תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משחק של הפועל ביום הזיכרון
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אבל בחו"ל בתי קולנוע ותיאטראות כן פתוחים.
אולי זה בגלל שהם אנטישמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 10:17 
הפועל כתב:

ומה הקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 10:19 
מודה שבעבר חשבתי אחרת, ושניתן לשחק. אולי זו הזקנה, אבל אם יש משהו שאני עדיין מתייחס אליו כטאבו אלה משפחות שכולות. לא הייתי רוצה שהפועל תשחק ביום הזיכרון. נקודה. בעיני ביום כיפור ניתן לשחק, אבל זו דעתי האישית. מעבר לזה שאני חושב שאם רוצים - ניתן להזיז משחק שנקבע ליום הזיכרון, ועובדה, הפועל כדורסל עשתה את זה. ואם המשחק לא מוזז אז ניתן לוותר. גם ככה המפעלים האירופאים, כולל היורוליג, זה קקמייקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:

ומה הקשר?

דובראש כתב:

לדעתי ספורט הוא בידור וכמו שבתי קולנוע תיאטראות וכו' לא עובדים ביום כזה כך גם צריכה לעשות כל קבוצת ספורט שהיא

|
|
V
הפועל כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:29 
דובראש כתב:
לדעתי ספורט הוא בידור וכמו שבתי קולנוע תיאטראות וכו' לא עובדים ביום כזה כך גם צריכה לעשות כל קבוצת ספורט שהיא

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:37 
הפועל כתב:
mkorman1 כתב:

ומה הקשר?

דובראש כתב:

|
|
V
הפועל כתב:

פתוחים מתי?
בימי הזכרון שלהם?
מענין באמת לברר האם בבריטניה מתקימים משחקים ב-11.11 וברוסיה ב9.5
למרות שאלה לא ממש ימי זיכרון לאומיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
פתוחים ביום הזיכרון שלנו, חכמולוג.
יש גם (ר"ל) לא מעט ישראלים אכולי שינאה בחו"ל, שגם הם הולכים לעבוד.
השמועות אומרות שיש גם כמה בארץ שהולכים לעבודה ביום הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 11:55 
רב האנשים עובדים ביום הזה אבל אני עדיין לא מבין מה הקשר לארועי ספורט
נכון שהשחקנים משחקים כלומר עובדים אבל בזאת מסתיימת האנלוגיה כיוון שארוע ספורטיבי נחשב כבידור וכ"עינוגים" עפ"י ההגדרה החוקית וזה אסור עפ"י החוק
ועדיין לא הבנתי מה הקשר של חו"ל לכאן
זה שהקבוצה נמצאת בחו"ל פוטר אותה מלציין יום אבל לאומי רק בגלל ששם לא מצויין יום כזה?
ואם יש שחקן שאבא שלו נהרג מה תגיד לו שהוא חייב לשחק כי זה לא יום חופש ועל אחת כמה וכמה אם הוא במקרה בחו"ל?
בחיי שאני לא מבין את הגישה הזאת זה הרבה מעבר לפוסט ציונות זה סתם רוע לב וציניות לשמם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
רב האנשים עובדים ביום הזה אבל אני עדיין לא מבין מה הקשר לארועי ספורט
נכון שהשחקנים משחקים כלומר עובדים אבל בזאת מסתיימת האנלוגיה כיוון שארוע ספורטיבי נחשב כבידור וכ"עינוגים" עפ"י ההגדרה החוקית וזה אסור עפ"י החוק
ועדיין לא הבנתי מה הקשר של חו"ל לכאן
זה שהקבוצה נמצאת בחו"ל פוטר אותה מלציין יום אבל לאומי רק בגלל ששם לא מצויין יום כזה?

כן!!
גם אני לא מצליח להבין מה הקשר לאירועי ספורט - למה דווקא הם אמורים להיות החריג?
או שמא כל העולם אמור לתת ימי חופש לכל ישראלי באשר הוא, ובפרט במקצועות הבידור והספורט, בכל פעם שיש יום זיכרון לאומי במדינה שלהם?
האם אנחנו נותנים יום חופש מקביל לכל הנתינים הזרים בישראל?
mkorman1 כתב:

ואם יש שחקן שאבא שלו נהרג מה תגיד לו שהוא חייב לשחק כי זה לא יום חופש ועל אחת כמה וכמה אם הוא במקרה בחו"ל?
בחיי שאני לא מבין את הגישה הזאת זה הרבה מעבר לפוסט ציונות זה סתם רוע לב וציניות לשמם

כשישראלי נמצא בחו"ל מטעם העבודה, הוא אוטומטית אמור לא לעבוד? איזה מין היגיון עקום זה?
זכותו המלאה של שחקן כדורסל לא לשחק. כמו שזכותו של כל ישראלי אחר כן לשחק/לעבוד ביום הזה. לכפות על אחד מהם לא לעבוד, ולגנות אותו אם יחליט חס ושלום כן לעבוד - זה רוע לב וציניות אמיתיים.
יש אלפי, אם לא מאות אלפי ישראלים שעובדים בחו"ל ביום הזה. חלקם מטעם חברות ישראליות, חלקם אמנים ואנשי בידור, חלקם שליחי ממשלה ומוסדות ציבור. להיטפל מכל הדברים שבעולם דווקא לשחקני ספורט זאת צביעות ושטחיות שמבזה את היום הזה יותר מכל משחק.
הניחו להולכים, והרפו מבני משפחותיהם. יש כמה דברים שאמורים להפריע להם יותר מאשר כמה חבר'ה שמקפיצים כדור בברצלונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:23 
מזל שבמכבי לא חושבים כמוך
ועדיין לא הצלחתי להבין את הנקודה שלך (אבל זה בטח רק אני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 12:27 
יכול מאוד להיות שזה רק אתה
משום מה, זה לא נורא מפתיע, לפחות אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
אם המשחק אמור להערך בארץ כמובן שהוא לא ייערך.
אם הוא אמור להערך על אדמה לא ישראלית אז יש לי סקופ קטן בשבילכם, על אדמה לא ישראלית לא מציינים ימי זכרון ישראלים.
זאת בדיוק הסיבה שהתירוץ שהחזירים נתנו אז שבצרפת יום הזכרון עוד לא נכנס (בודאי שלא נכנס! למה שייכנס בצרפת יום זכרון לחללים ישראלים?) היה, עודנו ולנצח יהיה כל כך מגוחך. גם התירוץ עצמו ובעיקר החשיבות והנפיחות העצמית שלהם שבתור מייצגי המדינה הם בכלל צריכים תירוץ.

אם יש אנשים ספציפיים שרוצים להתאבל ביום הזה אז הם ישוחררו מהנסיעה (כמו שאי אפשר לכפות על אנשים לא לעבוד ביום הזכרון אי אפשר גם לכפות עליהם כן לעבוד). ברגע שעזבו את האדמה הישראלית אין יותר דבר כזה בשבילם יום הזכרון באותה שנה.
אם לא יהיו מספיק אנשים שמוכנים ליסוע אז נקבל את הטכני שלנו, אבל מרגע שנמנעה אפשרות הזזת המשחק זה בכלל לא שיקול של ההנהלה/עמותה/בעלים אם ליסוע או לא.

עוד משהו קטן, לפי קרובים שיצא להם לחיות תקופות ארוכות באירופה ימי זכרון שם הם ימי חופש שבהם המשפחות מתאחדות ויוצאות לבלות, לא מתאבלות ומשתקות את עצמן בכאב שבחלק מהמקרים בכלל לא שייך להן, ולהזכירכם בשתי מלחמות עולם אפילו במדינה האירופית הקטנה ביותר (לא כולל לוקסמבורג, ליכטנשטיין וחברות) נהרגו פי 10 יותר אנשים מאשר יהרגו פה עד שהמדינה הזאת תשמיד את עצמה.

עוד משהו אפילו יותר קטן, אם אני לא טועה בארה"ב יש ענפי ספורט שעושים מחזור חגיגי מיוחד לממוריאל דיי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:40 
איתי
בחו״ל יש ימי זכרון למלחמות שהסתיימו לפני עשרות שנים וממילא לא נוצרו בחיים הרבה שלחמו בהם
זה לא המצב אצלנו
ועוד משהו יום הזכרון אינו קשור לטריטוריה אלא הוא משהו שבליבו של כל אחד
בהחלט הובנה הנקודה שלך של מורך הרוחני ושל המשתמש הפועל שלפיה יום הזכרון לחללי מערכות ישראל אין לו חשיבות כלשהי בשבילכם ומן הראוי שכולם כולל מכבי כדורסל יתעלמו ממנו כליל
מה לעשות שדעתכם היא דעתכם בלבד (ושל עוד 500 סמולנים קיצונים שבקיצונים) ואין לה שום חשיבות
השפעה או הד כלשהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
נכון. בדיוק. אין ליום הזיכרון שום חשיבות עבורנו.
מזל שיש אנשים כמוך קורמן, שדואגים בשפיות נחישות ורגישות לשמור על היום הזה מפני חלאות שכמונו.
קורמן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 13:58 
סמל אישי של המשתמש
אם יום הזכרון הוא בליבו של כל אחד אז כל אחד יחליט אם הוא נוסע למשחק או לא.
אם יום הזכרון הוא בליבו של כל אחד אז אף אחד לא מוסמך לקבל החלטה עקרונית בשביל מישהו אחר.

לא ידעתי שיש לי מורה רוחני (יכול להיות שע"ז כותב בפורום?) ולא כתבתי או אמרתי בשום מקום שלי יום הזכרון לא חשוב.
אני למשל לא אסע לעודד את הקבוצה ביום כזה (מה שלא מנע למשל מהפועל לשחק משחק בית לפני כמה שנים פחות משעה אחרי צאת יום הזכרון לשואה והגבורה, מה שאומר שרוב הקהל נסע לעודד את הקבוצה במהלך היום, וייתכן שגם העידוד התחיל במהלך היום).
זה לא אומר שצריכה להיות החלטה עקרונית שהיא לא תשחק בו במידה וייכפה עליה והיא עלולה להיענש אם לא.

חוץ מזה, אפשר בטעות להבין לפי הטיעון שלך על השנים שעברו שאתה חושב שצריך להפוך את יום הזכרון לשואה ולגבורה ליום בילוי למשפחות.
בכל זאת הזמן שעבר מאז השואה והזמן שעבר מאז המלחמה האחרונה שהקיפה את כל אירופה זה בערך אותו זמן. אפילו באופן רשמי השואה נגמרה קודם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 14:08 
יום הזכרון או ליתר דיוק שני ימי הזכרון הם בראש ובראשונה ימים ששום חוק שבעולם לא יוכל לכפות ״ציות״ להם
כל אחד יעשה בסופו של דבר את מה שהוא מרגיש
במקרה של מכבי אני מאד אכבד ואעריך החלטה שלהם שלא לשחק ביום הזה אם תתקבל כזו וזאת מבלי לגרוע מהשנאה והתעוב שלי כלפיהם
אם הם יחליטו ההפך זכותם אבל הנסיון הפטתי משהו לשכנע אותם לשחק כי בחו״ל אין יום זכרון או בנימוק אחר כלשהו הוא פסול מעיקרו
מה גם שזה בכלל בכלל לא מעניננו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
למה אתה חושב שמישהו מנסה לשכנע במשהו את מכבי (גם אם ככל שכמות הטיסות שלהם עולה זה טוב לנו)? האשכול פה הוא בכלל על משחק של הפועל ביום הזכרון.

לכבד אותם אני בשום מקרה לא יכול כי כל ההתנהלות שלהם לאורך כל השנים ראויה לכל בוז, שנאה ותיעוב שקיימים בעולם הזה.
חוץ מזה הם את הבחירה שלהם כבר עשו בפריס ב1991 או 1992. אחר כך הם הביאו את התירוץ המטומטם שבצרפת יום הזכרון נכנס רק אחרי שהמשחק נגמר ובגלל זה הם טהורים מצפונית.
אם הם מתיימרים לייצג את המדינה הם לא טהורים מצפונית כי בגלל שבצרפת אין יום זכרון לחללי מערכות ישראל השעה היחידה הקובעת היא השעה שבו נכנס לתוקפו היום הזה בישראל.
אם הם לא מתיימרים לייצג את המדינה אז אין שום בעיה מצפונית במה שהם עשו כי כאמור בצרפת אין יום זכרון לחללי מערכות ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 14:58 
הבעיה היא רק בהתיימרות של המחלה להיות הקבוצה של המדינה
יש להם זכות לשחק ביום זכרון לאומי, רק אז הם יהיו מאוד צבועים....

אומנם מכתב זה מופנה לדון אבל אילו רוח הדברים -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4051412,00.html

ציטוט:
ביום זה, אנו חשים שיקירנו מקבלים את הכבוד הראוי להם מחברה חפצת חיים זוכרת את חלליה, חברה המבינה שאילולא קורבנות אלו לא היה כוחה לקיים חיים נורמלים ותקינים, אך מעל לכל, חברה שקמה ושואפת לקיים בית טוב לישראל, המאפשר חיים שפויים ושלווים.

הופעה בטורניר ובתקווה בגמר היורוליג, אותה תקדישו לנופלים במערכות ישראל, וזכייה בגביע - שאותו תקדישו לאלו שחיים בזכותם - תהיה ניצחונם. ניצחוננו.
ניצחון הנורמליות, ניצחון החיים, ניצחונם של אור יוסף ויהב אריה.

צריך לקדש את החיים ולא את המוות...משחק ולא רק גמר יורוליג/צ'מפיונס צריך להיות משוחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:01 
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:
mkorman1 כתב:

ומה הקשר?

דובראש כתב:

|
|
V
הפועל כתב:

פתוחים מתי?
בימי הזכרון שלהם?
מענין באמת לברר האם בבריטניה מתקימים משחקים ב-11.11 וברוסיה ב9.5
למרות שאלה לא ממש ימי זיכרון לאומיים

Memorial Day - הוא יום חג בארה"ב. סיילים פסיכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
יש 4 ימים בשנה שאסור "להתענג" בהם, וזה כולל אירועי ספורט:

1. יום כיפור
2. יום הזיכרון לשואה ולגבורה
3. יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל וקורבנות הטרור
4. ט' באב (שזהו יום הזיכרון הלאומי).

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:06 
ואם אכן יצא פעם שלהפועל יקבעו משחק באירופה
נניח רבע גמר ליגה אירופית ביום הזכרון אז היא כן צריכה לשחק?
לי ברור שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לי ברור שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
קבעו והזיזו.

מכבי לא הצליחו להזיז.

ברור שלא ישחקו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
למשחק כדורגל או כדורסל יש שני צדדים - השחקנים (להלן:ישראלים שעובדים בחו"ל) והאוהדים (להלן: אלו שנשארו להתבדר בבית מול הטלוויזיה).

בפרשנות המצומצמת (להלן המשתמש "הפועל"), שלא לומר הקצת מיתממת, העבודה מתבצעת בחו"ל, ששם כמובן לא מציינים את יום הזיכרון, ע"י ישראלים שעובדים בחו"ל. חד וחלק. פשוט וקל. פשטני מאוד.

אין אוהדים, אין עוד צד מעורב, שנשאר בארץ, שאפוף באווירת יום הזיכרון, האזכרות, בתי הקברות, השכול והאבל, שצריך (לא צריך, אבל כבר ראינו שגם על אוהדים אפשר להשתין מגבוה) לחזור מהאזכרה לאח, לאב, לבן בבית הקברות וללכת להתעדכן במשחק של הפועל שנערך באותה שעה.

בפרשנות הרחבה יותר, זו שרואה בקבוצת כדורגל או כדורסל מכלול שלם של גורמים - ובראש ובראשונה קהל שלם של אוהדים (להלן קהילה) - אי אפשר להתעלם מאלו שמעורבים רגשית עד העצם, ושנשארו בארץ ביום הזיכרון.

לפי הפרשנות הזאת אי אפשר לנתק את הישראלים שמשחקים בחו"ל מרובם ככולם של האוהדים שנשארו בארץ ושאמורים להקרע רגשית במקרה הטוב, או לנגב את דמעות העלבון המהולות בשתן שמשתינים עליהם מלמעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
סרפיקו, אתה חושב שלדודו אוואט אסור לשחק ביום הזיכרון בליגה הספרדית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
אם לדודו אוואט היו רבבות אוהדים בארץ שחיים אותו, נשבעים בשמו, מסורים לו עד כלות, משך חיים שלמים, מקעקעים את שמו ואת דמותו על לוח ליבם - אז כן, הייתי מצפה גם ממנו ליתר התחשבות.

אבל דודו אוואט הוא לא מועדון כדורגל או כדורסל. אין לו רבבות אוהדים שרופים. הוא עצמאי בשטח. ישראלי שבאמת עובד בחו"ל. מקסימום הוא צריך להתחשב באוהדי קבוצתו מיורקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:30 
גביזון כתב:
mkorman1 כתב:
לי ברור שלא

לי ברור שכן.
ואני אומר את זה בתור חייל מילואים ו"בן למשפחת השכול"

מצד שני אני מעדיף לראות חצי גמר ליגת האלופות מאשר לראות את אנה פרנק...
יש לי את כל השנה לשבת עם סבא שלי ולזכור מה עשו לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
אם לדודו אוואט היו רבבות אוהדים בארץ שחיים אותו, נשבעים בשמו, מסורים לו עד כלות, משך חיים שלמים, מקעקעים את שמו ואת דמותו על לוח ליבם - אז כן, הייתי מצפה גם ממנו ליתר התחשבות.

אבל דודו אוואט הוא לא מועדון כדורגל או כדורסל. אין לו רבבות אוהדים שרופים. הוא עצמאי בשטח. ישראלי שבאמת עובד בחו"ל. מקסימום הוא צריך להתחשב באוהדי קבוצתו מיורקה.

דודו אוואט שוער נבנחרת ישראל כבר הרבה שנים.
לפני שבוע הוא עמד בשער הנבחרת, ועיני כל האומה נישאו אליו בתקווה והערצה. עוד כמה חודשים הוא יעשה זאת שוב.
איך אנשים פה יכולים לעשות זאת, אם בזמן שהם יושבים ומבכים את מות קרובם בשביל שתהיה לו מדינה בכלל, הוא יתמם ויגיד "חבר'ה, אני עצמאי בשטח. מצטער. כולה עבודה"?
איך הם יכולים לכבד אותו ולהעריץ אותו כדמות חיקוי - שוער נבחרת ישראל! - אם אפילו את היום הקדוש הזה הוא לא יכול לכבד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Frank Serpico כתב:

דודו אוואט שוער נבנחרת ישראל כבר הרבה שנים.
לפני שבוע הוא עמד בשער הנבחרת, ועיני כל האומה נישאו אליו בתקווה והערצה. עוד כמה חודשים הוא יעשה זאת שוב.
איך אנשים פה יכולים לעשות זאת, אם בזמן שהם יושבים ומבכים את מות קרובם בשביל שתהיה לו מדינה בכלל, הוא יתמם ויגיד "חבר'ה, אני עצמאי בשטח. מצטער. כולה עבודה"?
איך הם יכולים לכבד אותו ולהעריץ אותו כדמות חיקוי - שוער נבחרת ישראל! - אם אפילו את היום הקדוש הזה הוא לא יכול לכבד?

נו באמת, דודו אוואט, עם כל הכבוד למעמדו כ"שוער נבחרת ישראל" הוא לא הפועל, ולא מכבי ולא בית"ר, ולא זוכה לפרומיל ממימדי האהדה שאוהדים מועדון כדורגל.

די להתממות. הפועל, אני באמת מעריך אותך קצת מעבר לטיעונים העבשים האלה ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2011, 15:36 
לא משחקים. נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: