אדום-עולה בבלומפילד כתב:
גרמנרי כתב:
חישבתי את זה בשבילך
2.3 שקל מס קבוע לליטר.
1.01 מע"מ (16.5 אחוז , כמובן שלא כללתי את המס הקבוע שלוקחת הממשלה לליטר)
יצאנו עם 3.31 שהולך לממשלה.
הדלק עכשיו 7.62
בערך 44% הולך בתור מיסים.
חלק שולי אה?
אתה שאלת על הסיבות
לעליית מחירי הדלק. שאלת על השינוי לעומת המצב הקודם.
אם המסים לא השתנו, או השתנו מעט - הנתונים שאתה מביא לא רלוונטיים. מה שחשוב זה בכמה המסים עלו, לא כמה הם אבסולוטית.
לת"א - אני מבין שההצעה שלך זה שתשב ועדת מומחים. אבל מה הבשורה פה? אפשר להגיד את זה על עוד 1,001 סוגיות במדינה שלנו.
כן, אני חושב שבנושאים בוערים כדאי לקחת מספר מומחים, להושיב אותם בחדר, לשלם להם את המיליון שקל שזה יעלה כדי להגיע למסקנות שיגשרו בין נערי האוצר לציבור הרחב. נכון שזה פתרון טוב לעוד הרבה דברים, אבל זה נושא שדורש פעולה כי המצב נהיה בלתי נסבל.
אני בטוח שלא אני ולא אתה יודעים מה מחיר הדלק האופטימלי לשני הצדדים, כך שגם המדינה תעשה כסף ממיסים וגם הציבור יוכל להתקיים בכבוד.
בנתיים, גם כשהדלק זול וגם כשהדלק יקר המחיר מתעדכן רק למעלה.
למשל, נושאים כמו ההצמדה למדד של מס הבלו מתאימים לימים אחרים. אין פיחות במעמדו של השקל לכן המטבע לא שווה פחות. המשכורות שלנו לא צמודות למדד ואין סיבה שזה בלבד יעלה בכמה אגורות בכל שלושה-ארבעה חודשים.
מדינה יציבה, עם כלכלה עמידה וכיסים יחסית עמוקים צריכה להסתכל לטווח הארוך ולראות את התנועות בCrude Oil לאורך השנים, כך לומר לעצמה שאת הכסף שהיא "מפסידה" עכשיו בזכות הורדת המסים היא "תרויח" בעתיד מהעלאת המסים כשמחיר הדלק הגולמי ירד.