תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ערן זהבי סיכם בספורטינג ליסבון
הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:48 
zink כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
הפועל, לאור היכולת של גילי והשכר הגבוה מאוד שלו, תהפוך את העולם כדי למכור אותו בקיץ.

מהקישור ההתקפי, נישאר עם אלרואי כהן, ואולי יוסי שבחון. מפחיד.

כן, כמו שהעונה נשארנו בלי כלום אחרי שכל הכוכבים ברחו בקיץ.

אתה לא רואה אפשרות שנישאר בסגל עלוב לעומת העונותיים שעברו, נגיד אם לא ניקח אליפות?
לא היו דברים מעולם?

אני רואה כל מיני אפשרויות, וזו אחת מהן. יש גם הרבה אפשרויות אחרות עם סיכוי לא פחות טוב להתממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:53 
האדס כתב:
נועם, דבר אחד בטוח, ולא משנה לי מה יאמרו פה.
שחקנים ש"סוגרים" חוזי עתק במועדונים באירופה, בעוד שהם משחקים פה בביצה המקומית, ישמרו על הרגליים שלהם.
בטח ובטח לא יסכנו אתם עצמם בחזרה מוקדמת למגרשים, בטח לא בקבלת זריקה.

גם אם זה לא שחקן עם חוזה בחו"ל לעונה הבאה, עדיף שלא יסכן את עצמו בחזרה מוקדמת למגרש בשביל שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
שחקנים ש"סוגרים" חוזי עתק במועדונים באירופה, בעוד שהם משחקים פה בביצה המקומית, ישמרו על הרגליים שלהם.

גם אם זה לא שחקן עם חוזה בחו"ל לעונה הבאה, עדיף שלא יסכן את עצמו בחזרה מוקדמת למגרש בשביל שום דבר.

אני מעדיף את ערן זהבי עם זריקה מאשר את יוסי שבחון,
בדרבי במחזור האחרון.

אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:56 
האדס כתב:
נועם שחם כתב:
האדס כתב:

אני מעדיף את ערן זהבי עם זריקה מאשר את יוסי שבחון,
בדרבי במחזור האחרון.

אבל זה רק אני.

אם זה יכול לסכן את הבריאות שלו בצורה משמעותית, אז לא הייתי רוצה שיעלה. לא עם זריקה ולא בלי זריקה.

ואגב - נניח שהוא לא מנהל כרגע מו"מ ומתכוון לנהל מו"מ כזה רק עם שריקת הסיום של העונה - אז הוא לא ירצה לשמור על עצמו? לא רואה שום הגיון במה שאתה אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
יש הבדל בין חוזה ביד לבין חוזה בתאוריה.
ככה אני חושב לפחות.
ואגב, אני בטוח בזה שיש שחקנים שבזמן ששיחקנו בצ'מפיונס, שמרו על הרגליים שלהם בליגה, ובצ'מפיונס הקיאו דם על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:06 
האדס כתב:
ככה אני חושב לפחות.
ואגב, אני בטוח בזה שיש שחקנים שבזמן ששיחקנו בצ'מפיונס, שמרו על הרגליים שלהם בליגה, ובצ'מפיונס הקיאו דם על המגרש.

אז מה למדנו? שגם שחקנים הם בני אדם.

ולגבי ההבדל בין חוזה ביד לחוזה בתאוריה, דווקא כשיש לך חוזה ביד אתה הרבה יותר שקט. אם יש לך חוזה רק בתאוריה, ברגע שתפצע, הלך החוזה.

בקיצור, תודה שאין הרבה הגיון בתחושה שלך.. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:06 
אם זה לא ספין, אני מאחל לו בהצלחה ומקווה שהופעל יקבלו עליו 2 מיליון יורו ולא מיליון..
אין שחקן שאין לו תחליף ויש שחקנים שמגיע להם להתקדם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
האדס כתב:
ככה אני חושב לפחות.

אז מה למדנו? שגם שחקנים הם בני אדם.

ולגבי ההבדל בין חוזה ביד לחוזה בתאוריה, דווקא כשיש לך חוזה ביד אתה הרבה יותר שקט. אם יש לך חוזה רק בתאוריה, ברגע שתפצע, הלך החוזה.

בקיצור, תודה שאין הרבה הגיון בתחושה שלך.. :D

למיטב הבנתי, בד"כ החוזה מותנה בבדיקה רפואית עם תחילת החוזה.
חוץ מזה שיש הבדל תפיסתי בין אובדן חוזה חתום לבין אובדן חוזה פוטנציאלי (טברסקי וכהנמן וכל זה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:19 
אנדרייטד. שיהיה בהצלחה (עדיף אצלנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 14:21 
נועם שחם כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נועם שחם כתב:
שחר כתב:
נועם שחם כתב:
אנשים פה חיים באיזושהי אשליה שאפשר למנוע משחקנים להתקדם למועדונים גדולים באירופה.

נבצר מבינתי להבין איך זה שפיני זהבי מנהל מו"מ עם ספורטינג ליסבון, עבור ערן זהבי.

אבל אני גם לא הבנתי מה כואב לאנשים שאיתי שכטר, שחקן פצוע שלא יכול להתאמן, נוסע ליומיים לגרמניה, באישור של גוטמן ומוני הראל.

אין מה לעשות. הצלחה כמו של השנתיים האחרונות, מביאה בצידה גם יציאה של שחקנים לאירופה. במקום לבכות על זה, המועדון צריך לראות איך ממקסמים את הרווח ומנצלים אותו לחידוש הסגל ולצורך רכש חדש.

לנסות להחזיק פה בכח שחקנים או למנוע מהם אפשרות לנהל מו"מ עם קבוצות בחו"ל, זה בטח לא פתרון.

אתה מבלבל פה בין שני דברים.
אף אחד לא מדבר על להחזיק בכח (למרות שצרכי המועדון אמורים להיות לפני הכל), אבל יש הבדל בין לקבל הצעה מכובדת בקיץ, או לפי סיכום על סעיף שחרור ולשחרר את השחקן בהתאם לרצונות שלו ותנאי השוק, לבין לאפשר לשחקנים ולסוכנים שלהם מו"מ באמצע העונה כאילו שמדובר בשוק.
אני לא שמעתי על אף קבוצה שחצי הרכב שלה כמעט נמצא במו"מ גלוי וחלק מהם אפילו סיכם עם קבוצה כשהיא באמצע ריצה לאליפות, לא מבין איך זה בעיניך לגיטימי תחת האמתלה "אי אפשר ללהחזיק בכח שחקנים" ?

קודם כל, עד כמה שידוע לי, יש כרגע בסגל ארבעה שחקנים שמנהלים מו"מ עם קבוצות בחו"ל לגבי העונה הבאה: בונדר (שאף אחד לא טרח להציע לו הארכת חוזה), שכטר (שממילא לא בסגל), זהבי ואניימה.

לגופו של ענין - לא צריכה להיות בעיה עם זה ששחקן נמצא במגעים לגבי עתידו בעונה הבאה. תזכור גם שלשחקן ישראלי שמקבל הצעה כזו, זו הזדמנות חד פעמית, ואין לו בהכרח את הפריביליגה לדחות את המו"מ לקיץ.

אני בוודאי לא מקבל את האקסיומה ששחקן כזה לא יתן את התפוקה שלו בקבוצה כל עוד הוא משחק בה. להיפך. יש סיכוי יותר טוב שהמוטיבציה של שחקן כזה תפגע במקרה בו ימנעו ממנו לנהל מו"מ, ודווקא זה יהיה מה שיפגע בתפקוד שלו.

רק כדי להבין, לדעתך מה שקורה עכשיו בהפועל בעניין הזה זו התנהלות נכונה?

אין לי מושג. לא אני ולא אתה ממש יודעים מה ההתנהלות של המועדון בענין הזה. אנחנו רק יודעים כל מיני שמועות מהתקשורת לגבי מו"מ שחלק מהשחקנים מנהלים.

מה שאני אומר הוא שבאופן עקרוני אין לי בעיה לא עם זה שזהבי ולא עם זה ששכטר מנהלים מו"מ עם קבוצות מחו"ל.

גם לי לא (וגם אם כן זה לא רלוונטי כי ברור שזה קורה ויקרה בכל מקרה). יש לי בעיה עם זה שזה מתוקשר כאילו אנחנו ביוני' בדיוק במאני טיים של העונה.
זו התנהלות רעה, שכונתית ומזיקה שבסופו של יום היא תוצאה של קבוצה ללא בלבוסטה. אין לי ספק שזה יוצר דינמיקה מסויימת בקבוצה שלא משרתת את המטרה הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 15:06 
אי אפשר למנוע משחקנים להתקדם זה דרכו של עולם,
הבעיה שיותר מדי שחקני מפתוח עלולים לעזוב בנוסף לאלו שכבר עזבו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
אין לנו (על הנייר בנתיים) תחליף לשלושה שחקנים שיעזבו:
אניימה, סהר וזהבי.

פרנסמן החליף בהצלחה של 90% את דאגלס.
פאצלקה החליף בהצלחה של 110% (ע"פ משחק אחד) את באדיר.
שיש יחליף את דדי בהצלחה ללא קושי.
אלרואי ינסה להחליף את ורמוט. סיכוי? לא משהו.
לאלה יחליף את החלוץ השלישי (העונה שכטר).

אין לנו בנתיים תחליפים לאניימה, זהבי, ולסהר.

ומי ינווט את האוניה, אבוקסיס?
לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 16:49 
הכל התחיל בשכטר ודה סילבה השנה בתחילת העונה ,האחד עשה טרור וקיבל שחרור והשני התנהג כמו ילד טוב ונשאר בהפועל .
כל השחקנים הבינו את הפואנטה חיכו לשאת כושר ועכשיו ממשים את מעשה דה סילבה ! קובעים עובדה וכל השאר על הזין שלהם .
(בונדר,אנימה,שכטר,זהבי)
עם כל הגואל נפש מההתנהגות הזו צריך גם להבין אותם לא בגלל הרצון לצאת לאירופה אלא בגלל האי וודאות לגבי שנה הבאה והסבירות הגבוהה שטוב לא יהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2011, 17:08 
ברגע שחותמים על סעיף שחרור, המועדון הוא כמעט ולא פאקטור בעניין.
כל מועדון יכול להציע את הסכום מתי שבא לו, ולנהל מו"מ עם שחקן שיעבור אליו בחלון העברות הקרוב.
זהבי קיבל הצעה וסיכם עכשיו? יופי, זכותו.

הבזיון האמיתי הוא של הליצנים שמנהלים את המועדון שמאפשרים סעיף יציאה כ"כ בזיוני לשחקן הכי טוב בארץ.
קיבלת מליון יורו זהבי OUT, שילמת מליון יורו אלרועי כהן IN
ואני לא מדבר על 2 מליון שרצו לשלם על יצחקי, ועל ה-1.25 שעכשיו מוכרים את שכטר, שחקן מוכח בארץ ובאירופה בלי סעיף שחרור עם חוזה לעוד הרבה זמן (ואף אחד לא מבטיח שנקבל מתי שהוא את החצי השני, יגמור חוזה בקבוצה ההיא והלך הכסף)

צריך הרבה מאוד כשרון כדי לצאת כזה מפגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אפריל 2011, 17:00 
ערן זהבי עוד לא עוזב לשום ספורטינג ליסבון.
הנשיא הנבחר (זה שהצהיר שיביא את זהבי) עומד מול חשדות של זיופים ואי סדרים של הליך בחירתו לנשיאות המועדון. שאר המתמודדים לא משלימים עם תבוסתם ומנהלים קרב נגד המינוי שלו. בנוסף לזה , מתחילים כעת הליך בבקרת ספרים במועדון עקב חשש למעשי מירמה של הנשיא הקודם. המועדון נמצא על סף קריסה כלכלית וחוקרים האם לא הוברחו כספים מהקופה.
בנוסף (3) המדינה עצמה נמצאת בפועל במצב של פשיטת רגל ופנתה לקהילה האירופאית מתן הגנה כפסית.
האם במצב הזה, מועדון בקשיים ישלשל מיליון אירו (פלוס עלות שכרו של זהבי)?
ספק רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 106 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: