John John כתב:
Officer Barbrady כתב:
John John כתב:
כבר 20 שנה אתם אומרים אשדוד עם תארים. מכבי חיפה כבר מזמן לא פיקציה, אלא משהו מבוסס, מוכח ועוצמתי שלא מתכוון לעזוב לעולם.
זה גם מה שאמרו מכבי נתניה והפועל פ"ת.
כששיחקתם נגד ק"ש והכותרות צעקו "טירוף במכבי חיפה אחרי ההפסד של הפועל, צפי ל11 אלף אוהדים", הבנתי איזו קבוצה קטנה אתם. קבוצה שלא מצליחה להביא יותר מ7 אלף אוהדים למשחק ליגה רגיל כשהיא רצה במקום הראשון כל העונה, קבוצה שמתאמצת להביא בסוף העונה למשחק צמרת מה שאנחנו מביאים גם נגד הפועל ר"ג באמצע העונה, קבוצה שמתפארת בדרבי שלה אבל לא כנראה אף פעם לא הצליחה למלא את האיצטדיון שלה באחד כזה, זאת קבוצה קטנה, זאת אשדוד.
כשיהיה לנו מתקן יותר ראוי יבוא יותר קהל. החורבה שנקראת קריית אליעזר היא בית שימוש כימי לכל דבר והקהל מצביע ברגליים. עוד שנתיים, כשהאיצטדיון החדש ייבנה, תראה הרבה יותר אוהדים.
אגב, זה לא אתם שלא הצלחתם למלא את בלומפילד ב-16,000 אדומים מסכנים במשחקי גביע אופ"א? אני זוכר הרבה משחקים במסגרת הזו עם קרחות ויציעים ריקים. אני זוכר גם את שער 10-11 צבוע כולו בכחול של ריינג'רס. ואל תגיד לי "חייבים להקצות ליריבה מספר מסויים". גם אנחנו אירחנו משחקי אופ"א בבלומפילד ובחיים לא ראיתי יציע כזה גדוש באוהדים של אוקזר, פרטיזן, צסק"א או אספניול.
איזה זיכרון פנומנלי, רובין. אש עלייך. אבא שלי קצת יותר מחובר למציאות מכמה חבר'ה פה, ככה שזה פחות מעניין
אתה אפילו לא מבין מה הבעיה. לא, להביא קהל למשחקים באירופה לא מעידים על גדולה של מועדון. במשחק באירופה פחות מ50% מהצופים באיצטדיון ידעו להגיד את ההרכב הפותח(אני מדבר על משחקים שלכם באירופה, שמשוחקים בר"ג, לא שלנו, שמשוחקים באיצטדיון הביתי). האם ברצלונה ממלאת את קאמפ נואו רק בליגת האלופות ובקלסיקו? האם מנצ'סטר משאירה יותר מחצי איצטדיון ריק במשחקים נגד ווסט ברומיץ'? ריאל מביאה 80 אלף רק באירופה?
לעומת זאת, להפסיד כמעט סופית אליפות ולהביא אחרי 3 ימים 25 אלף איש לגמר גביע, זה מעיד על מועדון פאר. להביא 13 אלף אוהדים למשחק נגד ר"ג, ואחרי שבוע למשחק נגד עכו, ושבועיים אחרי זה למשחק נגד אשדוד, זה הופך קבוצה למועדון גדול. ואתה יכול להאשים את ק"א גם עוד 30 שנה, קבוצה שרצה לאליפות כבר עשור ולא מביאה יותר מ7 אלף אוהדים למשחק ליגה, זאת קבוצה קטנה. והיא יכולה לנצח כמה פעמים שהיא רוצה את נתניה ורעננה, היא עדיין תהיה קבוצה קטנה.