תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שבעים, יהירים, מזלזלים - בושה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:18 
כמה פעמים אפשר לבעוט בדלי?..לשדר שובע?..לזלזל בקהל?..

מובילים בק"ש וסופגים
מובילים בדרבי וסופגים
נכנסים לפיגור 3 שערים באשדוד ורצים כדי להשוות
עולים למקום ראשון ומפסידים לבית"ר
משחק בית אחרון עד הקיזוז מפסידים
נכון זה קורה. אי אפשר לנצח כל משחק, אבל כולם מסכימים שזה היה בידיים שלנו !

כשהמוטו המושרש בקבוצה הוא: "גם אני עברתי כאן בדרך לאירופה" זה מה שקורה..

עוד לא התחילה הליגה וחמישה שחקני הרכב דיברו על מעבר לאירופה. בכל ראיון עם שכטר חצי ראיון זה על מעבר לחו"ל. בן סהר אחרי כל ניצחון מדגיש את יכולתו ואת חזרתו לחו"ל. כנ"ל ורמוט וזהבי. מתכון מובהק לחוסר מחוייבות. בנוסף המאמן בתחילת העונה כבר שוכר שרותי סוכנים בחו"ל.
נוסיף את צמד-חמד מנהלי הפועל: אחד שרוף על הפועל אבל המזומנים לא בכיסו. השני שרוף על כסף..

אין בעיה שכל שחקן ומאמן שואף להתקדם אבל למה מרגע חתימה על חוזה עם הכפלת שכר נגמרת המחוייבות. רבאק 10,000מנויים לא הולכים לאירופה מה עם המחוייבות להם?מה עם המחוייבות למקום עבודה?מה קורה כאן?

ואין קשר אם ניקח תואר או לא - רוצים שתתנו את הדם 90דקות כל משחק עד ה30במאי ! ! !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שבעים, יהירים, מזלזלים - בושה
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:21 
זה בערך האשכול החמישי שנפתח מאתמול שאומר בדיוק אותו הדבר.
וסתם בשביל הקטע , אף אחד מ11 השחקנים שהיו אתמול על המגרש לא היה לא שבע , לא יהיר ובטח שלא זילזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:21 
redead כתב:

אף אחד מ11 השחקנים שהיו אתמול על המגרש לא היה לא שבע ,

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:25 
redead כתב:
וסתם בשביל הקטע , אף אחד מ11 השחקנים שהיו אתמול על המגרש לא היה לא שבע , לא יהיר ובטח שלא זילזל.

א.מצטער את שהעליתי את אשר על ליבי
ב.או שלא היית במשחק או שתיתן קצת מהחומר שלקחת.. :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:29 
שלא תעז לדבר סרה על השחקנים שלנו, כי הגאונים הרגישים פה יקראו לך מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב ששובע זאת המילה
אתה יכול לראות את זה לפי השחקנים ששיחקו אתמול

ניצן, שיש, פצ'אלקה, פרנסמן, אבוטבול, אלרואי, סלים, בן, טוטו, ויקטור

יהירות אולי כן, שובע לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:33 
כיפה אדומה כתב:

יהירות אולי כן, שובע לא

לא יודע, לי גילי ורמוט נראה מתחילת העונה בדיוק כמו אחד שיצא מג'קוזי במיאמי וירד על שני סטייקים.. ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:39 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
כיפה אדומה כתב:

יהירות אולי כן, שובע לא

לא יודע, לי גילי ורמוט נראה מתחילת העונה בדיוק כמו אחד שיצא מג'קוזי במיאמי וירד על שני סטייקים.. ;)

שוב,
שחקן אחד "שבע" לא יכול להשפיע על 10 שחקנים אחרים "רעבים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:45 
לא מבין אותכם , כאילו גילי ורמוט הגיע להפועל אתמול , הוא כבר כמה עונות טובות ( עם הפסקה באמצע ) משחק בדיוק אותו הדבר מבחינת מלחמה על המגרש , גליצים , הגנה וכו'.
אז שמנצחים והכול הולך הוא מלך ושמפסידים הוא זורק זין ?
זה השחקן והוא שחקן ענק בקנה מידה ישראלי ובדיוק מהסיבות האלה הוא רק בקנה מידה ישראלי ואין לו שום סיכוי להצליח באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
יש שחקנים רעבים ויש שחקנים שבעים, ואין מה לעשות כשהשבעים הם הבכירים אזי הם מקרינים על הרעבים.
לעניות דעתי השיבוץ למשחקים צריך להיות לפי הרעב של השחקן קרי אלרואי, קנדה וטועמה כנראה חייבים לפתוח גם אם זה ע"ח פרות קדושות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:00 
אחד אדום כתב:
יש שחקנים רעבים ויש שחקנים שבעים, ואין מה לעשות כשהשבעים הם הבכירים אזי הם מקרינים על הרעבים.
לעניות דעתי השיבוץ למשחקים צריך להיות לפי הרעב של השחקן קרי אלרואי, קנדה וטועמה כנראה חייבים לפתוח גם אם זה ע"ח פרות קדושות

צר לי להגיד לך שמה שורמוט/זהבי יכולים לעשות גם אחרי זכיה חמישית רצופה בליגת האלופות ( יהיו אז אולי באמת שבעים) , אלרואי לא יכול לעשות עם כל הרעב שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:11 
וואלה, לפי השם הייתי בטוח שזה אשכול על האוהדים. קטע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:12 
אוגוסטוס היל כתב:

אמרת נכון!
אמן והאוהדים היו באמת כולכך שביעים , יהירים ומזלזלים כמו השחקנים שאתם מדברים עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:31 
אוגוסטוס היל כתב:

תפסיק לזלזל באנשים כאן ותנסה להיות קצת יותר אינטיליגנט, באמת. השחקנים לא קדושים וזה שהם לקחו דאבל עונה קודמת לא אומר שהם ישחקו חלק מהמשחקים על הילוך שני וישימו עלינו זין. האחרונים שתאשים זה האוהדים !
וזה שהאוהדים ברוב חוצפתם שמחים שתקופת בית ברנר נגמרה ורואים אליפות שניה ברצף כאפשרית וכמנוף ליצור מועדון חזק ..לא אומר שהם מכביסטים ומקדשים את המטרה. רבאק כמה אפשר להיות עיוור. לפחות תנסה להבין את כאב האוהדים. אף אחד לא מנסה לדרוך על שחקנים אבל קצת הגינות כלפי דעות האוהדים. ברוב חוצפתנו יש לנו רצון לשמר את מה שבנה גוטמן במאמץ רב את הטירוף ביציעים ואת מחוייבות השחקנים. באמת איזה שבעים אנחנו. לקחנו דאבל עונה קודמת נשארו עוד 9 שנים לנוח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אליפות נוספת שתביא לשתיים ברצף היא הבדל בין קבוצה גדולה שהתפרקה מהר לבין קבוצה שעשתה משהו שקרוב לשושלת.

מה העניין כאן של האוהדים? מה זה קשור? תמיד שחקני הפועל קיבלו קרקע הרבה יותר נוחה משאר הקבוצות וזה מה שמייחד אותנו. אבל שיעריכו את זה. כמו שתמיד צועקים בשער 5 'תעירו אותם - רק אתם, רק אתם'. ברור שהקהל משפיע אבל יש גבול.

בנושא גילי ורמוט - הוא תמיד היה לא קופץ לראש, לא עושה גליצ'ים ולא חוזר להגנה - אבל לפחות פעם הוא היה עושה דברים יפים באיזור המסוכן ולא מאבד כ"כ הרבה כדורים. פעם אף מגן לא היה יכול להוציא לו את הכדור מהרגל ואני לא מדבר רק על העונה שעברה. לא ציפיתי לכזאת ירידה דרסטית ביכולת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:42 
צודק. הכל זה זלזול ויהירות של השחקנים. הם פשוט לא רוצים. שמים זין.
בינינו, בשביל מה להם? מקבלים משכורת עתק וחיים כמו כוכבים.
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:46 
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

תיקון קל: לפעמים זה זלזול ויהירות של השחקנים. לפעמים הם פשוט לא רוצים מספיק. יש תחושה אצל רוב הקהל שהם שמים זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:47 
כשהקבוצה תיפקדה למרות המשבר התהומי בין חברי ההנהלה לא אמרתם מילה רעה על השחקנים ועל האימון, מה חשבתם...שיש הוקוס פוקוס

אז קרה מה שקרה שהקבוצה הפסידה לבני יהודה, אז נכון שזה קריטי במאבק, אז נכון שזה קריטי בנסיון לידבק למכבי חיפה, אז נכון שנכון, זה הכדורגל וזה בסופו של דבר ריפיון שנוצר כתוצאה מהגנון בראש המערכת, לא משנה כמה תשלם לשחקן, לא משנה מה הוא השיג, כשמישהו מרגיש שהקרקע מעליה הוא עומד היא אינה יציבה - הוא מחפש מפלט וזה מה שההנהלה בסופו של דבר שידרה וזאת הבהלה שנוצרה, זה התחיל אצל אלי גוטמן וזה הקרין על השחקנים ותחשבו על זה ככה, בסופו של דבר היה בעל בית שגם אם כרגע הוא רוצה לישאר בקבוצה הוא בעצמו אמר שניה אחרי המשחק מול זלצבורג - "אולי כדאי שאפרוש בשיא", עכשיו בין אם כעת הוא רוצה לישאר או לא, אז בזמנו זה היה הדבר הכי מטומטם שהיה יכול לצאת לו מהפה והנה התוצאה הסופית - שחקנים מרגישים שהם מיצו את עצמם בהפועל כי לאף אחד אין מושג לאן כל הדבר הזה הולך ואם נהיה אמיתיים עם עצמנו גם אנחנו לא !

אז אותם שחקנים שעד עכשיו ניצחו משחקים בכל הכאוס הזה עכשיו מפסידים, סתמו ת'פה ותעודדו, אם עד עכשיו המשכתם לשבת בשקט ( לא בטוח שזה לא היה הדבר הנכון לעשות ) והייתם עסוקים רק בלעודד ( שזה גם היה חלש מאוד ) תמשיכו לעודד ותנסו לעלות רמה בעידוד, במשחקי בית העידוד מאוד חלש מול קבוצות שאנחנו עדיפים עליהם ולא תצליחו לשכנע אותי אחרת בתור אחד שמעודד והוא חלק ממכם, פעם עוד המעט שהיה מעודד בשער 7 היה נמצא מעל הכניסה, היום גם הוא לא נמצא, משחק שעבר אפילו לא היו תופים ( שמתי לב לכך ), פעם היו כמה מטורפים שהיו צועקים עוד "תתחילו לעודד יא שרמוטות" היום הם כל כך מיואשים שהם מעדיפים לקלל שחקנים ( ההפך הגמור ), שאני לא אדבר על כמות הפעמים שאני שומע מסביבי "עכשיו זה הגול, אני אומר לך" ועוד כל מיני "הוא לא היה שחקן, לא שחקן ולא יהיה שחקן", אז במקום להוציא את כל הרפש הזה ולהתרכז במה הם לא, אולי כדאי שתתחילו להתעסק במה שהם כן :

אלו שחקני הפועל תל אביב, תעשו כבוד לעצמכם ולהם - תעודדו !

viewtopic.php?f=4&t=52162

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:53 
yatur כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

תיקון קל: לפעמים זה זלזול ויהירות של השחקנים. לפעמים הם פשוט לא רוצים מספיק . יש תחושה אצל רוב הקהל שהם שמים זין

באשכול אחר מישהו ציטט את השיר של מוקי
"לא תמיד הרוב צודק בדרך כלל הוא מטומטם"

הפועל קבוצה כבויה כבר הרבה זמן. אנחנו נמצאים במקום שאנחנו (3 נקודות ממקום ראשו ןאחרי קיזוז), נטו בגלל יכולת אישית של שחקנים שניצחו לנו משחקים+ שוער קוסם.
אפשר לספור על יד אחת את מספר המשחקים הטובים שלנו השנה. השאלההיא למה זה קורה אחרי דאבל+הופעה יפה בצ'מפיונס עם הכנסות אדירות ומומנטום להפוך למועדון מוביל לאורך זמן.
מותר לכל אחד לחשוב מה שבא לו, אני חושב שהשחקנים הם הבעיה האחרונה שלנו. רק מה, הם מנקזים את כל הזבל שנמצא במועדון הזה. אותם אי אפשר להסתיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 21:05 
אוגוסטוס היל כתב:
yatur כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

תיקון קל: לפעמים זה זלזול ויהירות של השחקנים. לפעמים הם פשוט לא רוצים מספיק . יש תחושה אצל רוב הקהל שהם שמים זין

הפועל קבוצה כבויה כבר הרבה זמן. אנחנו נמצאים במקום שאנחנו (3 נקודות ממקום ראשו ןאחרי קיזוז), נטו בגלל יכולת אישית של שחקנים שניצחו לנו משחקים+ שוער קוסם.
אפשר לספור על יד אחת את מספר המשחקים הטובים שלנו השנה. השאלההיא למה זה קורה אחרי דאבל+הופעה יפה בצ'מפיונס עם הכנסות אדירות ומומנטום להפוך למועדון מוביל לאורך זמן.
מותר לכל אחד לחשוב מה שבא לו, אני חושב שהשחקנים הם הבעיה האחרונה שלנו. רק מה, הם מנקזים את כל הזבל שנמצא במועדון הזה. אותם אי אפשר להסתיר

מבחינתי מה שהתחיל את זה : ..."בסופו של דבר היה בעל בית שגם אם כרגע הוא רוצה לישאר בקבוצה הוא בעצמו אמר שניה אחרי המשחק מול זלצבורג - "אולי כדאי שאפרוש בשיא", עכשיו בין אם כעת הוא רוצה לישאר או לא, אז בזמנו זה היה הדבר הכי מטומטם שהיה יכול לצאת לו מהפה והנה התוצאה הסופית - שחקנים מרגישים שהם מיצו את עצמם בהפועל"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 21:21 
yatur כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
yatur כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

מבחינתי מה שהתחיל את זה : ...בסופו של דבר היה בעל בית שגם אם כרגע הוא רוצה לישאר בקבוצה הוא בעצמו אמר שניה אחרי המשחק מול זלצבורג - "אולי כדאי שאפרוש בשיא" , עכשיו בין אם כעת הוא רוצה לישאר או לא, אז בזמנו זה היה הדבר הכי מטומטם שהיה יכול לצאת לו מהפה והנה התוצאה הסופית - שחקנים מרגישים שהם מיצו את עצמם בהפועל"

ממש שרשור של ציטוטים - אפשר לקרוא לזה אסימונים !

אז במידה וזה מתחיל לנחות אצלכם שהשחקנים הם לא הבעיה, מה תאכלס אתם חושבים שנכון בתור אוהדים לעשות כשאנחנו כעת בישורת האחרונה, האם זה הזמן לומר קצו כל הקצים ומתחילים לבעוט בעגלה ולהאשים את השחקנים וחברי ההנהלה, או פשוט לעשות את המוטל עלינו ופשוט לרשום שאנחנו יודעים מה גרם לזה ופשוט לעודד כל משחק ברמה שהגרון שלנו ישרף, לא להתבייש ולומר לסובבים אתכם שגם יעשו את המוטל עליהם כי זה בסופו של דבר התפקיד שלנו במערך הזה שנקרא הפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
yatur כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

מבחינתי מה שהתחיל את זה : ..."בסופו של דבר היה בעל בית שגם אם כרגע הוא רוצה לישאר בקבוצה הוא בעצמו אמר שניה אחרי המשחק מול זלצבורג - "אולי כדאי שאפרוש בשיא" , עכשיו בין אם כעת הוא רוצה לישאר או לא, אז בזמנו זה היה הדבר הכי מטומטם שהיה יכול לצאת לו מהפה והנה התוצאה הסופית - שחקנים מרגישים שהם מיצו את עצמם בהפועל"

גם המאמן הדגול שלך,דיבר על האירופה הזה,כמה שבועות לפני התקפת הלב.
הכל נובע מדבר אחד :
בלאגאן בהנהלה וחוסר הבהירות מי יהיה בעלים/מאמן/שוער/מטרות בעונה הבאה.
מה אתה מצפה משכטר גילי או אפילו בן סהר החוצפן לעשות?
הרי אין לאף אחד מושג מה קורה שנה הבאה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 23:33 
את
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

תגיד, את מי אתה רוצה להאשים אם לא את השחקנים???
אני צריך לרוץ על הקו, לחפש שחקן פנוי ולשים גולים????
אני צריך לרדת לגליצ'ים ולראות שאני לא שובר את קו הנבדל?
מה כבר ביקשנו מהם?
הם לא צריכים כמוני לעשות חשבונות בסוף החודש אם המשכורת תספיק או לא תספיק לשכר דירה, והם לא כמוני יושבים שמנים על הספה בלי חשק לרוץ ולהוריד 5 קילו כי האישה כבר התחילה להעיר..
אתה יודע מה היו עושים לי בעבודה אם הייתי עובד חצי שנה בחוסר מוטיבציה או לא מספק את הסחורה? (רמז, לאירופה הייתי טס רק כדי לעבוד בעגלות)
אז אני לא מצפה מהם שינצחו כמו משחק (אני בוגר הדרבים של תחילת שנות ה 90 ומה שיש היום זה חלום) אבל אני כן דורש (!!!) מהם להילחם ולרוץ כמו מטורפים גם כשלא הולך ואם למישהו קצת כואב בשריר החשק שיתחלף לשבוע עם אחד מהאוהדים ואז נראה אותו שורף את הדשא כמו פנתר

אני קורא פה המון וכמעט לא כותב אבל ההתנהלות בחודש האחרון הוציאה אותי מדעתי ואני לא חושב שלהעביר ביקורת על השחקנים זה טאבו אלא ההיפך במיוחד מאוהדים כמונו שרק מחבקים את השחקנים גם ובמיוחד כשקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
הנושא הכי נכון שהיה פה בימים האחרונים.

וכל זה בעונה שהיריבה העיקרית לאליפות, מכבי חיפה, עושה הכל כדי שנקח לה אותה.

ברכותיי,
נמושות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
דה רוסי כתב:
את
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

מה כבר ביקשנו מהם?
הם לא צריכים כמוני לעשות חשבונות בסוף החודש אם המשכורת תספיק או לא תספיק לשכר דירה, והם לא כמוני יושבים שמנים על הספה בלי חשק לרוץ ולהוריד 5 קילו כי האישה כבר התחילה להעיר..
אתה יודע מה היו עושים לי בעבודה אם הייתי עובד חצי שנה בחוסר מוטיבציה או לא מספק את הסחורה? (רמז, לאירופה הייתי טס רק כדי לעבוד בעגלות)
אז אני לא מצפה מהם שינצחו כמו משחק (אני בוגר הדרבים של תחילת שנות ה 90 ומה שיש היום זה חלום) אבל אני כן דורש (!!!) מהם להילחם ולרוץ כמו מטורפים גם כשלא הולך ואם למישהו קצת כואב בשריר החשק שיתחלף לשבוע עם אחד מהאוהדים ואז נראה אותו שורף את הדשא כמו פנתר

אני קורא פה המון וכמעט לא כותב אבל ההתנהלות בחודש האחרון הוציאה אותי מדעתי ואני לא חושב שלהעביר ביקורת על השחקנים זה טאבו אלא ההיפך במיוחד מאוהדים כמונו שרק מחבקים את השחקנים גם ובמיוחד כשקשה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 13:00 
דה רוסי כתב:
את
אוגוסטוס היל כתב:
כמה פשטנות אלוהים ישמור.

מה כבר ביקשנו מהם?

כמו שאמרתי, פשטנות. אפשר וצריך להעביר ביקורת על השחקנים. זה שכרגע זה לא רלוונטי ולא תרום לכלום (פרט להוצאת התסכול).
זה דומה לעובד (נניח איש מכירות) שכלום לא הולך לו. ולא רק לו לא הולך אלא לכל הצוות. למה לא הולך? הרבה סיבות. אבל מן הסתם האנרגיות שלו יורודת והבטחון בתחת. הדבר האחרון שהוא צריך עכשיו זה שיבואו ויגידו לו שהוא אפס שוה אשם זין וכו'.
אם הוא שם זין באמת- זה לא ישנה לו, אם הוא בלופ שלילי- זה רק יזיק לו. אז למה זה טוב?
אם במקום לקלל היו 10,000 צופים שרים לגילי ורמוט ומעודדים אותו, הסיכוי שזה היה משפיע הרבה יותר גדול.
מצחיק שמסתכלים על המילה "לעודד". בתיאוריה מעודדים לא את מי שמצליח והולך לו אלא ההיפך- את מי שקשה לו והוא לא פוגע וכו'. אבל זה רק בתיאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
yatur כתב:
redead כתב:

א.מצטער את שהעליתי את אשר על ליבי
ב.או שלא היית במשחק או שתיתן קצת מהחומר שלקחת.. :SHOCK:

אתה צודק במאה אחוז וכותרת האשכול מבטאת נכונה את מה שגם אני חש וזו האמת לאמיתה.
אל תשים לב לכל החכמולוגים למיניהם ששורצים כאן. יש כאן אנשים שחושבים שהם ניכסו לעצמם את הפורום הזה
ויוצאים בהערות ציניות. אנשים כאן מתחרים ביניהם מי יותר ציני. כל אחד כאן משחק אותה מבין כדורגל
אבל עם ההערות הציניות שהם דופקים כאן מוכיחות ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 27 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: