תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Oh Danny Boy (איפי טומבי)
הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הלוואי שהיו לנו 11 דני בונדרים מבחינה אישית וחברתית בהרכב של הפועל, היה לי הרבה יותר קל להזדהות איתם.
בונדר לדעתי האישית לא שחקן מספיק טוב לרמות האלה, לא בשביל להיות מגן בהרכב של הפועל תל אביב אבל לבוא
ולהפיל את האשמה עליו זה גועל נפש.
חשבתי פעם שהנורמה של הקהל זה לתמוך במי שנלחם ונותן 100% על המגרש גם אם הוא לא מצליח ולא לתמוך
רק במי שטוב גם אם הוא מזלזל בקבוצה, ואני לא רוצה לכתוב פה שמות. כנראה שבשנים האחרונות זה התהפך.
*גילוי נאות- מעולם לא החלפתי מילה עם דני בונדר, יצא לי לראות את ההתנהגות שלו מקרוב במספר מקרים
וגם את ההתנהגות של שאר חבריו לקבוצה.

זה הסיפור בדיוק למה כרגע כבר אי אפשר לראות אותו.
אז נניח שהוא לא שחקן מבריק,אבל עדיין התנהג בצורה ראוייה ושמר על כבודו,על כבוד הקבוצה וכבוד הקהל.
אבל ברגע שהזמינו אותו לנבחרת,משום מה שגעון הגדלות קפץ לו לראש ומשום מה התחיל להשפיע גם במישור האישי והחברתי,וראינו את ההתנהגות המחפירה שלו בחודשים האחרונים,כולל אותו ראיון ביזיוני וחסר תקדים,שלא זכור לי שחקן בהפועל שהשתלח במערכת בכזאת רמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הלוואי שהיו לנו 11 דני בונדרים מבחינה אישית וחברתית בהרכב של הפועל, היה לי הרבה יותר קל להזדהות איתם.
בונדר לדעתי האישית לא שחקן מספיק טוב לרמות האלה, לא בשביל להיות מגן בהרכב של הפועל תל אביב אבל לבוא
חשבתי פעם שהנורמה של הקהל זה לתמוך במי שנלחם ונותן 100% על המגרש גם אם הוא לא מצליח ולא לתמוך
רק במי שטוב גם אם הוא מזלזל בקבוצה, ואני לא רוצה לכתוב פה שמות. כנראה שבשנים האחרונות זה התהפך.
*גילוי נאות- מעולם לא החלפתי מילה עם דני בונדר, יצא לי לראות את ההתנהגות שלו מקרוב במספר מקרים

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

היית שמח לו היו 11 שמתראיינים ככה?
דני בונדר כתב:
הזימון לנבחרת השפיע על גוטמן ועל היכולת שלך במגרש?

"כמובן שיש לזה חלק ואפילו חלק ענק בזה שהפכתי לשחקן הרכב קבוע. אני צריך להודות ללואיס פרננדז שהאמין בי כי באותה תקופה לא הייתי המגן הפותח בהפועל והוא לקח את האחריות על עצמו ואמר שזה המגן שהוא רוצה. אבל יותר מכולם נהייתי הפסיכולוג של עצמי. בשנה האחרונה החלטתי שאני עושה מה שאני רוצה. אמרו לי ללכת אחורה אז הלכתי קדימה. אמרו ללכת שמאלה אז הלכתי ימינה. החלטתי שאני עושה מה שאני חושב לנכון. כל החיים בהפועל עשיתי את מה שטוב לקבוצה. כשדדי עלה למעלה אני זה שהייתי מאחורה ובגלל זה הוא כבש כל כך הרבה שערים. השנה אמרתי די - אם עכשיו בא לי לעלות, אז אעלה להתקפה ולא חייב לאף אחד כלום. הייתי כמו חייל טוב שלוש שנים ועשיתי את כל מה שביקשו, עכשיו אני לא סופר את מה שמבקשים אלא עושה מה שטוב לעצמי, לדני. אבא שלי עכשיו כועס עליי, הוא אומר שבגלל השנים שהייתי כמו חייל טוב, כבר שכחתי איך לשחק כדורגל. לא הרבה אנשים יודעים שהייתי בנוער בתפקיד הקשר האחורי ובגלל זה יצא לי שם של שחקן מוגבל, כי איכשהו כל הדברים שעשיתי בנוער נעלמו לי קצת".

http://sports.walla.co.il/?w=//1805982

שיהיה לו בהצלחה בקבוצה שלקחה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בשנה האחרונה החלטתי שאני עושה מה שאני רוצה. אמרו לי ללכת אחורה אז הלכתי קדימה. אמרו ללכת שמאלה אז הלכתי ימינה. החלטתי שאני עושה מה שאני חושב לנכון. כל החיים בהפועל עשיתי את מה שטוב לקבוצה. כשדדי עלה למעלה אני זה שהייתי מאחורה ובגלל זה הוא כבש כל כך הרבה שערים. השנה אמרתי די - אם עכשיו בא לי לעלות, אז אעלה להתקפה ולא חייב לאף אחד כלום.

אם הייתי מאמן של קבוצת כדורגל בליגה ג', והיה לי שחקן שהיה אומר את הדברים האלה, ולא חוזר בו, ומתנצל, הוא היה רואה דשא רק בטלוויזיה.
על אחת כמה וכמה כשמדובר בקבוצת צמרת בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
מישהו ממכם ראה ושמע את דני בונדר אומר את הדברים האלה?
אתם שכל יום כאן פותחים ולועסים אשכולות נאצה כנגד התקשורת,פתאום מקדשים כל מילה שנכתבת בוואלה ,הארץ או בספורט5?
תעשו לעצמכם טובה,תאמינו רק למה שאתם רואים ושומעים,ולא מעבר לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 12:38 
ניז'ני נובגורוד עיר מרגשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
אתם שכל יום כאן פותחים ולועסים אשכולות נאצה כנגד התקשורת,פתאום מקדשים כל מילה שנכתבת בוואלה ,הארץ או בספורט5?

אלו דברים מצוטטים.
את מה שפורסם אתמול, נניח, אפשר לשים בצד, כי הדברים נאמרו כנראה שלא לייחוס (אלא ע"ע מקורבים וכיו"ב).
פה מדובר על ראיון, עם ציטוטים.
וגם אם לא מקדשים את הפרסום הזה, לא זכור לי שבונדר יצא בהכחשות גורפות בנוגע אליו, ככה שכנראה הוא קרוב מאד מאד לאמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 13:00 
ראצ'ו כתב:

בולשיט. הדבר היחיד שמעניין את דני בונדר כמו רב כדורגלני ישראל, זה דני בונדר. זה הראיון שלו לפני חודשיים, זו העונה הראשונה שלו בבוגרים שניר לוין סיפסל אותו כמה משחקים והוא מיד עשה פרצופים.
בעיניי כל הגישה שלו למשחק היא בעייתית. שחקן שמה שמעניין אותו זה לא לטעות ובגלל זה הוא גם נראה ככה.
אם לדני בונדר לא היה את הקהל מאחוריו, הוא כבר מזמן לא היה שחקן של הפועל. להשוות את התמיכה של הקהל לעומת שחקן כמו קנדה שרק מחכים לו בפינה כי הוא "מכביסט", "ילד זין", "מהמר" זו בדיחה עצובה.
אני לא מכיר את דני בונדר, יכול להיות שהוא בחור עלא-כיפאק. מבחינת האופי שלו כשחקן כדורגל, זה בדיוק סוג השחקנים שלא הייתי רוצה בהפועל. שחקנים שבורחים מאחריות, פאסיביים ואין להם מספיק בטחון בשביל לעצור כדור.
אחרי כל זה, אני עוד צריך לשמוע כל שבועיים שמחר הוא חותם ברוסיה ושבמגרש הוא עושה "מה שבא לי. אומרים לי לזוז שמאלה, אני בכוונה זז ימינה". אכן אישיות לדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
:HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
הפורום שובר שיאים.

אסור להתייחס לשום ציטוט ו/או כתבה באינטרנט לגבי שחקן,
אלא אם כן שמעת את הראיון עצמו.

מעריב, ידיעות, הארץ, ישראל היום-זבל.
אופירע ופשכצקי-שקרנים.

דני בונדר? מלאך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 14:07 
ציטיאט כתב:

אז נמחזר את הטענות שלכם כלפי הטור של שביט בוואן.
איפה ההכחשה של מה שנכתב ?
איפה הדרישה לתיקון הכתבה ?
איפה תביעת הדיבה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 14:11 
דני בונדר הוא שחקן בינוני מינוס וככזה אין לו מקום כשחקן הרכב בקבוצה.
הוא שחקן בית ואוהד ואכן פעם היה מחויב בכל רגע שלו על המגרש.

ברגע שהוא זומן לנבחרת, עלה לו השתן לראש וכיום הוא כבר נוזל לו במלוא המרץ מהאוזניים.
ככה גם נראית המחויבות שלו היום.

אין לי בעיה עם החוזה שהוא השיג ברוסיה (צריך לתת מענק נכבד לסוכן שלו) ועם החוזה הגבוה
שהוא ישיג כשהוא יחזור לארץ (כמו כל פלופ שחוזר מחו"ל ומקבל חוזה משולש) אבל שיפסיק
כבר לבכות ולילל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:06 
טומבי מבהיר הבהרה:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=42703

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:55 
האדס כתב:
הפורום שובר שיאים.

אופירע ופשכצקי-שקרנים.

דני בונדר? מלאך.

כמה זמן לקח לך להבין את זה ש90% ממה שהתקשורת כותבת ואומרת אינם נכונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
גרמנרי כתב:
האדס כתב:
הפורום שובר שיאים.

אופירע ופשכצקי-שקרנים.

דני בונדר? מלאך.

כמה זמן לקח לך להבין את זה ש90% ממה שהתקשורת כותבת ואומרת אינם נכונים?

כמה זמן לקח להבין שהוא ציני ומפגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
פספסתם את המטרה ובגדול
טומבי :ROSE:
בונדר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטיאט כתב:
האוהד נועם כתב:
שוהם יפת כתב:
באמת שזה ניהיה דוחה כבר כל החגיגה הזאת על דני .

כן, מה החגיגה?
הביקורת העדינה הזו שטוענת שהוא צריך לרדת לספסל, זו החגיגה?
הלוואי על כל שחקן בינוני כמו בונדר שקהל "יחגוג" עליו ככה.

דני בונדר לא עשה שום דבר רע לאף בן זונה ביציע.
אם הוא לא מספיק טוב,תבואו בתלונות למאמן שלו ששם אותו בהרכב.
דני בונדר שחקן בית,שחקן מחוייב,שבכל רגע על המגרש נותן את כל מה שהוא יכול.
מה שקורה איתו בשנתיים האחרונות מבחינת הקהל זה גועל נפש,ואני כל כך מבסוט בשבילו שהוא קיבל חוזה של 450 אלף יורו ויוצא מהפועל עם החוזה הזה,ושכולם יאכלו את הלב.

!!!
וזה הכל אג'נדות.
כאילו שהעובדה שעומרי שחקן טוב צריכה להיות קשורה בחבלים עבים לביקורת ארסית על דני בונדר.
פה בפורום אוהדים לוקחים את המקלדת לידיים וכותבים דברים על שחקנים שגדלו אצלנו מגיל 0 שבא לי להקיא.
מעולם לא חשבתי אפילו לכתוב דברים כאלו על שחקני הפועל. לבוא בפורום פתוח שכל שחקן קורא וללכלך ככה של שחקן? לכתוב שמועות שהוא כביכול "ירד" על עומרי קנדה?
פשוט בושה ואני מתבייש שהפורום הזה נותן לזה יד, בכל פורום נורמאלי היו סוגרים ומוחקים אשכולות כמו שנפתחו על עומרי לפני כמה שבועות ודני בימים האחרונים.
אני מתאפק לא לכתוב דברים קשים יותר על אנשים שכל החיים שלהם זה לכתוב שטויות בפורום בסגנון של מקורבים כדי להרים לעצמם את האגו מול החברים.
איכס.
כיף לא לכתוב פה כמעט יותר, אני כנראה צריך גם להפסיק לקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
לכתוב שמועות שהוא כביכול "ירד" על עומרי קנדה?

כיוון שהמשפט הנ"ל מתוך ההודעה שלך מתייחס למשהו שאני כתבתי, אז אני רוצה לציין שאני עומד מאחורי הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:00 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
עומר מ. כתב:
לכתוב שמועות שהוא כביכול "ירד" על עומרי קנדה?

כיוון שהמשפט הנ"ל מתוך ההודעה שלך מתייחס למשהו שאני כתבתי, אז אני רוצה לציין שאני עומד מאחורי הדברים.

ואני רק רוצה לציין שאני לא מדבר עליך בכל מה שכתבתי, פשוט המשפט הנ"ל תפס לי את העין ועצבן אותי.
גם אם שמעת מה ששמעת, איך תורם הלכלוך הזה בפורום פתוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין, אסור להעביר ביקורת לגיטימית בגבולות הטעם הטוב על שחקני הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
דני בונדר יכול ללכלך על מי שהוא רוצה אבל הוא עצמו חסין?
איך המשתמש 19 ז"ל היה כותב, וואט גואז אראונד קאמס אראונד.

ובאמת שאין לי כוונה להפוך את זה לאיזה קרוסייד אישי כלפיו.
אבל יש המון, המון שחקנים - בכר, אנטבי, חליס, אונישנקו ויכולתי להמשיך - שהוא לא קיבל חצי ממה שהם קיבלו מהקהל, ולא העיזו לפתוח את הפה שלהם על הקהל, על שחקנים בקבוצה או על הצוות המקצועי. אבל את החוצפה של בונדר תידלקו יותר מדי אנשים לא נכונים, כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
ביקורת בטעם טוב נועם? תעשה לי טובה, יש פה טעם של נבלות שמריחות גופה, זה מה יש פה.
ערן, אז עכשיו אנחנו בתור אוהדים של הפועל תל אביב אמורים לנהל דו שיח של לכלוכים עם שחקנים? הם מצוטטים על ידי כתבים עלומי שם כמו משה הרוש ואתה עונה להם בהשמצות ששמרת בקנה?
לא מוסיף לאף אחד כבוד.
אני יודע שדני בונדר הגזים אבל יש הרגשה שכמו במקרה גוטמן לפני שנה מחכים לדני בפינה, בעיניי זה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
ביקורת בטעם טוב נועם? תעשה לי טובה, יש פה טעם של נבלות שמריחות גופה, זה מה יש פה.
ערן, אז עכשיו אנחנו בתור אוהדים של הפועל תל אביב אמורים לנהל דו שיח של לכלוכים עם שחקנים? הם מצוטטים על ידי כתבים עלומי שם כמו משה הרוש ואתה עונה להם בהשמצות ששמרת בקנה?
לא מוסיף לאף אחד כבוד.
אני יודע שדני בונדר הגזים אבל יש הרגשה שכמו במקרה גוטמן לפני שנה מחכים לדני בפינה, בעיניי זה מיותר.

אני מציע להפריד בין המחכים בפינה (ואני מסכים איתך שיש כאלה), לבין האדבוקטים האוטומטיים, לבין סתם אוהדים מהשורה שאולי חוטאים בתגובת יתר מינורית, אבל זה רק כדי לאזן את הסנגוריה הנלהבת (בלי כל קשר לאירועים, כמובן) של האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: