[quote="vangroder"]בוקר טוב טרמפיסט, מה קרה, נתנו לך קצת ניחוחות של אירופה, קצת כדורגל יפה, אתם אוהדים של קבוצה או של כדורגל יפה, אין על ברצלונה...אז מה אתה מחפש בבלומפילד !
בוקר טוב טרמפיסט, ארשה לי לגלות לך סוד - מותר להיות מאוכזב, קבוצת כדורגל בנויה מכשלונות לצד הצלחות, המתכונת ההפוכה נמצאת מעברו השני של הכביש, שם חיים מהצלחות לצד כשלונות כבר תקופה ארוכה ובשביל זה קשה להם להבין איך הם לא מצליחים !
בוקר טוב טרמפיסט, ערן זהבי לא עושה תנועה, הראש שלו בליסבון, הוא אדיש, אבל הגול ההוא שדפק לך את הקופסא בדקה האחרונה לסוף הליגה גרם לך לעשות ספירלות באוויר והראש שלך כתוצאה מזה לא היה פה, בוא נשכח גם ממה שהוא עשה בשבילנו עד כה העונה ולחשוב שיש לו מקום בקבוצת צמרת אחרי שנתיים כאשר לפניהן הוא שיחק בקבוצה של מושבים שכל מה שמעניין אותם זה עם עלה גל או לא במדינה שטובה בלייצר פלטות עקומות !
בוקר טוב טרמפיסט, גוטמן התחיל עם הנהירה לאירופה של שחקנים כשבחש ברד בול של זלצבורג - גבר, גוטמן עשה בהפועל בשלוש שנים האחרונות מה שאף מאמן לא עשה הרבה זמן ( יסלח לי הקדוש קשטן ), הוא הכניס אופי של ווינרים במועדון, שינה שיטת משחק ששנים שלא הייתה מביישת טקטיקות בימי הצאר הרוסי, פתאום השלג נראה כמו חוף בהונלולו והיינו כהוזים.
בוקר טוב טרמפיסט, שילמתי על כרטיס, אני יכול לקלל את מי שבא לי, שירוץ, זוהי הגישה שבדיוק מחפשים בימים אלו בלוב - אתה מוזמן למלא את הפרטים על הטפסים המקנים לך טבח בבני עמך ו-100 דולרים חדשים לשלשל לכיסך - מוענטז קדאפי דור 3.
בוקר טוב טרמפיסט, גילי לא קפטן ולא נעליים, מכיר את הקוסם הודיני ?! אני אגלה לך סוד, ביום שתצליח להרים מופע בסדר גודל של הודיני מבחינתי אחרי זה אתה מוזמן לעשות ימי הולדת סטייל יובל המבולבל אבידור, עד אז של נעלייך, יש אנשים ביציע שמאמינים שאם גילי היה רוצה הוא היה עושה עלייך, רק שהוא לא מבזבז על אנשים נלעוזים קסמים.
בוקר טוב טרמפיסט, אז הפסדת לבני יהודה 1-0 - על דרור קשטן שמעת ?!
רק במקום המילה טרמפיסט תחליף למתחזים !