תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 3.4
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
טוב, אין חדשות שלנו אז בקטנה- עלי עותמאן גמר את העונה.

האמת, כמות הפציעות וההיעדרויות אצלם השנה מדהימה (אגב, גם לא מעט בסוף העונה שעברה, עוד משהו שעזר לנו בדרך לאליפות).
גולסה, קטן, דוידוביץ' (8 משחקים בחוץ בתחילת העונה), ורד, עותמאן, מסיללה, דבאלשווילי...
אפשר רק לדמיין מה פציעות בעמדות האלו היו עושות לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:44 
redead כתב:
טיפלה על אש קטנה , טביב ושכטר על אש קטנה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1812156

האמת? בסדר גמור. יש גבול לכל הנסיעות וההתרשמויות בזמן שאתה פצוע.
פתאום מוני מחפש למכור בכל הכח.

עושים לנו חילופי תפקידים ובסוף שניהם יחגגו על חשבון הקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:51 
א.ב כתב:
redead כתב:
טיפלה על אש קטנה , טביב ושכטר על אש קטנה
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1812156

האמת? בסדר גמור. יש גבול לכל הנסיעות וההתרשמויות בזמן שאתה פצוע.
פתאום מוני מחפש למכור בכל הכח.

עושים לנו חילופי תפקידים ובסוף שניהם יחגגו על חשבון הקופה.

הם עושים דווקא אחד לשני, אם הראל היה מתנגד טביב היה פתאום בעד.
ספינים רגילים על גב הקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:52 
ערן כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
טוב, אין חדשות שלנו אז בקטנה- עלי עותמאן גמר את העונה.

האמת, כמות הפציעות וההיעדרויות אצלם השנה מדהימה (אגב, גם לא מעט בסוף העונה שעברה, עוד משהו שעזר לנו בדרך לאליפות).
גולסה, קטן, דוידוביץ' (8 משחקים בחוץ בתחילת העונה), ורד, עותמאן, מסיללה, דבאלשווילי...
אפשר רק לדמיין מה פציעות בעמדות האלו היו עושות לנו.

כן. למרות שלנו נפצע שכטר ששווה כמו 3 שחקנים ועכשיו ויני ששווה 4 :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 22:57 
דווקא עכשיו (למרות שאני שונא את טביב) הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
שכטר, לאלא, זהבי, בונדר, דדי, אנימה.
לא הרבה פחות פצועים מאצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

לגבי שכטר ולאלה אני מסכים שמדובר בפציעות ממושכות ומשמעותיות.
לגבי השאר שציינת, הם לא נעדרו כמות משחקים כמו שחקני חיפה.
ברור שאפשר להתווכח על המשמעות של שכטר ואניימה להפועל לעומת המשמעות היחסית של, נגיד, קטן ודוידוביץ' לחיפה, אבל אין בכלל מה להשוות מבחינת היעדרויות ופציעות קשות בינינו לבינם העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
el dudernio כתב:

לגבי שכטר ולאלה אני מסכים שמדובר בפציעות ממושכות ומשמעותיות.
לגבי השאר שציינת, הם לא נעדרו כמות משחקים כמו שחקני חיפה.
ברור שאפשר להתווכח על המשמעות של שכטר ואניימה להפועל לעומת המשמעות היחסית של, נגיד, קטן ודוידוביץ' לחיפה, אבל אין בכלל מה להשוות מבחינת היעדרויות ופציעות קשות בינינו לבינם העונה הזו.

קטן משחק הבא כבר יהיה בסגל, והוא נפצע נגדנו, 3 מחזורים זה לא כזה ממושך. גם דבאלשווילי לדעתי לא היה פצוע ליותר מחודש.
אצלנו נפצע אחד משני השחקנים שהקבוצה נבנתה סביבם. לא יודע איפה היינו היום עם שכטר, כמו שאני לא יודע איפה מכבי הייתה היום עם יצחקי.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
אני האחרון שימעיט בחשיבות של שכטר, אבל מצטער, הפועל לא שורדת את העונה הזו עם פציעות כמו במכבי חיפה.
נראה לאן אנחנו היינו מגיעים, למשל, עם השוער השני עד מחזור 9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת חושב שאם תעשה סכום שבועות של שחקנים פצועים הם לא עולים על שלנו בהרבה, אם בכלל.
שכטר למשל נפצע פעמים, אצלם זה פשוט קרה לשחקנים אחרים, תשים את שכטר בחוץ חודש עבור הפציעה
הראשונה ואת ורמוט בחוץ חצי שנה על הפציעה השניה.
אני לא אומר שהם לא סובלים מפציעות. אבל אני לא בטוח שנכון לכל שמן נתון יש להם יותר פצועים מלנו
בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
אתה מוזמן לבדוק מבחינה מספרית.
אני עומד מאחורי הטענה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 23:47 
el dudernio כתב:
אני באמת חושב שאם תעשה סכום שבועות של שחקנים פצועים הם לא עולים על שלנו בהרבה, אם בכלל.
שכטר למשל נפצע פעמים, אצלם זה פשוט קרה לשחקנים אחרים, תשים את שכטר בחוץ חודש עבור הפציעה
הראשונה ואת ורמוט בחוץ חצי שנה על הפציעה השניה.
אני לא אומר שהם לא סובלים מפציעות. אבל אני לא בטוח שנכון לכל שמן נתון יש להם יותר פצועים מלנו
בחוץ.

שכטר העונה לא פקטור, שיחק 6 משחקים (אולי אני טועה במשחק לפה או לשם). כנ"ל לאלא. לחיפה היתה תקופה של חודש ששיחקו בלי גולסה, רפאלוב וגאדיר. עכשיו קטן וגולסה. דוידוביץ' בתחילת העונה. על מסיללה אני כבר לא מדבר, הוא מבחינתי כמו שכטר. דבלאשוילי חודש בחוץ.
השיא היה במשחק האחרון שהם עלו בלי קטן, גולסה ורפאלוב, נפצעו להם שני שחקנים משמעותיים בחצי הראשון והם עדיין הצליחו לנצח.
איציק זוהר אמר משהו נכון בשבת האחרונה. בגלל שהם כולם שם שחקנים בינוניים, הפציעות לא פוגעות בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 00:10 
סמל אישי של המשתמש
ב 4:1 מי היה אצלם פצוע ולא שיחק?
אצלינו 2, לאלא ושכטר, אצלם דבשווילי ומסיללה.

אין לי את היכולת והזמן לבצע את הבדיקה הזאת אבל אני די בטוח שתגלה שלמרות שאצלם מבחינה כמותית
היו יותר שחקנים פצועים לתקופות של מעל שבועיים, אבל הפציעות של לאלא ושכטר שנעדרים כמעט כל העונה
טורפות את הקלפים מהבחינה הזאת. לאלא נעדר 27 משחקים בגלל פציעה, שכטר 16 ואפשר להמשיך להעדרויות
הקצרות יותר, אבל בעיקרון תחשוב שאנחנו משחקים עד עכשיו שני שליש עונה עם שני שחקנים ומעלה שפצועים,
ואני בטוח שאם נבדוק נגלה שאפשר להאריך את זה לעונה שלמה, כלומר בכל רגע נתון יש לנו לפחות 2 שחקנים
פצועים אם לא יותר.
חישוב מהיר אצל חיפה גולסה היה פצוע 5 משחקים, דוידוביץ 8, מסיללה 10, רפאלוב 4, קטן 4, דאבשוילי 4, ורד 5.
כל אלו מסתכמים בהעדרות של 40 משחקים, הפציעות של שכטר ולאלא הם ל 43 משחקים. אז גם עם טעיתי לגביהם
וכל שחקן שם היה פצוע לעוד איזה משחק זה עדין מסתכם בערך כמו שני הפצועים המרכזיים אצלינו.

רוני מה זה לא פקטור? הוא שחקן שלך שפצוע, ובמקום ללבוש חולצת משחק ורוץ על הדשא הוא לובש ארמני ויושב ביציע,
אתה קבוע משחק בלי 2 שחקני התקפה, למשחק מול אשדוד למשל עלית עם 5 פצועים (אנימה, לאלא, שכטר, דדי ובונדר),
מול פ"ת היום יש לך 4 פצועים (אנימה, לאלא, דדי ושכטר) זה לא מספיק? ולמען האמת אפשר להגיד שאתה עכשיו בתקופה
של חודש שהרביעיה הזאת פצועה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 04:17 
במכבי חיפה יש רק דמות אחת שפציעתה עלולה לגמור להם את האליפות: יעקב שחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 08:32 
el dudernio כתב:
ב 4:1 מי היה אצלם פצוע ולא שיחק?
אצלינו 2, לאלא ושכטר, אצלם דבשווילי ומסיללה.

אין לי את היכולת והזמן לבצע את הבדיקה הזאת אבל אני די בטוח שתגלה שלמרות שאצלם מבחינה כמותית
היו יותר שחקנים פצועים לתקופות של מעל שבועיים, אבל הפציעות של לאלא ושכטר שנעדרים כמעט כל העונה
טורפות את הקלפים מהבחינה הזאת. לאלא נעדר 27 משחקים בגלל פציעה, שכטר 16 ואפשר להמשיך להעדרויות
הקצרות יותר, אבל בעיקרון תחשוב שאנחנו משחקים עד עכשיו שני שליש עונה עם שני שחקנים ומעלה שפצועים,
ואני בטוח שאם נבדוק נגלה שאפשר להאריך את זה לעונה שלמה, כלומר בכל רגע נתון יש לנו לפחות 2 שחקנים
פצועים אם לא יותר.
חישוב מהיר אצל חיפה גולסה היה פצוע 5 משחקים, דוידוביץ 8, מסיללה 10, רפאלוב 4, קטן 4, דאבשוילי 4, ורד 5.
כל אלו מסתכמים בהעדרות של 40 משחקים, הפציעות של שכטר ולאלא הם ל 43 משחקים. אז גם עם טעיתי לגביהם
וכל שחקן שם היה פצוע לעוד איזה משחק זה עדין מסתכם בערך כמו שני הפצועים המרכזיים אצלינו.

רוני מה זה לא פקטור? הוא שחקן שלך שפצוע, ובמקום ללבוש חולצת משחק ורוץ על הדשא הוא לובש ארמני ויושב ביציע,
אתה קבוע משחק בלי 2 שחקני התקפה, למשחק מול אשדוד למשל עלית עם 5 פצועים (אנימה, לאלא, שכטר, דדי ובונדר),
מול פ"ת היום יש לך 4 פצועים (אנימה, לאלא, דדי ושכטר) זה לא מספיק? ולמען האמת אפשר להגיד שאתה עכשיו בתקופה
של חודש שהרביעיה הזאת פצועה לך.

קודם כל, זה נכון שהיום הפועל עולים בלי שחקנים ונראה איך אנחנו מסתדרים עם זה. לתת את המשחק באשדוד בתור דוגמא, זה קצת מצחיק, כי אם אני זוכר נכון, 3 נקודות לא הוצאנו משם. זה לא רק למי יש יותר פציעות, זה גם איך מתמודדים עם זה.
חוץ מזה, כל המתמטיקה שלך היא לא נכונה פה. להפועל העונה חסרים שני שחקנים באופן קבוע. לאלא, עם כל הכבוד, חלוץ מספר 4 ברוטציה. שכטר, אכן חסרון גדול, אבל הוא שחקן אחד שהקבוצה משחקת בלעדיו ולומדת להסתדר (בודאי שהמחליפים שלו הם שנים מהחלוצים הטובים בליגה).
עם הפציעות של חיפה הרבה יותר הרבה יותר קשה למאמן להתנהל. תתאר לך שהפועל עולים נגד למשחק חוץ בעכו בלי זהבי, ורמוט, סהר ובאמצע המשחק נפצעים ידין ותמוז. זה פחות או יותר מה שהיה לחיפה בעכו.
תתאר לך שהפועל צריכים להסתדר חודש שלם בלי ורמוט, זהבי ועוד שחקן ספסל בכיר שנפצע. זה מה שחיפה עברו בסביבות דצמבר השנה שגולסה, רפאלוב וגאדיר (אם אני לא טועה) היו פצועים לחודש. זו דינמיקה שונה לחלוטין מאשר לאבד שחקן אחד (אפילו אם זה שכטר) לעונה שלמה.
גם שאתה מדבר על פצועים, תהיה כנה עם עצמך. נכון שבונדר פצוע, אבל יש לו מחליף ברמה שלו (ואני מתנסח ככה רק כי אין לי כח לפתוח בדיון אחר כרגע). לרפאלוב וגולסה אין מחליפים בחיפה מבחינת הרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 08:37 
מה שמדהים זה שמדברים על זה שלהפועל יש את הסגל הכי עמוק. קשקוש מקושקש.
לחיפה יש את הספסל הכי טוב בארץ בפור (כרגע זה כבר לא ספסל...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
קצת קשה לעשות מתימטיקה של פציעות, אבל הפציעה של קטן צריכה להחשב כחיזוק לחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 08:47 
האוהד נועם כתב:

אם ככה אז גם הפציעה של בונדר לנו ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
רוני זה הולך לשני הצדדים.
אצלינו אם תמוז ורמוט וזהבי יפצעו יכנסו טועמה וכהן או אפילו שיבחון שכמעט ולא זכו לדקות משחק,
בטח לא ברציפות ולא משחקים על אוטומט עם הקבוצה, אצל חיפה בגלל שכל חודש שחקן קישור אחר שלהם פצוע
לחודש הם משחקים על אוטומט, זה לא שיש לך הרכב קבוע שרץ ואז כל שינוי בו משצעותי אלא יש לך 7 קשרים
שכל אחד מהם שיחק הרבה דקות לאורך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:35 
el dudernio כתב:
אצלינו אם תמוז ורמוט וזהבי יפצעו יכנסו טועמה וכהן או אפילו שיבחון שכמעט ולא זכו לדקות משחק,
בטח לא ברציפות ולא משחקים על אוטומט עם הקבוצה, אצל חיפה בגלל שכל חודש שחקן קישור אחר שלהם פצוע
לחודש הם משחקים על אוטומט, זה לא שיש לך הרכב קבוע שרץ ואז כל שינוי בו משצעותי אלא יש לך 7 קשרים

סבבה, כמו שציטטתי את איציק זוהר, בגלל שכולם שם בינוניים, זה פחות משפיע. עדיין, חייבים להעריך את הצורה שבה הם מתמודדים עם זה. את העובדה שלא משנה אצלם מי משחק, הם עדיין עושים את העבודה. יש משהו במחויבות שלהם, ביכולת להרים מהריצפה את מה שמישהו אחר זורק, שלהפועל אין. בגלל זה יש להם 6 אליפויות ב-10 שנים. אני מאוד מקווה שזה לא ייתן להם אליפות העונה שהם מתמודדים מול קבוצה יותר איכותית וכשרונית מהם. אבל כרגע לשם זה הולך.
אני רק יודע עובדתית, שכשזה הפוך, אתה לא מתליח לעשות מה שהם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
רוני אחרי ה 4:1 שלנו אמרתי את זה בצורה אחרת, ההבדל בין חיפה לבינינו הוא פשוט.
חיפה הרבה יותר מאומנת לנו יש הרבה יותר כישרון.
לכן זה גם נגמר ב 4:1 כי למרות שחיפה שלטה יחסית במשחק ובקצב כל פעם שהם הגיעו לאזור המסוכן הכדור היה אצל
תומר חמד. אצלינו זה היה ורמוט, סהר, טוטו, זהבי ואפשר להמשיך.
חיפה כמקשה השנה קבוצה טובה וחזקה יותר, אולי ההבדלים בכישרון יביאו לנו אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 12:45 
redrony כתב:
el dudernio כתב:

סבבה, כמו שציטטתי את איציק זוהר, בגלל שכולם שם בינוניים, זה פחות משפיע. עדיין, חייבים להעריך את הצורה שבה הם מתמודדים עם זה. את העובדה שלא משנה אצלם מי משחק, הם עדיין עושים את העבודה. יש משהו במחויבות שלהם, ביכולת להרים מהריצפה את מה שמישהו אחר זורק, שלהפועל אין. בגלל זה יש להם 6 אליפויות ב-10 שנים. אני מאוד מקווה שזה לא ייתן להם אליפות העונה שהם מתמודדים מול קבוצה יותר איכותית וכשרונית מהם. אבל כרגע לשם זה הולך.

הם זכו ב6 אליפויות ב10 שנים כי הים להם את הסגל הכי איכותי והכי יקר שיש בליגה בכל אחת מהעונות האלה, כשארקדי היה בסביבה אז הם לא זכו באליפות, בעונה שעברה כשהיה לנו סגל לא פחות טוב משלהם זכינו באליפות, גם השנה אם ההנהלה לא היתה מפסיק להזיק למועדון היינו זוכים באליפות וייתכן שלמרות כל הנזק אנחנו נעשה את זה בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
האוהד נועם כתב:

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 15:33 
שחר כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:

הם זכו ב6 אליפויות ב10 שנים כי הים להם את הסגל הכי איכותי והכי יקר שיש בליגה בכל אחת מהעונות האלה, כשארקדי היה בסביבה אז הם לא זכו באליפות, בעונה שעברה כשהיה לנו סגל לא פחות טוב משלהם זכינו באליפות, גם השנה אם ההנהלה לא היתה מפסיק להזיק למועדון היינו זוכים באליפות וייתכן שלמרות כל הנזק אנחנו נעשה את זה בסוף.

נכון מאוד ומה שמציק לי, זה שגם בשנה שעברה, שלנו היה סגל יותר איכותי, לקחנו אליפות בתסריט הזוי ובנוסף נהנינו מהקיזוז, והשנה, שההבדלים לדעתי בין הקבוצות יותר גדולים מאשר בעונה שעברה, אנחנו בפיגור די משמעותי בכזה שלב של הליגה ועוד אחרי שניצחנו אותם פעמיים. הם בעונה 2009 ידעו לקחת אליפות, שוב, עם קבוצה מאוד בינונית ועם תקציב שבודאי לא היה הגבוה בליגה.
לגבי העונה הזו, אני לא אומר שההתנהלות מסביב לא משפיעה, אבל אני באמת שלא רוצה לקשור את זה למצב בטבלה. הפועל הוכיחו שכשהם מפוקסים מקצועית, שום דבר לא מפריע להם. אני בהחלט חושב שלהפועל כמכלול של קבוצה ומועדון, יש בעיה מנטאלית במשחקים מסויימים שלא קשורה למצב של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:01 
05.2010 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
האוהד נועם כתב:

אז עכשיו גם לרמוז שקנדה יותר טוב זה מגעיל. וואלה יופי..
בונדר מגן ימני הכי טוב בעולם. בגלל הפציעה שלו לא ניקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:15 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
el dudernio כתב:

נכון מאוד ומה שמציק לי, זה שגם בשנה שעברה, שלנו היה סגל יותר איכותי, לקחנו אליפות בתסריט הזוי ובנוסף נהנינו מהקיזוז, והשנה, שההבדלים לדעתי בין הקבוצות יותר גדולים מאשר בעונה שעברה, אנחנו בפיגור די משמעותי בכזה שלב של הליגה ועוד אחרי שניצחנו אותם פעמיים. הם בעונה 2009 ידעו לקחת אליפות, שוב, עם קבוצה מאוד בינונית ועם תקציב שבודאי לא היה הגבוה בליגה.
לגבי העונה הזו, אני לא אומר שההתנהלות מסביב לא משפיעה, אבל אני באמת שלא רוצה לקשור את זה למצב בטבלה. הפועל הוכיחו שכשהם מפוקסים מקצועית, שום דבר לא מפריע להם. אני בהחלט חושב שלהפועל כמכלול של קבוצה ומועדון, יש בעיה מנטאלית במשחקים מסויימים שלא קשורה למצב של ההנהלה.

חוסן מנטאלי הוא במידה רבה פונקציה של מנהיגות.
גם אני לא אוהב להשתמש בזה כתירוץ, אבל לי אין ספק שהפסדנו נקודות בגלל שני המוקיונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
05.2010 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
האוהד נועם כתב:

אז עכשיו גם לרמוז שקנדה יותר טוב זה מגעיל. וואלה יופי..
בונדר מגן ימני הכי טוב בעולם. בגלל הפציעה שלו לא ניקח אליפות.

זה מגעיל לומר שפציה של שחקן הפועל עשתה לנו טוב.
(בלי שום קשר לזה שאני מחסידי קנדה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
נכתב פה יותר מפעם אחת
טובים יותר שנה שעברה וגם העונה
אבל לא מסוגלים להוביל את הליגה ולתת לשאר לרדוף אחרינו
בדיוק להיפך
באים מאחור, מחכים למעידה של המובילה, ובאים לגנוב ניצחון בקרית אליעזר ולגנוב את האליפות, גם בחסות הקיזוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: