תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל |יום א'
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:09 
nirog כתב:
כמה נקודות אור בידיעה ב-ONE:

א. טביב לשחקנים: מתכוון להיות פה עוד הרבה שנים.
(מבחינה כלכלית טביב עדיף ממוני. למוני אין יכולות כלכליות ולכן הוא צירף את טביב ובטח כעת שמוני לא יכול לסגור מרפסת בבית בלי אישור של נטלי)

אלוהים ישמור כמה טמטום.

תגיד לי, אדון עדיף כלכלית, כמה כסף השקיע טביב בהפועל? אתה יודע?
איך הוא עדיף כלכלית?
איך? בזה שהוא לא משלם חוזים? בזה שאתה מקבל קנסות? בזה שהוא מעדיף את אצטדיון רמת גן על בלומפילד?

במה הוא עדיף כלכלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:10 
לא מפתיע אותי שהפרסומים על טביב מקבלים תאוצה עכשיו
מוני הראל לא יכול להחזיק את הפועל בלי הכספים של ליגת האלופות או לפחות הפלייאוף
הסיכוי לאליפות ירד משמעותית וככה גם הסיכוי של הראל להישאר פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 15:33 
Charlie כתב:
oMeR1 כתב:
באמת הגיע הזמן
עכשיו כמו שאמרת מאוחר מדי אבל לשנים הבאות שלא יהיו דיבורים, אני מצפה משחקן של הפועל שגם אם הוא רוצה להתקדם וזה לגמרי לגיטימי, שכל עוד הוא שחקן של הפועל וזו לא עונת העברות בקיץ, וזו לא אמצע עונה, שלא ידבר על קבוצות אחרות ושישאר מחויב לקבוצה ושהראש שלו יהיה בקבוצה, קחו לדוגמא שחקנים מחיפה, אנחנו יודעים שהם רוצים גם לעבור לקבוצות אחרות ואני אישית לא זוכר מתי שמעתי אותם דנים כל כך הרבה על בתקשורת.

אם כל חטאת זה סעיף היציאה לאירופה. כשיש סעיף כזה, שחקן תחת חוזה מרגיש כמו שחקן שמסיים חוזה.
הפועל צריכה להודיע כי יותר אין סעיפים כאלה. לא צריך לחשוש, גם שחר לא מכניס סעיפים כאלו ואני לא רואה את השחקנים עומדים בתור כדי להיקבר בקרית שלום או בבית וגן. שחקן שרוצה לשחק בהפועל אצל גוטמן, צריך לדעת שאין סעיף יציאה ושהוא יימכר לאירופה ע"פ שיקול דעת המועדון. די להפקרות הזו! גם צריך להפסיק את כל ההבטחות והסוכנים כמו במקרה של שכטר. העובדה ששנה הבאה הוא לא יהיה בהפועל היא בושה. מה, הפועל היא תחנת מעבר של עונה? אוכף לאירופה? הפועל היא שער לאירופה ואולם המפתח לשער הוא בידי ההנהלה בלבד - לא בידי השחקן או סוכנו.

בדיוק!!

ואם כבר מכניסים סעיף כזה, אז נוקבים במחיר הגיוני, שאני מגדיר אותו - מחיר שיחזק אותך כלכלית ויתן תזרים מזומנים מוכן לשליפה לרכישה מהירה של מחליף ראוי. ולא לאלרועי כהן בלחץ או חצי דמארי במקרה הטוב כמו שיש לנו עכשיו.
מה גם שזה יהווה סינון וימנע מכל קבוצת שקר כלשהי מבלגיה "להביע עניין" ולטמטם ולסובב את הראש לסוכן וכתוצאה מכך גם לשחקן, שכבר מנטאלית לא יהיה בקבוצה ויראה בהתנהלות שלו על ומחוץ למגרש בהתאם.

הסעיף הזה שיש לשכטר הוא בערך הרעיון הכי מפגר שהיה אפשר לחשוב עליו.
אבל היי, לא באמת ציפיתי למשהו אחר ממי שמנהל אותנו.

וכן, שחקנים עדיין יעמדו בתור לבוא לפה. לא כל מועדון בארץ יכול להציע את השכר שהפועל יכולה להציעה (רק עוד 2 מועדונים) ואת החשיפה לאירופה (אולי אולי בקושי גם חיפה, אבל אין מה להשוות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 15:53 
אז עכשיו הסיבה להפסד זה הברבורים של השחקנים לגבי חו"ל?
שכטר סיכם עם הקבוצה לפני חודשיים בערך על מחיר יציאה לחו"ל. מה עוד שהוא פצוע ולא ישחק בקרוב.
זהבי : יש לו מחיר יציאה לחו"ל בחוזה המשודרג שלו. לא יצא לחו"ל. לא צריך לצאת לחו"ל כדי לסכם. עוד לא סיכם עם אף אחד.
וזה פחות או יותר , הכל. אניימה את בונדר הנם שחקנים חופשיים בקיץ.
שלא יפילו את התיק על הדיבורים של השחקנים לגבי חו"ל.
גוטמן תרם את חלקו כאשר התחיל לברבר על הבעלים.

