תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 10:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ב ב ק ש ה
הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
האדס כתב:
שחר כתב:
מה אתם מתנפלים עליו? מה הוא אמר?

נראה לי שרשמתי את זה ב-2934290 נושאים שקשורים לאוהדים שלהם,
כמו שאני לא אשכח את בית שאן,
כמו שאני לא אשכח איך דני לוי והפועל פ"ת החולריות, ימ"ש, תקעו אותנו כמו במכלאות בנצחון 3-0 בעונת הדאבל ה-1,
כמו שאני לא אשכח איך אוהדי בני יהודה זרקו עלינו אבנים בשכונת התקווה, וירקו עלינו בדרך לאוטו,
ככה אני לא אשכח את הכרוז של הפועל חיפה מברך את מכבי ת"א על עלייתה לפיינל פור, ואת כל הקהל ה "אדום" של הפועל חיפה שואג ומריע.

אז מצטער שאני לא נענה לליקוק השבועי מאוהד ששונא את מכבי חיפה, אבל תודה, לא מעוניין לשמוע את האפסים האלו.

מידתיות היא תכונה בולטת אצלך.
בית שאן שווה או כמעט שווה לכרוז של הפועל חיפה המריע למחלה.

ולפותח השכול.
תודה. קח את התגובות בקלות.

והבנת הנקרא היא תכונה בולטת אצלך. אין ספק.
איפה רשמתי שמקרה בית שאן שווה מידה למעשה הכרוז והקהל(אוי, שכחת את הקהל, סילוף דברים עוד תכונה בולטת אצלך) של הפועל חיפה?
פשוט ציינתי מקרים ועובדות, שלפחות אצלי נחרטו בזכרון ועל כך אני לא סולח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:26 
John John כתב:
לא, האמת שכדורסל לא מעניין. בטח לא אתם.

בטח שהוא לא מעניין
הרי אתם מקום אחרון בליגה (או אחד לפני אחרון), אז למה שהענף הזה יעניין אותך?
מתערב שבשלשה של טולברט דווקא כן התעניינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
למה שלא נוח לך אתה לא עונה , אה ??

ציטוט:
ומי לא התנגד לקיזוז? יעקב שחר
פרוטוקול הישיבה מ‭,2008-‬ בה אושר קיזוז הנקודות, מעלה כי רק נציג בית"ר, אלעד אייזנברג, התנגד נחרצות. נשיא מכבי חיפה אמר לו: "נכון שזכית עכשיו פעמיים באליפות, אך מפת הכדורגל משתנה מדי כמה שנים". חלובה בישיבת המזכירות: כל הסיכויים שהשיטה תמשיך

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/099/626.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:27 
כיפה אדומה כתב:
John John כתב:
לא, האמת שכדורסל לא מעניין. בטח לא אתם.

אז בגלל זה הצעדה מאוסישקין
מעניין

הם לא עשו צעקה מאוסישקין,
באורח פלא הם "שינו" את מיקום הצעדה אחרי שכבר הכריזו עליה...
פחדנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:28 
John John כתב:
Maor7 כתב:
John John כתב:
השוק והטרגדיה ממשחק השרוכים כבר פג לו? יא אללה.

אתה מדבר כל הזמן על אובייקטיביות, אז הנה. תהיה אובייקטיבי.
תגיד לי שמה שקרה לכם זה לא האסון (הספורטיבי) הכי גדול שקרה אי פעם בכל ענף אפשרי.

אתה בעצמך אמרת שאנחנו הקבוצה הכי טרגית לא?
ובהחלט, פרשת השרוכים לא נופלת מסיפור הקיזוז. שניהם כואבים וטראגים ברמה הכי קשה שיש.

ציטוט:
הקיזוז זה יופי של דבר והוא מוסיף עניין לליגה.
ראינו איך בתקופת ארקדי הייתם קטנים ואם הוא היה ממשיך עם התמיכה שלו בביתר לא הייתם אפילו מריחים את האליפות.
ואולי בעצם כן, הודות לקיזוז שאתה כה מסתייג ממנו.

לא רוצה אליפות כזו בחיים.

קטן ורפאלוב דווקא כן רצו,
הם אפילו אמרו שאולי הקיזוז יעזור להם אחרי הרביעייה בבלמופילד
את תהיה צבוע, זה מביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
אל תשווה משחק נגד קבוצה קטנה למשחקים שמכבי חיפה משתתפת בהם ברמת גן - חצי/גמר גביע מדינה או ליגת אלופות.

להזכירך שנה שעברה : 0 0 0

השנה - במפעל בו זלזלתם בהישגים שלנו לא הגעתם אפילו לשלב הבתים והודחתם בידי דינמו מינסק האימתנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ציטוט:
נווו זה מה שאנחנו אומרים...קהל הצלחות.

אין קהל בארץ שהוא לא קהל של הצלחות. אין קהל בארץ שלא תראה פער במספר האוהדים ביחס לחשיבות והמעמד. ובעצם אפשר להגיד את זה כמעט על כל קהל בעולם, לא רק בארץ.

ציטוט:
אם אנחנו ממלאים את בלומפילד נגד הפועל ר"ג ונגד סולנה, מלאדה וכו' לא מילאנו, נראה לי שזה אומר הכל.

אבל אתם לא. זה הקטע.

דני גולפיטק כתב:
John John כתב:
דני גולפיטק כתב:
John John כתב:
גולפיטק, בן אדם פנה עצמאית לבג"צ והגיש עתירה. מה אתה רוצה ממני? להגיד שהקיזוז לדעתי הוא לא ספורטיבי? אז כן, הוא לא ספורטיבי.
גביזון, מה קשור שחצנים לזה שהקימו במה והכינו הכל למקרה ותהיה אליפות? לא יודע איך זה אצלכם עם הנהלת הליצנים שלכם, אבל אצלנו דברים עובדים מסודר. מה ציפית, שאוהדים יבואו לחגוג אליפות ויגידו להם "חכו, תחזרו אחרי שנגמור לבנות את הבמה ונשיג איזה זמר שישיר".

אתה באמת לא חושה שהבכי על הקיזוז מיצה את עצמו? כאילו, אם היו לנו 6 נקודות יותר, גם אז הליצן היה מגיש בג״צ?
אתה הרי יודע שהריסוס לא נקבע על מנת לדפוק אותכם, נכון?

הוא לא נקבע כדי לדפוק אותנו, אבל בשטח זה מה שקורה כבר שנתיים ברציפות.
ותאמין לי שהייתי טוען אותו דבר, גם אם היינו אנחנו בצד השני. זה לא ספורטיבי, זה מלאכותי, זה מגעיל, זה שונה ממה שהכרנו וגדלנו עליו. זה לא כדורגל בקיצור. לא רוצה אליפות כזו בחיים.

כן כן, ואליפות כשמכבי תל-אביב מוכרת לך משחק אתה כן רוצה?
חלאס עם הצביעות הזאת
הפועל ת"א לא אשמה שהיא משחקת לפי החוקים של הליגה שבה היא משחקת...

מה זה פתחה רגליים? אני מסכים שסביר להניח שמכבי ת"א באותו יום העדיפה לא לתת מעצמה 100% והפסד לא היה אסון גדול בשבילם. זה לא אומר שאם הם היו משחקים בגישה אחרת, אין מצב שהיינו מנצחים. זה לא דומה בכלל לקיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:30 
dr.avi כתב:

ציטוט:
פרוטוקול הישיבה מ‭,2008-‬ בה אושר קיזוז הנקודות, מעלה כי רק נציג בית"ר, אלעד אייזנברג, התנגד נחרצות. נשיא מכבי חיפה אמר לו: "נכון שזכית עכשיו פעמיים באליפות, אך מפת הכדורגל משתנה מדי כמה שנים". חלובה בישיבת המזכירות: כל הסיכויים שהשיטה תמשיך

לא יודע עד כמה כתבה ב-NRG יכולה לשקף את מה שקרה במציאות.
אני דווקא יודע ומכיר ששחר החליט לעזוב את ההתאחדות ברגע ששם הכריזו על התחלת השימוש בשיטת הקיזוז. אני גם שמעתי אותו אומר את זה ברדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
ציטוט:
נווו זה מה שאנחנו אומרים...קהל הצלחות.

אין קהל בארץ שהוא לא קהל של הצלחות. אין קהל בארץ שלא תראה פער במספר האוהדים ביחס לחשיבות והמעמד. ובעצם אפשר להגיד את זה כמעט על כל קהל בעולם, לא רק בארץ.

ציטוט:
אם אנחנו ממלאים את בלומפילד נגד הפועל ר"ג ונגד סולנה, מלאדה וכו' לא מילאנו, נראה לי שזה אומר הכל.

אבל אתם לא. זה הקטע.

דני גולפיטק כתב:
John John כתב:
דני גולפיטק כתב:
John John כתב:
גולפיטק, בן אדם פנה עצמאית לבג"צ והגיש עתירה. מה אתה רוצה ממני? להגיד שהקיזוז לדעתי הוא לא ספורטיבי? אז כן, הוא לא ספורטיבי.
גביזון, מה קשור שחצנים לזה שהקימו במה והכינו הכל למקרה ותהיה אליפות? לא יודע איך זה אצלכם עם הנהלת הליצנים שלכם, אבל אצלנו דברים עובדים מסודר. מה ציפית, שאוהדים יבואו לחגוג אליפות ויגידו להם "חכו, תחזרו אחרי שנגמור לבנות את הבמה ונשיג איזה זמר שישיר".

אתה באמת לא חושה שהבכי על הקיזוז מיצה את עצמו? כאילו, אם היו לנו 6 נקודות יותר, גם אז הליצן היה מגיש בג״צ?
אתה הרי יודע שהריסוס לא נקבע על מנת לדפוק אותכם, נכון?

הוא לא נקבע כדי לדפוק אותנו, אבל בשטח זה מה שקורה כבר שנתיים ברציפות.
ותאמין לי שהייתי טוען אותו דבר, גם אם היינו אנחנו בצד השני. זה לא ספורטיבי, זה מלאכותי, זה מגעיל, זה שונה ממה שהכרנו וגדלנו עליו. זה לא כדורגל בקיצור. לא רוצה אליפות כזו בחיים.

כן כן, ואליפות כשמכבי תל-אביב מוכרת לך משחק אתה כן רוצה?
חלאס עם הצביעות הזאת
הפועל ת"א לא אשמה שהיא משחקת לפי החוקים של הליגה שבה היא משחקת...

מה זה פתחה רגליים? אני מסכים שסביר להניח שמכבי ת"א באותו יום העדיפה לא לתת מעצמה 100% והפסד לא היה אסון גדול בשבילם. זה לא אומר שאם הם היו משחקים בגישה אחרת, אין מצב שהיינו מנצחים. זה לא דומה בכלל לקיזוז.

אין סיכוי הרי, שאם הם היו טיפה מתאמצים, בעונה כזאת, הם היו מנצחים אותכם.
מכבי חיפה הבלתי מנוצחת אלמלא הקיזוז.

שחצנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
Officer Barbrady כתב:
John John כתב:
כבר 20 שנה אתם אומרים אשדוד עם תארים. מכבי חיפה כבר מזמן לא פיקציה, אלא משהו מבוסס, מוכח ועוצמתי שלא מתכוון לעזוב לעולם.

זה גם מה שאמרו מכבי נתניה והפועל פ"ת.
כששיחקתם נגד ק"ש והכותרות צעקו "טירוף במכבי חיפה אחרי ההפסד של הפועל, צפי ל11 אלף אוהדים", הבנתי איזו קבוצה קטנה אתם. קבוצה שלא מצליחה להביא יותר מ7 אלף אוהדים למשחק ליגה רגיל כשהיא רצה במקום הראשון כל העונה, קבוצה שמתאמצת להביא בסוף העונה למשחק צמרת מה שאנחנו מביאים גם נגד הפועל ר"ג באמצע העונה, קבוצה שמתפארת בדרבי שלה אבל לא כנראה אף פעם לא הצליחה למלא את האיצטדיון שלה באחד כזה, זאת קבוצה קטנה, זאת אשדוד.

כשיהיה לנו מתקן יותר ראוי יבוא יותר קהל. החורבה שנקראת קריית אליעזר היא בית שימוש כימי לכל דבר והקהל מצביע ברגליים. עוד שנתיים, כשהאיצטדיון החדש ייבנה, תראה הרבה יותר אוהדים.
אגב, זה לא אתם שלא הצלחתם למלא את בלומפילד ב-16,000 אדומים מסכנים במשחקי גביע אופ"א? אני זוכר הרבה משחקים במסגרת הזו עם קרחות ויציעים ריקים. אני זוכר גם את שער 10-11 צבוע כולו בכחול של ריינג'רס. ואל תגיד לי "חייבים להקצות ליריבה מספר מסויים". גם אנחנו אירחנו משחקי אופ"א בבלומפילד ובחיים לא ראיתי יציע כזה גדוש באוהדים של אוקזר, פרטיזן, צסק"א או אספניול.

איזה זיכרון פנומנלי, רובין. אש עלייך. אבא שלי קצת יותר מחובר למציאות מכמה חבר'ה פה, ככה שזה פחות מעניין

אתה אפילו לא מבין מה הבעיה. לא, להביא קהל למשחקים באירופה לא מעידים על גדולה של מועדון. במשחק באירופה פחות מ50% מהצופים באיצטדיון ידעו להגיד את ההרכב הפותח(אני מדבר על משחקים שלכם באירופה, שמשוחקים בר"ג, לא שלנו, שמשוחקים באיצטדיון הביתי). האם ברצלונה ממלאת את קאמפ נואו רק בליגת האלופות ובקלסיקו? האם מנצ'סטר משאירה יותר מחצי איצטדיון ריק במשחקים נגד ווסט ברומיץ'? ריאל מביאה 80 אלף רק באירופה?
לעומת זאת, להפסיד כמעט סופית אליפות ולהביא אחרי 3 ימים 25 אלף איש לגמר גביע, זה מעיד על מועדון פאר. להביא 13 אלף אוהדים למשחק נגד ר"ג, ואחרי שבוע למשחק נגד עכו, ושבועיים אחרי זה למשחק נגד אשדוד, זה הופך קבוצה למועדון גדול. ואתה יכול להאשים את ק"א גם עוד 30 שנה, קבוצה שרצה לאליפות כבר עשור ולא מביאה יותר מ7 אלף אוהדים למשחק ליגה, זאת קבוצה קטנה. והיא יכולה לנצח כמה פעמים שהיא רוצה את נתניה ורעננה, היא עדיין תהיה קבוצה קטנה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

נערך לאחרונה על ידי Officer Barbrady בתאריך 21 אפריל 2011, 20:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:32 
John John כתב:
Officer Barbrady כתב:
John John כתב:
כבר 20 שנה אתם אומרים אשדוד עם תארים. מכבי חיפה כבר מזמן לא פיקציה, אלא משהו מבוסס, מוכח ועוצמתי שלא מתכוון לעזוב לעולם.

זה גם מה שאמרו מכבי נתניה והפועל פ"ת.
כששיחקתם נגד ק"ש והכותרות צעקו "טירוף במכבי חיפה אחרי ההפסד של הפועל, צפי ל11 אלף אוהדים", הבנתי איזו קבוצה קטנה אתם. קבוצה שלא מצליחה להביא יותר מ7 אלף אוהדים למשחק ליגה רגיל כשהיא רצה במקום הראשון כל העונה, קבוצה שמתאמצת להביא בסוף העונה למשחק צמרת מה שאנחנו מביאים גם נגד הפועל ר"ג באמצע העונה, קבוצה שמתפארת בדרבי שלה אבל לא כנראה אף פעם לא הצליחה למלא את האיצטדיון שלה באחד כזה, זאת קבוצה קטנה, זאת אשדוד.

כשיהיה לנו מתקן יותר ראוי יבוא יותר קהל. החורבה שנקראת קריית אליעזר היא בית שימוש כימי לכל דבר והקהל מצביע ברגליים. עוד שנתיים, כשהאיצטדיון החדש ייבנה, תראה הרבה יותר אוהדים.
אגב, זה לא אתם שלא הצלחתם למלא את בלומפילד ב-16,000 אדומים מסכנים במשחקי גביע אופ"א? אני זוכר הרבה משחקים במסגרת הזו עם קרחות ויציעים ריקים. אני זוכר גם את שער 10-11 צבוע כולו בכחול של ריינג'רס. ואל תגיד לי "חייבים להקצות ליריבה מספר מסויים". גם אנחנו אירחנו משחקי אופ"א בבלומפילד ובחיים לא ראיתי יציע כזה גדוש באוהדים של אוקזר, פרטיזן, צסק"א או אספניול.

נו, זה מה שאנחנו תמיד טוענים
אתם קהל של אירופה ושל משחקי אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
dr.avi כתב:

ציטוט:

אני דווקא יודע ומכיר ששחר החליט לעזוב את ההתאחדות ברגע ששם הכריזו על התחלת השימוש בשיטת הקיזוז. אני גם שמעתי אותו אומר את זה ברדיו.

אז גם עכשיו הפרוטוקול לא נכון ?!
העיקר שאתה מתאים את השקר למציאות שלך.
חבל, יכולת לצאת גבר ולהודות באמת, במקום זה יצאת אפס מאופס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אדום אופטימי כתב:
האדס כתב:
שחר כתב:
מה אתם מתנפלים עליו? מה הוא אמר?

נראה לי שרשמתי את זה ב-2934290 נושאים שקשורים לאוהדים שלהם,
כמו שאני לא אשכח את בית שאן,
כמו שאני לא אשכח איך דני לוי והפועל פ"ת החולריות, ימ"ש, תקעו אותנו כמו במכלאות בנצחון 3-0 בעונת הדאבל ה-1,
כמו שאני לא אשכח איך אוהדי בני יהודה זרקו עלינו אבנים בשכונת התקווה, וירקו עלינו בדרך לאוטו,
ככה אני לא אשכח את הכרוז של הפועל חיפה מברך את מכבי ת"א על עלייתה לפיינל פור, ואת כל הקהל ה "אדום" של הפועל חיפה שואג ומריע.

אז מצטער שאני לא נענה לליקוק השבועי מאוהד ששונא את מכבי חיפה, אבל תודה, לא מעוניין לשמוע את האפסים האלו.

מידתיות היא תכונה בולטת אצלך.
בית שאן שווה או כמעט שווה לכרוז של הפועל חיפה המריע למחלה.

ולפותח השכול.
תודה. קח את התגובות בקלות.

והבנת הנקרא היא תכונה בולטת אצלך. אין ספק.
איפה רשמתי שמקרה בית שאן שווה מידה למעשה הכרוז והקהל(אוי, שכחת את הקהל, סילוף דברים עוד תכונה בולטת אצלך) של הפועל חיפה?
פשוט ציינתי מקרים ועובדות, שלפחות אצלי נחרטו בזכרון ועל כך אני לא סולח.

ציינת 4 מיקרים שלא תישכח. מין הסתם עושה רושם שאין 1000 מקרים שלא תישח בתחום הכדורגל.
עצם זה שהזכרת את הארבעה בנשימה אחת הביא אותי למסקנה שאתה מיחס להם חשיבות דומה.
וזו לא בעיה של הבנת ניקרא , אולי בעיה אחרת.
מועדים לשימחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:34 
John John כתב:
dr.avi כתב:

ציטוט:

מה שהציק לו היה הגדלת הליגה, לא הקיזוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
סגור כפרה.
חג שמח וכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
הקהל שנותן הכי מעט ומקבל הכי הרבה. אולי בעולם כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:35 
טינופת ירוקה,
שאוהד קבוצה קטנה שתמות ביחד עם יעקב שחר ברגע שהאחרון יעזוב את הכדורגל הישראלי,
לא התכוונתי לענות לך, שכן אתה לא שווה תגובה, אבל לדאבוני אצטרך לעשות את זה.
כתבת למעלה שבכל קבוצה בארץ יש הפרש משמעותי באוהדים שבאים בהצלחות אל מול אלה שבאים בהפסדים.
לך חמודי, בדוק את נתוני הקהל של הפועל תל אביב בעונת לנדאו-חנין-שייע שבה נשארנו בליגה רק במחזור אחד לפני הסוף.
תחזור אלי אחרי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
תודה לפותח האשכול על האיחולים לדאבל אדום
אך -
לולא הנצחון שלכם העונה (במחזור הראשון) מולנו
היינו היום עם 34 נקודות מול 35 של חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
John John כתב:
dr.avi כתב:

ציטוט:

לא נכון
הוא התפטר מהמזכירות כי הגדילו את הליגה בניגוד לרצונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:45 
עוד אשכול לגיטימי במועצת הפועלים.
העיקר שבלאדי מורחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:48 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
העיקר שבלאדי מורחק.

בלי הציניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:48 
nirog כתב:
אך -

תאשים רק את הקבוצה שלך.
הפועל חיפה לא צריכה לפתוח לנו רגליים. אנחנו צריכים לשחק כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:52 
red in blood כתב:
John John כתב:
תשאל אותם איפה הם מעדיפים לגמור לך בסוף...
נחותים, אפסים. מועדון כזה עלוב מכל הבחינות. אלופים בלדבר, אבל כשצריך לספק קבלות - אפס, כלום, גורנישט. גם על הדשא וגם ביציעים. הקרחות שחגגו אתמול ביציעים 2, 4 ו-5 מדברות בעד עצמן.
תמשיכו להתיימר להיות האחות הקטנה של הפועל ת"א ולהכין שלטים לכבודם במשחקים שלכם נגדם (!!), בזמן שאפילו הם לא שמים עליכם.

לגמור לכם את העונה תוך 3 ימים :BOW:

את המלחמות שלך תעשה במקום אחר, לא כאן.
כאן הוא סוג של הפועל, אתה סוג של מכבי, ועל כן הוא אוטומטית עדיף עליך.

+1 עדיף גם על המכביסט השני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:54 
עד המ!!ת הפועל כתב:
nirog כתב:
אך -

תאשים רק את הקבוצה שלך.
הפועל חיפה לא צריכה לפתוח לנו רגליים. אנחנו צריכים לשחק כדורגל.

מסכים,
ובניגוד לג'ון ג'ון הצבוע שעלאק לא רוצה לקחת אליפות ע"פ שיטת ניקוד שנקבעה מראש והוסכמה (אבל אני מניח שיחד עם אוהדי מכבי חיפה מאוד רצה את האליפות על מכבי בכדורסל בפיינל פור של 2009), אני לא רוצה שאף קבוצה תפתח לי רגליים, ואם הפועל חיפה היתה חושבת על לפתוח לנו רגליים, הייתי כועס עליה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 20:59 
John John כתב:
אל תשווה משחק נגד קבוצה קטנה למשחקים שמכבי חיפה משתתפת בהם ברמת גן - חצי/גמר גביע מדינה או ליגת אלופות.

זאת בדיוק ההגדרה של קהל הצלחות יא דגנרט... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 17 מאי 2011, 21:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 21:20 
gilnd כתב:
John John כתב:

שאלה מספר 1- מה יקרה אם נניח 3 עונות רצוף חיפה תהיה קבוצת מרכז טבלה. כמה מנויים יהיו להם בשנה הרביעית?
א. 5000 או יותר
ב. 3000
ג. 2000
ד. 1000
ה. אף תשובה לא נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 21:22 
אין לי בעיה עם האוהדים שלהם , יש לי בעיה עם הפועל חיפה הקבוצה.
חצי מהקבוצה שלהם זה שחקנים שבכלל גדלו במכבי חיפה או מושאלים ואפילו הכוכב שלהם רוצה לחזור למכבי חיפה בתום העונה
וגם יש להם בעלים הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 21:23 
אוגוסטוס היל כתב:
gilnd כתב:
John John כתב:

שאלה מספר 1- מה יקרה אם נניח 3 עונות רצוף חיפה תהיה קבוצת מרכז טבלה. כמה מנויים יהיו להם בשנה הרביעית?
א. 5000 או יותר
ב. 3000
ג. 2000
ד. 1000
ה. אף תשובה לא נכונה

ו. יניב קטן וליאור רפאלוב יסתובבו ברחבי העיר חיפה ויחלקו מנויים חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2011, 21:27 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
gilnd כתב:
John John כתב:

א. 5000 או יותר
ב. 3000
ג. 2000
ד. 1000
ה. אף תשובה לא נכונה

גם כשהם מקום ראשון
בפורמה
לפני הפלייאוף עם משחק עונה בבית
הצליחו למכור מעט מאד מיני-מנויים לפלייאוף.
היה להם שבוע. ולא מכרו את כולם (שלא לדבר שמאחורי השער פלוס 5 ב' לא כלול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: