תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 00:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שירים בנושא השואה ביציע 5
הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
עומרי דראגס כתב:
חבל שאותם אנשים ששרים לא שרדו את השואה.

מה שאתה אומר זה,
שאתה מאחל שואה למי ששר?

:LAGUH!:

לא מאחל לאף אחד שואה.
אבל אם אותם אנשים טיפשים ששרים את השיר המכוער הזה, היו ניצולי שואה, תאמין לי שלא היה להם האומץ להוציא את המילים האלה מהפה.
טוב אבל נו... העיקר שתורמים למען החברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
חבל. יורים לעצמכם כדור ברגל. ומבזים את כולנו. :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
yos כתב:
מי ששר שירי (?) שואה עושה את השירות הגדול ביותר לכל שונאי הפועל. תזכרו את זה.

אחלה זה אמור להפריע לי?
אני לא אשיר יותר שירי שואה בהדר יוסף אני כן אשיר שירי שואה בבלומפילד מכוון שזה נראה לי לגיטימי

גאוני. מה ההבדל בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 09:56 
לירון האדום כתב:
אדמין כל הכבוד לך על כך שאתה מרחיק אוהדים נבזים של הפועל שמעיזים ביום כזה להזכיר את המילה הזאת.

אסור להגיד שואה ביום הזיכרון לשואה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 10:25 
הפועל תל אביב - הרבה יותר מכדורגל.....
כמה שזה נכון , הפורום הזה רק הוכחה נוספת לעניין .
הפועל תל אביב = דרך חיים !
החיים האלו מלאים בבחירות : בחירות של מחיאות כפיים לאחר שמקללים אותך , מחיאות כפיים לאחר הפסדים , קריאות עידוד לשחקנים אחרי הפסדים ועוד ועוד .
אני לא אומר שאנחנו צדיקים אבל אנחנו בהחלט הקהל הכי טוב בארץ ! הכי תומך ! הכי מפרגן ! הכי משקם ! הכי הכי !
כשאתה מקלל או מנבל את הפה או "אומר מה שאתה רוצה" אתה בעצם - בוחר - בוחר להתנהג אחרת , שוב אין לי עם זה בעיה , הבעיה נוצרת כשאתה חורג מגבולות הטעם הטוב או "חציית הקוים האדומים " פה אתה מאבד מהרגישות שלך שמאפיינת אותנו מאוד .
כשמודדים את הטענות ב"יבש" או ב"שחור לבן" רוב זמרי השואה צודקים : אין לאף אחד בעלות , האיחול הוא לאסון כבד , האיחול הוא לשואה ספורטיבית וכו' .
אבל עדיין , לאחר בדיקה עמוקה ומדוקדקת אצל כל אחד מהזמרים - תגלו שאתם לא ממש שלמים עם זה , משהו מפריע עמוק בפנים , זו הרגישות .
אני מאמין שזה קשור לגיל איתה באה הבגרות הנפשית לצעוק דבר כזה או אחר .
אם בא לכם נעשה ניסיון :
כל אחד יצביע בעד או נגד הקריאות + גיל .

מאמין שהתשובות יאמתו את טענתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 10:43 
NARKOTIKA כתב:
לירון האדום כתב:
אדמין כל הכבוד לך על כך שאתה מרחיק אוהדים נבזים של הפועל שמעיזים ביום כזה להזכיר את המילה הזאת.

אסור להגיד שואה ביום הזיכרון לשואה?

אפשר להגיד שואה, אבל אלו שהורחקו כתבו שואה למכבי, הם כנראה עדיין לא מבינים מזה אומר, או שהם לא הבינו שזה אסור ובצדק בפורום.
אבל הם כנראה ילדים שחושבים שזה מגניב להגיד את המילה הזאת.
יהלום אדום כתב:
azran כתב:
yos כתב:
מי ששר שירי (?) שואה עושה את השירות הגדול ביותר לכל שונאי הפועל. תזכרו את זה.

אחלה זה אמור להפריע לי?
אני לא אשיר יותר שירי שואה בהדר יוסף אני כן אשיר שירי שואה בבלומפילד מכוון שזה נראה לי לגיטימי

גאוני. מה ההבדל בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 10:45 
אני שונא "שירי שואה".אני עוד יותר שונא את ה"תמימים" שכאילו אומרים שואה=אסון כבד...
-כשאתם שרים"שער 11 גטו",אתם בטח מתכוונים לגטו בהארלם...
-כששרים"אומרים מכבי נאצים" אולי התכוונתם לנעצים...
-כשאתם שרים "מכבי למשרפות" לבטח התכוונתם...למה?
הקיצר,אם אתם רוצים לשיר שירי שואה,תשירו.זה מחליא,
אבל אל תגידו שלא התכוונתם לשואת יהודי אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:17 
עומרי דראגס כתב:
NARKOTIKA כתב:
עומרי דראגס כתב:
חבל שאותם אנשים ששרים לא שרדו את השואה.

מה שאתה אומר זה,
שאתה מאחל שואה למי ששר?

:LAGUH!:

אבל אם אותם אנשים טיפשים ששרים את השיר המכוער הזה, היו ניצולי שואה, תאמין לי שלא היה להם האומץ להוציא את המילים האלה מהפה.

:)

חבל שסבא שלי כבר לא בין החיים כדי להוכיח לך אחרת.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 02 מאי 2011, 11:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
גם לדעתי זה לא לעניין בכלל לשיר שירי שואה... זה מגעיל וזה נמוך יותר מדי...

"if you want to shoot, shoot - don't talk"

"הם יענונו וילחצונו, ואנחנו נפרוץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
שואה זה לא אומר שיהיה להם כמו שהיה במלחמת העולם השנייה..יש הבדל בין השואה לבין שואה.. שואה זה אומר שיהיה אסון למכבי , וגם הרוב לא באמת מתכוונים לזה , אם זה מה שעושה לכם טוב אז שיגידו שיהיה אסון למכבי / שיהיה חורבן למכבי.

זה הטיעון הכי טיפשי בעולם! זה לטמון את הראש בחול ולשחק אותה הכי ראש קטן בעולם. אני אומר שואה אבל אני לא מתכוון לשואה אני מתכוון למשהו אחר לגמרי.
כשנאו נאצי אומר לי ברחוב בהמבורג "היטלר היה צריך לסיים את העבודה" הוא לא מתכוון לאדולף היטלר הצורר הידוע אלא לבן דודו הרחוק ריינר היטלר שעבד בהמבורג בתור צבעי וברח באמצע בלי לגמור לצבוע את הבית שלו.

כשאני אומר פלוגות הסער אני מתכוון לפלוגות הסער המגניבות במלחמת הכוכבים לא לSS.
וזה לא מכבי נאצים, זה מכבי נעצים כי הם קטנים כאלה ודוקרים.
וזה לא "שער 11 גטו (גטו!) זה שער 1 שרהגטו (גטו!) זה המשורר ההינדי המופלא שרהגטו בעצם שרים לשער 1 שלא ישכחו לתמוך באמנויות.

וזה בכלל לא "שתהיה שואה למכבי" הרי ברור שאני לא רוצה חלילה וחס שתהיה שואה ליהודים שוב או לאף אחד אחר זה "שתהיה השוואה למכבי" כי אנחנו יודעים שאנחנו יותר טובים, הם חושבים שהם יותר טובים אבל ברגע שנעשה השוואה הכל יתברר.

ולהשוות את שירי השואה לאמירות של "כוס עמק" ו"בו זונה" זה עוד יותר מכעיס. כי זה בעצם להגיד שכל מה שקרה בשואת היהודים זה שמישהו קילל 6 מליון יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
wikiwiki כתב:
Adom Bdam כתב:
שואה זה לא אומר שיהיה להם כמו שהיה במלחמת העולם השנייה..יש הבדל בין השואה לבין שואה.. שואה זה אומר שיהיה אסון למכבי , וגם הרוב לא באמת מתכוונים לזה , אם זה מה שעושה לכם טוב אז שיגידו שיהיה אסון למכבי / שיהיה חורבן למכבי.

זה הטיעון הכי טיפשי בעולם! זה לטמון את הראש בחול ולשחק אותה הכי ראש קטן בעולם. אני אומר שואה אבל אני לא מתכוון לשואה אני מתכוון למשהו אחר לגמרי.
כשנאו נאצי אומר לי ברחוב בהמבורג "היטלר היה צריך לסיים את העבודה" הוא לא מתכוון לאדולף היטלר הצורר הידוע אלא לבן דודו הרחוק ריינר היטלר שעבד בהמבורג בתור צבעי וברח באמצע בלי לגמור לצבוע את הבית שלו.

כשאני אומר פלוגות הסער אני מתכוון לפלוגות הסער המגניבות במלחמת הכוכבים לא לSS.
וזה לא מכבי נאצים, זה מכבי נעצים כי הם קטנים כאלה ודוקרים.
וזה לא "שער 11 גטו (גטו!) זה שער 1 שרהגטו (גטו!) זה המשורר ההינדי המופלא שרהגטו בעצם שרים לשער 1 שלא ישכחו לתמוך באמנויות.

וזה בכלל לא "שתהיה שואה למכבי" הרי ברור שאני לא רוצה חלילה וחס שתהיה שואה ליהודים שוב או לאף אחד אחר זה "שתהיה השוואה למכבי" כי אנחנו יודעים שאנחנו יותר טובים, הם חושבים שהם יותר טובים אבל ברגע שנעשה השוואה הכל יתברר.

ולהשוות את שירי השואה לאמירות של "כוס עמק" ו"בו זונה" זה עוד יותר מכעיס. כי זה בעצם להגיד שכל מה שקרה בשואת היהודים זה שמישהו קילל 6 מליון יהודים.

מסכים עם כל מילה!!!!

"if you want to shoot, shoot - don't talk"

"הם יענונו וילחצונו, ואנחנו נפרוץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 12:01 
fankrashkin כתב:
חבל. יורים לעצמכם כדור ברגל. ומבזים את כולנו. :SHOCK:

זה עוד יעלה לנו באוליגרך "במבי" שכולכם כל כך מייחלים לו, כל ה"קיצוניות המאגניבה" הזאת.
ואם נעזוב את העניין הזה כרגע, יש גם הרבה יוצאי אירופה וצאצאיהם ביציעי בלומפילד, אוהדי הפועל כמובן, מן הראוי לתת כבוד-ואתם-האולטראס, אלופים בזה, אז קדימה, תוכיחו שאתם מספיק גברים ותוותרו גם על השירים הללו.
יש מאגר כל כך גדול של שירים איכותיים אחרים שאף אחד לא טורח בכלל לפתוח בהם את הפה, ופתאום ב"אדום עולה בבלומפילד" כולם מתעוררים.
תחליטו מה יותר חשוב לכם, סובלנות מצד כל הקהל, או להתקע בבועה שלכם לנצח נצחים ולהשאר מאגניבים, אחרי זה אתם הרי מתלוננים למה אף אחד לא פותח את הפה בשער 2 ובשער 7.
אם אתם רוצים להגיע לעוצמות, ואני מדבר כרגע רק על העוצמות, שנשמעו במשחק בקריית אליעזר במוצ"ש, או לאלה שאוהדי בית"ר ירושליים הבבונים גם יודעים להגיע בנק' מסויימות, צריך גם לדעת לגלות סובלנות ולוותר על הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
fankrashkin כתב:
אם אתם רוצים להגיע לעוצמות, ואני מדבר כרגע רק על העוצמות, שנשמעו במשחק בקריית אליעזר במוצ"ש, או לאלה שאוהדי בית"ר ירושליים הבבונים גם יודעים להגיע בנק' מסויימות, צריך גם לדעת לגלות סובלנות ולוותר על הדברים האלה.

מבלי להכנס לנושא הדיון עצמו - אתה חתיכת קשקשן. אפשר לחשוב שבבלומפילד לא נשמע עידוד כמו של הבבונים או כמו שנשמע בקללה ביום שבת.
להיפך, אצלנו זה הרבה יותר תדיר בגלל שאנחנו מביאים יותר קהל למגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 12:11 
אני לא בטוח שאתה צודק.
ושוב, אני אחדד את הנקודה שלי- תשקיעו את הגרון בלעודד את הפועל ולשיר את השירים האחרים, שהם הבאמת איכותיים, זה עדיף ומכובד הרבה יותר מה"שירי שואה" שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 13:04 
Balichi כתב:
itzik215 כתב:
Balichi כתב:
אוף מישהו הכריח אותך לשיר משהו זכותו של כל אוהד להגיד מה שהוא רוצה ולהביע את דעתו איך שהוא רוצה עד שזה מגיע לאלימות פיזית

אתה יכול לשיר שתהיה שואה למכבי ואתה יכול לא זאתי כבר בחירה שלך

נכון אף אחד לא הכריח אותי לשיר, ונכון זכותו של כל אוהד להגיד את מה שהוא רוצה ולהביע את דעתו אבל לשיר שירי שואה זאת כבר חציית גבול, ושים לב ששער 5 שר את השירים האלה יציע 7 ו-8 שרים בוז

ולשיר הפועל חיזבאללה יותר טוב

תבינו כבר זה שאנחנו שרים על השואה זה לא שאנחנו פחות טובים מהם יש כאלה מוציאים לנכון לשיר על זה
אין אם תתחיל להיכנס לזה זה כיאילו אתה נכנס בקיר

שישירו מה שבא להם! זה ההבדל בינינו לבית החיות! שהם שרים שירים מגעילים! שירים גזעניים! אין להם שירים לקבוצה, כל המשחק הם רק מקללים את הפועל מה שמאפיין את הקהל שלהם הוא רק אנאלפביתיות לא יותר מזה! ואנחנו אוהדי הפועל תל אביב מאופיינים בקהל של אהבה! קהל של פרגון! שנותן כח לקבוצה! את/ה רוצה להפוך את הקהל שלנו לקהל של בית"ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
red in blood כתב:
חבל לי שאוהדים לוקחים בעלות על הקבוצה, על האהדה, ופוגעים בדרך באוהדים אחרים.

יופי שמותר, גם אין חוק שקובע שאסור לי לשיר שירי הלל למחלה בשער 5. זה אומר שאני צריך לעשות את זה?

אף אחד לא לוקח בעלות. זכותך לשרוק בוז (כאילו, לדעתי זה טיפשי, ואתם מנופחים מצביעות, אבל זכותך)
ועל הדוגמא של מכבי, בוא נעשה כאילו לא שאלת כלום. אתה יודע טוב מאוד שזה לא אותו דבר, ולהסביר למה זה סתם לבזבז אוויר.

אז זהו, שכן שאלתי.
אתה לא יכול להגיד מצד אחד שמותר לשיר כל מה שרוצים, ומצד שני שכן יש קווים מנחים למה שמותר ומה שאסור לשיר ביציע.

כן לוקחים עלי בעלות.
היום אני לא כבר לא שורק בוז, אלא רק לא שר. בעבר, כל פעם ששרקתי בוז התנהגו אלי באלימות (אמנם לא חמורה במיוחד, אבל אלימות).
ולא רק עלי. לוקחים בעלות על האווירה במגרש, ויוצרים אווירה שגורמת להורים לא להסכים להביא את ילדיהם למגרשים (דבר שלדעתי חמור בהרבה מפגיעה ברגשות ניצולי השואה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
האשכול השנתי והמסורתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=//1819909

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
ויוצרים אווירה שגורמת להורים לא להסכים להביא את ילדיהם למגרשים (דבר שלדעתי חמור בהרבה מפגיעה ברגשות ניצולי השואה).
!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 13:52 
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
ויוצרים אווירה שגורמת להורים לא להסכים להביא את ילדיהם למגרשים (דבר שלדעתי חמור בהרבה מפגיעה ברגשות ניצולי השואה).
!!!

!!!
אצלי זה בידיוק המקרה, כתבתי את זה לא פעם ולא פעמיים, לי יש בעיות להביא את האחיין שלי למשחקים של הפועל, למרות שהוא מאד רוצה לבוא, אביו לא רוצה שיבוא איתי בגלל השירים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:04 
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
!!!

שכחתם את עניין הספונסרים והרוכשים הפוטנציאלים .
בואו ניקח דוגמא מבית"ר ומכבי , שם הקהל לא מקלל קללות גזעניות , לא אלים , לא נוהם לשחומי עור , אחרי זה אנחנו מתפלאים למה אותם קנו אוליגרכים ואנחנו מסתבכים עם טביב ומוני .

20 חוליגנים לא יעצרו את הקדמה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:06 
Adom Bdam כתב:

דגלאס אלוהים כתב:
אני אתעלם לרגע כמה מעצבן אותי המושג "שירי שואה" ואציין שמשמעותה הכללית של המילה "שואה" היא "אסון כבד", ולכן איחולים שכאלה ליריבה לא שונים במהותם מכל שירי היריבות בין מחנות האוהדים בארץ ובעולם, ומותרים בהחלט.
זה שהקונוטציה והאסוציאציה שמעלים לך השירים האלה הם לשואה ממלחמת העולם השנייה זה כבר משהו אחר ואוינדיבדואלי שלא תקף לכולם, ובכלל, נראה לי תמוה שהוחלט במדינה לנכס, כביכול, את המילה הזו בכלליותה לשואת היהודים, ולא לשואה הארמנית, או באפריקה וכולי.

אומרים מכבי נאצים - קשור לאיזו שואה כללית?
שער 11 גטו - קשור לגטאות אחרים לגמרי כמובן, לא לאלו שהוקמו באירופה בשנות השלושים והארבעים.
שירי שואה מושג מעצבן כי למעשה יש רק שיר אחד "שתהיה שואה למכבי" שבו בכלל מבקשים אסון, ולא סתם אסון אלא אסון ספורטיבי למכבי, אבל "אומרים מכבי נאצים" כנראה לא נכלל, או "מ מ מכבי תשאפו ת'ציקלון בי" שהכוונה בכלל לסתם גז ולא קשור בכלל לשואה ההיא.
די להתממות!
בכללי האשכול הזה די מעצבן, יש פה כמה תופעות מגעילות, לדוגמא ההשתלחות בשער חמש, כאילו שער 2 ושער 13 ושער 7 לא יושבים כל המשחק ומצטרפים רק ל"לכל מקום שבאתי" ול"שתהיה שואה למכבי" או "אדום עולה בבלומפילד"
או אני לא אשיר שירי שואה בהדר יוסף כי שם כבר הבנתי שזה פוגע אבל בבלומפילד אני אמשיך לשיר כי על הזין שלי שזה פוגע באותם אנשים בדיוק ובעוד כמה אלפים.
ולגבי הזו לא תפיסת בעלות, בוא נראה אותך מנסה לשרוק בוז בשירי שואה ליד אחד מהאוהדים היותר פנאטים ונראה אם תרגיש בנוח, אם זה יהיה לך נחמד, עלי כבר איימו כמה פעמים במכות כשעשיתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:08 
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
!!!

בואו ניקח דוגמא מבית"ר ומכבי , שם הקהל לא מקלל קללות גזעניות , לא אלים , לא נוהם לשחומי עור , אחרי זה אנחנו מתפלאים למה אותם קנו אוליגרכים ואנחנו מסתבכים עם טביב ומוני .

תעשה מה שאתה רוצה, כשהילדה שלך או הילד שלך יהיו בגיל המתאים תבוא איתם ותשיר שירי שואה כאילו הם שירי קייטנה ולא תחשוב על המסרים שזה מעביר להם, אם לי יהיה ילד או ילדה אני לא אביא אותם בגלל השירים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
מוכרח להצטרף לדיון דוקא ביום הזה..

אני מרגיש מאד לא נוח ולא שר את המילה "שואה" בשיר אדום עולה בבלומפילד..
כיושב שער 5 עד לפני 7-8 שנים (בכל זאת כבר לא ילדים) הגיע הזמן שהמילה הטעונה והמשמעותית כל כך עבור כולנו תיעלם באופן סופי מהלקסיקון.

שבו פעם אחת בבית בערב יום השואה, תביטו באחד ממאות הסרטים שמתארים את הזוועות, ההשפלה, האימה והפחד. תרגישו את חוסר האונים הנורא ואת המשמעות העצומה שהמילה הזו מכילה בתוכה. כל ניסיון לאפשר את השימוש במילה הזו בשם חופש הביטוי או יריבות ספורטיבית הוא ילדותי, מקומם וחסר רגישות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
!!!

מי דיבר על ספונסרים?
דיברתי על אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
אני החלטתי לא להביא ילדים לעולם רק בגלל שירי השואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:13 
jonati כתב:
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
!!!

תעשה מה שאתה רוצה, כשהילדה שלך או הילד שלך יהיו בגיל המתאים תבוא איתם ותשיר שירי שואה כאילו הם שירי קייטנה ולא תחשוב על המסרים שזה מעביר להם, אם לי יהיה ילד או ילדה אני לא אביא אותם בגלל השירים האלה.

אל תביא , יש מספיק ילדים בבלמופילד ובהדר יוסף , וחברים שלי ואני היינו ילדים באוסישקין ששמעתי את זה בשנות ה 80 בפעם הראשונה .
אני מציע לך לא לשלוח את הילד שלך לבית הספר כי משפטים כמו " היה מבחן שואה " , " המנהלת נאצית" די שכחים היום בתיכונים .
אני יודע שזה אשמת אוהדי הפועל ובמיוחד אנשי שער 5 חסרי הבושה , אבל עדיין , זה פשוט סכנת נפשות לחינוך של הילדים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:15 
red in blood כתב:
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
!!!

מי דיבר על ספונסרים?
דיברתי על אוהדים.

אני רק הוספתי , אין ספק שאין אוהדי הפועל חדשים ב 15 שנה האחרונות , כולנו כבר זקנים , ואני מסכים , איך יבואו צעירים ואוהדים חדשים כאשר שומעים את הבחילה הזאת ביציע ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
אני החלטתי לא להביא ילדים לעולם רק בגלל שירי השואה.

אם זה האפקט שזה יוצר, אשמח להתחיל לשיר את השירים הללו.
:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2011, 14:16 
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:
red in blood כתב:
!!!

זה שלביתר הגיע אחד שרצה להיכנס לפוליטיקה ולהיות ראש עיר ועוד אחד שחושב שהוא ביקר את גלעד שליט זה לא הבעלים שהיתי רוצה בהפועל..
לגבי מכבי- התקשורת לא קוטלתם אותם על השירים כמו שקוטלים אותנו.
אז עכשיו תגיד על הזין שלי התקשורת ומה כולם חושבים ובלה בלה - אבל מספיק שיבוא מיליארדר שהוא בן לצאצאים שהיו בשואה, יתעניין ברכישה את הפועל תל אביב ואז יתקשרו עיתונאים ויגידו לו: אין לך בעיה שהקהל של הקבוצה שר שירים על השואה?
אם בגלל זה תיפול למשל עסקה כזו אז נראה מה אתה אומר.
ובלי קשר שהדיון היה על אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: