תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקן הפועל ברגעים אלה חוגג בנוקיה
הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 13:59 
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
גביזון כתב:
מה בזיוני באשכול הזה?
ולשפוט פה אנשים בדיעבד זה מגוחך.אולי תרדו כבר מעזרן? בדיעבד כולם חכמים.

לשפוט אנשים בדיעבד זה מגוחך? ולשפוט בנאדם ולקלל אותו בפורום על סמך שמועה זה מה?

לפחות תהיה גבר ותתנצל.

איזה גועל נפש, כל האשכול הזה.

שמע, זאת לא בדיוק שמועה רחוקה. שלושה ארבעה משתמשים אומרים שהם רואים אותו עכשיו בעיניים שלהם בשידור ישיר מנוקיה ומישהו כתב כאן שגם השדר זיהה אותו כקנדה. נכון שהם טעו ומי שהסתמך עליהם גם טעה, אבל זאת לא בדיוק טעות שאי אפשר להבין. אפשר וצריך להתנצל בפני עמרי על הדברים אבל לא צריך גם לצלוב את הטועים בכיכר העיר.

לפחות במישור הנורמטיבי אני שמח לראות שהרוב כאן מבינים ומסכימים שזה לחלוטין לא מקובל ששחקן של הפועל יחגוג נצחונות של המגיפה בנוקיה. נזכרתי הערב שהיה לנו פעם מגן ימני (מגן די בינוני אבל איש זהב) אוהד מכבי שהסביר בדיוק את זה.

:ROSE:

כל מילה

צודק. בוא נעשה עליהום 8 עמודים נגד קנדה, נכתוב אצלו על הוול בפייסבוק ואז נגיד "אופס טעינו".

בנוסף, גם מהרגע הראשון היו כאלו שפקפקו בנכונות הענין.

יש לנו קהל מסריח, והפורום הזה הוא ראיה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
וזה נמשך - "15 people like this", כשאת אשכול האח הגדול, שנמשך 4 חודשים וצבר 100 עמודים, רק 3 "אהבו" :PUKE:

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 14:04 
Officer Barbrady כתב:
אדום כתב:
זה גועל נפש, אבל הוא לא שחקן בית בכלל. שחקן רכש. ככה זה כשרוב הסגל מורכב משחקני רכש. זה קורה.

אם ב"זה קורה" אתה מתכוון לשחקן רכש שבא למשחקים של קבוצה בליגה הלאומית רק בגלל שקוראים לה "הפועל תל אביב" ומשלם עוד 300 שקל בישביל חברות בעמותה, אז כן, זה מה שקורה שמביאים שחקני רכש.

אז סבבה, הוא מרגיש נאמנות גם לקהל של קבוצת הכדורסל. נחמד. לא מבין על מה ההתלהמות של השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 14:08 
אה, קראתי את כל האשכול.
חבורה של מזדיינים פסיכים.
קנדה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 14:09 
Officer Barbrady כתב:
skadiv כתב:
el dudernio כתב:
גיא, הבעיה היא שזה נראה כאילו חיכו לרגע הזה כדי שנוכל לעשות :PUKE: על עומרי.

האמת ממש לא.

לדעתי התגובות (חוץ מה-"מהמר" שחלק פה הוסיפו) היו די דומות בתוכן, ובטח שגם במשמעות, גם אם זה היה כל שחקן אחר של הפועל.
מה לעשות שעמרי הוא שחקן שנוי במחלוקת, ולאנשים יש דעה והם התבטאו בקשר אליו גם בנושאים אחרים.
אז נורא קל לעשות 1+1, אבל לא תמיד זה במקום.

וחוץ מזה כל מילה שגיא אמר.

הרפש שנשפך באשכול הוא בעיקר של המשתמשים בינם לבין עצמם.

אתה בכנות חושב שאם האשכול היה נפתח על בונדר/זהבי/אבוטבול, התגובות בהתחלה היו אותן תגובות?
לדעתי הן היו יותר בסגנון "שטויות, עד שאני לא רואה אני לא מאמין", וככה הן אמורות להיות, גם כשמדובר לעמרי. איפה כל המשתמשים שאישרו בהתחלה שהם ראו את עומרי?
לא מדבר על פותח האשכול, שהיה רשום כאן 3 שנים וכתב רק 4 הודעות. בעמוד הראשון יש משתמשים שמאשרים בוודאות שהם ראו את עמרי, אבל עכשיו אף אחד מהם לא יכול לבוא ולהגיד שהוא ראה אותו בוודאות.
מילא זה היה נשאר בתור אשכול גרוע בפורום, אבל זה הגיע לעומרי, וזה מה שעצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
:SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 15:48 
שחר כתב:
moshiko כתב:
שחר כתב:
moshiko כתב:
יש כמה תופעות שחוזרות על עצמן (לא רק באשכול הזה) : חורצים גורלות ללא הקפדה על אמינות העובדות, שולפים ביטוים בוטים כדי לפגוע "באובייקט", כבוד הזולת הוא נושא זניח ולא חשוב בהתכתבות, אם כותב "נחשב" כותב משהו אזי סימן שזה "מכובד ונכון", אם הכותב מוקצה מחמת מאיוס סימן שזה ראוי לגנאי, מתייחסים לגופו של הכותב ולא לגופו של דבריו, אם מדובר על מישהו מסויים (הפעם זה היה קנדה) העובדות ו/או תוכן דבריו ממש לא רלבנטים.
אם בעקבות האשכול אנשים כאן יהיו שקולים יותר סובלנים יותר, הרווחנו משהו חשוב.

אתה מדבר על תופעות?
אתה?!!??

i rest my case

מאוד מזכיר את מה שקרה לאניימה באליפות אפריקה.

I rest my case again

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אני עדיין מחכה לתמונה של המתחזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 16:23 
1 באפריל!
עומרי, you did it again!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
הלכתי ובדקתי את ההיסטוריה של "מטה אשר" בפורום, אז ככה:

בהודעה הראשונה שלו בפורום הוא הזמין אותנו לתמוך בקבוצתו באיזה ענף ספורט מיותר...

ציטוט:
ביום ראשון הקרוב, 14/3, בשעה 17:00, תצא לדרך סדרת גמר הפלייאוף בכדורעף בין הצהובים מת"א לבין הפועל מטה אשר.

נשמח לכל אוהד ואוהד שיגיע ויעזור לנצח את המחלה הצהובה, ולמנוע מהם דאבל נוסף, שלישי ברציפות. אחרי הכדורסל, עושה רושם שענף נוסף הופך לגחמה פרטית של מכבי, וחובה למנוע זאת.

תגיעו, תהנו, הבטחה שלי!

בהודעה השניה הוא טען שהמשחק בין מכבי בית שאן לחיפה היה כשר ושאנחנו בכיינים (הוא כתב זאת כאוהד הפועל יעני)...

ציטוט:
אני יודע שלא כל אוהדי הפועל יאהבו את מה שאני כותב, אבל אני חייב, כי ככה אני מרגיש.

בשבועיים האחרונים אנחנו פשוט עוברים כל גבול. מאז הניצחון המדהים בקללה, ניצחון שהוביל אותנו לראשונה העונה למקום הראשון, הפכנו לבדיחה של עצמנו. עסוקים כל היום וכל הלילה בלחפש מי נגדנו, ואיך דופקים אותנו. מנסים להצדיק שיטת קיזוז הזויה, ופתאום אפילו אוהבים את אבי לוזון. חברים, שיטת הקיזוז היא אסון, וההצלחה שלנו לא צריכה לגרום לנו להרגיש "מסכנים". אליפות לוקחים על המגרש, ורק על המגרש.

מכבי ת"א הפסידה ביום שני 0-2 לירוקים, רק בגלל שהם פח אשפה של קבוצה. להזכירכם, הובלנו עליהם 0-3 בדקה ה-30 רק לפני כחודשיים... כן, זאת אותה מכבי שהפסידה בבית לאחי נצרת, וסיימה את הליגה הסדירה עם מספר נקודות שקרוב יותר למקום ה-14 מאשר למקום ה-1. הם פשוט גרועים.

אתם חושבים שבוזגלו רצה להפסיד? הוא רוצה לראות את חיפה מצליחה? ורוני גפני שהתייבש שנתיים בכרמל? הוא גם בעד חיפה? וטומאסיץ', ראלדס ומאיוקה? מכביסטים שלא יכולים לראות אדום? נו באמת... שרן ייני לא יהיה שחקן גם אם יתאמץ, ניסו קפילוטו הוא אומלל וכל חייו שטראובר היה עסוק בפוזות.

אולי הגיע הזמן שנפסיק להיות בכיינים, ולחפש למה כולם נגדנו. הגרוע מכל, שבין כל זה, גם הפכנו לשחצנים, שבטוחים שהם הכי טובים והכל יבוא בקלות. יש עוד שני משחקים העונה, ואם לא נתעורר האליפות שכבר הכתרנו עצמנו לזוכים בה, תיעלם...

אח"כ הוא כתב איזה הודעה על שאלקה ובנפיקה באלופות כנראה כדי לשמור על כשירות ואתמול הוא הקפיץ פה את הפורום עם השקר על עמרי קנדה.

אז ככה, אני די בטוח שמדובר פה במתחזה. אוהד מטה אשר באיזה ענף מיותר ושל מכבי חיפה בכדורגל. באיזור מטה אשר יש יתרון דמוגרפי בולט לירקת ומשפט כמו "רוני גפני התייבש שנתיים בכרמל" ?!? אני לא מכיר אוהד הפועל שהיה מתייחס לדבר כזה אחרי משחק שכזה. בקיצור, אוהד חיפה מאנייק.

חבל שהפורום הזה הפך להיות בית זונות שכל אחד יכול להרשם ולעשות פה ככל העולה על רוחו, אבל עוד יותר חבל שכולם פה קפצו בעקבות הודעה של משתמש שאף אחד לא מכיר. מילא אם משתמש מוכר ואמין היה פותח אשכול כזה, וטעויות יכולות לקרות, אבל 99% שאוהד חיפה עשה ממכם צחוק בכוונה תחילה.

ולסיום, יש לנו שחקנים מעולים ומאמן מופלא והאליפות בהישג יד. גם אם נסיים את הסיבוב במקום שני, אפשר לנסוע עוד פעם לחיפה ולנצח. רבאק, היינו רחוקים דקה מניצחון בסטאד דה ז'רלאן. חוץ מזה, אחרי שנים רבות, לנו יש עכשיו את היתרון המנטלי על פני חיפה ובגדול, ברור שעדיף בלומפילד, אבל הם לא ניצחו או כבשו מולנו ב"קללה" כבר 3 משחקים ברצף.

אבל אנחנו צריכים בשביל המלחמה הזאת את כל השחקנים. בטח ובטח ששני מגינים ימניים. שניהם טובים ושניהם ראויים להרכב (לפעמים אני מעדיף את דני ולפעמים את עמרי) מספיק יש לנו את הבלאגנים בהנהלה וזה באמת מדהים שהקבוצה איכשהו מתעלה על זה אבל לא צריך גם את הפילוג הזה בקהל. באמת הגיע הזמן שנפסיק עם הויכוח הילדותי הזה. אילו שמחפשים את קנדה על המגרש ובעיקר מחוצה לו ואילו שלא מעריכים את בונדר מקצועית למרות שהוא שחקן בית ושחקן נשמה וגם עושה התקדמות גדולה השנה. אני בטוח שאם הקהל הלא תומך היה נותן לו יותר ביטחון ועידוד, ההתקדמות היתה אפילו גדולה יותר.

ו-"מטה אשר", תמות.
וחיפה זונה.
והלוואי תפסידו למישהו את האליפות בענף הלא מעניין שלך (רק לא למכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
el dudernio כתב:

ללא ספק. יש פה לא מעט משתמשים שרק מחכים לו בפינה ומייחלים לכל מעידה שלו כדי לשרוף אותו.

יכול להיות שיש, אפשר לראות בכל האשכולות של המשחקים שאני מעדיף את עומרי על המגרש מאשר בונדר, כי הוא פשוט יותר טוב, למרות שאני מת על דני. אז כנראה אני לא מחכה לקנדה בפינה, אחרת לא הייתי אומר דברים כמו "קיבינימאט למה עומרי לא פותח".
אם היה מדווח שבונדר צוהל בנוקיה הייתי מופתע רצח(יותר ממה שהופתעתי מקנדה), והייתי נכנס בו בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
rubin de la red , אתה ענק שחשבת על זה ובדקת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
הוא גם השתמש בטכניקה מתוחכמת יחסית לקוף:
קודם הוא רושם "שחקן הפועל" כדי שיווצר הרושם שהוא לא רוצה ללכלך, ורק אחרי כמה תגובות רושם את השם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 18:50 
הגיע הזמן להעיף מפה כלבים בני כלבים כמו המשתמש "מטה אשר" וגם את החתיכת חרא שהמליץ עליו. אדמין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 19:02 
el dudernio כתב:
במיוחד שאני לא מסכים איתך לגבי הנורמטיביות. במיוחד כשעוזר המאמן שלך עובד אצל אחת שחצי מהעיסוק היום
יומי שלה זה למרד את החיים של המאמן, ועוד לאור ההיסטוריה שלו. כך שאני אשמח אם לא יבקרו כאן אנשים על
סמך "נורמות" כאלו או אחרות.

אשר למשפט הראשון, אני לא יכול לדבר בשם כולם אבל ברור שיש קשר לזה שמדובר בקנדה. אם שלושה משתמשים היו מדווחים שהם ראו את בונדר או את זהבי הקדוש או את סלים חוגגים בנוקיה הייתי מתקשה להאמין. שחקן של הפועל צריך להיות לא רק אפס אלא גם די טיפש, לא שקול, ולא לשכוח - אוהד מכבי, כדי לעשות את זה. מה לעשות שלקנדה יש היסטוריה קצרה של מעשים טיפשים ולא שקולים, שבעבר שמועות מכוערות עליו התבררו כנכונות ושהוא כנראה אוהד מכבי. זה לא אומר שכל מי שביקר אותו כאן "מחכה לו בפינה" או ששונא אותו אבל זה די מובן מאליו שיותר קל להאמין שהוא יעשה שטויות שכאלו מאשר שחקנים אחרים.

אשר לאלמנט הנורמטיבי ממש לא ברור לי איך הקשרים שם אבוקסיס עם אופירע (שראויים לכל גינוי כשלעצמם) רלוונטים בכלל. שחקן של הפועל שאוהד את מכבי בכדורסל צריך לעשות את זה, אם הוא ממש ממש חייב, בביתו הפרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אדום כתב:
זה גועל נפש, אבל הוא לא שחקן בית בכלל. שחקן רכש. ככה זה כשרוב הסגל מורכב משחקני רכש. זה קורה.

אם ב"זה קורה" אתה מתכוון לשחקן רכש שבא למשחקים של קבוצה בליגה הלאומית רק בגלל שקוראים לה "הפועל תל אביב" ומשלם עוד 300 שקל בישביל חברות בעמותה, אז כן, זה מה שקורה שמביאים שחקני רכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
yos כתב:
אדום אופטימי כתב:

מתנצל מראש על הלשון הבוטה, ואולי המתנשאת, אני מניח שאת בשנות העשרים המוקדמות או אפילו יותר צעירה. לפני שבכלל תיכננו אותך הייתי אוהד הפועל וגם שיחקתי בה תקופה קצרה. ולא בגלל שגרתי קרוב לאוסישקין וזה היה נוח לי אלא בגלל שאהדתי את הקבוצה. ובשנת 1977 נסעתי בפקקים שעה ויותר קדי לרקוד ולצהול על זכייתה של מכבי באלפות אירופה הראשונה. בשנים האחרונות, ואולי גם בהשפעת הפורום הפכתי להרבה יותר אדיש לגבי רצןני שיזכו באלפות אירופה. בנוסף לא לך ולא לאף ליצן אחר בפורום יש את הזכות להחליט מה הם הקריטריונים לאהדה של הפועל.

אני מניח שאני בגילך, אולי קצת פחות, ואני זוכר שכאשר מכבי ניצחו את צסק"א, וכל המדינה חגגה, אני עמדתי במרפסת של הבית, ראיתי את המכוניות נוסעות ברחוב וצופרות משמחה, ואני בכיתי. למה? כי מאד רציתי שהם יפסידו.
אז אני לא בא לקבוע קריטריונים מי ומה זה אוהד הפועל, ומי יותר אוהד ממי, אבל אחרי כל מה שעברנו בארבעים השנים האחרונות, קשה לי להבין אוהד הפועל שרוצה בהצלחת מכבי ת"א.

יקירי,
חס ושלום, גילי או מספר השנים שאני אוהד (*) את הפועל לא הופך אותי חלילה לאוהד יותר טוב, או למישהו שיותר מבין או אחד שטוען שדרכו יותר נכונה. בכלל לא. זכותך לשנוא את מכבי, אני מאמין לך שכאב לך הלב שהם לקחו אז את אליפות אירופה ועוד.
ההבדל בינך לבין סמיילית שהיא החליטה שמותר לה להגדיר מי הוא אוהד ומי לא. לכן ציינתי את גילי ואת הוותק שלי כאוהד שאוהד את הפועל עוד לפני שהיא היתה בתיכנון. לשימחתי רבים מאוד מאודי הפועל באם מאהבה ולא משינאה ולא רואים בשינאה חלק עיקרי באהדתם, שבמקרים מסוימים מעבירה אותם על דעתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 21:24 
נועם שחם כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
גיא האדום כתב:
נועם שחם כתב:
גביזון כתב:
מה בזיוני באשכול הזה?
ולשפוט פה אנשים בדיעבד זה מגוחך.אולי תרדו כבר מעזרן? בדיעבד כולם חכמים.

לשפוט אנשים בדיעבד זה מגוחך? ולשפוט בנאדם ולקלל אותו בפורום על סמך שמועה זה מה?

לפחות תהיה גבר ותתנצל.

איזה גועל נפש, כל האשכול הזה.

שמע, זאת לא בדיוק שמועה רחוקה. שלושה ארבעה משתמשים אומרים שהם רואים אותו עכשיו בעיניים שלהם בשידור ישיר מנוקיה ומישהו כתב כאן שגם השדר זיהה אותו כקנדה. נכון שהם טעו ומי שהסתמך עליהם גם טעה, אבל זאת לא בדיוק טעות שאי אפשר להבין. אפשר וצריך להתנצל בפני עמרי על הדברים אבל לא צריך גם לצלוב את הטועים בכיכר העיר.

לפחות במישור הנורמטיבי אני שמח לראות שהרוב כאן מבינים ומסכימים שזה לחלוטין לא מקובל ששחקן של הפועל יחגוג נצחונות של המגיפה בנוקיה. נזכרתי הערב שהיה לנו פעם מגן ימני (מגן די בינוני אבל איש זהב) אוהד מכבי שהסביר בדיוק את זה.

כל מילה

צודק. בוא נעשה עליהום 8 עמודים נגד קנדה, נכתוב אצלו על הוול בפייסבוק ואז נגיד "אופס טעינו".

בנוסף, גם מהרגע הראשון היו כאלו שפקפקו בנכונות הענין.

יש לנו קהל מסריח, והפורום הזה הוא ראיה לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אתה בטוח שהוא כתב על הוול של קנדה, ולא כסטטוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2011, 23:25 
בלומי האדום כתב:
שאולין כתב:
פורום של חולי נפש.

אתה מכיר אוהדי הפועל נורמלים ?
לכולנו יש סטייה ברמה כזו או אחרת.
היה בנוקיה, לא היה בנוקיה, אותי יותר מדאיג שיש אוהדי הפועל שבכלל רואים את מכבי, שזה לא מול הפועל.
למעלה מ- 20 שנה, אני לא מכיר בתופעה הפאשיסטית הזו, ואני חי מצויין.

שיהיה לכולם סופשבוע אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

בדיוק,וגם עומרי אמר את זה.
אצלי זה אפילו יותר גרוע.את חדשות הספורט ויציע העיתונות אני רואה רק בהקלטה.כדי שכשמדברים שם על הנבלות מהכדורז"ל(ובגללם על כדורז"ל בכלל)אני מריץ את ההקלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
זה כזה מיותר להקליט את יציע העיתנות או חדשות הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 03:00 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
החלקתם על השכל? אני אמנם רוצה להקיא מהצהבת, אבל יש לא מעט אוהדי הפועל בכדורגל שאוהדים את המחלה בכדורסל. שאלו יהיו הצרות הכי גדולות של עמרי ואני אהיה המאושר באדם.

עמרי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
כשהייתי ילד קטן,לקחו אותי לראות אימון של הפועל,עמדתי ליד יענק'ה אקהויז,סיני ושאבי ובקושי הייתי מסוגל להוציא מילה לידם בלי לגמגם מרוב התרגשות.
היום בעידן הפייסבוק שחקנים מאשרים כל אוהד אפילו אם הוא בן 15 ואותם אוהדים לא בדיוק יודעים לעשות את ההפרדה בין השחקן שהוא לבן היותו בן אדם פרטי שלא חייב להם כלום.אותם ילדים בעיקר גם חושבים שהשחקנים האלה חברים שלי ומרשים לעצמם יותר מדי.
אם אני שחקן,אני חושב טוב טוב אם אני בכלל מאשר אוהדים בפייסבוק,בעיקר ילדים חסרי שכל שלא יודעים לכבד ולא יודעים לעשות את ההפרדה בין החיים בבלומפילד,לבין החיים בבית של אותו שחקן בשעות הפנאי והמנוחה שלו.
זה קרה לביברס שאישר כל ילד מושתן,ואחרי משחק היה שומע ממנו אם היה גרוע או טוב ועכשיו עם עמרי קנדה.
שחקנים יקרים (וחלקכם בוודאי קוראים פה) תפסיקו לאשר בפייסבוק אוהדים,ואם אתם מאשרים כדאי שתבדקו טוב טוב מיהם אותם אוהדים ואם הם מסוגלים לכבד אתכם ואת פרטיותכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
בלומי האדום כתב:
שאולין כתב:
פורום של חולי נפש.

היה בנוקיה, לא היה בנוקיה, אותי יותר מדאיג שיש אוהדי הפועל שבכלל רואים את מכבי, שזה לא מול הפועל.

אצלי זה אפילו יותר גרוע.את חדשות הספורט ויציע העיתונות אני רואה רק בהקלטה.כדי שכשמדברים שם על הנבלות מהכדורז"ל(ובגללם על כדורז"ל בכלל)אני מריץ את ההקלטה.

מה הבעיה בזה שאנחנו רואים משחקים של מכבי?
אנשים אוהבים לראות את המשחק שנקרא כדורסל,
יש עניין במשחק - כי אנחנו רוצים שהקבוצה שנגד מכבי תנצח,
אז רואים.
לא מבין מה הבעיה בזה.

אגב, גם אם היה ושחקן הפועל כלשהו נצפה רואה את המשחק של מכבי בנוקיה,
אם הוא היה נשאל על כך ונדרש לתת הסברים,
והיה אומר שהוא אכן היה שם אבל רצה שויטוריה תנצח - מבחינתי זה היה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 09:49 
תתאבד כבר כתב:
זה כזה מיותר להקליט את יציע העיתנות או חדשות הספורט.

מי מקליט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
nati כתב:
בלומי האדום כתב:
שאולין כתב:
פורום של חולי נפש.

מה הבעיה בזה שאנחנו רואים משחקים של מכבי?
אנשים אוהבים לראות את המשחק שנקרא כדורסל,
יש עניין במשחק - כי אנחנו רוצים שהקבוצה שנגד מכבי תנצח,
אז רואים.
לא מבין מה הבעיה בזה.

אגב, גם אם היה ושחקן הפועל כלשהו נצפה רואה את המשחק של מכבי בנוקיה,
אם הוא היה נשאל על כך ונדרש לתת הסברים,
והיה אומר שהוא אכן היה שם אבל רצה שויטוריה תנצח - מבחינתי זה היה מספיק.

אם אתה רואה 20 הפרש למחלה (כמו כל משחק לאחרונה) , והחגיגה בנוקיה שלהם אדירה , ושירת אני מודה לאלוהים נזעקת לשמים...אתה ממשיך לצפות ? מזוכיזם.
אני מעדיף לראות מחול של להקה זניחה מאוקראינה בערוץ ההיסטוריה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
כשזה גמור אז זה גמור, אין עניין במשחק.
אבל כשזה צמוד זה מעניין.

אגב, השיר אני מודה לאלוהים הוא אחד הגדולים,
וגם מוכיח שכמה שהם מזיינים את השכל על זה שאנחנו לנצח בצילם -
את השיר הראשון והשיר האחרון בכל משחק הם מקדישים לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
כשהייתי ילד קטן,לקחו אותי לראות אימון של הפועל,עמדתי ליד יענק'ה אקהויז,סיני ושאבי ובקושי הייתי מסוגל להוציא מילה לידם בלי לגמגם מרוב התרגשות.
היום בעידן הפייסבוק שחקנים מאשרים כל אוהד אפילו אם הוא בן 15 ואותם אוהדים לא בדיוק יודעים לעשות את ההפרדה בין השחקן שהוא לבן היותו בן אדם פרטי שלא חייב להם כלום.אותם ילדים בעיקר גם חושבים שהשחקנים האלה חברים שלי ומרשים לעצמם יותר מדי.
אם אני שחקן,אני חושב טוב טוב אם אני בכלל מאשר אוהדים בפייסבוק,בעיקר ילדים חסרי שכל שלא יודעים לכבד ולא יודעים לעשות את ההפרדה בין החיים בבלומפילד,לבין החיים בבית של אותו שחקן בשעות הפנאי והמנוחה שלו.
זה קרה לביברס שאישר כל ילד מושתן,ואחרי משחק היה שומע ממנו אם היה גרוע או טוב ועכשיו עם עמרי קנדה.
שחקנים יקרים (וחלקכם בוודאי קוראים פה) תפסיקו לאשר בפייסבוק אוהדים,ואם אתם מאשרים כדאי שתבדקו טוב טוב מיהם אותם אוהדים ואם הם מסוגלים לכבד אתכם ואת פרטיותכם.

סביר להניח שאתה מדבר עליי חרמש,אז ליידעתך כתבתי את מה שחשבתי על הקיר שלי בסטטוס שלי פרח מזכרוני שיש לי את אדון עומרי קנדה בפייסבוק וגם אם הייתי יודע שהוא קורא לא הייתי מאמין שהוא יגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
עזרא כתב:

סביר להניח שאתה מדבר עליי חרמש,אז ליידעתך כתבתי את מה שחשבתי על הקיר שלי בסטטוס שלי פרח מזכרוני שיש לי את אדון עומרי קנדה בפייסבוק וגם אם הייתי יודע שהוא קורא לא הייתי מאמין שהוא יגיב.

במקרה הזה עליך,אבל בכללי מדובר בתופעה ורעה חולה,תופעת האוהדים/שחקנים/פייסבוק הזאת.
סטטיסטית גם רוב הדברים האלה הלא נעימים קורים עם אוהדים צעירים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 415 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: