Officer Barbrady כתב:
בתחילת העונה, כשפרנסמן עלה והציג יכולת חלשה, היית מאמין שהוא יהיה הבלם שהוא היום? כנ"ל לגבי בן שהר.
ראיתי את אלרואי בק"ש, והוא באמת הראה כישרון גדול, ועל זה אני מסתמך. ואם הוא יוביל את הפועל בארבעת העונות הקרובות, אז הוא בהחלט שווה את הכסף.
בקשר לעמדה, תפנה את השאלה לגוטמן. כשמוני סיכם עם שירצקי את התנאים, הוא התקשר לאלי ושאל אותו את מי הוא מעדיף, אלרואי או סראנס(שהיה מגיע כחלוץ, עמדה יותר קריטית על רקע הפציעה של שכטר באותו חודש). גוטמן בחר את אלרואי, כי הוא כנראה חשב על היום שאחרי ורמוט וזהבי, והוא מאמין ביכולות של אלרואי להצעיד את הפועל בשנים הקרובות. אז מצד אחד אפשר לתהות איך הוא הגיע על העמדה הכי פחות בעייתית, ומצד שני אפשר להעריך את החשיבה לרחוק ואת העובדה שזה מאוד בריא להביא שחקן שיתאקלם בקבוצה ולא ייזרק ישר למים ויעלה בהרכב כדי לקחת אליפות בקבוצה גדולה כמו הפועל.
ראשית, אני לא יודע מאיפה אתה יודע על פרטי השיחה בין מוני הראל לגוטמן. שנית, לא יודע מה סראנס שווה. שלישית, הוא היה עולה לפי הפרסומים בערך שליש מאלרואי כהן לכן לא ברור לי איך זה אחד על חשבון השני. וגם אם זה היה אחד על חשבון השני עצם זה שגוטמן לא רצה חלוץ ספציפי לא אומר שיש הצדקה מקצועית להביא עוד קשר תוקף.
אני גם לא ידוע מה זה "היום שאחרי ורמוט". לאן בדיוק ורמוט הולך? ובכלל, הפועל לפי מה שאתה אומר עשתה כאן מהלך שלא זכור לי שנעשה, לא בארץ ואפילו לא בעולם. הפועל מצאה את עצמה בחלון ההעברות מתמודדת עם מכת פציעות (שכטר, לאלא), עם עזיבות (דגלס), עם חורים שהיו עוד קודם לכן בסגל (קישור אחורי), כשהיא במרוץ אליפות מאוד צמוד (שיש לו השלכות גדולות גם על המצב הפיננסי של הקבוצה). בסיטואציה שכזאת הפועל בחרה לבצע את הרכש היקר בתולדותיה כאשר במודע היא רכשה שחקן שיחמם את קצה הספסל, רק ממחשבה שיהיה לו יותר קל להתאקלם בסגל בעונה הבאה? זה נשמע לך סביר? אתה זוכר עוד קבוצות שעושות מהלכים שכאלו? אתה זוכר שאי פעם רכשנו שחקנים כדי שיתחממו על הספסל ו"יספגו" את האווירה של המועדון חצי שנה לפני שנצטרך אותם?