תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרועי כהן
הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
אתם אנשים הזויים, איזה פיזיות?! זה שהוא נלחם ולפעמים גם מנצח במלחמה שלו זה יפה, אבל הדריבל הכושל שלו והחוסר ביטחון שלו נובע מהנחיתות הפיזית שיש לו ובעמידה שגויה שמאוד מזכירה לי את גילי ורמוט של לפני בלגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 00:29 
Officer Barbrady כתב:
בתחילת העונה, כשפרנסמן עלה והציג יכולת חלשה, היית מאמין שהוא יהיה הבלם שהוא היום? כנ"ל לגבי בן שהר.
ראיתי את אלרואי בק"ש, והוא באמת הראה כישרון גדול, ועל זה אני מסתמך. ואם הוא יוביל את הפועל בארבעת העונות הקרובות, אז הוא בהחלט שווה את הכסף.
בקשר לעמדה, תפנה את השאלה לגוטמן. כשמוני סיכם עם שירצקי את התנאים, הוא התקשר לאלי ושאל אותו את מי הוא מעדיף, אלרואי או סראנס(שהיה מגיע כחלוץ, עמדה יותר קריטית על רקע הפציעה של שכטר באותו חודש). גוטמן בחר את אלרואי, כי הוא כנראה חשב על היום שאחרי ורמוט וזהבי, והוא מאמין ביכולות של אלרואי להצעיד את הפועל בשנים הקרובות. אז מצד אחד אפשר לתהות איך הוא הגיע על העמדה הכי פחות בעייתית, ומצד שני אפשר להעריך את החשיבה לרחוק ואת העובדה שזה מאוד בריא להביא שחקן שיתאקלם בקבוצה ולא ייזרק ישר למים ויעלה בהרכב כדי לקחת אליפות בקבוצה גדולה כמו הפועל.

ראשית, אני לא יודע מאיפה אתה יודע על פרטי השיחה בין מוני הראל לגוטמן. שנית, לא יודע מה סראנס שווה. שלישית, הוא היה עולה לפי הפרסומים בערך שליש מאלרואי כהן לכן לא ברור לי איך זה אחד על חשבון השני. וגם אם זה היה אחד על חשבון השני עצם זה שגוטמן לא רצה חלוץ ספציפי לא אומר שיש הצדקה מקצועית להביא עוד קשר תוקף.
אני גם לא ידוע מה זה "היום שאחרי ורמוט". לאן בדיוק ורמוט הולך? ובכלל, הפועל לפי מה שאתה אומר עשתה כאן מהלך שלא זכור לי שנעשה, לא בארץ ואפילו לא בעולם. הפועל מצאה את עצמה בחלון ההעברות מתמודדת עם מכת פציעות (שכטר, לאלא), עם עזיבות (דגלס), עם חורים שהיו עוד קודם לכן בסגל (קישור אחורי), כשהיא במרוץ אליפות מאוד צמוד (שיש לו השלכות גדולות גם על המצב הפיננסי של הקבוצה). בסיטואציה שכזאת הפועל בחרה לבצע את הרכש היקר בתולדותיה כאשר במודע היא רכשה שחקן שיחמם את קצה הספסל, רק ממחשבה שיהיה לו יותר קל להתאקלם בסגל בעונה הבאה? זה נשמע לך סביר? אתה זוכר עוד קבוצות שעושות מהלכים שכאלו? אתה זוכר שאי פעם רכשנו שחקנים כדי שיתחממו על הספסל ו"יספגו" את האווירה של המועדון חצי שנה לפני שנצטרך אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
פרטי השיחה בין מוני וגוטמן פורסמו ביום ההחתמה בכל אתרי האינטרנט. ושלא תטעה, ההערכה שלי היא אך ורק לגוטמן ולא לצמד הסרטנים, שברור לי שלא באמת חשבו על העתיד הרחוק של הפועל אלא על ניצחון במלחמה המטופשת שלהם.
דווקא עד כמה שאני זוכר, על סראנס דרשו משהו כמו מיליון יורו, בטח שלא היו מביאים גם את אלרואי וגם אותו. הבעיות היחידות שהפועל הייתה צריכה להתמודד איתן באותו חלון העברות הן הפציעה של שכטר והעזיבה של דאגלס(עם אבוטבול וידין אפשר לסיים עונה ואת טוטו הביאו בגלל שלאלא נפצע). מבחינתם, הם הביאו את פצ'אלקה וקראמר(שרק בדקות האחרונות בוטלה העברתו) ועכשיו צריך למצוא שחקן צעיר, יהלום בלתי מלוטש, שיתאקלם בקבוצה ויוביל אותה בעונות הבאות. אני לא חושב שמוני וטביב חשבו שאלרואי לא יעלה בהרכב, אבל לגוטמן היו תוכניות אחרות. גוטמן יכל לבחור בין זר שאחריו הוא רודף הרבה זמן, לבין ישראלי צעיר שיצטרך להיכנס לנעליים הגדולות של ורמוט.
והסכום הוא באשמת מוני וטביב בלבד. המלחמה בינהם גרמה לשירצקי לזרוק מחיר לא הגיוני, והם ברוב טיפשותם שילמו אותו.
אז ברור שגוטמן יכל להעלות את אלרואי בהרכב בגלל המחיר ששולם עליו, בידיוק כמו שעושים עם טורס, אבל מעצם היותו מאמן גאון, הוא החליט לפתח את אלרואי בדרך הארוכה והבטוחה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
אני לא קטלתי את פרנסמן, לא קיללתי את בן, ובטח שלא השמצתי את שכטר.
מאלרואי כהן אני לא תופס כרגע, אולי זה התג מחיר, ואולי זה בגלל שהוא דומה לקנדה חיצונית ;)

בכל מקרה הכל בהומור, ואני מניח שרק שנה הבאה נדע אם הוא היה שווה את המחיר (שזה לא נראה לי המקרה כאן ולפי דעתי נעשה לו עוול גדול שקנו אותו בסכום כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אתם אנשים הזויים, איזה פיזיות?! זה שהוא נלחם ולפעמים גם מנצח במלחמה שלו זה יפה, אבל הדריבל הכושל שלו והחוסר ביטחון שלו נובע מהנחיתות הפיזית שיש לו ובעמידה שגויה שמאוד מזכירה לי את גילי ורמוט של לפני בלגיה.

כל מילה

הבנאדם נופל מהרוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
אתם לא נורמלים
כאילו עליו תיפול ותקום העונה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
תכינו
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 11:42 
2 נקודות לגביו:
1. קודם כל, אם אני רואה את אלרואי כהן, פעם אחרי פעם, הולך עם הראש בקיר, לא משחרר כדור בזמן, לא לוקח את הכדור למקומות נכונים וסוגר את עצמו על הקו, אז יש לזה רק אחראי אחד וזה אלי גוטמן. אני מאמין שאם אלי גוטמן היה לוקח אותו ומראה לו כל פעם שהוא עושה את הטעויות האלה, אז מן הסתם הוא גם היה מיישם את זה. זה לא שמדובר בשחקן בלי טכניקה או שחקן בלי יכולות. הוא פשוט משחק לא חכם ובשביל זה יש מאמן. אם אכן המאמן אומר מעיר לו והוא פשוט לא מיישם, זו כבר בעיה אחרת הרבה יותר חמורה.

2. שהוא שיחק בתור מגן ביום שני, הוא היה הרבה יותר טוב. זה לא שאני חושב שיותר מתאים לו לשחק כמגן, אבל אני חושב שכשהוא עבר לתפקיד הזה, נכנס לו לראש שהוא צריך להיות הרבה יותר אחראי, כי בחלק גדול מהמקרים איבודי כדור שלו יהיו קריטיים יותר, ופתאום כן ראית שחקן שחושב, שנותן פס נכון לאמצע ולא מנסה לעבור שחקנים עם הראש בקיר תוך כדי ריקוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים נדמה כי הוא לא ממש יודע מה לעשות עם הכדור כשהוא איתו. לרוב עושה מיליון ניסיונות הטעיה, אבל זה רק מבלבל אותו עוד יותר.
צריך לתת לו עוד זמן והוא חייב יד מכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 11:48 
אני סומך על גוטמן בעיניים עצומות שהוא יודע למה הוא הביא אותו, ושהוא יצליח לעשות ממנו השחקן שאנחנו רוצים לראות.
אנחנו יודעים שיש לו כישרון, ראינו אותו בקריית שמונה והוא אחד הגורמים המרכזיים להצלחה שלה השנה. יש לו כדורגל. עכשיו המשימה לגרום לנו ליהנות ממנו ולהביא את הכישרון לידי ביטוי, מוטלת בעיקר עליו ועל גוטמן ואבקוסיס. אני סומך עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2011, 12:05 
תפוז אדום כתב:
אני סומך על גוטמן בעיניים עצומות שהוא יודע למה הוא הביא אותו, ושהוא יצליח לעשות ממנו השחקן שאנחנו רוצים לראות.
אנחנו יודעים שיש לו כישרון, ראינו אותו בקריית שמונה והוא אחד הגורמים המרכזיים להצלחה שלה השנה. יש לו כדורגל. עכשיו המשימה לגרום לנו ליהנות ממנו ולהביא את הכישרון לידי ביטוי, מוטלת בעיקר עליו ועל גוטמן ואבקוסיס. אני סומך עליהם.

יכול להיות שאתה סומך עליהם, אבל זה עדיין לא מסביר למה שחקן עושה בפעם ה-100 את אותה טעות. יכול להיות ששחקן עוד לא נכנס לתבנית המשחק, עוד לא מכיר את שיטת המשחק, נמצא בתקופה פחות טובה. הכל סביר והגיוני. לא סביר זה לראות אותו במקום להניע כדור בצורה נכונה ולשחרר את הכדור מהר לשחקן פנוי, ממשיך לעשות את הדריבלים הדביליים שלו שתמיד, אבל תמיד גורמים לו לאבד את הכדור במקרה הרע ובמקרה הטוב, הוא פשוט מוצא את עצמו לבד עם הכדור בלי אופציית מסירה. זה אחריות של גוטמן ואבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: