תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 23:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התפאורה
הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:02 
HEADSHOT כתב:
נועם שחם כתב:
פואד - אולטראס הפועל לא צריך לעשות לאף אוהד "תכנית כבקשתך", אבל אם הוא מתיימר להיות ארגון שמייצג את הקהל של המועדון (ולא את אנשי האולטראס בלבד), אז יש להם גם מחוייבות מסויימת כלפי מי שיושב בשערים אחרים. זה לא שהם צריכים לתת דין וחשבון על כל דבר, אבל כשהתפאורה המרכזית שלהם היא בנושא שרוב הקהל לא יודע מה הוא, זה קצת מפריע.

האולטראס לא מתיימר לייצג אף אחד.

אתה הדובר של האולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
HEADSHOT כתב:
נועם שחם כתב:
פואד - אולטראס הפועל לא צריך לעשות לאף אוהד "תכנית כבקשתך", אבל אם הוא מתיימר להיות ארגון שמייצג את הקהל של המועדון (ולא את אנשי האולטראס בלבד), אז יש להם גם מחוייבות מסויימת כלפי מי שיושב בשערים אחרים. זה לא שהם צריכים לתת דין וחשבון על כל דבר, אבל כשהתפאורה המרכזית שלהם היא בנושא שרוב הקהל לא יודע מה הוא, זה קצת מפריע.

אתה הדובר של האולטראס?

עלית עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:05 
שחם, האולטראס לא מייצגים את הקהל של הפועל, הם מייצגים רק את עצמם. המחוייבות שלהם היא למי שתורם להם, ומבקש לדעת מה נעשה בכסף שלו. לכן אם מישהו שתרם מבקש להבין מה היה כתוב בשלט, ראוי שישאל ויענו לו. זה הכל.
מעבר לכך, אני רוצה לציין שיש של ארבעה עמודים על איזה כיתוב בשלט, למי שלא שם לב=)
אם עצם התפאורות בעיניי הוא ילדותי, אז העיסוק בפירוש של שלט.... בחייאת, אין לכם במה להתעסק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:07 
HEADSHOT כתב:
נועם שחם כתב:
HEADSHOT כתב:
נועם שחם כתב:

אתה הדובר של האולטראס?

עלית עלי.

תשמע, עשית פה כל כך הרבה רוח וצלצולים, שחשבתי לרגע שאתה ייסדת את האולטראס. בסוף החלטתי שאין מצב שהם היו שולחים לפה מישהו כל כך בכיר, וכמו ההנהלה של הפועל, הסתפקו בסוף בהודעות הדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:09 
HEADSHOT כתב:
בני12 כתב:
HEADSHOT כתב:
azran כתב:
HEADSHOT כתב:
טוב קיצר, כרגיל, הכלבים נובחים והשיירה עוברת,
פרנק סרפיקו, מקורמן, אופטימי וכל שאר יצורי השמאל השפוי\הימין שבקונצנזוס\המרכז שבפינה,
אתם לא שווים כלום, אתם מלאים באנג'נדה ומרירות, ותמשיכו לשרוץ בפורום כמו חסרי חיים במקום לעשות משהו עם עצמכם,
לכל מי שבאמת איכפת לו ממה שכתוב, אתם יכולים למצוא דרך להבין, בטח לא דרך הפורום,
וכל אלה שמאיימים שהם לא ייתרמו יותר כי הם לא הבינו או לא קיבלו את מנת הצומי שלהם,
ייסתדרו גם בלעדיכם תודה, רק אל תשכחו לגמור מתפאורות פה אחרי דרבים.
:hapoel:

לא מבין למה אתה יוצא פה על כל העולם שרק רוצה להבין מה הוא ראה אתמול במגרש

כי הפורום זה לא מקום לזה.

אם הפורום הוא לא המקום לזה אז גם בלומפילד לא.

בסדר, יכול מאוד להיות שאתה צודק, ויש נקודה טובה בדברים שלך,
עדיין, לאולטראס יש איזשהו סוג של מנדט בשער 5 ועל התפאורה, ואם יש לך משהו נגד משהו שקורה ביציע,
יש דרכים אחרות לבטא את זה חוץ ומבפורום פתוח שכל אחד יכול להרשם אליו ולקרוא בו.
(ושיהיה ברור, זה לא שאני מקורב יותר מידי או יודע הרבה יותר).

מה הבעיה בלהעביר את הבקורת בפורום פתוח ?
מה זה יעשה לארגון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
מה זה יעשה לארגון ?

ימוטט את היסודות הדמוקרטיים שעליהם הוא בנוי ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
מה זה יעשה לארגון ?

זה לא הקטע של סתם ביקורת על העיצוב או הגוונים של השלט,
אף אחד לא מונע ממך לבקר כל דבר שתרצה,
אבל אם אתה שואל משהו על התוכן של השלט, ולא עונים לך,
כנראה שזה מסיבה מסויימת.
וזו התגובה האחרונה שלי לאשכול הזה כי באמת שגדש את הסאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בני12 כתב:
מה זה יעשה לארגון ?

:TRO: :LENIN: :CHE:

וסטאלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
Frank Serpico כתב:
בני12 כתב:
מה זה יעשה לארגון ?

וסטאלין.

אחד מהפכן עם טעויות, שני מהפכן דמוקרט, ושלישי מגדולי האנשים שדרכו על האדמה.
לא רואה סיבה להעלב.

אה, וסטלין מת.

* משתמש פיקציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:22 
Frank Serpico כתב:
Frank Serpico כתב:
בני12 כתב:
מה זה יעשה לארגון ?

וסטאלין.

תשמע, אתה חתיכת יצור ...
זה מצחיק על גבול הפתאטי
בעיקר פתאטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
נועם שחם כתב:

תגיד לי אתה אמיתי ?
אם האולטרס לא מייצג אף אחד אז על סמך מה מגיעים לו כרטיסים שמורים ? ומנדט בשער 5 ? (ביטוי שלך) ותרומות מהקהל ?

האולטרס הוא פני האוהדים. אני גאה בארגון הזה ואני תורם לו בשמחה.
אבל אני מצפה לשקיפות מסויימת- אם לא ברמת ההתנהלות , אז לפחות ברמת המוצר שאני מקבל מהארגון (התפאורה. אנחנו לא מבקשים פה דין וחשבון או לאן הולך הכסף. סה"כ שיסבירו מילה לא ברורה מהתפאורה, רחמנא לצלן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
ואם האולטרס לא רואה את עצמו כמיצג האוהדים : אז שיתנהג בהתאם ושנציגיו יתנהגו ככלל האוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
HEADSHOT כתב:
בני12 כתב:
HEADSHOT כתב:
azran כתב:
HEADSHOT כתב:
טוב קיצר, כרגיל, הכלבים נובחים והשיירה עוברת,
פרנק סרפיקו, מקורמן, אופטימי וכל שאר יצורי השמאל השפוי\הימין שבקונצנזוס\המרכז שבפינה,
אתם לא שווים כלום, אתם מלאים באנג'נדה ומרירות, ותמשיכו לשרוץ בפורום כמו חסרי חיים במקום לעשות משהו עם עצמכם,
לכל מי שבאמת איכפת לו ממה שכתוב, אתם יכולים למצוא דרך להבין, בטח לא דרך הפורום,
וכל אלה שמאיימים שהם לא ייתרמו יותר כי הם לא הבינו או לא קיבלו את מנת הצומי שלהם,
ייסתדרו גם בלעדיכם תודה, רק אל תשכחו לגמור מתפאורות פה אחרי דרבים.
:hapoel:

לא מבין למה אתה יוצא פה על כל העולם שרק רוצה להבין מה הוא ראה אתמול במגרש

כי הפורום זה לא מקום לזה.

אם הפורום הוא לא המקום לזה אז גם בלומפילד לא.

בסדר, יכול מאוד להיות שאתה צודק, ויש נקודה טובה בדברים שלך,
עדיין, לאולטראס יש איזשהו סוג של מנדט בשער 5 ועל התפאורה, ואם יש לך משהו נגד משהו שקורה ביציע,
יש דרכים אחרות לבטא את זה חוץ ומבפורום פתוח שכל אחד יכול להרשם אליו ולקרוא בו.
(ושיהיה ברור, זה לא שאני מקורב יותר מידי או יודע הרבה יותר).

יש כאן קצת בעיה בלוגיקה: אם לא ברור למה הכוונה, איך יכול להיות ברור איפה מתאים לדון על זה ואיפה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:36 
השלט מרמז על כך שפעולות מסויימות שנעשו הם על דעתו של ארגון האוהדים של הפועל תל אביב בכדורגל, ושהבעיה היא ההלשנה (שכנראה היתה) ולא המעשים עצמם.
כל מי שתורם לארגון הוא בעצם שותף לפעילות שלה (גם אם לא ברמה החוקית) ולכן זה כן עניין שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
אולי שמישהו יסביר:
מי התנצל ומי נכנע
מי וויתר ומי הלשין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:40 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
השלט מרמז על כך שפעולות מסויימות שנעשו הם על דעתו של ארגון האוהדים של הפועל תל אביב בכדורגל, ושהבעיה היא ההלשנה (שכנראה היתה) ולא המעשים עצמם.
כל מי שתורם לארגון הוא בעצם שותף לפעילות שלה (גם אם לא ברמה החוקית) ולכן זה כן עניין שלו.

בהחלט. אם, למשל, מדובר על מקרה שירי הנאצה על אהובה תומר ז"ל, אז אני בהחלט מתחרט על הכסף ששילשלתי לקופה הנודדת של האולטרס במשחק הכדורסל האחרון (שמימן, אני מניח, בין שאר הדברים שהכסף שלנו מממן, גם את השלט הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:40 
פואד כתב:
גביזון כתב:
NARKOTIKA כתב:
תפאורה בשביל גוטמן

ודחוף

גוטמן כל משחק מקבל את המחמאות ואת הקול שלנו אבל הוא לא רוצה להישאר כל עוד זהות הבעלים אינה ידועה ושלטים נגד הבעלים ובעד הבמבי וכו' היו כבר, הלכנו אילהם הביתה (לשניהם) ודיברנו איתם ביפה ובצעקות אז בנתיים מי שעושה כלום זה אותם מתלוננים שמחכים ש"אולטראס הפועל" יעשה במקומכם הכל ואם זה לא מוצא חן בעינכם אתם תבואו לאיזה פורום ותעבירו ביקורת כמה אתם לא מרוצים למרות שלא עשיתם דבר... אתם זה הישראלי המצוי.

מזכיר לי איזה בדיחה שיש אחד שכל פעם עולה לכותל להתפלל לזכות בלוטו ובוכה לאלוהים ויום אחד בא מלאך ושואל את אלוהים למה אתה לא נותן למסכן הזה לזכות? אז ה' אומר לו אני רוצה לתת לו לזכות אבל הוא לא ממלא לוטו. אותו דבר אתם...רוצים להזיז דברים אבל שמישהו אחר יעשה את זה בלי שתעשו דבר וחצי דבר וככה זה לא עובד. תראו דוגמא כמה אנשים רשמו פה על שלט לגוטמן....אף אחד ממכם לא יכל להכין אחד כזה? ואחרי זה תלכו "ותלוננו".

ללכת להפגין בחשאי, כשרק 20 איש יודעים, זה לא נקרא לקום ולעשות מעשה. תודיעו בפורום, תחלקו פליירים, תאמין לי שאנשים יגיעו.
מה יעזור אם גם אני רוצה להציק למוני הראל? זה יהיה דבילי ופתטי אם אני אעמוד מול הבית שלו לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 16:46 
nirog כתב:
אולי שמישהו יסביר:
מי התנצל ומי נכנע
מי וויתר ומי הלשין?

ששש....לא מדברים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 17:35 
תשמעו, אני תומך גדול, ולא שאני אפסיק לתרום או משהו, אבל באמת הקטע של לא להסביר את השלט, זה קצת פתאטי.
עזרתי להרים, תגידו לי מה הרמתי. איזה שטויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:21 
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:
נועם שחם כתב:

מצד אחד, אתה צודק. מצד שני, יש בזה משהו צורם שהתפאורה למשחק היא איזשהו קוד פנימי שרק אחוז שולי מהקהל יודע במה מדובר.

אני גם לא חושב שמישהו ממכיני התפאורה חייב לי משהו, גם אם תרמתי פה ושם . זה פשוט נראה לי כמו שיקול דעת מוטעה במקרה הזה.

מדויק.
ומי שלא טוב לא או קשה לו מדי לפענח את הקודים שלא יתרום ושיכין לבד, אבל להקליק בפורום (כל פעם אותם אנשים אגב שפועלים מתוך אג'נדות טהורות) לא נראה לי שזה עוזר למישהו (אולי למפזרי האג'נדות).

יש גופים שיודעים להקשיב לבקורת, גם אם הם לא מסכימים איתה, כדי להשתפר בעתיד.
יש גופים שמוכנים לקבל תגובות רק אם הן :BOW: או :ROSE: (ואחר כך לטעון שכאן זה לא איראן כשהם מתנהגים בדיוק כמו שם).

בני, אני מרשה לעצמי להאמין שאתה מחזיק ממני קצת אינטיליגנט עם חשיבה עצמאית ולא אחד כזה שהולך אחרי העדר.
היתה פה תפאורה מאוד יפה שמאוד מייצגת את הפועל בעיני.
אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם.
אם לא טוב להם שאולטראס הפועל לא מיידע אותם באסיפה שבועית על מהות התפאורה ולא מוציא להם חשבונית על התרומה שלא יתרמו.
להקליק אשכול פעם בחודש עושה טוב רק למי שמחפש את הרע.

אם התפאורה יפה או לא יפה לא רלוונטית לדיון.
אנשים חושבים שראוי שהתפאורה תהיה למען הקבוצה או שתפנה לקהל הרחב.
כשאנשים רוצים לעשות שלט עבור בן אדם ספציפי הם כותבים "XXX, האם תתחתני איתי?".
הגישה של "אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם." היא גישה שמתחמקת
מביקורת (והאולטראס אף פעם לא ידעו לקבל בקורת, בשום נושא).
מצחיק להרים שלט לעיני 11000 אלף אנשים ואז כששואלים על מה השלט (וזה לא היה בן אדם בודד) מקבלים
תגובה של "זה לא עניינך ומי שמבין מבין"
מותר להעביר בקורת על התפאורות שהאולטראס מרימים (הם רשאים לא להסכים איתה) מבלי לקבל תגובות
של "לך תזדיין" שזאת הרוח שנושבת מתגובותיהם של פואד וחבריו.

לא מבין למה הלכת למילה יפה ולא לחלק שבו אני כותב שהיא מאוד רלוונטית.
הדבר היחידי שלא ברור פה לכמה משתמשים זה החלק האחרון של התפאורה "ולא מלשינים". לכל השאר אין פרשנות אחרת וזה מאוד מתאים להפועל, מתאים תמיד ובייחוד בתקופה האחרונה, כולל תנועת הזין הענקית באמצע התפאורה, כולל הטקסט בענק מעל השער, לא חלק אחד מטקסט יותר קטן בקצה של שער ארבע.
אני מקבל את הרושם שאת המשתמשים פה יותר מעניינת הפיקנטריה של מי הם אותם מלשינים ומה הסיפור, ופחות מזיז להם מה מובן ומה לא.
אני בטוח שאם תשאל מאה איש אתמול בבלומפילד שלא פעילים בפורום אם הם אהבו את התפאורה אז אחוז גדול מאוד מהם יגידו לך שמאוד. גם בלי לדעת מה היה כתוב בקטן למטה.
פשוט כאן הקימו איזשהו יקום מוזר שבו אנשים לוקחים לעצמם איזשהי בעלות על מעשים של גוף שלא הם או אף אחד אחר בחר בו להיות השליח הרשמי של הפועל תל אביב. אף אחד לא משלם להם משכורות והם לא צריכים לדווח לאף אחד מה הם כותבים על שלט.
הם פשוט עושים את זה. 24/7. בזמן שחלק מהמשתמשים פה אפילו לא מגיעים לאצטדיון לעודד.
ובפעם האלף, משהו לא טוב לכם ? באסה. אתם לא בדירקטוריון של אולטראס הפועל וגם אלף אשכולות ואלפיים ציקצוקים בלשון לא ישנו את זה.
רוצים משהו אחר ? קומו ותעשו. אל תזיינו את השכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אני רשמתי את זה פעם בנושאים של תרומות לאולטראס-האולטראס "בסה"כ" מכין את התפאורות האלה. בסופו של דבר כל הקהל מניף את דיגלי הפריסה, מנופף בדיגלונים, זורק את הקונפרטי, מנפח את הבלונים וכ'. ה"תרומות" זה לא באמת תרומות, אלא פשוט לשלם על החלק שלך בחומרי הגלם האלה, לא כולל כמות בלתי נתפסת של שעות עבודה על התפאורות האלה.

ככה לפחות אני מרגיש כשאני תורם לאולטראס, גם כשזה מגיע אחרי תפאורות שלא קשורות להפועל ו/או תפאורות שאני ממש לא מזדהה איתן. ככה אני כנראה גם ימשיך להרגיש כשאני יתרום במשחק הבא שאני אגיע אליו.

אני חושב שבתור מינימום, בתור אלה שממנים את התפאורות האלה(או אלה שהאולטראס שואיפם שיממנו את התפאורות האלה, אני לא באמת יודע) מגיע לנו להבין על מה מדובר, גם אם לא נאהב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:29 
באמת שאני לא מבין , מה הבעיה בלהסביר את השלט? למה הרצון לדעת מה פשר השלט פוגע ברגשות האולטראס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:32 
05.2010 כתב:

אני חושב שבתור מינימום, בתור אלה שממנים את התפאורות האלה(או אלה שהאולטראס שואיפם שיממנו את התפאורות האלה, אני לא באמת יודע) מגיע לנו להבין על מה מדובר, גם אם לא נאהב את זה.

א. אני לא מסכים איתך.
ב. גם אם הייתי מסכים איתך, יחסי הגומלין כרגע הם כאלה: אתה תורם -> אולטראס הפועל עובד -> יש תפאורה -> אולטראס הפועל לא מדווח על מה ולמה.
טוב לך ? מעולה. לא טוב ? אל תתרום. כל חודש נפתח אשכול שקורא לאולטראס לשקיפות. זה עשה משהו ? לא. אז מי שלא טוב לו שלא יתרום, אבל שלא יבכה על זה בפורום (ואני בטוח שהרבה מאלה שבוכים לא תורמים גם ככה).
ג. 99% מהתפאורה של אתמול הובן ע"י כל באי בלומפילד, תסכים עם זה ? כולם שונאים את הפועל ולנו לא אכפת. לא נכנעים וזין על כולם. זה ברור, נכון ? אז מה זה משנה הפיקנטריה ? כואב לכם לא להיות יודעי דבר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:35 
מושקו 50% מהתפאורה אתמול הובנה.
השלט באנגלית הובן, השלט בעברית לא הובן.
עכשיו יש לי שאלה: הריי התפאורה בעברית אמורה להגיד משהו נכון?
אבל לרוב האנשים היא לא אמרה כלום, עכשיו גם לא מסבירים מה היתה הכוונה, אם ככה אז למה השלט הונף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:37 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא יודעים להעריך את האחדות של הקהל, שלא קיימת באף קהל אחר בארץ. זה ממש לא מובן מאליו שיש רק אירגון אחד שקובע. כדי להשאיר את האחדות הזאת, שני הצדדים צריכים להתפשר. זה אומר שהאולטראס לא צריך ללכת עם הראש בקיר ולשים זין על השאר, והשאר לא צריכים כל שני וחמישי לאיים בהפסקת תרומות ושריקת בוז. יכול להיות שבאמת יום יבוא וכמה אנשים "יפסיקו להקליל ויזיזו את התחת שלהם", וזה יהיה יום עצוב לקהל שלנו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
אבל לרוב האנשים היא לא אמרה כלום, עכשיו גם לא מסבירים מה היתה הכוונה, אם ככה אז למה השלט הונף?

מושקוביץ: כי ככה.

ופואד מוסיף: טוב לכם? סבבה. לא טוב? לכו תחפשו ...

(סליחה שהוצאתי לכם את מילים מהפה ...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:

מדויק.
ומי שלא טוב לא או קשה לו מדי לפענח את הקודים שלא יתרום ושיכין לבד, אבל להקליק בפורום (כל פעם אותם אנשים אגב שפועלים מתוך אג'נדות טהורות) לא נראה לי שזה עוזר למישהו (אולי למפזרי האג'נדות).

יש גופים שיודעים להקשיב לבקורת, גם אם הם לא מסכימים איתה, כדי להשתפר בעתיד.
יש גופים שמוכנים לקבל תגובות רק אם הן :BOW: או :ROSE: (ואחר כך לטעון שכאן זה לא איראן כשהם מתנהגים בדיוק כמו שם).

בני, אני מרשה לעצמי להאמין שאתה מחזיק ממני קצת אינטיליגנט עם חשיבה עצמאית ולא אחד כזה שהולך אחרי העדר.
היתה פה תפאורה מאוד יפה שמאוד מייצגת את הפועל בעיני.
אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם.
אם לא טוב להם שאולטראס הפועל לא מיידע אותם באסיפה שבועית על מהות התפאורה ולא מוציא להם חשבונית על התרומה שלא יתרמו.
להקליק אשכול פעם בחודש עושה טוב רק למי שמחפש את הרע.

אם התפאורה יפה או לא יפה לא רלוונטית לדיון.
אנשים חושבים שראוי שהתפאורה תהיה למען הקבוצה או שתפנה לקהל הרחב.
כשאנשים רוצים לעשות שלט עבור בן אדם ספציפי הם כותבים "XXX, האם תתחתני איתי?".
הגישה של "אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם." היא גישה שמתחמקת
מביקורת (והאולטראס אף פעם לא ידעו לקבל בקורת, בשום נושא).
מצחיק להרים שלט לעיני 11000 אלף אנשים ואז כששואלים על מה השלט (וזה לא היה בן אדם בודד) מקבלים
תגובה של "זה לא עניינך ומי שמבין מבין"
מותר להעביר בקורת על התפאורות שהאולטראס מרימים (הם רשאים לא להסכים איתה) מבלי לקבל תגובות
של "לך תזדיין" שזאת הרוח שנושבת מתגובותיהם של פואד וחבריו.

לא מבין למה הלכת למילה יפה ולא לחלק שבו אני כותב שהיא מאוד רלוונטית.
הדבר היחידי שלא ברור פה לכמה משתמשים זה החלק האחרון של התפאורה "ולא מלשינים". לכל השאר אין פרשנות אחרת וזה מאוד מתאים להפועל, מתאים תמיד ובייחוד בתקופה האחרונה, כולל תנועת הזין הענקית באמצע התפאורה, כולל הטקסט בענק מעל השער, לא חלק אחד מטקסט יותר קטן בקצה של שער ארבע.
אני מקבל את הרושם שאת המשתמשים פה יותר מעניינת הפיקנטריה של מי הם אותם מלשינים ומה הסיפור, ופחות מזיז להם מה מובן ומה לא.
אני בטוח שאם תשאל מאה איש אתמול בבלומפילד שלא פעילים בפורום אם הם אהבו את התפאורה אז אחוז גדול מאוד מהם יגידו לך שמאוד. גם בלי לדעת מה היה כתוב בקטן למטה.
פשוט כאן הקימו איזשהו יקום מוזר שבו אנשים לוקחים לעצמם איזשהי בעלות על מעשים של גוף שלא הם או אף אחד אחר בחר בו להיות השליח הרשמי של הפועל תל אביב. אף אחד לא משלם להם משכורות ו הם לא צריכים לדווח לאף אחד מה הם כותבים על שלט.
הם פשוט עושים את זה. 24/7. בזמן שחלק מהמשתמשים פה אפילו לא מגיעים לאצטדיון לעודד.
ובפעם האלף, משהו לא טוב לכם ? באסה. אתם לא בדירקטוריון של אולטראס הפועל וגם אלף אשכולות ואלפיים ציקצוקים בלשון לא ישנו את זה.
רוצים משהו אחר ? קומו ותעשו. אל תזיינו את השכל.

הפיקנטריה של סיבת ההלשנה, אותי לא כ"כ מעניינת. להיפך, כמו שכתבתי אי שם בתחילת האשכול הזה, אני בכלל סולד מעודף המשקל והחשיבות שנותנים לנושא "ההלשנה" לדעתי, בהרבה מקרים זאת דוקא פעולה חיובית שמונעת פעולות שליליות.

(חוצמיזה, זה לא שלט, זאת תפאורה! את זה כבר הסבירו לנו גם לפני שני עמודים בערך)
ואם למה שכתוב בתפאורה לא צריך לייחס משמעות וצריך רק להתפעל מהציור המרשים של האצבע עושה זין. אז בשביל מה כל הטקסט המיותר שטרחו וכתבו? לא רצו שנקרא ונקבל מסר?

למען הסר ספק, אני משתדל לתרום כל משחק. אני מאוד אוהב ומעריך את ההשקעה של מי שמכין את התפאורה. וגם אני "מאונן" פה אחרי כל דרבי, על איך התפאורה שלנו היתה יפה ו- :ROSE: וכו'...

אבל, כמו שכבר כתבתי פה, בעונה האחרונה, יש פחות ופחות תפאורות של הפועל, בעד הפועל, קונטרות ליריבות וואטאבר. ויותר אג'נדות של UH ומסרים פנימים ואיזוטריים. בין אם זה תמיכה באלו ששרו על השריפה, מסר לאיזה "מלשין" ש"מסר" אוהדים אחרים שעשו מעשה ונדליסטי כזה או אחר, שלט קונטרה לשער 2, או מחוות (יפות כשלעצמן) לאוהד מסור שהתאבד.

וזה מבעס. וגורם לי לחשוב שאני בכלל לא קשור לכל זה ושאין לי כמעט מכנה משותף עם אלו שעושים את השלטים (סליחה, תפאורות) ולהתלבט אם לזה אני רוצה לשלם, כשאני תורם לקופה הקטנה בכניסה לשער 7...כאילו שאני מתפרץ פה לאיזה מסיבה שלא הוזמנתי אליה.
אם אתם לא דופקים לי חשבון ולא חייבים לי כלום, מה אתם מסתובבים כמו מסכנים עם הקופות שלכם? תעשו מגבית בתוך שער 5 בינכם לבין עצמכים ותעזבו אותי בשקט.
ואל תסתובבו ותמכרו לוקשים על איך הדרבי/משחק העונה/בבונים/פליאוף/שקרכלשהו מתקרב והתפאורה עולה כסף, ואנשים נותנים ימים כלילות שתהיה לנו תפאורה יפה וכל שקל עוזר, ואחים אדומים וכל הבולשיט הזה

פה זה פורום אוהדים, פה טוחנים מים ומצקצקים,
ממלאים שורות וביטים על נושאים "ברומו של עולם"
כל היום אנשים פה כותבים,
וכל פעם כשזה לא מתאים למישהו, אז הוא רושם "לא מתאים לך? קום ותעשה מעשה"
יש לי חדשות בשבילך- מי שעושה מעשים, פחות כותב בפורום, הוא עסוק בלעשות...
כאן, טוחנים מים ועושים קליק-קליק. ומי שזה מפריע לו? מוזמן לקום ולעשות מעשים...

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2011, 18:46 
לירון האדום כתב:

לפרנק אני לא אגיב כי הוא רק יודע להצטרף לעליהום ולהחרים פורומים כמו ילד בן ארבע.
ולירון, שמור על ראש פתוח שניה, סבבה ?
נחלק את התפאורה לשלישים ? שליש עליון הבנת ? אף אחד לא אוהב אותנו ולא אכפת לנו ? הכי הפועל.
שליש אמצעי הבנת ? כף יד עושה זין. הכי הפועל.
שליש שלישי נחלק לארבעה חלקים.
לא מוותרים הבנת ? הפועל.
לא נכנעים הבנת ? הפועל.
לא מתנצלים הבנת ? הפועל.
לא מלשינים לא הבנתם... אני יכול לחיות עם זה. ואם זה מה שמפריע לכם אז שיהיה לכם לבריאות, תשמרו את החמישה שקלים בכיס. תקנו גרעינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

.

טוב, אבל פה הגזמת ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אדמדם כתב:
עם כל האהבה שלי לאולטראס הפועל, אני לא רוצה לתרום לשלט שמכוון ל2 אנשים בקהל או אלוהים יודע מה

אז אל תתרום. אפשר להיסתדר בלי התרומות שלך ושל אופטימי ועוד כמה ליצנים שסתם מרעילים את האוירה ולא הכינו שלט בחיים שלהם ולא עשו כלום למען האוהדים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: