Charlie כתב:
oMeR1 כתב:
באמת הגיע הזמן
עכשיו כמו שאמרת מאוחר מדי אבל לשנים הבאות שלא יהיו דיבורים, אני מצפה משחקן של הפועל שגם אם הוא רוצה להתקדם וזה לגמרי לגיטימי, שכל עוד הוא שחקן של הפועל וזו לא עונת העברות בקיץ, וזו לא אמצע עונה, שלא ידבר על קבוצות אחרות ושישאר מחויב לקבוצה ושהראש שלו יהיה בקבוצה, קחו לדוגמא שחקנים מחיפה, אנחנו יודעים שהם רוצים גם לעבור לקבוצות אחרות ואני אישית לא זוכר מתי שמעתי אותם דנים כל כך הרבה על בתקשורת.
אם כל חטאת זה סעיף היציאה לאירופה.
כשיש סעיף כזה, שחקן תחת חוזה מרגיש כמו שחקן שמסיים חוזה. הפועל צריכה להודיע כי יותר אין סעיפים כאלה. לא צריך לחשוש, גם שחר לא מכניס סעיפים כאלו ואני לא רואה את השחקנים עומדים בתור כדי להיקבר בקרית שלום או בבית וגן. שחקן שרוצה לשחק בהפועל אצל גוטמן, צריך לדעת שאין סעיף יציאה ושהוא יימכר לאירופה ע"פ שיקול דעת המועדון. די להפקרות הזו! גם צריך להפסיק את כל ההבטחות והסוכנים כמו במקרה של שכטר. העובדה ששנה הבאה הוא לא יהיה בהפועל היא בושה. מה, הפועל היא תחנת מעבר של עונה? אוכף לאירופה? הפועל היא שער לאירופה ואולם המפתח לשער הוא בידי ההנהלה בלבד - לא בידי השחקן או סוכנו.
בדיוק!!
ואם כבר מכניסים סעיף כזה, אז נוקבים
במחיר הגיוני, שאני מגדיר אותו - מחיר שיחזק אותך כלכלית ויתן תזרים מזומנים מוכן לשליפה לרכישה מהירה של מחליף ראוי. ולא לאלרועי כהן בלחץ או חצי דמארי במקרה הטוב כמו שיש לנו עכשיו.
מה גם שזה יהווה סינון וימנע מכל קבוצת שקר כלשהי מבלגיה "להביע עניין" ולטמטם ולסובב את הראש לסוכן וכתוצאה מכך גם לשחקן, שכבר מנטאלית לא יהיה בקבוצה ויראה בהתנהלות שלו על ומחוץ למגרש בהתאם.
הסעיף הזה שיש לשכטר הוא בערך הרעיון הכי מפגר שהיה אפשר לחשוב עליו.
אבל היי, לא באמת ציפיתי למשהו אחר ממי שמנהל אותנו.
וכן, שחקנים עדיין יעמדו בתור לבוא לפה. לא כל מועדון בארץ יכול להציע את השכר שהפועל יכולה להציעה (רק עוד 2 מועדונים) ואת החשיפה לאירופה (אולי אולי בקושי גם חיפה, אבל אין מה להשוות).