el dudernio כתב:
לא ראיתי את הבקעה השנה אז אני לא יכול להעיד על יכולתם האישית,
אבל אני מאוד מופתע מיכולות ההגנה של אלעד וירדן, ולכן אני חושב שבסיטוציה מסויימת נכון יהיה לנסות לשמור אישית.
לא אמרתי שאנחנו לא יכולים לשמור אישית עליהם, אלא רק שזה יהיה בעייתי לעשות את זה במשך חלקים נכבדים של המשחק, ובכל מקרה נצטרך לעשות המון התאמות וגם ויתורים בהגנה כדי להשאר באישית, בעיקר לאור הסגל הקצר שלנו היום.
אלעד לא מסוגל לשמור אישית על שום גארד שיכול להוריד כדור לרצפה, כי עבודת הרגליים שלו בתנועה הצידה (כלומר לנסות לסגור חדירה) היא ברמה של ילד בבית ספר. הוא יודע לשמור אובר פליי ויש לו ידיים מצוינות לחטיפות, אבל אם משאירים אותו באחד על אחד מול שחקן בלי עזרה זו חדירה בטוחה.
גם לירדן יש בעיה דומה בהגנה על גארדים, אבל זה בעיקר כי הוא לא מספיק מהיר, למרות שהוא שומר מאד אינטיליגנטי ואפקטיבי בהרבה אספקטים אחרים.
הבעיה העיקרית שלנו בהגנה היא שאנחנו חייבים למנוע את החדירות של הבקעה, כדי שלא יוכלו להשאיר את הקלעים המצוינים שיש להם חופשיים לקליעה מהשלוש, ואין לנו מספיק שחקנים שיכולים לשמור את הגארדים שלהם באחד על אחד.
היחיד שבאמת יכול לעשות את זה הוא גל איתן, אבל יש לנו רק גל איתן אחד.
מכיוון שברור לגמרי ששרון ישים כרגיל את בראיין לשמור על סקוורר ולא על דילייני (למרות שהבקעה לא משחקים הרבה פיק אנד רול למיטב זכרוני) אז גל יצטרך לעצור את דילייני וירדן את איתי לב. בעייתי מאד ועלול לגרום לנו לבעיית עבירות די מוקדמת.