תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ( של הפועל )
הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:01 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:
vangroder כתב:
אני יושב על מגדל קלפים יחד איתך טומטום וטוב לי עם זה, אני מבין את הלחץ שלך, גם אני לא פעם הייתי שם ( הייתי כ"כ במתח שעצרתי את הדם על האצבע עם בלון למשך דקות ארוכות בלי לשים לב ), עדיין אני ממליץ לך על טיפול מתקדם - תעודד !

ידידי, עד עכשיו ניהלנו דיון. עכשיו טינפת, מה שמראה קצת על מי שאתה (לא נראה לי שזה ה"חומר" שממנו עשויים אוהדי הפועל שאתה כל כך מתאמץ להטיף לו). לשימחתי, אני מסוגל לעצור את עצמי ולא לרדת לרמה הזו. שתרצה לנהל דיון נקי, תחזור אליי. נראה לי שחוץ מהתגובות שלי, די הבנת את הלך הרוח בנוגע למה שאתה כתבת. יום טוב.

אני לא חושב שהוא התכוון לטנף. חבל שלקחת את זה לשם.

לא שהמילה "טומטום" מפילה אותי מהכיסא, אבל תסכים איתי: לא מכובד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:

תארתי לעצמי שזה בגלל הטומטום. אני לא אגיד לך איך להגיב. בעיני זה נאמר בבדיחות הדעת. אבל בסדר.

כך או כך הבחור העביר את הנקודה שלו, אפשר להסכים ואפשר שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:17 
או.קיי לא הבנתי את האילן הזה שנתלתם עליו, כאילו קראתי לחלק מהאוהדים הטרמפיסטים - מכביסטים !

"בוקר טוב טרמפיסט, ארשה לי לגלות לך סוד - מותר להיות מאוכזב, קבוצת כדורגל בנויה מכשלונות לצד הצלחות, המתכונת ההפוכה נמצאת מעברו השני של הכביש, שם חיים מהצלחות לצד כשלונות כבר תקופה ארוכה ובשביל זה קשה להם להבין איך הם לא מצליחים !"

זה ההבדל ביננו לבינם !!! הבדל מהותי !!! לא אמרתי לך שכנראה אם אתה לא מקבל את הכשלון אתה כנראה מכביסט, אמרתי שמותר להיות להיות מאוכזב מהכשלון, אך יש דרך לעשות את זה...וכן זאת ביקורת ומי שלא מבין את הנקודה המהותית הזאת בסופו של דבר אני לא דואג, הוא בעצמו ככל הנראה ימצא את עצמו יושב בבית על הכורסא, האם אני מאחל לזה ? כמובן שלא ! אבל אני עדיין לא מכיר מזוכיסט שיגיע תקופה דיי ארוכה בחיים שלו כדי לקלל שחקנים ועם כל הכבוד לצד ההצלחות שיש בהפועל בשנתיים האחרונות כולנו יודעים שזאת לא ערובה לכלום, דרך אגב המזוכיזם שצברנו בשנות ה-90 היו בעיקר כדי להעיף את סיני, בסופו של דבר ככה קהל מדלל, אז תחשבו כולם איזו אווירה אתם רוצים סביבכם !

בעקרון האשכול הזה בסופו של דבר הוא נורת אזהרה כדי לשמר על האיכות של הקהל שאני מרגיש מזוהה איתו ותמיד אהיה חלק ממנו ולא הוא חלק ממני !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:24 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:

תארתי לעצמי שזה בגלל הטומטום. אני לא אגיד לך איך להגיב. בעיני זה נאמר בבדיחות הדעת. אבל בסדר.

הכל סבבה. היה דיון ולא הסכמתי. אם זה נאמר בבדיחות הדעת, אני מקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:24 
אדום נחמד כתב:
redrony כתב:

טומטום זו קללה קשה
אין לבלבל בין טומטום למטומטם
תבדקו בעצמכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:28 
זה טומטום במילרע או טומטום במילעל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:29 
במלעיל רק במלעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:33 
אתם כ"כ רגישים שבא לי לשים שיר של אביב גפן

אז הנה אני מתנצל על זה שאמרתי "טומטום" למרות שאדום נחמד צודק, זה נאמר בבדיחות דעת, בירה עלי !

:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:34 
אולי אנשים כאן רגישים אבל זה בגלל שהטומטום האמיתי הוא אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:37 
joshsoos כתב:
אולי אנשים כאן רגישים אבל זה בגלל שהטומטום האמיתי הוא אתה

אחלה, שיר טוב של אביב אהה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:38 
נהדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:56 
vangroder כתב:
או.קיי לא הבנתי את האילן הזה שנתלתם עליו, כאילו קראתי לחלק מהאוהדים הטרמפיסטים - מכביסטים !

"בוקר טוב טרמפיסט, ארשה לי לגלות לך סוד - מותר להיות מאוכזב, קבוצת כדורגל בנויה מכשלונות לצד הצלחות, המתכונת ההפוכה נמצאת מעברו השני של הכביש, שם חיים מהצלחות לצד כשלונות כבר תקופה ארוכה ובשביל זה קשה להם להבין איך הם לא מצליחים !"

זה ההבדל ביננו לבינם !!! הבדל מהותי !!! לא אמרתי לך שכנראה אם אתה לא מקבל את הכשלון אתה כנראה מכביסט, אמרתי שמותר להיות להיות מאוכזב מהכשלון, אך יש דרך לעשות את זה...וכן זאת ביקורת ומי שלא מבין את הנקודה המהותית הזאת בסופו של דבר אני לא דואג, הוא בעצמו ככל הנראה ימצא את עצמו יושב בבית על הכורסא, האם אני מאחל לזה ? כמובן שלא ! אבל אני עדיין לא מכיר מזוכיסט שיגיע תקופה דיי ארוכה בחיים שלו כדי לקלל שחקנים ועם כל הכבוד לצד ההצלחות שיש בהפועל בשנתיים האחרונות כולנו יודעים שזאת לא ערובה לכלום, דרך אגב המזוכיזם שצברנו בשנות ה-90 היו בעיקר כדי להעיף את סיני, בסופו של דבר ככה קהל מדלל, אז תחשבו כולם איזו אווירה אתם רוצים סביבכם !

בעקרון האשכול הזה בסופו של דבר הוא נורת אזהרה כדי לשמר על האיכות של הקהל שאני מרגיש מזוהה איתו ותמיד אהיה חלק ממנו ולא הוא חלק ממני !

ככל שהקהל שלך יהיה יותר גדול, הוא יהיה פחות אותנטי. לקהל גדול יש חסרונות ויתרונות. תלמד לקבל את שניהם. לדעתך טרמפיסט עונה על הגדרה מסויימת, לדעתו של אחר טרמפיסט זה אחד שבא רק למשחקי בית והשלישי בכלל חושב שאם אתה לא זוכר את כל הגולים שהפועל הבקיעו מתחילת העשור, לא מגיע לך להיות בבלומפילד.
יש המון אוהדים ותיקים שלהפועל ואוהדים שנושאים לכל משחק חוץ שמפעם לפעם גם מקללים. זה לא עושה אותם פחות טובים ממך או פחות אוהדי הפועל.
כמו שאמרתי בהתחלה, לפני שדרדרת את הדיון פה, לא תפקידך לקבוע מי אוהד ומי לא. אתה רוצה לשמור על חיוביות, תתחיל בעצמך קודם לפני שאתה מטיל רפש באחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 11:56 
לא הבנתי,
יש ליגה?
העולם המשיך להסתובב סביב צירו אחרי 15.5.2010?
למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 12:12 
[quote="vangroder"]בוקר טוב טרמפיסט, מה קרה, נתנו לך קצת ניחוחות של אירופה, קצת כדורגל יפה, אתם אוהדים של קבוצה או של כדורגל יפה, אין על ברצלונה...אז מה אתה מחפש בבלומפילד !

בוקר טוב טרמפיסט, ארשה לי לגלות לך סוד - מותר להיות מאוכזב, קבוצת כדורגל בנויה מכשלונות לצד הצלחות, המתכונת ההפוכה נמצאת מעברו השני של הכביש, שם חיים מהצלחות לצד כשלונות כבר תקופה ארוכה ובשביל זה קשה להם להבין איך הם לא מצליחים !

בוקר טוב טרמפיסט, ערן זהבי לא עושה תנועה, הראש שלו בליסבון, הוא אדיש, אבל הגול ההוא שדפק לך את הקופסא בדקה האחרונה לסוף הליגה גרם לך לעשות ספירלות באוויר והראש שלך כתוצאה מזה לא היה פה, בוא נשכח גם ממה שהוא עשה בשבילנו עד כה העונה ולחשוב שיש לו מקום בקבוצת צמרת אחרי שנתיים כאשר לפניהן הוא שיחק בקבוצה של מושבים שכל מה שמעניין אותם זה עם עלה גל או לא במדינה שטובה בלייצר פלטות עקומות !

בוקר טוב טרמפיסט, גוטמן התחיל עם הנהירה לאירופה של שחקנים כשבחש ברד בול של זלצבורג - גבר, גוטמן עשה בהפועל בשלוש שנים האחרונות מה שאף מאמן לא עשה הרבה זמן ( יסלח לי הקדוש קשטן ), הוא הכניס אופי של ווינרים במועדון, שינה שיטת משחק ששנים שלא הייתה מביישת טקטיקות בימי הצאר הרוסי, פתאום השלג נראה כמו חוף בהונלולו והיינו כהוזים.

בוקר טוב טרמפיסט, שילמתי על כרטיס, אני יכול לקלל את מי שבא לי, שירוץ, זוהי הגישה שבדיוק מחפשים בימים אלו בלוב - אתה מוזמן למלא את הפרטים על הטפסים המקנים לך טבח בבני עמך ו-100 דולרים חדשים לשלשל לכיסך - מוענטז קדאפי דור 3.

בוקר טוב טרמפיסט, גילי לא קפטן ולא נעליים, מכיר את הקוסם הודיני ?! אני אגלה לך סוד, ביום שתצליח להרים מופע בסדר גודל של הודיני מבחינתי אחרי זה אתה מוזמן לעשות ימי הולדת סטייל יובל המבולבל אבידור, עד אז של נעלייך, יש אנשים ביציע שמאמינים שאם גילי היה רוצה הוא היה עושה עלייך, רק שהוא לא מבזבז על אנשים נלעוזים קסמים.

בוקר טוב טרמפיסט, אז הפסדת לבני יהודה 1-0 - על דרור קשטן שמעת ?!

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

רק במקום המילה טרמפיסט תחליף למתחזים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 12:18 
mkorman1 כתב:
במלעיל רק במלעיל

אף מכובד, במלעיל בגין עשה שימוש רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שזאת טעות להשוות תסכול של אנשים מהחמצת האליפות המסתמנת למכביזם.
דווקא כשאתה אוהד מכבי בכדורסל ומאבד שתי אליפויות בשלוש שנים, אתה יודע שתיקח לפחות 8 מה-10 הבאות פלוס כמה גביעי אירופה.
התסכול אצלנו הוא בעיקר שחיכינו 10 שנים לאליפות (יותר מדי זמן לקבוצה גדולה), ועשינו דבר מדהים בעונה הקודמת, שאפשר בהחלט להבין שכואב לאנשים שלא הצלחנו לנצל את זה להמשכיות ולזכיה באליפות.
ובמיוחד כשמסתכלים לעתיד הלא ברור והלא מעודד במיוחד.
זה לא שאנחנו הולכים להתפרק בעונה הבאה או להיות קבוצת אמצע טבלה.
אבל יש אפשרות ריאלית שיעברו עוד כמה שנים בלי אליפות.
וחבל שלא יודעים לקחת אותה בשנה שהיינו צריכים וחייבים לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:05 
אנשים פה פשוט מטומטמים!!!
יש לכם כל כך הרבה משקעים ומטענים על חלק מהאוהדים.
קורה מצב שהקבוצה לא מתפקדת כמו שצריך. שחקנים מסויימים לא מספקים את הסחורה ואז באה ביקורת לגיטימית מחלק מהאוהדים.
אבל מה פתאום?
אסור!!! כולם קדושים שאסור לדבר עליהם חלילה.
ומי שמדבר הוא מכביסט או טרמפיסט נכון?
אז זהו שלא!!. מותר לדבר על כולם(בגבול הטעם הטוב) בגלל זה הם לוקחים חבילה יפה של 200-300 אלף יורו בעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
מאשכול מקביל

אחד אדום כתב:

די מעצבנים כל הילדים שחושבים שהם המציאו מה זה להיות אוהד הפועל
למשנתם, אם אריק איינשטין יחליט כן להגיע למשחק של הפועל אז הוא טרמפיסט ביחוד שהוא לא יקפוץ על הכיסאות ויעודד
יאללה הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אפריל 2011, 13:26 
ופרס אוהד השנה הולך ל...
ואגב, מי פה לא טרמפיסט? (על משקל מי פה לא פליט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: