רועי היקר,
מאז תחילת האשכול לא הגבתי כבר תוקפה, אני לא רוצה לחזור על דברים שכבר נאמרו (וגם אני כבר אמרתי לך בכלליות את הדברים בעבר)
יש לי רעיון קטן, אמרת שאתה לפני גיוס לצבא.
זאת יכולה להיות תקופה נסיון ממש טובה בשבילך.
גם ככה, החיים נכנסים לסוג של הקפאה לשלוש שנים כמעט בכל תחום מקצועי.
אז קודם כל תתייחס לתקופה הזאת כתקופת ניסיון ובדיקה.
זה יכול להוריד קצת מהעומס ומהכובד של ההחלטה, שנראה שמקשה עליך כרגע להתקדם (בכל כיוון)
בנוסף, אני לא יודע באיזה שלב אתה בגיוס לצה"ל, אבל בניגוד להרבה תחומים אחרים, דוקא בתחום המוסיקה, יש לצבא כמה יחידות טובות שאפשר לנסות להיכנס אליהן (תזמורת חי"א, להקות צבאיות...) וככה בעצם "תתגלח" ע"ח הצבא. תתנסה בהופעה מול קה"ל, בהתעסקות במוסיקה כמקצוע ואולי גם תשיג כמה קשרים טובים שיכולים מאוד לעזור בהמשך.
כמו שכתבתי כבר פעם, כמה מהחברים הכי טובים שלי הם מוזיקאים, חלקם אפילו מאוד מאוד מצליחים ומפורסמים. וחלק מהם הניחו את היסודות שלהם בדיוק בשלב הזה, כששירתו בצבא.
וגם אם כבר מאוחר מדי בשבילך מבחינת מיונים ושיבוצים... אז כמו שכבר כתבתי, נראה לי שאתה רוצה לנסות את הכיוון, אבל חושש.
אולי בגלל שיש לך כבר תחום שאתה מאוד טוב בו וההורים/דודות "מעדיפים" שתמשיך בתחום הזה ולא תכניס לעצמך "ג'וקים" לראש... אז עדיין, צבא זה אחלה זמן לנסות ולהתנסות, גם ככה, כל קריירה כמעט, נכנס לתקופת המתנה של שלוש שנים, ותוכל לנצל זאת להתנסות חדשה.
עריכה - אופס, עכשיו אק ראיתי שפיספתי עמוד שלם חדש שכתבתם עם הנושא, אז תיקח מפה מה שאתה רוצה...