el dudernio כתב:
ב 4:1 מי היה אצלם פצוע ולא שיחק?
אצלינו 2, לאלא ושכטר, אצלם דבשווילי ומסיללה.
אין לי את היכולת והזמן לבצע את הבדיקה הזאת אבל אני די בטוח שתגלה שלמרות שאצלם מבחינה כמותית
היו יותר שחקנים פצועים לתקופות של מעל שבועיים, אבל הפציעות של לאלא ושכטר שנעדרים כמעט כל העונה
טורפות את הקלפים מהבחינה הזאת. לאלא נעדר 27 משחקים בגלל פציעה, שכטר 16 ואפשר להמשיך להעדרויות
הקצרות יותר, אבל בעיקרון תחשוב שאנחנו משחקים עד עכשיו שני שליש עונה עם שני שחקנים ומעלה שפצועים,
ואני בטוח שאם נבדוק נגלה שאפשר להאריך את זה לעונה שלמה, כלומר בכל רגע נתון יש לנו לפחות 2 שחקנים
פצועים אם לא יותר.
חישוב מהיר אצל חיפה גולסה היה פצוע 5 משחקים, דוידוביץ 8, מסיללה 10, רפאלוב 4, קטן 4, דאבשוילי 4, ורד 5.
כל אלו מסתכמים בהעדרות של 40 משחקים, הפציעות של שכטר ולאלא הם ל 43 משחקים. אז גם עם טעיתי לגביהם
וכל שחקן שם היה פצוע לעוד איזה משחק זה עדין מסתכם בערך כמו שני הפצועים המרכזיים אצלינו.
רוני מה זה לא פקטור? הוא שחקן שלך שפצוע, ובמקום ללבוש חולצת משחק ורוץ על הדשא הוא לובש ארמני ויושב ביציע,
אתה קבוע משחק בלי 2 שחקני התקפה, למשחק מול אשדוד למשל עלית עם 5 פצועים (אנימה, לאלא, שכטר, דדי ובונדר),
מול פ"ת היום יש לך 4 פצועים (אנימה, לאלא, דדי ושכטר) זה לא מספיק? ולמען האמת אפשר להגיד שאתה עכשיו בתקופה
של חודש שהרביעיה הזאת פצועה לך.
קודם כל, זה נכון שהיום הפועל עולים בלי שחקנים ונראה איך אנחנו מסתדרים עם זה. לתת את המשחק באשדוד בתור דוגמא, זה קצת מצחיק, כי אם אני זוכר נכון, 3 נקודות לא הוצאנו משם. זה לא רק למי יש יותר פציעות, זה גם איך מתמודדים עם זה.
חוץ מזה, כל המתמטיקה שלך היא לא נכונה פה. להפועל העונה חסרים שני שחקנים באופן קבוע. לאלא, עם כל הכבוד, חלוץ מספר 4 ברוטציה. שכטר, אכן חסרון גדול, אבל הוא שחקן אחד שהקבוצה משחקת בלעדיו ולומדת להסתדר (בודאי שהמחליפים שלו הם שנים מהחלוצים הטובים בליגה).
עם הפציעות של חיפה הרבה יותר הרבה יותר קשה למאמן להתנהל. תתאר לך שהפועל עולים נגד למשחק חוץ בעכו בלי זהבי, ורמוט, סהר ובאמצע המשחק נפצעים ידין ותמוז. זה פחות או יותר מה שהיה לחיפה בעכו.
תתאר לך שהפועל צריכים להסתדר חודש שלם בלי ורמוט, זהבי ועוד שחקן ספסל בכיר שנפצע. זה מה שחיפה עברו בסביבות דצמבר השנה שגולסה, רפאלוב וגאדיר (אם אני לא טועה) היו פצועים לחודש. זו דינמיקה שונה לחלוטין מאשר לאבד שחקן אחד (אפילו אם זה שכטר) לעונה שלמה.
גם שאתה מדבר על פצועים, תהיה כנה עם עצמך. נכון שבונדר פצוע, אבל יש לו מחליף ברמה שלו (ואני מתנסח ככה רק כי אין לי כח לפתוח בדיון אחר כרגע). לרפאלוב וגולסה אין מחליפים בחיפה מבחינת הרמה.