תמשיך לעוות את המציאות ולהתעלם מזה ששני אדומים[מוצדקים] הגיעו בתוספת הזמן של המשחקים(אחד צהוב שני לדי מריה על עבירה מאחור, אחר לסרחיו ראמוס על כיסוח ב5-0).
האדום השלישי היה איפון שמנע אחד על אחד של וייה מול קסיאס(ושום מילה על זה שאופס, הבקעתם את שער השוויון מפנדל שנבע מהצגה שערורייתית של מרסלו. מעניין שמוריניו לא דיבר)
אתמול פעם ראשונה שהאדום לא היה מוצדק. מוריניו יכול לבכות כמה שהוא רוצה, עד אתמול לא הייתה לזה שום הצדקה(וגם אתמול זה פאול ששווה צהוב ואם אני לא טועה לפפה היה אחד ששווה צהוב במחצית הראשונה).
מול אינטר בארסה זכתה לשחק מול עשרה שחקנים. מצד שני נשדדה כששער חוקי של בוז'אן נפסל ומנע ממנה העפלה לגמר.
מול ארסנל אדום גבולי לואן פרסי(אני לא מאמין שהוא "לא שמע", אבל נניח), ובמשחק הראשון נפסל שער חוקי של מסי שהיה מציב את בארסה בדקה ה-40 ביתרון של 2-0.
במשחק בקאמפ נואו במצב של 0-0 מסי הוכשל ברחבה ולא קיבל פנדל(
http://arsenalist.com/video/?id=xhgg1n)
לגבי המשחק בסטמפורד ברידג', צ'לסי קופחה בפנדל או שניים ובארסה קופחה באדום לא צודק לאבידל.
אני מעריך את מוריניו על זה שעצר את בארסה וזו שיטת משחק לגיטימית, אבל מצד שני גם מביך לראות איך קבוצה כזו מדהימה נראית ומתבטלת מול ברצלונה.
רק אתמול על הספסל של ריאל היו אדביור,בנזמה, קאקא והיגוואין. אצל בארסה המחליפים היו ג'פרן, בוז'אן ואפלאיי, כשקייטה(!!!) בהרכב.
אני טוען שאם מסי ופפ בריאל ומוריניו ורונאלדו בבארסה ריאל אלופת ספרד ואלופת אירופה.
לא ייאמן איזה הבדל בינו לבין כל שחקן אחר שמשחק את המשחק הזה.
לא ראיתי את המשחק של אינטר, האדום לואן פרסי לא היה גבולי, הוא היה מוטעה. אני לא אכנס שוב לעניין הזה, אתה יכול להגיד מה שתרצה, בפועל, שמינית גמר וחצי גמר, ברצלונה לא במצב אופטימלי והשופטים מקבלים החלטות שגויות והרות גורל.
זה לא מביך לשחק טקטי מול ברצלונה, זה מביך להיתפס על השם "ריאל", לשחק כאילו מולך עומדת סאנטנדר ולחטוף 8.
כמה אש סופג מוריניו בימים האחרונים, מסכן, הוא כל כך התכונן, חבל שיש דברים לא ספורטיביים בספורט.