אבל שורש הפורענות נמצא אצל המתאגרפים. שיעשו סדר ואז נדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 16:00 
חו"ל זה כמובן רק סימפטום של קבוצה לא מנוהלת.
הקבוצה דומה לילד בתהליך גירושים מכוער של ההורים שלו.
עכשיו הילד הגיע לתקופת המבחנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
שאולין כתב:
oMeR1 כתב:
מעריב -
טביבי הבטיח לאוהדים כי בימים הקרובים יכנס משקיע שיקנה את חלקו של מוני ב10 מיליון ש"ח.

רק זה חסר לנו...

מוני יודע מזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
השחקנים שוברים שתיקה:" מי שהתחיל בדיבורים על חו"ל זה גוטמן" ודני בונדר סיכם בקבוצה ברוסיה

לא שקט בהפועל תל אביב, ממש לא. מי שחשב שהביקורת שהעבירה ההנהלה על השחקנים תעבור בשקט מבחינת האחרונים, טעה ובגדול. השחקנים לא נשארו אדישים לאור הביקורת שהוטחה בהם בימים האחרונים ואחרי האימון השיבו מלחמה. "לא יכול להיות שמפילים עלינו את כל הבעיות של הקבוצה אחרי הפסד אחד", אמר אחד השחקנים, "הדג מסריח מהראש ולא להפך. אף אחד לא יודע מה יקרה בעונה הבאה ולגיטימי ששחקנים שמסיימים חוזים או נמצאים במו"מ עם קבוצות באירופה ידאגו לעצמם.

"זה לא אומר שהאליפות לא חשובה להם באותה המידה, אבל לבוא ולהאשים את השחקנים בכך שהקבוצה נראית ככה זה פשוט עיוות של המציאות. צריך לזכור שמי שהתחיל בכלל עם הדיבורים על חו"ל היה רק לפני כמה חודשים אלי גוטמן, ששכר חברה שתשווק אותו באירופה. כך שלבוא ולהפיל על שניים שלושה שחקנים את כל התיק זה ממש לא רציני. הייתה פה אווירה של סיום עונה לפני המשחק מול בני יהודה, כולם כרגע מבינים שהאליפות תברח לנו אם לא נתעורר. אנחנו מקווים שנחזור להציג את אותה היכולת שאפיינה אותנו".

דני בונדר סיכם את תנאיו בוולגה ניז'ני נובוגראד הרוסית, המגן אמור להרוויח בשלוש השנים הקרובות שכר של 1.2 מיליון יורו. סוכנו גלעד קצב אמור לצאת בימים הקרובים בלעדיו לחו"ל בכדי לחתום על חוזה בוולגה. זאת לאחר שהשחקן עצמו לא קיבל אישור לצאת לסכם את תנאיו, על אך שהוא כבר קיבל את טיוטת החוזה לידיו.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1814201

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד לדני בונדר על חוזה המיליונים.

ועכשיו לעוד קצת בלאגן...
טביב מקיים ישיבה בנושא רכש בלי האחים הראל:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 97818.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:05 
פי מפונקים, ציטוט מגעיל של שחקנים חוצפנים. תדאגו לעצמכם רק קחו אחריות.
וכל הכבוד לדני, מגיע לו.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 10 אפריל 2011, 18:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:07 
מדהים...
הקצב הזה באמת תותח. איזה חוזה סידר לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:22 
Gunner כתב:
[u]
"זה לא אומר שהאליפות לא חשובה להם באותה המידה, אבל לבוא ולהאשים את השחקנים בכך שהקבוצה נראית ככה זה פשוט עיוות של המציאות.

אז את מי להאשים?
מי אשם באיך שהקבוצה נראית אם לא אתם, הא?

"לבוא ולהפיל אחרי הפסד אחד".
שמישהו יספר להם כמה נקודות הם הוציאו מאז טדי.
בכלל, שמישהו ילחש להם באוזן, שהם הפסידו פאקינג 5 פעמים, 3 פעמים בבלומפילד מול קבוצות קטנות.
חוצפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:24 
הדבר המדהים של העונה הוא לא כמה נקודות איבדנו על שטויות אלא איך בכלל הגענו למצב שהקבוצה מקום שני כי אצל רוב הקבוצות במצב כזה בהנהלה הם יורדות ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 18:26 
לאפה בחינם כתב:
הדבר המדהים של העונה הוא לא כמה נקודות איבדנו על שטויות אלא איך בכלל הגענו למצב שהקבוצה מקום שני כי אצל רוב הקבוצות במצב כזה בהנהלה הם יורדות ליגה

איזה בולשיט

חלאס עם הניגון הזה.
אפשר לחשוב מה קורה כבר. השחקנים מקבלים משכורות עתק בלי בעיה. בונוסים הם קיבלו. מה חסר לכם בחיים?
ביונייטד יש כל הזמן ריבים
בברצלונה כל כמה שנים מתחלף בעלים והפוליטיקה חוגגת
למה שזה ישפיע עליהם? מה הם בלרינות? שאתה הולך לשחק כדורגל ברחוב אתה לא טוב אם ההורים שלך מסוכסכים?
איזה תירוצים עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
דני בונדר :ROSE:
שיהיה במזל טוב, תוכיח לכולם כאן מה אתה שווה.

הלוואי שגם גילי יעזוב, יא חבורה של מטומטמים. כדי שיהיה לכם זמן לחשוב איך השחקן הכי טוב אי-פעם בהפועל מקבל 5 עמודי ביקורת בפורום. לכו תשמחו בתיקו, יא אוהדי מכבי מטונפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:39 
Eros Ramazzotti כתב:

הלוואי שגם גילי יעזוב, יא חבורה של מטומטמים. כדי שיהיה לכם זמן לחשוב איך השחקן הכי טוב אי-פעם בהפועל מקבל 5 עמודי ביקורת בפורום. לכו תשמחו בתיקו, יא אוהדי מכבי מטונפים.

שמע, בד"כ אני מסכים עם הדברים שאתה אומר, וגם כאן אני מסכים עם חצי הודעה...

אבל ראבק, להגיד חבורה של מטומטמים בגלל שמעבירים ביקורת על גילי? למה מי ומה הוא שהוא חסין מביקורת? אתה אולי רוצה גם שנמצוץ לגילי את הזין בגלל שכשמתחשק הוא השחקן הכי טוב בהפועל אי פעם (וזה בתקווה שמתישהו שוב יתחשק לו...)??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:42 
טלקיסקי קיבל אדום ולא ישחק נגדינו, ממשיך את המסורת של גורדונה בלילי ושות'...
:HEART2: טלקיסקי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אחרי הפסדים של הפועל קשה לי לקרוא עיתון, פשוט לא מסוגל.
לא עושות עליי רושם כל הכותרות האלה סטייל 'ביקורת קשה בהפועל על זהבי ו-ורמוט'.
כל השבוע דיברו על חשיבות המשחק והשחקנים שמו פס.
אם יש לי ביקורת אחרת על גוטמן היא בכל ההתנהלות מול גילי ורמוט - הוא חייב לפתוח על הספסל.
אם יש כאן כאלה 'שדורשים את ראשו' של זהבי - אל תשכחו מי מלך הבישולים של הקבוצה העונה, מי כבש 8 שערי ליגה ולטעמי הוא משמעותי העונה הרבה יותר מטוטו ובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
skadiv כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אבל ראבק, להגיד חבורה של מטומטמים בגלל שמעבירים ביקורת על גילי? למה מי ומה הוא שהוא חסין מביקורת? אתה אולי רוצה גם שנמצוץ לגילי את הזין בגלל שכשמתחשק הוא השחקן הכי טוב בהפועל אי פעם (וזה בתקווה שמתישהו שוב יתחשק לו...)??

אני יודע להבדיל בין ביקורת לבין רצח אופי.
על ערן זהבי, לא מזמן השחקן שהיה מקבל שריקות בוז כשהיה נכנס כי "אין לו מושג בכדורגל" מעבירים ביקורת, כי בבנק נקודות הזכות של יושבי בלומפילד הוא עדיין בפלוס. גילי, מה לעשות, באוברדראפט רציני שם. הרי הוא לא כבש שער אליפות ולא פירפר את כל ההגנה של בני יהודה ונתן גול עם הזין. אז מה אם כל דבר טוב שקורה בחלק ההתקפי עובר דרכו. לשמוע את הקללות שהוא סופג מיושבי שער 7 (ואני בטוח ששער 7 לא היחיד) זה לא פחות מעצוב. הביקורת נגד גילי הפכה לחסרת משמעות בעיניי כשהצטרף לדני בונדר ברשימת ה"מותר לקלל" של הקהל שלנו. סרט הקפטן כבד, אתה כוסית, תתחיל לרוץ יא בן-זונה, אין לזה מקום. בטח ובטח ובטח ובטח שלא עם השחקן הזה שאין לי מושג מה הוא עוד עושה כאן. אני לא מאשים, אבל הקהל התרגל לטוב. כל משחק בבלומפילד דקה 20 צריך להיות כבר מוכרע. האם ראית פעם את מסי מתרוצץ בהגנה? לא. הכל עובר לידו, אין לו שום תפקיד חוץ מלהיות עמוד התווך של חוליית ההתקפה. אז אל תדרשו ממנו דברים אחרים. גילי ורמוט הוא שחקן שעושה 3 פעולות גאוניות במשחק, כאלה שאף אחד אחר בארץ לא מסוגל לעשות. זהו, זה מה שאני רוצה ממנו. לא מלחמה ולא בטיח. מה לעשות, יש לו מספר מחייב על הגב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 01:36 
Eros Ramazzotti כתב:
skadiv כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אני יודע להבדיל בין ביקורת לבין רצח אופי.
על ערן זהבי, לא מזמן השחקן שהיה מקבל שריקות בוז כשהיה נכנס כי "אין לו מושג בכדורגל" מעבירים ביקורת, כי בבנק נקודות הזכות של יושבי בלומפילד הוא עדיין בפלוס. גילי, מה לעשות, באוברדראפט רציני שם. הרי הוא לא כבש שער אליפות ולא פירפר את כל ההגנה של בני יהודה ונתן גול עם הזין. אז מה אם כל דבר טוב שקורה בחלק ההתקפי עובר דרכו. לשמוע את הקללות שהוא סופג מיושבי שער 7 (ואני בטוח ששער 7 לא היחיד) זה לא פחות מעצוב. הביקורת נגד גילי הפכה לחסרת משמעות בעיניי כשהצטרף לדני בונדר ברשימת ה"מותר לקלל" של הקהל שלנו. סרט הקפטן כבד, אתה כוסית, תתחיל לרוץ יא בן-זונה, אין לזה מקום. בטח ובטח ובטח ובטח שלא עם השחקן הזה שאין לי מושג מה הוא עוד עושה כאן. אני לא מאשים, אבל הקהל התרגל לטוב. כל משחק בבלומפילד דקה 20 צריך להיות כבר מוכרע. האם ראית פעם את מסי מתרוצץ בהגנה? לא. הכל עובר לידו, אין לו שום תפקיד חוץ מלהיות עמוד התווך של חוליית ההתקפה. אז אל תדרשו ממנו דברים אחרים. גילי ורמוט הוא שחקן שעושה 3 פעולות גאוניות במשחק, כאלה שאף אחד אחר בארץ לא מסוגל לעשות. זהו, זה מה שאני רוצה ממנו. לא מלחמה ולא בטיח. מה לעשות, יש לו מספר מחייב על הגב...

הזהו. שגם את את ההברקות מידי פעם במשחק כבר לא רואים ממנו. הדבר היחיד שהזכיר את ורמוט של העונה הקודמת, זה ורמוט שלקח את הכדור בדקה 90, הצליח להשתחרר מ-2 שחקנים ולהשתחל לרחבה לעמדה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 02:05 
אם שחקן כ"כ מוערך נכנס לאוברדראפט אצל קהל שאצלו, בלי יוצא מן הכלל, הוא היה אלוהים עלי אדמות רק לפני לפחות משנה, זה אומר שיש דברים בגו. לאף אחד פה אין שום דבר אישי נגדו, ואצל רובנו לקטר סתם זה לא תחביב.
כמעט מתחילת העונה (מאז סוף ליגת האלופות בטוח) הוא לא אותו שחקן. כבר אז היה ראוי להשמיע ביקורת, אבל הוא עוד היה בגדר קונסנזוס, וזה שהוא מקבל ביקורת נוקבת רק עכשיו זה רק בזכות אותם נקודות זכות שהרוויח בעונה שעברה שהלכו ונגמרו. זה שהגיע מים עד נפש, ועכשיו זה מתפרץ החוצה, לא אומר שזה רצח אופי. אפשר להתווכח על הסגנון, אבל זה מיותר, כל אחד יכול להיות יצירתי יותר או פחות כשהוא עצבני, אבל כולם אומרים אותו הדבר - הוא משחק פשוט לא טוב.

עם ההשוואה למסי אני לא מסכים. למסי יש תשוקה אדירה למשחק. וגם אם הוא לא נמצא הרבה בחצי שלו, את הרצון שלו אפשר לראות גם כשהוא משחק ליד הרחבה של היריב. גילי מראה לא יכולת, לא רצון ולא מחוייבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 אפריל 2011, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
יעקב שחר לא מצא אף שחקן ראוי בקריית שמונה, אז לפי ידיעות אחרונות הוא רוצה את רן בן שמעון לעונה הבאה. נו ברור, הוא יפטר את אלישע לוי הסמרטוט רצפה שלו שמוכן לקבל את הזרים בשקל ואת הצעירים שהוא מנחית עליו בשביל רן בן שמעון. בקיצור עוד מלחמה פסיכולוגית של יעקב שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: