תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 17:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שישי 29/4 - לקראת משחק העונה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 13:49 
redead כתב:
הרבה יצאו כאן במשך כל העונה נגד גוטמן שהעדיף את בן דיין שלא היה בכושר על פני גל שיש, והינה עכשיו איזה הפתעה רובם בעד בן דיין בחזרה להרכב..
תאמינו או לא אלי גוטמן רוצה לנצח את המשחק הזה מחר לא פחות ממכם והוא גם כנראה מבין כדורגל הרבה יותר מרובכם.

אמת.
אפילו עם הכושר שלו העונה אני עדיין מפתח געגועים לבן דיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 13:49 
אוגוסטוס היל כתב:
moshiko כתב:
אם ההרכב של האימון הוא הקובע אזי יש כאן שלשה שינויים ביחס למשחק האחרון. אחד מאולץ אבל למה עוד שניים? ובהגנה?
נקווה לטוב.

לא הנתי משהו, היה השנה איזשהו משחק שדדי היה כשיר לחלוטין ומשיקולים מקצועיים גל שיש פתח במקומו?

אם היה מדובר על דדי 2009-2010 לא היה ספק מי צריך לשחק. דדי של העונה (כושר ירוד ופציעות) זה כבר סיפור אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
יאללה יאללה, לא שואל אותך מה לכתוב, אני כותב את דעתי, תחזור לדבר על מוריניו.
אני חושב שמי שמעלה הרכב כזה הוא פחדן, מי שמשחק עם ידין ושי קבוע באמצע אין לו מושג מהחיים, מי שמעלה שחקנים בגלל עניינים אישיים הוא פוליטקאי עלוב. ואני לא חושב שגוטמן הוא מאמן גדול. זה מה יש, תתמודד.

קודם כל, תדבר יפה ואל תרד לפסים אישיים(מוריניו :HEART2: ).
מי שמשחק עם ידין ושי קבוע הוא מי שהביא אותך ממעמד של קבוצת תחתית עלובה לקבוצה הכי מפחידה בארץ. גם אם בחודש האחרון יש ירידה ביכולת. לימד אותך לשחק כדורגל התקפי ואטרקטיבי, שולט בעיר תל אביב, בונה לך שם באירופה ובונה כוכבים סדרתי. אז כמה שחקנים בהרכב עושים אותו ל"לא מבין כלום מהחיים שלו"?
תזכיר לי אגב מי מקום ראשון.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 13:54 
moshiko כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
moshiko כתב:
אם ההרכב של האימון הוא הקובע אזי יש כאן שלשה שינויים ביחס למשחק האחרון. אחד מאולץ אבל למה עוד שניים? ובהגנה?
נקווה לטוב.

לא הנתי משהו, היה השנה איזשהו משחק שדדי היה כשיר לחלוטין ומשיקולים מקצועיים גל שיש פתח במקומו?

אם היה מדובר על דדי 2009-2010 לא היה ספק מי צריך לשחק. דדי של העונה (כושר ירוד ופציעות) זה כבר סיפור אחר.

אתה מבלבל בין שתי טענות נפרדות (ולדעתי עדיין שיש פחות טוב מדדי).
מה שניסיתי לומר זה שאם לשיטתו של המאמן השחקן הבכיר בעמדה חזר מפציעה- לא נכון להגדיר את זה כשינוי בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 14:18 
joshsoos כתב:
נכון, אי אפשר להתווכח עם אליפות.אבל גם אי אפשר גם להתווכח עם אובדן האליפות שנה קודם. אי אפשר להתווכח גם עם שלוש אליפויות רצופות של רוני לוי, אליפויות של אלישע לוי, יצחק שום, קלינגר, יוסי מזרחי. אי אפשר להתווכח עם אוהדים ששרו אליפות בלי מאמן. זו ישראל, כל אחד יכול לקחת אליפות, רק תן לו סגל ראוי.

אתה לוקח כל המאמנים שזכו בתארים ואומר, מבחן התוצאה זה לא מדד לשום דבר. אכן לטווח קצר "מבחן התוצאה" הוא מדד מסוכן לקביעת הצלחה בעבודתו של בעל תפקיד. מה עוד שבעל תפקיד עשוי להצליח מאד בסביבת עבודה אחת ולא לקצור פירות בסביבה אחרת. יצחק שום לא לקח אליפות עם חיפה אבל כן לקח דאבל ביוון. רוני לוי לקח שלש אליפויות בחיפה ומדשדש מאז. אצל גוטמן כבר יש רקורד סמויים : הישיגים עם קבוצות אחרות ודאבל אצלנו. מסכים אתך שפספס אליפות אחד לפני הדאבל. מה שאי אפשר לקח ממנו זו יכולתו להחזיק קבוצה צמרת בתקופה של סכסוכים אין סופיים בהנהלה ורצון של השחקנים הבכירים לעזוב בקיץ הקרוב. כל זה כאשר באמצע, חלה.
גם אם העונה נסיים בלי אף תואר, לא יהיה נכון להגדיר את העבודתו אצלנו ככשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע עם דיברו על זה - מה העניין שטביב קובע מקצועית מי ישחק בהפועל ?
אין לגוטמן מילה ? (לא , טוטו או כלום זו לא מילה)
הפעם הלך לו (מזל גדול :ROSE: )
מה יהיה בפעם הבאה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:08 
ג׳וש טעית לגבי שיש, גם אני, אני מבין היום למה גוטמן מעדיף את דדי.
אתה מגזים לגבי קביעת הרכבים כגורם מכריע בין אליפות לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:14 
moshiko כתב:
joshsoos כתב:
נכון, אי אפשר להתווכח עם אליפות.אבל גם אי אפשר גם להתווכח עם אובדן האליפות שנה קודם. אי אפשר להתווכח גם עם שלוש אליפויות רצופות של רוני לוי, אליפויות של אלישע לוי, יצחק שום, קלינגר, יוסי מזרחי. אי אפשר להתווכח עם אוהדים ששרו אליפות בלי מאמן. זו ישראל, כל אחד יכול לקחת אליפות, רק תן לו סגל ראוי.

אתה לוקח כל המאמנים שזכו בתארים ואומר, מבחן התוצאה זה לא מדד לשום דבר. אכן לטווח קצר "מבחן התוצאה" הוא מדד מסוכן לקביעת הצלחה בעבודתו של בעל תפקיד. מה עוד שבעל תפקיד עשוי להצליח מאד בסביבת עבודה אחת ולא לקצור פירות בסביבה אחרת. יצחק שום לא לקח אליפות עם חיפה אבל כן לקח דאבל ביוון. רוני לוי לקח שלש אליפויות בחיפה ומדשדש מאז. אצל גוטמן כבר יש רקורד סמויים : הישיגים עם קבוצות אחרות ודאבל אצלנו. מסכים אתך שפספס אליפות אחד לפני הדאבל. מה שאי אפשר לקח ממנו זו יכולתו להחזיק קבוצה צמרת בתקופה של סכסוכים אין סופיים בהנהלה ורצון של השחקנים הבכירים לעזוב בקיץ הקרוב. כל זה כאשר באמצע, חלה.
גם אם העונה נסיים בלי אף תואר, לא יהיה נכון להגדיר את העבודתו אצלנו ככשלון.

השאלה היא מהו מבחן התוצאה. במבחן התוצאה, גוטמן לאורך כל הקריירה שלו לא היה יציב. בעיניי, התצאה או המטרה יותר נכון, היא לא רק נצחון או הפסד, אליפות או לא, אלא איך אתה משפר גם את הכדורגל של הקבוצה שלך ושל השחקנים באופן אינדיבידואלי.
יש מספיק מאמנים שלקחו אליויות, יותר מגוטמן שגם המשתמשים פה בפורום לא מחזיקים מהם. רוני לוי הוא דוגמא. אלישע לוי לקח אליפות עם חיפה, הגיע לליגת האלופות ומתמודד על האליפות בשנתיים האחרונות. בנוסף הוא הביא קבוצה כמו סכנין למקום 4. השגים לא פחות מאשר גוטמן בשנים האחרונות. כמה פה חושבים שאלישע לוי הוא מאמן ברמה של גוטמן?
אלי גוטמן כבר שנה שנייה עם הסגל הכי טוב בליגה. את זה גם צריכים להגיד. אז הוא באמת ידע ברב הזמן לתת לכשרון להתבטא ולהביא למצב שהכשרון יכריע, אבל במקרים מסויימים אתה גם רואה את אלי גוטמן "הישן" והתפיסות המקובעות שלו.
זה שגוטמן מאמן טוב, וגם מביא תוצאות, לא אומר שהוא לא טועה ולא אומר שאי אפשר להעביר עליו ביקורת. שום דבר בעולם לא ישכנע אותי שדני בונדר צריך לשחק מחר לפני קנדה. אתה יכול להראות לי סטטיסטיקות עד מחר שעם בונדר הפועל לא הפסידו עונה ושעם בונדר ניצחנו בחיפה בשנה שעברה. אני רואה שני שחקנים שתהום מפרידה בינהם בכל מה שקשור לכדורגל. גוטמן לא רואה א ת זה. אולי הוא צודק ואני טועה. יכול להיות.

סה"כ הפועל של השנתיים האחרונות משחקת את הכדורגל הטוב ביותר שאני זוכר מאז שאני אוהד הפועל. זה לגמרי לזכותו של גוטמן, אי אפשר לקחת את זה ממנו. זה בגדול.
אם נכנסים קצת לעומק, אפשר לבחון את שיטת המשחק של הפועל. הפועל בעקרון משחקים כדורגל שמבוסס על הנעת כדור שמטרתה להביא את הכשרון שאישי של השחקנים לידי ביטוי. הפועל, עד החודש וחצי האחרונים שיחקו כדורגל שמתקיפים בו 6-7 שחקנים, יש תנועה בלי כדור ושוב, הכשרון בסוף מנצח. פעם זה ורמוט, פעם זה שכטר שלחלוטין משנה את הצורה שבה היריב מתייחס אליך, פעם זה אחד החלוצים. בשנה שעברה היה את נאתכו ליד ידין ואחרי זה את זהבי. קשר אחורי אחד שהוא טכני ותמיד ישחק לעומק ויתקדם עם ההתקפה. בנוסף היה מגן שמאלי (בן דיין) שהיה מצטרף קבוע וככה היו לך 6 שחקנים קבועים בהתקפה. זה כדורגל שלא היה אופייני לגוטמן, והוא הבין שזו הדרך שהקבוצה הזו יכולה להתקדם ולהגיע להישגים והוא צדק.
השנה, הוא נכשל כשלון חרוץ בלהביא מחליף לביבראס נאתכו וזה הציב בפניו דילמה: האם להעביר אחורה את זהבי ולשמור על שיטת המשחק או לעבור לשחק עם שני קשרים אחוריים איטיים וסטטיים. משום מה, בחלק המכריע של העונה, הוא בחר בדרך השנייה ועם נצרף את זה לעובדה ששכטר לא משחק והשחקנים הכשרוניים בהפועל לא מספקים את הסחורה, אנחנו מקבלים את התוצאה של 9 המשקים האחרונים (כולל 2 בגביע וגם המשחק האחרון נגד בני יהודה).
בנוסף, בכל מיני משחקים העונה שנחשבו "קשים", הוא החליט לשבור את הקונבנציה שעבדה, הרכב שרץ, שיחק טוב וניצח, ולחזור לשחק עם ידין ואבוטבול יחד (ק"ש, דרבי). הפועל נראו פחות טוב, התוצאות היו בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:37 
redrony:
העונה החולפת, מבחינת סגנון משחק, היתה מדהימה. למרות שכל הסגל עמד לרשותו והשחקנים היו בכושר מעולה, לקחנו אליפות בגלל מכלול נסיבות שספק רב אם אי פעם יחזרו (תיקו של חיפה בבלומפילד ונצחון שלנו בטדי בדקה אחרונה). כלומר, גם בעונת שיא היינו על גבול להשאר "רק" עם גביע למרותש מכבי חיפה היתה אפורה.
לפי דעתי העונה, היכולת של גוטמן משופרת יותר. שחקנים פצועים, עזיבה של דאגלס, גילי "על הפנים", ברדק בהנהלה, מחלתו של המאמן, ליגת האלופות שגוזלת אנרגיות בקבוצה עם סגל מוגבל, שחקנים שפוזלים לחו"ל.
גוטמן התחבר למועדון : הוא אשכנזי, דיפלומט שיודע להתחבב לקהל, פחות נוקשה מול השחקנים, תמרן בין הבעלים (למרות ש"נפל" פה ושם), קיבל יחס חם מהתקשורת (הכתבה ב"ארץ" היא מאד חריגה מאז בואו לקבוצה).
אני בהחלט שיניתי את דעתי ביחס אליו. עם כל ההשגות ביחס להחלטות מקצועיות העונה, בתנאים ששוררים בקבוצה, הוא נותן תפקוה מעולה. וכל זה כאשר קיימת אפשרות יותר מסבירה שנסיים קרחים מבחינת תארים.

לו גוטמן היה פוגע "בול" בכל החלטותיו, מזמן שהיה עובד בליגה בכירה אירופאית. בסה"כ מדובר על הביצה המקומית ופה הוא בין הטובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:43 
ציטוט:
הוא אשכנזי

מושיקו עדיין אתה עם תסביכי נחיתות? עברת מטביב לגוטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:46 
chimpfive כתב:
ציטוט:
הוא אשכנזי

כן. אני חושב שלו לגוטמן היה שם משפחה פחות "בסדר", לא היה מקבל את התמיכה שהוא מקבל אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:55 
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:
הוא אשכנזי

כן. אני חושב שלו לגוטמן היה שם משפחה פחות "בסדר", לא היה מקבל את התמיכה שהוא מקבל אצלנו.

לא הבנתי, אתה ציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 15:56 
moshiko כתב:
redrony:
לפי דעתי העונה, היכולת של גוטמן משופרת יותר. שחקנים פצועים, עזיבה של דאגלס, גילי "על הפנים", ברדק בהנהלה, מחלתו של המאמן, ליגת האלופות שגוזלת אנרגיות בקבוצה עם סגל מוגבל, שחקנים שפוזלים לחו"ל.

אתה שוכח שחיפה, כמו הפועל, נחלשה משמעותית יחסית לעונה שעברה.
הגוטמן נשאר אותו גוטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:08 
moshiko כתב:
redrony:
העונה החולפת, מבחינת סגנון משחק, היתה מדהימה. למרות שכל הסגל עמד לרשותו והשחקנים היו בכושר מעולה, לקחנו אליפות בגלל מכלול נסיבות שספק רב אם אי פעם יחזרו (תיקו של חיפה בבלומפילד ונצחון שלנו בטדי בדקה אחרונה). כלומר, גם בעונת שיא היינו על גבול להשאר "רק" עם גביע למרותש מכבי חיפה היתה אפורה.
גוטמן התחבר למועדון : הוא אשכנזי, דיפלומט שיודע להתחבב לקהל, פחות נוקשה מול השחקנים, תמרן בין הבעלים (למרות ש"נפל" פה ושם), קיבל יחס חם מהתקשורת (הכתבה ב"ארץ" היא מאד חריגה מאז בואו לקבוצה).
אני בהחלט שיניתי את דעתי ביחס אליו. עם כל ההשגות ביחס להחלטות מקצועיות העונה, בתנאים ששוררים בקבוצה, הוא נותן תפקוה מעולה. וכל זה כאשר קיימת אפשרות יותר מסבירה שנסיים קרחים מבחינת תארים.

לו גוטמן היה פוגע "בול" בכל החלטותיו, מזמן שהיה עובד בליגה בכירה אירופאית. בסה"כ מדובר על הביצה המקומית ופה הוא בין הטובים.

האליפות בעונה הוקדמת פחות רלוונטית במבחינתי. זה הכדורגל שעשה לי את זה בגדול והייתי אומר את זה גם אם לא היה נכנס הגול של זהבי בדקה ה-92 או לא היה קורה הנס בבלומפילד.
אני לא רוצה להיכנס לאופי של גוטמן. מי שמכיר אותו (ויש כאן כמה כאלה בפורום) יודע במי מדובר פחות או יותר. גם הפועל של העונה היתה קבוצה טובה (אם כי לדעתי פחות טובה מזו של העונה הקודמת) ואת זה אני מייחס למה שהיה עד המשחק נגד חיפה בבלומפילד. מהמשחק הזה אני רואה את הפועל של 2009. הכדורגל הקשה, השבלוני, האיטי. אני מניח שיש לזה כמה סיבות, חלקן באחריות גוטמן, חלקן פחות. יש כמה דברים מקצועיים, שאני לפחות חוזר עליהן מתחילת העונה וגם דיברתי עליהם בעונה הקודמת . לדוגמא ציוות שני קשרים אחוריים שלא מתקיפים כמו ידין ואבוטבול השנה וכמו מנטש וידין בעונה שעברה שבדרך כלל (והיו גם יוצאי דופן) מביאים ליכולת חלשה של הקבוצה ותוצאות לא טובות, ענייני בונדר וקנדה, יש עוד דוגמאות. כמו שמייחסים לגוטמן את הדברים הטובים, צריכים לייחס גם את הדברים הפחות טובים ויש מספיק כאלה. עושים פה מגוטמן אלוהים. אני מעולם לא הייתי מחסידיו הגדולים לפני שהגיע להפועל וגם עכשיו, אני לא הולך אחריו באופן עיוור ("אם גוטמן מחליט ככה, אני סומך עליו בעיניים עצומות"," אם גוטמן הביא את רוקי, אני רגוע") וסטטיסטיקות יבשות שלא קשורות לכדורגל וסיסמאות שזורקים לי כמו "אי אפשר להתווכח עם הישגים", עדיין לא גורמות לעצום עיניים ולהבחין במה שאני רואה ומבין.
בגדול, הפועל עם גוטמן זו הצלחה. אין ספק. זה עדיין אומר שאי אפשר לבקר, אי אפשר לשפר ועל כל מה שגוטמן עושה ואמר צריך לאמר "אמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:17 
גוטמן רחוק מלהיות מושלם גם כאדם וגם כמאמן
הכתבה בהארץ מציגה את האספקטים הבעייתיים באופיו ואין בה שום גילוי מרעיש
ומושיקו גם הוא נשאר אותו הדבר
פרובוקטור בשקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
chimpfive כתב:
ציטוט:
הוא אשכנזי

גם בימי טביב החשוכים ביותר תמיד אהבתי לקרוא את דעותיך למרות שלרוב הן מנוגדות לשלי,היום הוכחת כי אתה דמגוג וליצן.
הייתי ממליץ לך להתנצל או פשוט לכתוב שהיית ציני והבדיחה שלך לא הצליחה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן הפך את הפועל מכשלון בעונת לוזון לאימפריה שמפחידה את כל קבוצות ליגת העל.
הגענו לראשונה לליגת האלופות ולקחנו דאבל היסטורי.
למרות שעזבו אותנו ונפצעו מספר שחקנים בכירים העונה אנחנו עדיין מתמודדים בגאון על כל התארים.
רדרוני: לא מבין איך יכול איש שמבין בכדורגל (ככה אני תופס ממך) לכתוב אלישע לוי בית שאן ואלי גוטמן באותה שורה מבחינה מקצועית.
מכבי חיפה מצליחה למרות אלישע לוי.
הפועל תל אביב מצליחה בזכות אלי גוטמן.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 29 אפריל 2011, 16:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:48 
אופיסר, ירדת לפסים אישיים ( מרעיל ) קיבלת בחזרה. ככה זה בחיים. ונו, אם גוטמן לימד אותנו לשחק כדורגל התקפי ואטרקטיבי, אז גם שום. הפועל שלו הייתה כזו, חיפה שלו הייתה כזו, נו אז? תמצא אחד כאן שחושב שהוא מאמן. בונה כוכבים? הוא לא רצה את תמוז, שכטר, לא נתן צ'אנס לזהבי, לא סובל את קנדה. ואם אנחנו משחקים כל כך התקפי ואטרקטיבי, איך זה שבפעם המי יודע כמה אנחנו עולים בהרכב פחדני בקרית אליעזר? ואיפה המשחק האטרקטיבי הזה הזה העונה או לפני שתי עונות? מסתמכים בעיקר על יכולת אישית העונה ועל מצבים נייחים לפני שנתיים.

מושיקו היקר, יכול להיות שאתה לא מודע, אבל בין האליפות עם הפועל חיפה לקדנציה אצלנו, גוטמן עבר עשור של כשלונות רצופים. כל דבר פחות מאליפות העונה הוא כשלון מוחלט. הפועל נמצאת עם סגל הרבה מעל הליגה, רוב האוהדים הירוקים שאני מכיר לא מבינים איך בכלל הגענו למצב הזה, כשהם עם סגל ומאמן אפורים כל כך, לא נתנו משחק אחד שלם טוב כל העונה, ולא מסוגלים להעמיד אף שחקן לתואר המחייב של שחקן העונה.

אני טענתי וחוזר וטוען, שגוטמן מתאים יותר להיות מאמן במובן coach ולא manager, כזה שמעביר שיטות משחק ומלמד שחקנים, שם הוא יכול גם להגיע לעבוד בקבוצות גדולות באירופה. כי כשזה מגיע לניהול משחק, ניהול הקבוצה, יחסי אנוש, הוא בינוני ומטה. נותן לפוליטיקות מקום, פחדן, נוטה לפאניקה, בוחר הרכבים לא נכונים, מסרב להודות בטעויות ולתקן. מה עוזר לנו שבאימונים עובדים על הנעת כדור אינסופית, אם במגרש הוא שם את שי וידין באמצע שזה ציוות אנטי מוחלט למטרה הזו? שהוא שם את בונדר, שחקן שגומר לנו את האגף? שמצוות את זהבי בצד? מאמן גדול בעיניי, גם אם היה מנסה כאלה דברים וזה קורה, היה שם לב שזו טעות ומשנה, אבל הוא לא. הזמן היחיד בו היה נדמה שגוטמן השתנה ונראה ממש טוב היה בחצי העונה הראשונה שלו, אולי בגלל המצב של הפועל ושלו, תקועים בתחתית החבית כשאין מה להפסיד, הפועל שיחקה בהתאם לחומר השחקנים, החלטות מקצועיות וטובות, ונראתה טוב. כמה שמחתי אז, שיבחתי אותו וקיוויתי לעתיד טוב איתו ושימשיך ככה, אבל כבר אחרי כמה חודשים חזרנו להכיר את גוטמן המוכר והלא מלבב. זה שיעלה מחר בחיפה כרגיל כמו פחדן, למרות שאלישע לוי , פחדן לא קטן בעצמו ומאמן שאין לו עשירית מהכדורגל שיש לגוטמן בראש, בא כל הזמן לבלומפילד לשחק את המשחק הרגיל שלו יהיה אשר יהיה.
אנחנו הפועל, לא? מקום ראשון, הכי הרבה גולים, ניצחנו אותם שלוש פעמים ברציפות, והתוצאה? פחדן נשאר פחדן.

שלא יהיה ספק, אי לקיחת אליפות העונה ( למרות שהעובדה שהגענו למחזור 30 לא ביתרון של 10 נקודות לפחות היא כבר כשלון ) תיפול גם על כתפי בעלים חולירות, ושחקנים שמעניין אותם התחת של עצמם, אבל בראש ובראשונה על מי שאחראי מקצועית. אני מקווה שגוטמן ייקח אליפות וייפרד יפה, גם אני אגיד לו תודה על הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:54 
chimpfive כתב:

טעיתי במה? שיש לא נראה משהו, אבל יציב הגנתית יותר מדדי, שהוא פשוט אוויר, ונותן כמה מטרים למי שבא מולו ( להזכירך, מחר מדובר בעידן ורד, השחקן הכי טוב ומסוכן של חיפה ). בנוסף, הוא בורח סדרתי ממשחקים חשובים ולא שיחק תקופה. הוא גם לא קיים התקפית, בעוד ששיש עלה והיה שם, גם אם לא הלך לו כל הזמן ועצם היותו של האגף פעיל היא חשובה ( גם באשמת העובדה שאין לו קיצוני לשחק איתו ). אז אם היה חוזר לבני יהודה אני עוד מבין, אבל מכל המקומות והמשחקים, לקרית אליעזר?
ומה זאת אומרת מגזים בקביעת הרכבים, אז מה קובע, השיטה? ז"א שאם אני ואתה נעלה מחר ונשחק ב'שיטה', ואפשר לקחת איתנו גם את רוני שישחק 50/50 ;) אז אתה אומר שיהיה בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:57 
פאביו כתב:
גוטמן הפך את הפועל מכשלון בעונת לוזון לאימפריה שמפחידה את כל קבוצות ליגת העל.
הגענו לראשונה לליגת האלופות ולקחנו דאבל היסטורי.
למרות שעזבו אותנו ונפצעו מספר שחקנים בכירים העונה אנחנו עדיין מתמודדים בגאון על כל התארים.
רדרוני: לא מבין איך יכול איש שמבין בכדורגל (ככה אני תופס ממך) לכתוב אלישע לוי בית שאן ואלי גוטמן באותה שורה מבחינה מקצועית.
מכבי חיפה מצליחה למרות אלישע לוי. הפועל תל אביב מצליחה בזכות אלי גוטמן.

כ"כ נכון, איך אמרו לי חברים אוהדי חיפה? אם לא ניקח אליפות לפחות נסתפק בעבודה שאלישע סוף סוף יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
מי היה שכטר לפני הפועל אדון ג'וש? שחקן מתוסכל שלותאר מתיאוס ירד לחייו.
גוטמן לא נתן צאנס לזהבי ? בלעדי גוטמן זהבי היה עדיין מתעסק בבצק פילו ברמת השרון.
קנדה? המון מאמנים (קשטן ורוני לוי למשל) לא היו סובלים את הילד(לא קיים בהגנה/פאקיונר/מבצע פנדלים סדרתי/מצויין באגף אבל עדיין לא יודע לבשל או לכבוש) הזה.
וטוטו תמוז? לא חושב שצריך למהר להאמין לסיפורי מושיקו את טביב.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:05 
joshsoos כתב:
chimpfive כתב:

טעיתי במה? שיש לא נראה משהו, אבל יציב הגנתית יותר מדדי, שהוא פשוט אוויר, ונותן כמה מטרים למי שבא מולו ( להזכירך, מחר מדובר בעידן ורד, השחקן הכי טוב ומסוכן של חיפה ). בנוסף, הוא בורח סדרתי ממשחקים חשובים ולא שיחק תקופה. הוא גם לא קיים התקפית, בעוד ששיש עלה והיה שם, גם אם לא הלך לו כל הזמן ועצם היותו של האגף פעיל היא חשובה ( גם באשמת העובדה שאין לו קיצוני לשחק איתו ). אז אם היה חוזר לבני יהודה אני עוד מבין, אבל מכל המקומות והמשחקים, לקרית אליעזר?
ומה זאת אומרת מגזים בקביעת הרכבים, אז מה קובע, השיטה? ז"א שאם אני ואתה נעלה מחר ונשחק ב'שיטה', ואפשר לקחת איתנו גם את רוני שישחק 50/50 ;) אז אתה אומר שיהיה בסדר?

שיש נתן משחק אחד טוב מאז שהוא מחליף את דדי, הוא לא טוב הגנתית ולא התקפית בשום משחק מאז, המשחק האחרון נגד בני יהודה הוא הי חושך מוחלט. דדי כשהוא עולה למעלה יודע ליצור אופציה התקפית, ובהגנה הוא אכן חור מהלך, שניהם לא טובים ועדיין כנראה שדדי עדיף.
קביעת הרכב זה פקטור חשוב, אבל הפועל קבוצה שלא נופלת על שחקן זה או אחר.אז אתה טוען ש'שיטה' לא חשובה? כי לא נראה לי שזה עובד בריאל מדריד (הלכתי רחוק אבל לך איתי) ומכבי ת"א, וגם אותו גוטמן לקח את אותה קבוצה פח של לוזון שלהזכירך שיחקה שום דבר שדומה לכדורגל, והשאיר אותה בליגה ביחד עם חיזוק נכון, לא נרהא לי שחיזוק היה עוזר ללא שיטה וטקטיקה שגוטמן הנהיג כשהוא הגיע להפועל. אגב הדוגמא שהבאת בדמות שומי שום שום, אתה כנראה לא זוכר את ה"כדורגל" ששיחקנו, להעיף כדור למעלה ולקוות לנס.
ואני שואל שוב, את מי אתה רוצה במקום גוטמן? (אני מקווה שלא תזרוק את השם "עטר")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:14 
בחייאת צ'ימפ, איפה השיטה הזו של גוטמן אם בונדר עולה בהרכב, או שי וידין? נכון, היא לא קיימת, כי המשחק תקוע ועומד.
בתקופת שום יצחק שיחקו בהרכב ברדה, דה ברונו, ורמוט, טועמה. זה מה שהיה להפועל, שחקנים התקפיים, כי זה מה שהמאמן מכיר כל חייו, ויודע רק להרכיב שחקנים, הוא לא מתיימר להבין בשיטות או באימון.
צריך שיטה, ברור, אבל מה זה עוזר אם אתה מעלה את השחקנים הלא נכונים? אנחנו צריכים שהרחיקו את ידין כדי שזהבי ייכנס לאמצע ויניע משחק, שבונדר ייפצע כדי שקנדה יהיה ויפתח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
סוס יקר,
נישאלה כאן שאלה חשובה
chimpfive כתב:

ואני שואל שוב, את מי אתה רוצה במקום גוטמן? (אני מקווה שלא תזרוק את השם "עטר")

מדוע אינך משיב עליה ?
וד"א האלטרניבה לגוטמן עשויה לטעמי להיות עוד הרבה יותר גרועה עד כמה שאני מכיר את דעותיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:29 
בונדר פותח מהסיבה הפשוטה:
כאשר קנדה משחק אז הקישור האחורי מורכב משי וידין כדי לחפות על הגיחות של קנדה קדימה.
לדעתי הקישור האחורי יהיה מורכב משי וזהבי ולכן בצד ימין יפתח בונדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:30 
האמת שלא שמתי לב אליה...
אני לא מבין למה היא רלוונטית. לטעמי גוטמן לא צריך להמשיך בהפועל, מי יחליף אותו זו שאלה נפרדת לחלוטין ולא קשורה.
ולשאלה הזו התשובה תהיה רן בן בלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:31 
joshsoos כתב:
בחייאת צ'ימפ, איפה השיטה הזו של גוטמן אם בונדר עולה בהרכב, או שי וידין? נכון, היא לא קיימת, כי המשחק תקוע ועומד.
בתקופת שום יצחק שיחקו בהרכב ברדה, דה ברונו, ורמוט, טועמה. זה מה שהיה להפועל, שחקנים התקפיים, כי זה מה שהמאמן מכיר כל חייו, ויודע רק להרכיב שחקנים, הוא לא מתיימר להבין בשיטות או באימון.
צריך שיטה, ברור, אבל מה זה עוזר אם אתה מעלה את השחקנים הלא נכונים? אנחנו צריכים שהרחיקו את ידין כדי שזהבי ייכנס לאמצע ויניע משחק, שבונדר ייפצע כדי שקנדה יהיה ויפתח את המשחק.

סעמק צודק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:33 
אם גוטמן יעלה עם הרכב שבא לשחק כדורגל (ערן באמצע וקנדה בימין וטועמה בשמאל) ונפסיד - לא תהיה לי טענה אליו. הכל יכול לקרות.
אם הוא יבוא לשחק פחדני ונפסיד, אני אתקשה לסלוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:35 
רון בן בלון, הגדרת יפה, בלון בלוף אחד גדול. ועטר הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2011, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אם גוטמן יעלה עם הרכב שבא לשחק כדורגל (ערן באמצע וקנדה בימין וטועמה בשמאל) ונפסיד - לא תהיה לי טענה אליו. הכל יכול לקרות.
אם הוא יבוא לשחק פחדני ונפסיד, אני אתקשה לסלוח.

ואיך תיקבע שההרכב פחדני ?
האם במידה ובונדר משחק כמגן זה אומר שההרכב אוטומטי פחדני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 102 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: