תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
L. Suarez כתב:
בוא נגיד ככה : ריאל לא מנצחים את הדרבי בליגה (אולי תיקו) , לא עוברים אותם באלופות (בסיכום שני המשחקים) ורק אולי מנצחים בגביע למרות שאני מאמין שבארסה ינצחו גם שם .

לא טעיתי !!!
(אי אפשר להגיד שצדקתי עם כל האולי...)
אבל אני מפצה על זה בנאחס...שהסיפור באלופות גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:24 
הימורים ????
אני מהמר שיש סיכוי 1ל2 שמוריניו :ASS: יתבכיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
Officer Barbrady כתב:
Red or Dead כתב:
תמשיך לעוות את המציאות ולהתעלם מזה ששני אדומים[מוצדקים] הגיעו בתוספת הזמן של המשחקים(אחד צהוב שני לדי מריה על עבירה מאחור, אחר לסרחיו ראמוס על כיסוח ב5-0).
האדום השלישי היה איפון שמנע אחד על אחד של וייה מול קסיאס(ושום מילה על זה שאופס, הבקעתם את שער השוויון מפנדל שנבע מהצגה שערורייתית של מרסלו. מעניין שמוריניו לא דיבר)
אתמול פעם ראשונה שהאדום לא היה מוצדק. מוריניו יכול לבכות כמה שהוא רוצה, עד אתמול לא הייתה לזה שום הצדקה(וגם אתמול זה פאול ששווה צהוב ואם אני לא טועה לפפה היה אחד ששווה צהוב במחצית הראשונה).
מול אינטר בארסה זכתה לשחק מול עשרה שחקנים. מצד שני נשדדה כששער חוקי של בוז'אן נפסל ומנע ממנה העפלה לגמר.
מול ארסנל אדום גבולי לואן פרסי(אני לא מאמין שהוא "לא שמע", אבל נניח), ובמשחק הראשון נפסל שער חוקי של מסי שהיה מציב את בארסה בדקה ה-40 ביתרון של 2-0.
במשחק בקאמפ נואו במצב של 0-0 מסי הוכשל ברחבה ולא קיבל פנדל(http://arsenalist.com/video/?id=xhgg1n)
לגבי המשחק בסטמפורד ברידג', צ'לסי קופחה בפנדל או שניים ובארסה קופחה באדום לא צודק לאבידל.

אני מעריך את מוריניו על זה שעצר את בארסה וזו שיטת משחק לגיטימית, אבל מצד שני גם מביך לראות איך קבוצה כזו מדהימה נראית ומתבטלת מול ברצלונה.
רק אתמול על הספסל של ריאל היו אדביור,בנזמה, קאקא והיגוואין. אצל בארסה המחליפים היו ג'פרן, בוז'אן ואפלאיי, כשקייטה(!!!) בהרכב.
אני טוען שאם מסי ופפ בריאל ומוריניו ורונאלדו בבארסה ריאל אלופת ספרד ואלופת אירופה.
לא ייאמן איזה הבדל בינו לבין כל שחקן אחר שמשחק את המשחק הזה.
לא ראיתי את המשחק של אינטר, האדום לואן פרסי לא היה גבולי, הוא היה מוטעה. אני לא אכנס שוב לעניין הזה, אתה יכול להגיד מה שתרצה, בפועל, שמינית גמר וחצי גמר, ברצלונה לא במצב אופטימלי והשופטים מקבלים החלטות שגויות והרות גורל.
זה לא מביך לשחק טקטי מול ברצלונה, זה מביך להיתפס על השם "ריאל", לשחק כאילו מולך עומדת סאנטנדר ולחטוף 8.
כמה אש סופג מוריניו בימים האחרונים, מסכן, הוא כל כך התכונן, חבל שיש דברים לא ספורטיביים בספורט.

כרגיל אתה מתייחס רק למה שאתה רוצה להתייחס... האדום לואן פרסי סביר להניח שלא היה רלוונטי אם בארסה הייתה מובילה 2-0 באמירויות עוד במחצית הראשונה.
ולא אמרתי שזה מביך לשחק טקטי מול בארסה, אפילו אמרתי שאני מעריך את מוריניו על זה שהוא עצר אותם, אבל מצד שני כשרואים איזה כלים יש לו בקבוצה, הייתי מצפה שלפחות במשחק ללא אינייסטה הוא ינסה קצת ליזום ולנצח. זה לא קרה.
ומצחיק אותי שאתה מזכיר את האדום לדרוגבה, כי בלי קשר להאם היה או לא, מוריניו באותה עונה עבר את בארסה בזכות שער לא חוקי של טרי(כשאחד השחקנים של צ'לסי תפס את ואלדס בשער הניצחון ומנע ממנו אפשרות להדוף את הכדור).
מה זאת אומרת לא היה רלוונטי? אנחנו משחקים במה היה קורה אילו? יש מצב קיים, 1:1, דקה 55 בקאמפ נואו, ארסנל בבונקר יעיל, פתאום ההדחה של ברצלונה נראית באופק. מה עושה השופט? מוציא צהוב שני(גם ראשון זה לא היה שווה) לשחקן שלא שמע שריקה על נבדל? זה באמת נשמע לך הגיוני? ונראה לך הגיוני שבאותה דקה, באותו מפעל, בעוד מצב מתסכל של ברצלונה, השופט מוציא עוד אדום לא מוצדק?
תודה שהזכרת לי את העבירה על ואלדס, אתה צודק, זאת הייתה טעות גורלית. משחק קודם ברצלונה נהנה מטעות גורלית נוספת שאיפשרה לה להפוך 1:0 ל2:1.
כמו שמוריניו אמר, החצי גמר אבוד, כי גם אם במקרה ריאל תצליח להבקיע גול מהיר, השופטים לא יישארו אדישים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=//1820221

סיקור נחמד של וואלה, אבל כמובן שהוא פרו ברצלונאי, ורק בזהירות מנסה בקטנה לחשוף את הגועל של ברצלונה. בכל זאת, וואלה לא רוצה להפוך לאויב הציבור.

ציטוט:
אז מדוע הגיעה המתקפה בזמן שהיא הגיעה? העליונות של ברצלונה על ריאל, כמו בחמשת המפגשים הקודמים לסדרה הנוכחית, הופרעה. לפתע, שטף המשחק הקטלאני לא זרם כמו בדרך כלל, בין היתר עקב נוקשות שחקני ריאל. הבלאנקוס גמרו אמנם את שני המשחקים ב-10 שחקנים, אבל אחרי חמישה הפסדים רצופים סיימו בתיקו וזכו בגביע, ובבארסה הבינו שצריך להגביר את הלחץ על השופטים. "גווארדיולה הרגיש שריאל הוציאה את בארסה משלוות המשחק שלה", נכתב בגול, "והחליט שאין זמן יותר טוב לעשות את מה שעשה לפני המשחק באלופות. בשני המשחקים האחרונים, בניגוד לחמשת הקודמים, הצליחה ריאל להכניע את ברצלונה מבחינה טקטית. לא סתם בחר גווארדיולה את העיתוי. הוא רצה לעשות משהו, וזה היה הזמן הכי נכון מבחינתו ומבחינת הקבוצה שלו".

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:47 
אופיסר, אתה צודק, אי אפשר לשחק באילו. אבל אתה לא יכול להתייחס רק לעובדות ולטעויות שבא לך.
נגד ארסנל ברצלונה קופחה ללא ספק בכלל, כי במצב של 1-0 לבארסה בלונדון, פסלו למסי גול חוקי על אופסייד שלא היה ולא נברא.
אתה רוצה להגיד לי שארסנל הייתה חוזרת מ- 2-0 בבית? זין היא הייתה חוזרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
שני המשחקים (הערב ומחר) לפרוטוקול בלבד
וכל המהמר על סנסציה שם כספו על קרן הצבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אופיסר, אתה צודק, אי אפשר לשחק באילו. אבל אתה לא יכול להתייחס רק לעובדות ולטעויות שבא לך.
נגד ארסנל ברצלונה קופחה ללא ספק בכלל, כי במצב של 1-0 לבארסה בלונדון, פסלו למסי גול חוקי על אופסייד שלא היה ולא נברא.
אתה רוצה להגיד לי שארסנל הייתה חוזרת מ- 2-0 בבית? זין היא הייתה חוזרת.

אני באמת לא זוכר את זה. יש ביוטיוב סרטון של הגול שנפסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
למרות שאין סיכוי, ולמרות שאני בכלל לא אוהב אותה, יאללה ריאל תשברי להם תרגליים ואז מנצ'סטר(שגם עליה אני לא מת) תשתיק כבר את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 15:57 
נדמה לי שהיום יש בברצלונה יותר ישראלים מספרדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:01 
גביזון כתב:
למרות שאין סיכוי, ולמרות שאני בכלל לא אוהב אותה, יאללה ריאל תשברי להם תרגליים ואז מנצ'סטר(שגם עליה אני לא מת) תשתיק כבר את כולם.

אז על מי אתה מת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:05 
גביזון כתב:

ליכלכת קשות
לא מתאים לך לעודד את הפאשיסטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:12 
nati כתב:
נדמה לי שהיום יש בברצלונה יותר ישראלים מספרדים.

אם קטאלוני לא נחשב בעינייך כספרדי אז יש לך קייס לאמירה הזאת.
מדינת בארסה, ובאמת שאין לי שום דבר נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
ואם כבר הימורים להיום, לדעתי ריאל תשחק היום סופר התקפי. אחרי מלחמת החורמה של העולם במוריניו, כולל ביקורות של שחקני ריאל, בנוסף לעובדה שראמוס ופפה לא יכולים לשחק, וכל זה כשמוריניו לא יכול לעמוד על הקווים ולסדר אותם בצורה שהוא רוצה, לדעתי הוא תירגל מערך סופר-התקפי, בהנחה שאין לו שום דבר להפסיד(ואין לו). י לו שחקני התקפה מצויינים, ולדעתי הוא נותן להם את המפתחות לעשות מה שהם רוצים. זה כנראה יסתיים באיזה 5-6 לבארסה, אבל עדיין יש 0.002% שהוא יצליח להבקיע להם 2 שערים מוקדמים. לדעתי הוא ישחק התקפי ו"יקריב" את המשחק הזה כדי להשתיק את כל המבקרים שמדברים על ריאל הגדולה שאף פעם לא שיחקה הגנתי וכו' וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
גביזון כתב:

ליכלכת קשות
לא מתאים לך לעודד את הפאשיסטים

תשמע, נכון האולטראס סור שלהם פאשיסטים, אבל הם כל כך פתאטים שישראלים,מוסלמים מכל העולם, ושחומי עור יושבים באיצטדיון שלהם ושרים איתם ביחד, ריאל מדריד זו קבוצת תיירים. אני פשוט כבר לא יכול לשמוע את פסטיבל ,בארסה" הזה, לא מסגול! בקלאסיקו בגביע הלכתי עם האישה לשתות משהו בפאב, אני נכנס וכולם כולל כולם יושבים עם חולצות של בארסה, זה פשוט נהייה מכבי כדורסל, טמטום שלא ברא השימון.
שוב, לא משנה מי תעלה (נו באמת כאילו זה לא ברור) אני מקווה מאד שמנצ'סטר יזיינו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
איתי שכטר Itay Shechter
מקווה שמסי והחברים יעשו את העבודה הערב ויגיעו לגמר בוומבלי. יאללה ברסה

מרגיש כמו סכין בלב. :cry: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:23 
Officer Barbrady כתב:
Red or Dead כתב:
Officer Barbrady כתב:
Red or Dead כתב:
תמשיך לעוות את המציאות ולהתעלם מזה ששני אדומים[מוצדקים] הגיעו בתוספת הזמן של המשחקים(אחד צהוב שני לדי מריה על עבירה מאחור, אחר לסרחיו ראמוס על כיסוח ב5-0).
האדום השלישי היה איפון שמנע אחד על אחד של וייה מול קסיאס(ושום מילה על זה שאופס, הבקעתם את שער השוויון מפנדל שנבע מהצגה שערורייתית של מרסלו. מעניין שמוריניו לא דיבר)
אתמול פעם ראשונה שהאדום לא היה מוצדק. מוריניו יכול לבכות כמה שהוא רוצה, עד אתמול לא הייתה לזה שום הצדקה(וגם אתמול זה פאול ששווה צהוב ואם אני לא טועה לפפה היה אחד ששווה צהוב במחצית הראשונה).
מול אינטר בארסה זכתה לשחק מול עשרה שחקנים. מצד שני נשדדה כששער חוקי של בוז'אן נפסל ומנע ממנה העפלה לגמר.
מול ארסנל אדום גבולי לואן פרסי(אני לא מאמין שהוא "לא שמע", אבל נניח), ובמשחק הראשון נפסל שער חוקי של מסי שהיה מציב את בארסה בדקה ה-40 ביתרון של 2-0.
במשחק בקאמפ נואו במצב של 0-0 מסי הוכשל ברחבה ולא קיבל פנדל(http://arsenalist.com/video/?id=xhgg1n)
לגבי המשחק בסטמפורד ברידג', צ'לסי קופחה בפנדל או שניים ובארסה קופחה באדום לא צודק לאבידל.

אני מעריך את מוריניו על זה שעצר את בארסה וזו שיטת משחק לגיטימית, אבל מצד שני גם מביך לראות איך קבוצה כזו מדהימה נראית ומתבטלת מול ברצלונה.
רק אתמול על הספסל של ריאל היו אדביור,בנזמה, קאקא והיגוואין. אצל בארסה המחליפים היו ג'פרן, בוז'אן ואפלאיי, כשקייטה(!!!) בהרכב.
אני טוען שאם מסי ופפ בריאל ומוריניו ורונאלדו בבארסה ריאל אלופת ספרד ואלופת אירופה.
לא ייאמן איזה הבדל בינו לבין כל שחקן אחר שמשחק את המשחק הזה.
לא ראיתי את המשחק של אינטר, האדום לואן פרסי לא היה גבולי, הוא היה מוטעה. אני לא אכנס שוב לעניין הזה, אתה יכול להגיד מה שתרצה, בפועל, שמינית גמר וחצי גמר, ברצלונה לא במצב אופטימלי והשופטים מקבלים החלטות שגויות והרות גורל.
זה לא מביך לשחק טקטי מול ברצלונה, זה מביך להיתפס על השם "ריאל", לשחק כאילו מולך עומדת סאנטנדר ולחטוף 8.
כמה אש סופג מוריניו בימים האחרונים, מסכן, הוא כל כך התכונן, חבל שיש דברים לא ספורטיביים בספורט.

כרגיל אתה מתייחס רק למה שאתה רוצה להתייחס... האדום לואן פרסי סביר להניח שלא היה רלוונטי אם בארסה הייתה מובילה 2-0 באמירויות עוד במחצית הראשונה.
ולא אמרתי שזה מביך לשחק טקטי מול בארסה, אפילו אמרתי שאני מעריך את מוריניו על זה שהוא עצר אותם, אבל מצד שני כשרואים איזה כלים יש לו בקבוצה, הייתי מצפה שלפחות במשחק ללא אינייסטה הוא ינסה קצת ליזום ולנצח. זה לא קרה.
ומצחיק אותי שאתה מזכיר את האדום לדרוגבה, כי בלי קשר להאם היה או לא, מוריניו באותה עונה עבר את בארסה בזכות שער לא חוקי של טרי(כשאחד השחקנים של צ'לסי תפס את ואלדס בשער הניצחון ומנע ממנו אפשרות להדוף את הכדור).
מה זאת אומרת לא היה רלוונטי? אנחנו משחקים במה היה קורה אילו? יש מצב קיים, 1:1, דקה 55 בקאמפ נואו, ארסנל בבונקר יעיל, פתאום ההדחה של ברצלונה נראית באופק. מה עושה השופט? מוציא צהוב שני(גם ראשון זה לא היה שווה) לשחקן שלא שמע שריקה על נבדל? זה באמת נשמע לך הגיוני? ונראה לך הגיוני שבאותה דקה, באותו מפעל, בעוד מצב מתסכל של ברצלונה, השופט מוציא עוד אדום לא מוצדק?
תודה שהזכרת לי את העבירה על ואלדס, אתה צודק, זאת הייתה טעות גורלית. משחק קודם ברצלונה נהנה מטעות גורלית נוספת שאיפשרה לה להפוך 1:0 ל2:1.
כמו שמוריניו אמר, החצי גמר אבוד, כי גם אם במקרה ריאל תצליח להבקיע גול מהיר, השופטים לא יישארו אדישים.

לא זוכר את האדום של דרוגבה כדי להגיד לך אם הוא היה טעות גורלית.
מעניין מה היה המצב הקיים אם בארסה הייתה מקבלת את השער החוקי שכבשה שהיה מעלה אותה ל2-0 באמירויות בדקה ה-40, או אם מסי היה מקבל את הפנדל שדג'ורו עשה עליו בדקה ה-20 בקאמפ נואו(או אפילו אם ואן פרסי היה מקבל צהוב שני הרבה לפני על ההשתוללות שלו בסוף המחצית הראשונה)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
גביזון כתב:

אז על מי אתה מת?

על הפועל.
בחול יש לי חיבה לליברפול, אבל לא משהו מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 17:35 
גביזון כתב:
אדום כתב:
גביזון כתב:

אז על מי אתה מת?

על הפועל.
בחול יש לי חיבה לליברפול, אבל לא משהו מעבר לזה.

גם אני לא מסוגל להרגיש שום רגשות לקבוצה בעולם הזה כמו שאני מרגיש להפועל...
הרע במיעוטו מבחינתי באירופה והקבוצה שאני הכי מתחבר אליה זאת מנצ'סטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
HOY VA A SER UN GRAN DIA

VISCA BARCA
VISCA CATALUNIA

תמונה
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 20:45 
סמל אישי של המשתמש
ברצלונה :HEART2:
קאקא :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
כמה רגועים אוהדי ברסה
שהם יודעים שאין למסי לאיפה להתקדם יותר
הם לא קוראים כל כמה חודשים על קבוצה שמציעה לו חוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
חכו למחר שריאל תפרסם סרט
שקראבליו בכלל לא נגע ברגל של מסי

:LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
חכו למחר שריאל תפרסם סרט
שקראבליו בכלל לא נגע ברגל של מסי

:LAGUH!:

גם ראית איך קאקא אחז במבושיו של בוסקט ודיראה מרפק את האף של פדרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:08 
א. ברצלונה בהילוך שני בשתי דרגות יותר טובה גם היום

ב. חוץ מרונאלדו וקסיאס אף אחד מריאל לא מתקרב להרכב של בארסה

ג. פשוט לא כוחות

ד. חחחחח וכאילו "המיוחד" , עלה עם רכב התקפי היום. על מי הוא עובד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
מאחל למסי ולרונאלדו לגמור את הקריירה היום !
די כבר לפסטיבל המטופש הזה,משחק מיותר ומפגש מאוס !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:14 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:

אם הוא היה מיותר
אלי אוחנה היה משדר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
מרסלו וארבלוה לא מגנים לרמות האלה.
במיוחד מרסל, איזו תנועה גרועה יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
azran כתב:

אם הוא היה מיותר
אלי אוחנה היה משדר אותו

הוא מיותר אבל כל העולם מתעקש להתמוגג מכלום ושום דבר,שלושת המשחקים הראשונים לא היו קלאסיים לשום דבר.
מה גם שהמשחק האחרון היה UFC.
הייתי מעדיף 4 מפגשים של טוטנהאם-ארסנל בחודש מאשר המשחק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:30 
אני בעיקרון הכי נגד ברצלונה שיכול להיות, אבל צריך להודות שאם לא המלחמה הפסיכולוגית המתמשכת של מוריניו , ריאל גומרת כאן את המחצית עם 9 שחקנים.
עברות מטורפות והשופט לא מוציא כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 21:31 
redead כתב:
אני בעיקרון הכי נגד ברצלונה שיכול להיות, אבל צריך להודות שאם לא המלחמה הפסיכולוגית המתמשכת של מוריניו , ריאל גומרת כאן את המחצית עם 9 שחקנים.
עברות מטורפות והשופט לא מוציא כרטיסים.

מוריניו גם עבד יפה עם השחקנים על התגובות לשריקות של השפוט. קראבליו יקבל תעודת תלמיד מצטיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: