ראצ'ו כתב:
חבל שאתם הופכים את זה לדיון של אולטראס הפועל נגד הקהל של הפועל כי זה ממש לא ככה.
אולטראס הפועל הוא ארגון האוהדים הכי טוב בארץ, בעשר דרגות מעל כל ארגון אחר שאם לא הנכוחות
שלו סיכוי גדול שלא היינו נמצאים במקומות שבהם אנחנו נמצאים היום.
אבל, וזה אבל גדול- יש כמה אנשים בתוך האולטראס, שלי אין שום בעיה להתייצב מולם ולהגיד להם את זה בפנים
שהורסים גם להפועל וגם לאולטראס. אני לא צריך לספר על דברים שעשיתי ועזרתי לאנשים באולטראס, אבל מקרים
כמו היום וכמו שהיו גם במשחקים קודמים שלא כולם שמו לב, פשוט גורמים לי לאנטי כלפי כל הארגון הזה וכמו שהאנשים
האלה דופקים את הפועל, הם גם דופקים את עצמם ואת מה שהם עובדים כל כך קשה בשבילו.
הבעיה היא שיש אנשים שאין מה לדבר איתם ומה לנסות להסביר להם כי זה פשוט לא מעניין אותם, ואם אנחנו נבוא
ונבדוק את הנזק שאותם אנשים עשו לקבוצה שלנו השנה, גם בכדורגל וגם בכדורסל, ומדובר על מעט מאוד אנשים-
אנחנו נבין שכל עוד ניתן להם את הלגיטימציה להמשיך לעשות את זה אנחנו נדפוק את רק את עצמנו.
אתם יכולים לבוא ולספר על כמה שאתם מעודדים, ומכינים תפאורות והכל טוב ויפה, אבל ברגע שאתם עושים דווקא
לרוב הקהל, שיש לו זכות לא פחות מכם- אתם הורסים את הלגיטימציה שהרווחתם בעבודה קשה כל השנים האלה.
ובתוך כל זה- הויכוח על האם מותר וצריך לשיר "שואה למכבי" וכו' הוא ממש ממש ממש לא חשוב .
שני דברים:
1. כמעט עם כל מילה אני מסכים , כולל החלק המודגש
2. לגבי החלק שסימנתי בקו: יש נטיה לזלזל פה בפורום בדיונים על זה ולהתחמק מזה. אני לא מבין למה. זה דיון קשה אבל גם דיון על מסירת שטחים הוא קשה אבל הכרחי (אלף אלפי הבדלות)
אתה יושב בשער 5 אבל אם תהיה רגע בשקט כשמושר "אדום עולה בבלומפילד", תוכל לשים לב שרוב רובו של בלומפילד משתתק בשורות "אומרים מכבי נאצים". אני יושב בשער 7 ואני יכול להגיד לך שבחלק השמאלי של השער אני יודע על 6 אנשים ששרים את החלק הזה. וזה אומר דרשני.
כפעיל ציבורי אני מצפה שתבין שאם רוב הקהל מאמין במשהו - שווה לדבר עליו
אם 100 אנשים יגידו לך שזה אבטיח - שווה לבדוק. אולי זה אבטיח