, גם אם זה קרה ברצף לקבוצה אחת. זה בדיוק כמו שכל המדינה כאן בוכה שתמיד השופטים עוזרים להפועל. בולשיט.

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 04 מאי 2011, 23:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: