כשהקבוצה תיפקדה למרות המשבר התהומי בין חברי ההנהלה לא אמרתם מילה רעה על השחקנים ועל האימון, מה חשבתם...שיש הוקוס פוקוס
אז קרה מה שקרה שהקבוצה הפסידה לבני יהודה, אז נכון שזה קריטי במאבק, אז נכון שזה קריטי בנסיון לידבק למכבי חיפה, אז נכון שנכון, זה הכדורגל וזה בסופו של דבר ריפיון שנוצר כתוצאה מהגנון בראש המערכת, לא משנה כמה תשלם לשחקן, לא משנה מה הוא השיג, כשמישהו מרגיש שהקרקע מעליה הוא עומד היא אינה יציבה - הוא מחפש מפלט וזה מה שההנהלה בסופו של דבר שידרה וזאת הבהלה שנוצרה, זה התחיל אצל אלי גוטמן וזה הקרין על השחקנים ותחשבו על זה ככה, בסופו של דבר היה בעל בית שגם אם כרגע הוא רוצה לישאר בקבוצה הוא בעצמו אמר שניה אחרי המשחק מול זלצבורג - "אולי כדאי שאפרוש בשיא", עכשיו בין אם כעת הוא רוצה לישאר או לא, אז בזמנו זה היה הדבר הכי מטומטם שהיה יכול לצאת לו מהפה והנה התוצאה הסופית - שחקנים מרגישים שהם מיצו את עצמם בהפועל כי לאף אחד אין מושג לאן כל הדבר הזה הולך ואם נהיה אמיתיים עם עצמנו גם אנחנו לא !
אז אותם שחקנים שעד עכשיו ניצחו משחקים בכל הכאוס הזה עכשיו מפסידים, סתמו ת'פה ותעודדו, אם עד עכשיו המשכתם לשבת בשקט ( לא בטוח שזה לא היה הדבר הנכון לעשות ) והייתם עסוקים רק בלעודד ( שזה גם היה חלש מאוד ) תמשיכו לעודד ותנסו לעלות רמה בעידוד, במשחקי בית העידוד מאוד חלש מול קבוצות שאנחנו עדיפים עליהם ולא תצליחו לשכנע אותי אחרת בתור אחד שמעודד והוא חלק ממכם, פעם עוד המעט שהיה מעודד בשער 7 היה נמצא מעל הכניסה, היום גם הוא לא נמצא, משחק שעבר אפילו לא היו תופים ( שמתי לב לכך ), פעם היו כמה מטורפים שהיו צועקים עוד "תתחילו לעודד יא שרמוטות" היום הם כל כך מיואשים שהם מעדיפים לקלל שחקנים ( ההפך הגמור ), שאני לא אדבר על כמות הפעמים שאני שומע מסביבי "עכשיו זה הגול, אני אומר לך" ועוד כל מיני "הוא לא היה שחקן, לא שחקן ולא יהיה שחקן", אז במקום להוציא את כל הרפש הזה ולהתרכז במה הם לא, אולי כדאי שתתחילו להתעסק במה שהם כן :
אלו שחקני הפועל תל אביב, תעשו כבוד לעצמכם ולהם - תעודדו !
viewtopic.php?f=4&t=52162