הלכתי ובדקתי את ההיסטוריה של "מטה אשר" בפורום, אז ככה:
בהודעה הראשונה שלו בפורום הוא הזמין אותנו לתמוך בקבוצתו באיזה ענף ספורט מיותר...
ציטוט:
ביום ראשון הקרוב, 14/3, בשעה 17:00, תצא לדרך סדרת גמר הפלייאוף בכדורעף בין הצהובים מת"א לבין הפועל מטה אשר.
נשמח לכל אוהד ואוהד שיגיע ויעזור לנצח את המחלה הצהובה, ולמנוע מהם דאבל נוסף, שלישי ברציפות. אחרי הכדורסל, עושה רושם שענף נוסף הופך לגחמה פרטית של מכבי, וחובה למנוע זאת.
תגיעו, תהנו, הבטחה שלי!
בהודעה השניה הוא טען שהמשחק בין מכבי בית שאן לחיפה היה כשר ושאנחנו בכיינים (הוא כתב זאת כאוהד הפועל יעני)...
ציטוט:
אני יודע שלא כל אוהדי הפועל יאהבו את מה שאני כותב, אבל אני חייב, כי ככה אני מרגיש.
בשבועיים האחרונים אנחנו פשוט עוברים כל גבול. מאז הניצחון המדהים בקללה, ניצחון שהוביל אותנו לראשונה העונה למקום הראשון, הפכנו לבדיחה של עצמנו. עסוקים כל היום וכל הלילה בלחפש מי נגדנו, ואיך דופקים אותנו. מנסים להצדיק שיטת קיזוז הזויה, ופתאום אפילו אוהבים את אבי לוזון. חברים, שיטת הקיזוז היא אסון, וההצלחה שלנו לא צריכה לגרום לנו להרגיש "מסכנים". אליפות לוקחים על המגרש, ורק על המגרש.
מכבי ת"א הפסידה ביום שני 0-2 לירוקים, רק בגלל שהם פח אשפה של קבוצה. להזכירכם, הובלנו עליהם 0-3 בדקה ה-30 רק לפני כחודשיים... כן, זאת אותה מכבי שהפסידה בבית לאחי נצרת, וסיימה את הליגה הסדירה עם מספר נקודות שקרוב יותר למקום ה-14 מאשר למקום ה-1. הם פשוט גרועים.
אתם חושבים שבוזגלו רצה להפסיד? הוא רוצה לראות את חיפה מצליחה? ורוני גפני שהתייבש שנתיים בכרמל? הוא גם בעד חיפה? וטומאסיץ', ראלדס ומאיוקה? מכביסטים שלא יכולים לראות אדום? נו באמת... שרן ייני לא יהיה שחקן גם אם יתאמץ, ניסו קפילוטו הוא אומלל וכל חייו שטראובר היה עסוק בפוזות.
אולי הגיע הזמן שנפסיק להיות בכיינים, ולחפש למה כולם נגדנו. הגרוע מכל, שבין כל זה, גם הפכנו לשחצנים, שבטוחים שהם הכי טובים והכל יבוא בקלות. יש עוד שני משחקים העונה, ואם לא נתעורר האליפות שכבר הכתרנו עצמנו לזוכים בה, תיעלם...
אח"כ הוא כתב איזה הודעה על שאלקה ובנפיקה באלופות כנראה כדי לשמור על כשירות ואתמול הוא הקפיץ פה את הפורום עם השקר על עמרי קנדה.
אז ככה, אני די בטוח שמדובר פה במתחזה. אוהד מטה אשר באיזה ענף מיותר ושל מכבי חיפה בכדורגל. באיזור מטה אשר יש יתרון דמוגרפי בולט לירקת ומשפט כמו "רוני גפני התייבש שנתיים בכרמל" ?!? אני לא מכיר אוהד הפועל שהיה מתייחס לדבר כזה אחרי משחק שכזה. בקיצור, אוהד חיפה מאנייק.
חבל שהפורום הזה הפך להיות בית זונות שכל אחד יכול להרשם ולעשות פה ככל העולה על רוחו, אבל עוד יותר חבל שכולם פה קפצו בעקבות הודעה של משתמש שאף אחד לא מכיר. מילא אם משתמש מוכר ואמין היה פותח אשכול כזה, וטעויות יכולות לקרות, אבל 99% שאוהד חיפה עשה ממכם צחוק בכוונה תחילה.
ולסיום, יש לנו שחקנים מעולים ומאמן מופלא והאליפות בהישג יד. גם אם נסיים את הסיבוב במקום שני, אפשר לנסוע עוד פעם לחיפה ולנצח. רבאק, היינו רחוקים דקה מניצחון בסטאד דה ז'רלאן. חוץ מזה, אחרי שנים רבות, לנו יש עכשיו את היתרון המנטלי על פני חיפה ובגדול, ברור שעדיף בלומפילד, אבל הם לא ניצחו או כבשו מולנו ב"קללה" כבר 3 משחקים ברצף.
אבל אנחנו צריכים בשביל המלחמה הזאת את כל השחקנים. בטח ובטח ששני מגינים ימניים. שניהם טובים ושניהם ראויים להרכב (לפעמים אני מעדיף את דני ולפעמים את עמרי) מספיק יש לנו את הבלאגנים בהנהלה וזה באמת מדהים שהקבוצה איכשהו מתעלה על זה אבל לא צריך גם את הפילוג הזה בקהל. באמת הגיע הזמן שנפסיק עם הויכוח הילדותי הזה. אילו שמחפשים את קנדה על המגרש ובעיקר מחוצה לו ואילו שלא מעריכים את בונדר מקצועית למרות שהוא שחקן בית ושחקן נשמה וגם עושה התקדמות גדולה השנה. אני בטוח שאם הקהל הלא תומך היה נותן לו יותר ביטחון ועידוד, ההתקדמות היתה אפילו גדולה יותר.
ו-"מטה אשר", תמות.
וחיפה זונה.
והלוואי תפסידו למישהו את האליפות בענף הלא מעניין שלך (רק לא למכבי).