mkorman1 כתב:
רב האנשים עובדים ביום הזה אבל אני עדיין לא מבין מה הקשר לארועי ספורט
נכון שהשחקנים משחקים כלומר עובדים אבל בזאת מסתיימת האנלוגיה כיוון שארוע ספורטיבי נחשב כבידור וכ"עינוגים" עפ"י ההגדרה החוקית וזה אסור עפ"י החוק
ועדיין לא הבנתי מה הקשר של חו"ל לכאן
זה שהקבוצה נמצאת בחו"ל פוטר אותה מלציין יום אבל לאומי רק בגלל ששם לא מצויין יום כזה?
כן!!
גם אני לא מצליח להבין מה הקשר לאירועי ספורט - למה דווקא הם אמורים להיות החריג?
או שמא כל העולם אמור לתת ימי חופש לכל ישראלי באשר הוא, ובפרט במקצועות הבידור והספורט, בכל פעם שיש יום זיכרון לאומי במדינה שלהם?
האם אנחנו נותנים יום חופש מקביל לכל הנתינים הזרים בישראל?
mkorman1 כתב:
ואם יש שחקן שאבא שלו נהרג מה תגיד לו שהוא חייב לשחק כי זה לא יום חופש ועל אחת כמה וכמה אם הוא במקרה בחו"ל?
בחיי שאני לא מבין את הגישה הזאת זה הרבה מעבר לפוסט ציונות זה סתם רוע לב וציניות לשמם
כשישראלי נמצא בחו"ל מטעם העבודה, הוא אוטומטית אמור לא לעבוד? איזה מין היגיון עקום זה?
זכותו המלאה של שחקן כדורסל לא לשחק. כמו שזכותו של כל ישראלי אחר כן לשחק/לעבוד ביום הזה. לכפות על אחד מהם לא לעבוד, ולגנות אותו אם יחליט חס ושלום כן לעבוד - זה רוע לב וציניות אמיתיים.
יש אלפי, אם לא מאות אלפי ישראלים שעובדים בחו"ל ביום הזה. חלקם מטעם חברות ישראליות, חלקם אמנים ואנשי בידור, חלקם שליחי ממשלה ומוסדות ציבור. להיטפל מכל הדברים שבעולם דווקא לשחקני ספורט זאת צביעות ושטחיות שמבזה את היום הזה יותר מכל משחק.
הניחו להולכים, והרפו מבני משפחותיהם. יש כמה דברים שאמורים להפריע להם יותר מאשר כמה חבר'ה שמקפיצים כדור בברצלונה