תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 12:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צומת הקלאסיקו (אשכול מרוכז לארבעת המשחקים)
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 00:43 
אכן נפסל, ובטח שאתה לא זוכר - כי לא דיברו על זה בכלל.

כרגיל התקשורת מכתיבה את העניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
תמונה

אתה בטוח שקטע וידאו הזה לא עבר עיבוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 01:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
השאלה לגבי האדום האם ענישה היא כנגד הפעולה או כנגד התוצאה.

אם שחקן יורד לגליץ' ברחבה על שחקן יריב, והוא לא נוגע בשחקן, והשחקן צולל לדשא, האם מגיע פנדל או שמדובר בהתחזות?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 01:32 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
Officer Barbrady כתב:
תמונה

אתה בטוח שקטע וידאו הזה לא עבר עיבוד?

אחרי שראיתי ביוטוב את הקטע המקורי, לא נראה לי שהוא עבר עיבוד. אולי קצת משהים את הרגל של פפה אחרי שהוא נגע בכדור, וזה כמובן לא משנה כלום, כי לא הייתה עבירה, לא הייתה נגיעה, ולא משנה כמה עיבודים ינסו לעשות לקטע הזה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 01:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Officer Barbrady כתב:
תמונה

אחרי שלא מגיע לכדור הוא מרפה את כף הרגל ומסובב אותה כדי לא לפגוע באלבס. לא רק שהוא לא נגע בו, הוא גם לא שיחק מסוכן. גם צהוב זה לא שווה.
אדום לגיטימי עלק.

אני לא משוכנע שאתה מאמין לעצמך בנאדם...
קבוצות אכן סבלו מטעויות שיפוט בעבר מול ברצלונה. זה נכון. אבל מטעויות נגד ברצלונה מתעלמים. זה משעשע קצת.
אני שונא את כל מה שהולך עם פסטיבל ברצלונה, ואני אפילו די מחבב את ריאל, אבל אתה חייב להפסיק לצטט את מוריניו...

לגבי פפי, כמו שאמרתי, אני לא יודע מה אתה רואה בסרטון, אני רואה את הפקקים קדימה. ככה לא הולכים לקחת כדור. הפקקים נשארים קדימה גם אחרי שאלבס מעיף את הרגל שלו אחורה, פפה לא מנסה להמנע ולא בטיח.

דבר אחד אני מסכים איתך
השחקנים של ברסה אוהבים ליפול מכל נגיעה.

מה זאת אומרת בעבר? כבר העונה הן סובלות מטעויות שעולות בהדחה. אתה חושב שארסנל לא יכלו לשמור על ה1:1, 35 דקות לסיום עם 11 שחקנים? אתה לא חושב שאם ריאל הייתה נשארת אתמול עם 11 שחקנים ומאמן על הספסל, קאקא לא היה נכנס וריאל לא יכלה לנצח? עד דקה 50-60 נותנים לקבוצות לשחק, ברגע שרואים שברצלונה לא מובילה בהפרש של 2-3 שערים, השופט נלחץ וחייב לעזור ל"קבוצה שכולם רוצים לראות בגמר". כנראה שאחרי עונה שעברה מישהו שם מאוד כועס על מה שמוריניו עשה עם אינטר, והעונה הם נשבעו שזה לא יקרה. בגלל זה ואן פרסי קיבל צהוב שני(!!!) על בעיטה מסכנה בכדור, אחרי שלא שמע שריקה בין 100 אלף איש, בגלל זה פפה קיבל אדום על מהלך כדורגל נקי וטהור, ובגלל זה אני בטוח שבגמר ירחיקו את גיגס או רוני על יריקה לדשא שתתפרש כיריקה לעבר השופט השישי. בכל זאת, לשחק בוומבלי נגד קבוצה אנגלית זה לא ממש אופטימלי עבור הקבוצה של העולם, ומישהו יהיה חייב לאזן את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
בבקשה, הנה הקבוצה הטובה בהיסטוריה, זאתי שכולם צריכים להגיד תודה שהם נולדו לראות:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 01:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

מה זאת אומרת בעבר? כבר העונה הן סובלות מטעויות שעולות בהדחה. אתה חושב שארסנל לא יכלו לשמור על ה1:1, 35 דקות לסיום עם 11 שחקנים? אתה לא חושב שאם ריאל הייתה נשארת אתמול עם 11 שחקנים ומאמן על הספסל, קאקא לא היה נכנס וריאל לא יכלה לנצח? עד דקה 50-60 נותנים לקבוצות לשחק, ברגע שרואים שברצלונה לא מובילה בהפרש של 2-3 שערים, השופט נלחץ וחייב לעזור ל"קבוצה שכולם רוצים לראות בגמר". כנראה שאחרי עונה שעברה מישהו שם מאוד כועס על מה שמוריניו עשה עם אינטר, והעונה הם נשבעו שזה לא יקרה. בגלל זה ואן פרסי קיבל צהוב שני(!!!) על בעיטה מסכנה בכדור, אחרי שלא שמע שריקה בין 100 אלף איש, בגלל זה פפה קיבל אדום על מהלך כדורגל נקי וטהור, ובגלל זה אני בטוח שבגמר ירחיקו את גיגס או רוני על יריקה לדשא שתתפרש כיריקה לעבר השופט השישי. בכל זאת, לשחק בוומבלי נגד קבוצה אנגלית זה לא ממש אופטימלי עבור הקבוצה של העולם, ומישהו יהיה חייב לאזן את זה.

בעבר, כלומר במשחקים שהיו עד הרגע בו אנחנו מנהלים דיון.
נכון, ההרחקה של ואן פרסי היתה לכל הפחות מוטעית (אגב, אני מאוד אוהב את ארסנל, ואת שנאתי לברצלונה הדגשתי לא אחת).
לגבי ריאל, אני עדיין חושב שהאדום לגיטימי, והרחקת המאמן לא רלוונטית..הוא ישב 2 מטר מאזור הספסל...אל תתעקש על סתם דברים.
האדום שאינטר קיבלה היה מוטעה, אבל רק בגלל שההצגות ששחקני ברסה עושים הן פשוט טובות מדי. דווקא בקטע הזה מגיע לשופט של אתמול צלש גדול שלא קנה אף הצגה עד לזו המושלמת של אלבס. תנסה אתה לזהות בין התחזות למכה בשברירי שניה כשאתה בכלל לא מחפש את זה, ויש מהלכי כדורגל במקביל.
ספציפית יותר, לגבי פפה, אנחנו לא נוכל להמשיך דיון אם תתעקש שהמשחק המסוכן של פפה הוא טהור רק כי אלבס ברח בזמן.
לשאלתך, אם שחקן עושה עבירה כזו ברחבה, והשופט מזהה שלא היתה נגיעה, הוא נותן יכול להחליט בין צהוב ואדום, אך זה לא פנדל כי אין מגע פירושו בעיטה בלתי ישירה. הוא כמובן יכול לטעות ולחשוב שיש מגע, ואז מן הסתם הוא יתן פנדל, וסיבה מוצקה יותר לתת אדום.
אני באמת מתקשה להבין איך אתה מפרש את הארוע עם פפה כמהלך נקי וטהור של כדורגל...וזה מתחבר לכל מיני טיעונית תלושים שלך שגם אלבז ניגש לכדור בצורה מסוכנת למרות וידאו ברור שמוכיח ההפך, וכן גם לגבי רגל רפויה(??) של פפה ונסיון התחמקות שלא קיים.
שמע, אין לי בעיה עם המשחק של ריאל. אגרסיביות זה לגיטימי, בטח מול קבוצה כמו ברצלונה שהביאה לשלמות את מלאכת הנעת הכדור. אבל אתה חייב להתכנס בשלב מסוים למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו יכולים להתווכח עד שנה הבאה אם פפה שיחק מסוכן או לא. אני רואה שהם מרפה את הרגל ומסובב אותה כדי לא להיכנס בעוצמה אחרי שפיספס את הכדור, אתה רואה אחרת. העובדות הן שהוא כן נגע בכדור בתיקול הזה ושהוא לא נגע באלבס. אם זה אדום לגיטימי, כנראה שאני באמת תלוש מהמציאות. ואגב אני מסכים שפפה הוא שחקן מאוד אגרסיבי, לפעמים אלים מידי.
ולא ממש הבנתי מה שאמרת לגבי הפנדל. אם שחקן גולש ברחבה ולא נוגע בשחקן היריבה, והיריב נופל, אתה חושב שהשחקן שגלש צריך לקבל צהוב או אדום? אני שוב מדגיש, אין מגע בין השניים.
ובהרבה מקרים השופטים כן קונים את ההצגות של שחקני בארסה, לראייה הסרטון מעל התגובה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 02:37 
תמשיך לעוות את המציאות ולהתעלם מזה ששני אדומים[מוצדקים] הגיעו בתוספת הזמן של המשחקים(אחד צהוב שני לדי מריה על עבירה מאחור, אחר לסרחיו ראמוס על כיסוח ב5-0).
האדום השלישי היה איפון שמנע אחד על אחד של וייה מול קסיאס(ושום מילה על זה שאופס, הבקעתם את שער השוויון מפנדל שנבע מהצגה שערורייתית של מרסלו. מעניין שמוריניו לא דיבר)
אתמול פעם ראשונה שהאדום לא היה מוצדק. מוריניו יכול לבכות כמה שהוא רוצה, עד אתמול לא הייתה לזה שום הצדקה(וגם אתמול זה פאול ששווה צהוב ואם אני לא טועה לפפה היה אחד ששווה צהוב במחצית הראשונה).
מול אינטר בארסה זכתה לשחק מול עשרה שחקנים. מצד שני נשדדה כששער חוקי של בוז'אן נפסל ומנע ממנה העפלה לגמר.
מול ארסנל אדום גבולי לואן פרסי(אני לא מאמין שהוא "לא שמע", אבל נניח), ובמשחק הראשון נפסל שער חוקי של מסי שהיה מציב את בארסה בדקה ה-40 ביתרון של 2-0.
במשחק בקאמפ נואו במצב של 0-0 מסי הוכשל ברחבה ולא קיבל פנדל(http://arsenalist.com/video/?id=xhgg1n)
לגבי המשחק בסטמפורד ברידג', צ'לסי קופחה בפנדל או שניים ובארסה קופחה באדום לא צודק לאבידל.

אני מעריך את מוריניו על זה שעצר את בארסה וזו שיטת משחק לגיטימית, אבל מצד שני גם מביך לראות איך קבוצה כזו מדהימה נראית ומתבטלת מול ברצלונה.
רק אתמול על הספסל של ריאל היו אדביור,בנזמה, קאקא והיגוואין. אצל בארסה המחליפים היו ג'פרן, בוז'אן ואפלאיי, כשקייטה(!!!) בהרכב.
אני טוען שאם מסי ופפ בריאל ומוריניו ורונאלדו בבארסה ריאל אלופת ספרד ואלופת אירופה.
לא ייאמן איזה הבדל בינו לבין כל שחקן אחר שמשחק את המשחק הזה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אנחנו יכולים להתווכח עד שנה הבאה אם פפה שיחק מסוכן או לא. אני רואה שהם מרפה את הרגל ומסובב אותה כדי לא להיכנס בעוצמה אחרי שפיספס את הכדור, אתה רואה אחרת. העובדות הן שהוא כן נגע בכדור בתיקול הזה ושהוא לא נגע באלבס. אם זה אדום לגיטימי, כנראה שאני באמת תלוש מהמציאות. ואגב אני מסכים שפפה הוא שחקן מאוד אגרסיבי, לפעמים אלים מידי.
ולא ממש הבנתי מה שאמרת לגבי הפנדל. אם שחקן גולש ברחבה ולא נוגע בשחקן היריבה, והיריב נופל, אתה חושב שהשחקן שגלש צריך לקבל צהוב או אדום? אני שוב מדגיש, אין מגע בין השניים.
ובהרבה מקרים השופטים כן קונים את ההצגות של שחקני בארסה, לראייה הסרטון מעל התגובה שלך.

אתה חייב להבין שלא צריכה להיות פגיעה כדי שתהייה עבירה, וניתן לתת על זה כרטיס-צהוב או אדום.
אתה מוזמן להמשיך להתעקש על מקרה פפה, אנחנו לא חייבים להגיע להסכמה.
מצד שני, לשופט אין מליון הילוכים חוזרים ואיטיים. הוא רואה את פפה מגיע במהירות, עם פקקים קדימה. גם אם הוא היה שם לב שאין נגיעה ברגל של אלבס, מהלך שכזה יכול להתפרש כעבירה פראית ודינה אדום.
אגב, במקביל להצגה המושלמת של אלבס, אני באמת לא רוצה לדעת מה היה קורה לו אלבס היה משאיר את רגלו במקום. למרבה המזל, החוקה מאפשרת לשופטים להחליט מבלי לחכות לפגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
בבקשה, הנה הקבוצה הטובה בהיסטוריה, זאתי שכולם צריכים להגיד תודה שהם נולדו לראות:

אופ"א צריכים להעיף את פדרו על הסרט הזה ל 10 מששחקים.
התנהגות כל-כך לא ספורטיבית שכל מטרתה זה להכשיל את השופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 23:25 
Red or Dead כתב:
תמשיך לעוות את המציאות ולהתעלם מזה ששני אדומים[מוצדקים] הגיעו בתוספת הזמן של המשחקים(אחד צהוב שני לדי מריה על עבירה מאחור, אחר לסרחיו ראמוס על כיסוח ב5-0).
האדום השלישי היה איפון שמנע אחד על אחד של וייה מול קסיאס(ושום מילה על זה שאופס, הבקעתם את שער השוויון מפנדל שנבע מהצגה שערורייתית של מרסלו. מעניין שמוריניו לא דיבר)
אתמול פעם ראשונה שהאדום לא היה מוצדק. מוריניו יכול לבכות כמה שהוא רוצה, עד אתמול לא הייתה לזה שום הצדקה(וגם אתמול זה פאול ששווה צהוב ואם אני לא טועה לפפה היה אחד ששווה צהוב במחצית הראשונה).
מול אינטר בארסה זכתה לשחק מול עשרה שחקנים. מצד שני נשדדה כששער חוקי של בוז'אן נפסל ומנע ממנה העפלה לגמר.
מול ארסנל אדום גבולי לואן פרסי(אני לא מאמין שהוא "לא שמע", אבל נניח), ובמשחק הראשון נפסל שער חוקי של מסי שהיה מציב את בארסה בדקה ה-40 ביתרון של 2-0.
במשחק בקאמפ נואו במצב של 0-0 מסי הוכשל ברחבה ולא קיבל פנדל(http://arsenalist.com/video/?id=xhgg1n)
לגבי המשחק בסטמפורד ברידג', צ'לסי קופחה בפנדל או שניים ובארסה קופחה באדום לא צודק לאבידל.

אני מעריך את מוריניו על זה שעצר את בארסה וזו שיטת משחק לגיטימית, אבל מצד שני גם מביך לראות איך קבוצה כזו מדהימה נראית ומתבטלת מול ברצלונה.
רק אתמול על הספסל של ריאל היו אדביור,בנזמה, קאקא והיגוואין. אצל בארסה המחליפים היו ג'פרן, בוז'אן ואפלאיי, כשקייטה(!!!) בהרכב.
אני טוען שאם מסי ופפ בריאל ומוריניו ורונאלדו בבארסה ריאל אלופת ספרד ואלופת אירופה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 23:34 
el dudernio כתב:
Officer Barbrady כתב:

אופ"א צריכים להעיף את פדרו על הסרט הזה ל 10 מששחקים.
התנהגות כל-כך לא ספורטיבית שכל מטרתה זה להכשיל את השופט.

קודם כל טעית בסרטון הנה היא :

אופייסר נסה לרוץ ולקפוץ עם הרגל קדימה כמו פפה אם אתה מצליח "להרפות " או לעשות כל תנועה אחרת עם כף הרגל ספר לנו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2011, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
מה ההפסד עשה לריאל... :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 99152.html

הנה ה"מתוק" נותן גב לגזענות. כן בטח, כולם מעריצים את השחקנים שלך. שחצן.

מוריניו אפילו לא הופיע למסיבת עיתונאים, הכי שבוז שהיה אי פעם, כבר בשבוע שעבר אמר שברצלונה עלתה לגמר. עצוב מה שאפשר לעשות לבן אדם שרוצה להתעסק בספורט, מזכיר לי את העליהום התקשורתי על גוטמן בימים האחרונים.
ז'וזה, אל תדאג, כל כלב בא יומו :HEART2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

לא ראיתי את המשחק של אינטר, האדום לואן פרסי לא היה גבולי, הוא היה מוטעה. אני לא אכנס שוב לעניין הזה, אתה יכול להגיד מה שתרצה, בפועל, שמינית גמר וחצי גמר, ברצלונה לא במצב אופטימלי והשופטים מקבלים החלטות שגויות והרות גורל.
זה לא מביך לשחק טקטי מול ברצלונה, זה מביך להיתפס על השם "ריאל", לשחק כאילו מולך עומדת סאנטנדר ולחטוף 8.
כמה אש סופג מוריניו בימים האחרונים, מסכן, הוא כל כך התכונן, חבל שיש דברים לא ספורטיביים בספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 22:52 
Officer Barbrady כתב:

מוריניו אפילו לא הופיע למסיבת עיתונאים, הכי שבוז שהיה אי פעם, כבר בשבוע שעבר אמר שברצלונה עלתה לגמר. עצוב מה שאפשר לעשות לבן אדם שרוצה להתעסק בספורט, מזכיר לי את העליהום התקשורתי על גוטמן בימים האחרונים.

פפ מנסה להציג את עצמו כאדם מאופק שמעדיף להתעסק בכדורגל כשהוא אומר ש"מוריניו הוא הבוס של התקשרות" ושבוע אחרי זה ברוב חוצפתו מספר סיפורים על זה שהשחקנים שלו הם מודל לחיקוי בכל העולם.
אם זה אכן היה כך אפשר היה לסגור את הכדורגל.
עכשיו כשריאל מחוץ לתמונה אין ראוייה מיונייטד לקחת מברצלונה את הגביע. רק שלא יחזור על עצמו הגמר הארור של 2009.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
גיא כתב:
Officer Barbrady כתב:

פפ מנסה להציג את עצמו כאדם מאופק שמעדיף להתעסק בכדורגל כשהוא אומר ש"מוריניו הוא הבוס של התקשרות" ושבוע אחרי זה ברוב חוצפתו מספר סיפורים על זה שהשחקנים שלו הם מודל לחיקוי בכל העולם.
עכשיו כשריאל מחוץ לתמונה אין ראוייה מיונייטד לקחת מברצלונה את הגביע. רק שלא יחזור על עצמו הגמר הארור של 2009.

לצערי, אין יותר מדי סיבות לפתח ציפיות.
חברי אוהדי מנצ'סטר בהלם טוטאלי שהם בכלל בחצי, שלא לדבר על אליפות באנגליה...שגם עוד מעט בורחת להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 22:57 
גיא כתב:
Officer Barbrady כתב:

אבל גם למנצ'סטר יש מאמן שחצן ובכיין שלא כל כך אוהבים אותו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
פרגוסון שחצן? אולי ביטחון עצמי נחשב אצל תומכי בארסה כשחצנות, אנחנו לא אשמים בסטנדרטים הגבוהים והמזוייפים שהיא מציבה.
כמו שכדורגל שלא מורכב מהנעת כדור אובססיבית לא נחשב לכדורגל מבחינתם, מאמן שלא שומר שקט מופתי הוא שחצן ובכיין.
אולי עדיף את המזוקן הקדוש שלכם, אותו אחד שחושב שכל העולם מעריץ את ברצלונה(מישהו אמר מכבי סל?) ואומר על ילד בן 20 שהוא היה יכול לשחק בקבוצת המילואים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
בוסקטס שחקן מלוכלך שלא מכבד את המקצוע שלו עם כל ההצגות האלה.
למישהו היה פעם את הקליפ שבו הוא נופל ומחזיק את הפנים (כרגיל) ואז מציץ לראות אם שרקו פאול....
לא ייאמן שהוא היה מועמד בכלל לפרס כדורגלן השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:08 
יש מצב זה אשכול הבכיינות המשעמם בהיסטוריה.
תעברו הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:08 
Officer Barbrady כתב:
פרגוסון שחצן? אולי ביטחון עצמי נחשב אצל תומכי בארסה כשחצנות, אנחנו לא אשמים בסטנדרטים הגבוהים והמזוייפים שהיא מציבה.
כמו שכדורגל שלא מורכב מהנעת כדור אובססיבית לא נחשב לכדורגל מבחינתם, מאמן שלא שומר שקט מופתי הוא שחצן ובכיין.
אולי עדיף את המזוקן הקדוש שלכם, אותו אחד שחושב שכל העולם מעריץ את ברצלונה(מישהו אמר מכבי סל?) ואומר על ילד בן 20 שהוא היה יכול לשחק בקבוצת המילואים שלו.

מה זה שלכם? אני לא אוהד ברצלונה... לא מרגיש שום חיבור לשום קבוצה בעולם הזה כמו להפועל. אוהב גם את מניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
*15* כתב:
למישהו היה פעם את הקליפ שבו הוא נופל ומחזיק את הפנים (כרגיל) ואז מציץ לראות אם שרקו פאול....

כמו שראינו, זה לא רק תקף לבוסקטס, זה כנראה חלק מהכדורגל המדהים שלהם. ההצגה של מסצ'ראנו שבגללה קיבל אדביור צהוב פשוט מעוררת בחילה.

אדום, אני לא חושב שפרגוסון שחצן, בטח שלא יותר מגווארדיולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
בוסקטס אימן אותם...
זו חלוקת התפקידים:
פויל-אחראי על התספורות
פיקה-אחראי על החגיגות
וייה-אחראי על המוזיקה בחדר ההלבשה(בדוק קובי פרץ)
פינטו-אחראי על ההומור
ובוסקטס-אחראי על ההצגות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 23:18 
http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0

ללא ספק מודל לחיקוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 00:23 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4063515,00.html

החלוץ: דידייה דרוגבה
התאריך: 23.02.2005. המקום: קאמפ נואו, המשחק: ברצלונה - צ'לסי (משחק ראשון בשמינית גמר ליגת האלופות).

בדקה ה-55, כשצ'לסי הובילה 0:1, תיקל דידייה דרוגבה את ויקטור ואלדס וקיבל את הכרטיס האדום מהשופט אנדרס פריסק. ברצלונה ניצלה את היתרון המספרי כדי להפוך ל-1:2, שלא הספיק אחרי שהלונדונים ניצחו בגומלין 2:4 במשחק בלתי נשכח ועלו לרבע הגמר.

כה אמר מוריניו (שכבר בעונת הבכורה שלו מחוץ לפורטוגל מרגיש נרדף): "ראיתי במחצית את מאמן ברצלונה, פרנק רייקארד, נכנס לחדר ההלבשה של פריסק ולא האמנתי. כשראיתי ששלפו לדרוגבה כרטיס אדום לא הייתי מופתע".

ידעתי!! זכרתי שגם שם הייתה טעות שיפוט רק לא זכרתי בידיוק מהי. כבר בתקופה של רייקארד והשמן הברזילאי הם היו קונים שופטים.

למען ההגינות, זכורה לי גם טעות שיפוט לטובת צ'לסי בגומלין, אבל את המשחק הזה לא שפט פריסק, שעשה כאמור כמיטב יכולתו במשחק הראשון. מישהו זוכר מה היה בגומלין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 13:16 
Officer Barbrady כתב:
*15* כתב:

כמו שראינו, זה לא רק תקף לבוסקטס, זה כנראה חלק מהכדורגל המדהים שלהם. ההצגה של מסצ'ראנו שבגללה קיבל אדביור צהוב פשוט מעוררת בחילה.

אדום, אני לא חושב שפרגוסון שחצן, בטח שלא יותר מגווארדיולה.

:CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 14:37 
Officer Barbrady כתב:
Red or Dead כתב:

לא ראיתי את המשחק של אינטר, האדום לואן פרסי לא היה גבולי, הוא היה מוטעה. אני לא אכנס שוב לעניין הזה, אתה יכול להגיד מה שתרצה, בפועל, שמינית גמר וחצי גמר, ברצלונה לא במצב אופטימלי והשופטים מקבלים החלטות שגויות והרות גורל.
זה לא מביך לשחק טקטי מול ברצלונה, זה מביך להיתפס על השם "ריאל", לשחק כאילו מולך עומדת סאנטנדר ולחטוף 8.
כמה אש סופג מוריניו בימים האחרונים, מסכן, הוא כל כך התכונן, חבל שיש דברים לא ספורטיביים בספורט.

כרגיל אתה מתייחס רק למה שאתה רוצה להתייחס... האדום לואן פרסי סביר להניח שלא היה רלוונטי אם בארסה הייתה מובילה 2-0 באמירויות עוד במחצית הראשונה.
ולא אמרתי שזה מביך לשחק טקטי מול בארסה, אפילו אמרתי שאני מעריך את מוריניו על זה שהוא עצר אותם, אבל מצד שני כשרואים איזה כלים יש לו בקבוצה, הייתי מצפה שלפחות במשחק ללא אינייסטה הוא ינסה קצת ליזום ולנצח. זה לא קרה.
ומצחיק אותי שאתה מזכיר את האדום לדרוגבה, כי בלי קשר להאם היה או לא, מוריניו באותה עונה עבר את בארסה בזכות שער לא חוקי של טרי(כשאחד השחקנים של צ'לסי תפס את ואלדס בשער הניצחון ומנע ממנו אפשרות להדוף את הכדור).

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
מצטער שזה קצת לא קשור,
אבל מישהו מכיר וממליץ על מסעדה טובה במרכז תל אביב שמשדרת היום את ברצלונה מול ריאל?
תודה רבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 751 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: