Officer Barbrady כתב:
מה זאת אומרת בעבר? כבר העונה הן סובלות מטעויות שעולות בהדחה. אתה חושב שארסנל לא יכלו לשמור על ה1:1, 35 דקות לסיום עם 11 שחקנים? אתה לא חושב שאם ריאל הייתה נשארת אתמול עם 11 שחקנים ומאמן על הספסל, קאקא לא היה נכנס וריאל לא יכלה לנצח? עד דקה 50-60 נותנים לקבוצות לשחק, ברגע שרואים שברצלונה לא מובילה בהפרש של 2-3 שערים, השופט נלחץ וחייב לעזור ל"קבוצה שכולם רוצים לראות בגמר". כנראה שאחרי עונה שעברה מישהו שם מאוד כועס על מה שמוריניו עשה עם אינטר, והעונה הם נשבעו שזה לא יקרה. בגלל זה ואן פרסי קיבל צהוב שני(!!!) על בעיטה מסכנה בכדור, אחרי שלא שמע שריקה בין 100 אלף איש, בגלל זה פפה קיבל אדום על מהלך כדורגל נקי וטהור, ובגלל זה אני בטוח שבגמר ירחיקו את גיגס או רוני על יריקה לדשא שתתפרש כיריקה לעבר השופט השישי. בכל זאת, לשחק בוומבלי נגד קבוצה אנגלית זה לא ממש אופטימלי עבור הקבוצה של העולם, ומישהו יהיה חייב לאזן את זה.
בעבר, כלומר במשחקים שהיו עד הרגע בו אנחנו מנהלים דיון.
נכון, ההרחקה של ואן פרסי היתה לכל הפחות מוטעית (אגב, אני מאוד אוהב את ארסנל, ואת שנאתי לברצלונה הדגשתי לא אחת).
לגבי ריאל, אני עדיין חושב שהאדום לגיטימי, והרחקת המאמן לא רלוונטית..הוא ישב 2 מטר מאזור הספסל...אל תתעקש על סתם דברים.
האדום שאינטר קיבלה היה מוטעה, אבל רק בגלל שההצגות ששחקני ברסה עושים הן פשוט טובות מדי. דווקא בקטע הזה מגיע לשופט של אתמול צלש גדול שלא קנה אף הצגה עד לזו המושלמת של אלבס. תנסה אתה לזהות בין התחזות למכה בשברירי שניה כשאתה בכלל לא מחפש את זה, ויש מהלכי כדורגל במקביל.
ספציפית יותר, לגבי פפה, אנחנו לא נוכל להמשיך דיון אם תתעקש שהמשחק המסוכן של פפה הוא טהור רק כי אלבס ברח בזמן.
לשאלתך, אם שחקן עושה עבירה כזו ברחבה, והשופט מזהה שלא היתה נגיעה, הוא נותן יכול להחליט בין צהוב ואדום, אך זה לא פנדל כי אין מגע פירושו בעיטה בלתי ישירה. הוא כמובן יכול לטעות ולחשוב שיש מגע, ואז מן הסתם הוא יתן פנדל, וסיבה מוצקה יותר לתת אדום.
אני באמת מתקשה להבין איך אתה מפרש את הארוע עם פפה כמהלך נקי וטהור של כדורגל...וזה מתחבר לכל מיני טיעונית תלושים שלך שגם אלבז ניגש לכדור בצורה מסוכנת למרות וידאו ברור שמוכיח ההפך, וכן גם לגבי רגל רפויה(??) של פפה ונסיון התחמקות שלא קיים.
שמע, אין לי בעיה עם המשחק של ריאל. אגרסיביות זה לגיטימי, בטח מול קבוצה כמו ברצלונה שהביאה לשלמות את מלאכת הנעת הכדור. אבל אתה חייב להתכנס בשלב מסוים למציאות.