מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:
בני12 כתב:
מושקוביץ כתב:
מדויק.
ומי שלא טוב לא או קשה לו מדי לפענח את הקודים שלא יתרום ושיכין לבד, אבל להקליק בפורום (כל פעם אותם אנשים אגב שפועלים מתוך אג'נדות טהורות) לא נראה לי שזה עוזר למישהו (אולי למפזרי האג'נדות).
יש גופים שיודעים להקשיב לבקורת, גם אם הם לא מסכימים איתה, כדי להשתפר בעתיד.
יש גופים שמוכנים לקבל תגובות רק אם הן

או

(ואחר כך לטעון שכאן זה לא איראן כשהם מתנהגים בדיוק כמו שם).
בני, אני מרשה לעצמי להאמין שאתה מחזיק ממני קצת אינטיליגנט עם חשיבה עצמאית ולא אחד כזה שהולך אחרי העדר.
היתה פה תפאורה מאוד יפה
שמאוד מייצגת את הפועל בעיני.
אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם.
אם לא טוב להם שאולטראס הפועל לא מיידע אותם באסיפה שבועית על מהות התפאורה ולא מוציא להם חשבונית על התרומה שלא יתרמו.
להקליק אשכול פעם בחודש עושה טוב רק למי שמחפש את הרע.
אם התפאורה יפה או לא יפה לא רלוונטית לדיון.
אנשים חושבים שראוי שהתפאורה תהיה למען הקבוצה או שתפנה לקהל הרחב.
כשאנשים רוצים לעשות שלט עבור בן אדם ספציפי הם כותבים "XXX, האם תתחתני איתי?".
הגישה של "אם לאנשים לא טוב עם דגל כזה או אחר שילכו לעשות בעצמם." היא גישה שמתחמקת
מביקורת (והאולטראס אף פעם לא ידעו לקבל בקורת, בשום נושא).
מצחיק להרים שלט לעיני 11000 אלף אנשים ואז כששואלים על מה השלט (וזה לא היה בן אדם בודד) מקבלים
תגובה של "זה לא עניינך ומי שמבין מבין"
מותר להעביר בקורת על התפאורות שהאולטראס מרימים (הם רשאים לא להסכים איתה) מבלי לקבל תגובות
של "לך תזדיין" שזאת הרוח שנושבת מתגובותיהם של פואד וחבריו.
לא מבין למה הלכת למילה יפה ולא לחלק שבו אני כותב שהיא מאוד רלוונטית.
הדבר היחידי שלא ברור פה לכמה משתמשים זה החלק האחרון של התפאורה "ולא מלשינים". לכל השאר אין פרשנות אחרת וזה מאוד מתאים להפועל, מתאים תמיד ובייחוד בתקופה האחרונה, כולל תנועת הזין הענקית באמצע התפאורה, כולל הטקסט בענק מעל השער, לא חלק אחד מטקסט יותר קטן בקצה של שער ארבע.
אני מקבל את הרושם שאת המשתמשים פה יותר מעניינת הפיקנטריה של מי הם אותם מלשינים ומה הסיפור, ופחות מזיז להם מה מובן ומה לא. אני בטוח שאם תשאל מאה איש אתמול בבלומפילד שלא פעילים בפורום אם הם אהבו את התפאורה אז אחוז גדול מאוד מהם יגידו לך שמאוד. גם בלי לדעת מה היה כתוב בקטן למטה.
פשוט כאן הקימו איזשהו יקום מוזר שבו אנשים לוקחים לעצמם איזשהי בעלות על מעשים של גוף שלא הם או אף אחד אחר בחר בו להיות השליח הרשמי של הפועל תל אביב. אף אחד לא משלם להם משכורות ו
הם לא צריכים לדווח לאף אחד מה הם כותבים על שלט. הם פשוט עושים את זה. 24/7. בזמן שחלק מהמשתמשים פה אפילו לא מגיעים לאצטדיון לעודד.
ובפעם האלף, משהו לא טוב לכם ? באסה. אתם לא בדירקטוריון של אולטראס הפועל וגם אלף אשכולות ואלפיים ציקצוקים בלשון לא ישנו את זה.
רוצים משהו אחר ? קומו ותעשו. אל תזיינו את השכל.
הפיקנטריה של סיבת ההלשנה, אותי לא כ"כ מעניינת. להיפך, כמו שכתבתי אי שם בתחילת האשכול הזה, אני בכלל סולד מעודף המשקל והחשיבות שנותנים לנושא "ההלשנה" לדעתי, בהרבה מקרים זאת דוקא פעולה חיובית שמונעת פעולות שליליות.
(חוצמיזה, זה לא שלט, זאת תפאורה! את זה כבר הסבירו לנו גם לפני שני עמודים בערך)
ואם למה שכתוב בתפאורה לא צריך לייחס משמעות וצריך רק להתפעל מהציור המרשים של האצבע עושה זין. אז בשביל מה כל הטקסט המיותר שטרחו וכתבו? לא רצו שנקרא ונקבל מסר?
למען הסר ספק, אני משתדל לתרום כל משחק. אני מאוד אוהב ומעריך את ההשקעה של מי שמכין את התפאורה. וגם אני "מאונן" פה אחרי כל דרבי, על איך התפאורה שלנו היתה יפה ו-

וכו'...
אבל, כמו שכבר כתבתי פה, בעונה האחרונה, יש פחות ופחות תפאורות של הפועל, בעד הפועל, קונטרות ליריבות וואטאבר. ויותר אג'נדות של UH ומסרים פנימים ואיזוטריים. בין אם זה תמיכה באלו ששרו על השריפה, מסר לאיזה "מלשין" ש"מסר" אוהדים אחרים שעשו מעשה ונדליסטי כזה או אחר, שלט קונטרה לשער 2, או מחוות (יפות כשלעצמן) לאוהד מסור שהתאבד.
וזה מבעס. וגורם לי לחשוב שאני בכלל לא קשור לכל זה ושאין לי כמעט מכנה משותף עם אלו שעושים את השלטים (סליחה, תפאורות) ולהתלבט אם לזה אני רוצה לשלם, כשאני תורם לקופה הקטנה בכניסה לשער 7...כאילו שאני מתפרץ פה לאיזה מסיבה שלא הוזמנתי אליה.
אם אתם לא דופקים לי חשבון ולא חייבים לי כלום, מה אתם מסתובבים כמו מסכנים עם הקופות שלכם? תעשו מגבית בתוך שער 5 בינכם לבין עצמכים ותעזבו אותי בשקט.
ואל תסתובבו ותמכרו לוקשים על איך הדרבי/משחק העונה/בבונים/פליאוף/שקרכלשהו מתקרב והתפאורה עולה כסף, ואנשים נותנים ימים כלילות שתהיה לנו תפאורה יפה וכל שקל עוזר, ואחים אדומים וכל הבולשיט הזה
פה זה פורום אוהדים, פה טוחנים מים ומצקצקים,
ממלאים שורות וביטים על נושאים "ברומו של עולם"
כל היום אנשים פה כותבים,
וכל פעם כשזה לא מתאים למישהו, אז הוא רושם "לא מתאים לך? קום ותעשה מעשה"
יש לי חדשות בשבילך- מי שעושה מעשים, פחות כותב בפורום, הוא עסוק בלעשות...
כאן, טוחנים מים ועושים קליק-קליק. ומי שזה מפריע לו? מוזמן לקום ולעשות מעשים...
.