ראצ'ו כתב:
הלוואי שהיו לנו 11 דני בונדרים מבחינה אישית וחברתית בהרכב של הפועל, היה לי הרבה יותר קל להזדהות איתם.
בונדר לדעתי האישית לא שחקן מספיק טוב לרמות האלה, לא בשביל להיות מגן בהרכב של הפועל תל אביב אבל לבוא
ולהפיל את האשמה עליו זה גועל נפש.
חשבתי פעם שהנורמה של הקהל זה לתמוך במי שנלחם ונותן 100% על המגרש גם אם הוא לא מצליח ולא לתמוך
רק במי שטוב גם אם הוא מזלזל בקבוצה, ואני לא רוצה לכתוב פה שמות. כנראה שבשנים האחרונות זה התהפך.
*גילוי נאות- מעולם לא החלפתי מילה עם דני בונדר, יצא לי לראות את ההתנהגות שלו מקרוב במספר מקרים
וגם את ההתנהגות של שאר חבריו לקבוצה.
בולשיט. הדבר היחיד שמעניין את דני בונדר כמו רב כדורגלני ישראל, זה דני בונדר. זה הראיון שלו לפני חודשיים, זו העונה הראשונה שלו בבוגרים שניר לוין סיפסל אותו כמה משחקים והוא מיד עשה פרצופים.
בעיניי כל הגישה שלו למשחק היא בעייתית. שחקן שמה שמעניין אותו זה לא לטעות ובגלל זה הוא גם נראה ככה.
אם לדני בונדר לא היה את הקהל מאחוריו, הוא כבר מזמן לא היה שחקן של הפועל. להשוות את התמיכה של הקהל לעומת שחקן כמו קנדה שרק מחכים לו בפינה כי הוא "מכביסט", "ילד זין", "מהמר" זו בדיחה עצובה.
אני לא מכיר את דני בונדר, יכול להיות שהוא בחור עלא-כיפאק. מבחינת האופי שלו כשחקן כדורגל, זה בדיוק סוג השחקנים שלא הייתי רוצה בהפועל. שחקנים שבורחים מאחריות, פאסיביים ואין להם מספיק בטחון בשביל לעצור כדור.
אחרי כל זה, אני עוד צריך לשמוע כל שבועיים שמחר הוא חותם ברוסיה ושבמגרש הוא עושה "מה שבא לי. אומרים לי לזוז שמאלה, אני בכוונה זז ימינה". אכן אישיות לדוגמא.