תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 16:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זהבי הורחק ממשחק אחד בפועל ו-3 ע"ת
הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 22:17 
Karl Marx כתב:
הפועל תל-אביב, ולא ההתאחדות, משלמת את השכר של ערן זהבי.
הפועל תל-אביב היא לא הבייביסיטר של אדון זהבי, ומה שהוא עושה במסגרת הנבחרת נשאר בינו לבין הנבחרת. הפועל תל-אביב ודאי לא צריכה להינזק מכך שהיא מעמידה את טובי שחקניה לרשות הנבחרת.
אם זהבי מחמיץ משחק בשל החלטה שרירותית של ההתאחדות, תעשה נכון הפועל את תתבע את החלק היחסי מן השכר של זהבי מההתאחדות. באיירן מינכן הפסידה אליפות השנה בגלל שרובן נפצע עם נבחרת הולנד. כפיצוי, ובמטרה להימנע מתביעה, התקיים או יתקיים משחק ידידות בין באיירן לנבחרת הולנד כשהראשונה תהנה מההכנסות. ככה זה צריך להתנהל, ולא להפך.
אלא מה? במקום פעם אחת להיכנס עם באמ-אמא של החלמאים האלה עם עורכי דין רציניים ובתי משפט, הפועל שוב תשלח לערעור את מורדי.

הכל נכון,
אבל זה פוגע לנו בסיכויים לאליפות, ואת זה שום תביעה על חלק יחסי מהשכר לא תחזיר.

פשוט אין מילים על השערורייה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
מה עם ערעור ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
הפועל תל-אביב, ולא ההתאחדות, משלמת את השכר של ערן זהבי.
הפועל תל-אביב היא לא הבייביסיטר של אדון זהבי, ומה שהוא עושה במסגרת הנבחרת נשאר בינו לבין הנבחרת. הפועל תל-אביב ודאי לא צריכה להינזק מכך שהיא מעמידה את טובי שחקניה לרשות הנבחרת.
אם זהבי מחמיץ משחק בשל החלטה שרירותית של ההתאחדות, תעשה נכון הפועל את תתבע את החלק היחסי מן השכר של זהבי מההתאחדות. באיירן מינכן הפסידה אליפות השנה בגלל שרובן נפצע עם נבחרת הולנד. כפיצוי, ובמטרה להימנע מתביעה, התקיים או יתקיים משחק ידידות בין באיירן לנבחרת הולנד כשהראשונה תהנה מההכנסות. ככה זה צריך להתנהל, ולא להפך.
אלא מה? במקום פעם אחת להיכנס עם באמ-אמא של החלמאים האלה עם עורכי דין רציניים ובתי משפט, הפועל שוב תשלח לערעור את מורדי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:03 
דור האדום כתב:
עונד מגוחך וחסר כל פרופורציה - אני לא זוכר שחיפה נענשה על ההשתמטויות הקבועות של יניב קטן מהנבחרת מה גם שנראה שחיפשו את זהבית בזכוכית מגדלת ועשו לו דווקא. ערן זהבי השחקן הכי טוב בהפועל העונה עם כל הכבוד לכיבושים של סהר ותמוז או ההצלות של אניימה. ובכל-זאת - אסור שהיעדרותו תשפיע וזה לא יהיה תירוץ במקרה של מפלה חלילה נגד הפועל פ"ת, על אחת כמה וכמה במשחק בית.
אבל למי אכפת מהסוגיה הזאת בכלל? אותי הרבה יותר מטריד הריבים המגוחכים בהנהלה שמונעים מגוטמן לקבל כבר את החוזה החדש לו הוא כל-כך ראוי, וגם הפלירטוטים של שכטר עם כל העולם ואשתו מעצבנים. לא שווה למכור חצי כרטיס שלו ובטח לא במיליון וחצי יורו. עם הסכומים המטורפים שרצים היום בכדורגל - אפשר לעשות עליו קופה הרבה יותר גבוהה.

ומילה אחת על מאבק האליפות - העונה זה לא יהיה שלנו, לא ככה.

אני לא מבין. הוא ייעדר ממשחק אחד או 10? לא הבנתי מה הויתור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
אבירמוס כתב:
מה עם ערעור ???

במקרה הזה עדיף להיות חכמים ולא צודקים.
אם ההערור לא יתקבל ערן יחמיץ ככל הנראה משחק פלייאוף חשוב !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:13 
:mad: :mad: :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:17 
טמטום. יחד עם זאת ערן זהבי למד לקח חשוב : אל תגיד שלאחיך יש חתונה. תגיד שאתה פצוע (מסוג הפציעות שלא ניתן להבחין בצילום, פרטים נוספים אצל יניב קטן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:19 
הכל בגלל אח של זהבי. הוא היה חייב להתחתן ביום של משחק? :ANG1:

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 30 מרץ 2011, 23:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
טמטום. יחד עם זאת ערן זהבי למד לקח חשוב : אל תגיד שלאחיך יש חתונה. תגיד שאתה פצוע (מסוג הפציעות שלא ניתן להבחין בצילום, פרטים נוספים אצל יניב קטן).

בחיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:21 
הזכירו כאן את ההרחקה של אלי אוחנה ל 10 משחקים (שאני לא זוכר אם בפועל הוא באמת לא שיחק 10 משחקים).
באותה תקופה אלי אוחנה בכלל לא שיחק בארץ ולא היתה להרחקה הזאת שום משמעות (והסיבה שבגללה הוא החרים את המשחק היתה שהוא לא משחק בארץ).
קבוצה ישראלית שהיתה רוצה להחתים אותו היתה עושה זאת בידיעה שהיא תקבל אותו רק אחרי 10 מחזורים. כאן הפועל משלמת מייד על משהו שלא נעשה במסגרת הפעילות הקבוצתית שלה, בשלב הכי חשוב של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/399/18110 ... mid=111405

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2011, 23:45 
ערן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 00:39 
[quote="ערן"]http://sports.walla.co.il/?w=/399/1811091&m=1&mid=111405

לי נראה שההסבר לעונש פשוט בהרבה .

זהבי הוענש באופן זה כי ענישתו למשחקי הנבחרת תיתפס כאווילית במידה ואכן ימצא עצמו זהבי בקבוצה אירופאית גדולה ואז איך תראה ההתאחדות כאשר זהבי לא יוכל לשחק בנבחרת.
העונש שנקבע מתאים לכל שונאינו - בוא נפגע בקבוצה שאינה קשורה לעניין ונשאיר את הנבחרת חסינה. מעולם לא פיללתי כל כל לתבוסה מחפירה בזגראב. אין ספק שנחש ארסי בהתאחדות ימצא את מותו אם יכיש את אחד מהחברה האלה המנהלים את המשרדים ביציעי רמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 00:42 
ערן כתב:

אגב, הכותב אוהד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
למה בעצם לא קנסו אותו באיזה סכום מופרך? במקום ההשעיה המגוחכת הזאת? 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
שילכו לעזאזל אלף פעם, חבורה של חלאות מחפירות.
שתסגר כבר הנבחרת המקוללת הזאת וההתאחדות הארורה הזאת.
איזה ביזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 03:14 
לא שציפיתי למשהו אחר ממכם, כי הרי תמיד מכבי חיפה ויענקלה אשמים, בהכל...
אבל באמת תפסיקו עם זה כבר! ערן זהבי עשה מעשה חמור, הוא פשוט ציפצף על הוראה של מאמן הנבחרת ולכן החליטו להעניש אותו בחומרה.
ולכל הטענות לגביי מכבי חיפה והנבחרת: מכבי חיפה שולחת בעשרים השנים האחרונות את הכמות הכי גדולה של שחקני הנבחרות השונות, ויש הבדל ענק בין שחקן שפורש מהנבחרת לבין שחקן הנמצא בה אך לא מציית לחוקים.
וכן, גם מכבי חיפה מקופחת לעיתים על ידי בית הדין, אתם בעצמכם הזכרתם כאן את טשיירה. 6 משחקים, השישי נגדכם. ולא, אני לא מתמרמר ומתבכיין, אני אומר לכם את מה שאתם לא רוצים לשמוע, כי זה לא יושב לכם כמו שצריך עם הדימוי של ה"דון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 03:52 
סמל אישי של המשתמש
טשיירה קילל ודחף שופט
אם אני זוכר נכון על משהו דומה די קאניו במחוזות אחרים קיבל 11 משחקים הרחקה. 6 משחקים היה עונש קל על מה שהוא עשה.

הענישה של זהבי כל כך מרתיחה בעיקר בהתחשב בזין הגדול שכל כך הרבה שחקנים שמו על הנבחרת, אפילו בעשור האחרון, ללא תגובה שקרובה לזה. החל מפרשת נערות הליווי, הנבחרת והצעירה, שחקנים שמתחמקים, שחקנים שמקללים את המאמן שלהם כשהם מוחלפים ועוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
אבל באמת תפסיקו עם זה כבר! ערן זהבי עשה מעשה חמור, הוא פשוט ציפצף על הוראה של מאמן הנבחרת ולכן החליטו להעניש אותו בחומרה.
ולכל הטענות לגביי מכבי חיפה והנבחרת: מכבי חיפה שולחת בעשרים השנים האחרונות את הכמות הכי גדולה של שחקני הנבחרות השונות, ויש הבדל ענק בין שחקן שפורש מהנבחרת לבין שחקן הנמצא בה אך לא מציית לחוקים.
וכן, גם מכבי חיפה מקופחת לעיתים על ידי בית הדין, אתם בעצמכם הזכרתם כאן את טשיירה. 6 משחקים, השישי נגדכם. ולא, אני לא מתמרמר ומתבכיין, אני אומר לכם את מה שאתם לא רוצים לשמוע, כי זה לא יושב לכם כמו שצריך עם הדימוי של ה"דון".

סבבה, זהבי צריך להענש.
איך הפועל קשורה לזה?
כשהוא עשה את זה, הוא לא היה שחקן הפועל, אלא שחקן נבחרת. את האישור הוא לא ביקש מהפועל, אלא מהנבחרת.

ובענישה לא התייחסו כלל וכלל לנבחרת, אלא רק להפועל.

אני לא אומר ששחר משחד שופטים וכו'.
אבל כמו שזה ברור שהוא לא משחד אף אחד, זה גם ברור שיש לשופטים (במגרש ובבית הדין) העדפה ברורה לקבוצה שלו.
את סיבותיהם אני לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
סלקטר כתב:

סבבה, זהבי צריך להענש.
איך הפועל קשורה לזה?
כשהוא עשה את זה, הוא לא היה שחקן הפועל, אלא שחקן נבחרת. את האישור הוא לא ביקש מהפועל, אלא מהנבחרת.

ובענישה לא התייחסו כלל וכלל לנבחרת, אלא רק להפועל.

אני לא אומר ששחר משחד שופטים וכו'.
אבל כמו שזה ברור שהוא לא משחד אף אחד, זה גם ברור שיש לשופטים (במגרש ובבית הדין) העדפה ברורה לקבוצה שלו.
את סיבותיהם אני לא יודע.

האמת היא שאני לא חושב שהם משוחדים ע"י גורם כזה או אחר, פשוט החשיבה שלהם מוטעית. אני מניח שהם לא באמת מתעניינים בכדורגל, לפחות לא לעומק, ופועלים לפי הנחות יסוד במוח שלהם.
במוח שלהם קיימות שתי קבוצות, הפועל ומכבי, כי שתיהן פשוט הקבוצות הגדולות היחידות בארץ. היחידות עם קהל תומך ורועש, היחידות שמעוררות עניין בכדורגל, ולדיינים יש כבר דיעות מגובשות עליהן, לטוב ולרע.
אני לא חושב שהדיינים מטים(ככה כותבים? המוח לא פועל ב5 בבוקר) בכוונה את המשפט, מבחינתם כל תלונה מצד גורם בקבוצה או מצד הקהל פשוט נחשבת לבכיינות והיתממות. חיפה תמיד הייתה פרווה, קבוצה עם קהל טוב ירושלים(זאת הסטיגמה. בפועל גם הקהל שלהם זורק חפצים, וגם השחקנים שלהם שמים זין על הנבחרת כשבא להם) וזה מה שמקובע חזק אצל כל מי שלא באמת עוקב אחרי הכדורגל בארץ.
זה תקף בנושא של גזענות גם לבית"ר. למה סכנין עמדה לדין על גזענות וקיבלה רק קנס כספי? גם הפועל ומכבי הועמדו לדין על גזענות כמה פעמים, אף אחת מהן לא קיבלה עונש חמור מידי.
לעומת זאת, בנושא הקהל(פירוטכניקה, קללות, אלימות), אנחנו ומכבי צועדים בראש טבלת העונשים, בפער גדול מהאחרות.
אני לא רואה את הדיינים מרחיקים שחקן של חיפה, פשוט כי לדעתם חיפה היא קבוצה טובה, ספורטיבית, תמיד פעלה למען הנבחרת ושלחה הכי הרבה שחקנים לשחק אצלה, לעומת הפועל שעסוקה במאבק אליפות והשחקנים שלה חושבים שהם מעל הכל, וצריך ללמד אותם לקח שאת הנבחרת צריך לכבד. וגם לא יזיק אם הדון יסתובב במסדרונות ויראה להם כמה הוא הגון, כמו הקבוצה שלו.
לא משנה, זה לא מה שיעצור אותנו במאבק האליפות, גם בלי זהבי אנחנו כמה רמות מעל חיפה. חבל שלא הרחיקו את השאננות של השחקנים שלנו לכמה משחקים.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
שתזדיין הנבחרת.
אם קודם היה עוד איזשהו מקום לנבחרת הזאת ואיזשהו רצון שתעפיל למפעל כלשהו עכשיו זה בהחלט נגמר.
הלוואי ינצחו את כל המשחקים ויפסידו ברגע האחרון בדקה ה-90 שיעלה להם קצת נוסטלגיה.
חלאות שונאות הפועל.
נראה אותם רק היו מעזים לעשות כזה דבר לשחקן של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:15 
סלקטר כתב:

גם ברקוביץ קיבל 6 משחקי הרחקה במקרה דומה.
יבוריאן קיבל 8 משחקי הרחקה.

שחקני חיפה פשוט משחקים אותה פצועים.
בהפועל עוד לא למדו את התרגיל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:26 
שישליק כתב:
שתזדיין הנבחרת.
אם קודם היה עוד איזשהו מקום לנבחרת הזאת ואיזשהו רצון שתעפיל למפעל כלשהו עכשיו זה בהחלט נגמר.
הלוואי ינצחו את כל המשחקים ויפסידו ברגע האחרון בדקה ה-90 שיעלה להם קצת נוסטלגיה.
חלאות שונאות הפועל.
נראה אותם רק היו מעזים לעשות כזה דבר לשחקן של חיפה.

!!!!!
בני אלף. כל כך ברור שלחיפה לא היו נותנים דבר כזה. זונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:43 
יותר עונש להפועל ת"א מאשר עונש לזהבי.
אם למישהו שם היה ביצים היו מרחיקים אותו בפועל מעוד משחק של הנבחרת, אבל הרי צריכים אותו.

אין חוקים של אופ"א/פיפ"א לגבי הדברים האלה?

סלקטר אתה אדיוט או עושה את עצמך? זהבי עשה מעשה לא בסדר וצריך להענש, סבבה. שיענישו אותו במסגרת הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:

עזוב את הקונפסירציות (אם נכונות ואם לאו) לגבי הדון הרשע ושליטתו בהתאחדות.
העונש נראה לך הגון? הוגן? מידתי? רלוונטי לעבירה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 10:19 
סלקטר כתב:

ואם זהבי היה משחק בקבוצה בחו"ל? היו מרחיקים אותו משם?
ברגע שאי אפשר לפעול במידה שווה כל העונש הזה מראה על חד צדדיות מוחלטת בהתאחדות.
וטשיירה? אולי החמירו איתו, אבל העונש לגיטימי בגלל שהעבירה בוצעה במסגרת משחק של מכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:14 
שיפרוש מהנבחרת.
זו אחלה שיטה לא לקבל עונש מההתאחדות.

שיחזור שירגיש שמיצה את הפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:30 
יוסי בניון רק מוכיח כל פעם מחדש שהוא בן אדם הוגן ואומר מה שהוא באמת חושב.
יוסי בניון: "העונש של ערן זהבי - קצת מוגזם"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4050389,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:33 
כמה דברים:
זה שההתנהגות של זהבי במקרה הנ"ל היתה מבישה אין עוררין,האמת שמזמן כבר עלה לו השתן וטוב שהוא קיבל בראש
אפילו שלכאורה זה פוגע בהפועל.
לדעתי הפועל רק תרוויח מזה,זהבי ינוח עוד שבוע מהפציעה בקרסול,ואולי גם יחדל מגינוני הכוכבות שפיתח לאחרונה.
במקומו ישחק כנראה אלרואי כהן שזו הזדמנות נהדרת בשבילו להיכנס יותר לעניינים ובפעם הראשונה לפתוח בהרכב ולחוש יותר
את בלומפילד לקראת הישורת האחרונה,להזכירכם אלרואי הוא זה שצריך להיות האקס פקטור לקראת סיום העונה ולהביא משהו חדש ומרענן
במשחק של הקבוצה.
אני לא נכנס לעניין העונש וההתאחדות אם זה צודק או לא צודק(ברור שלא) ,אלא מסתכל על המצב הנתון ומה אנחנו יכולים להרוויח מזה ויש לנו
המון מה להרוויח מכך עתידית.
אני חושב שזה מצב קלאסי של "יצא שכרנו בהפסדנו"
והכל כמובן בסיעתה דשמייא ובלי עין הרע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 מרץ 2011, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
כמה דברים:
זה שההתנהגות של זהבי במקרה הנ"ל היתה מבישה אין עוררין,האמת שמזמן כבר עלה לו השתן וטוב שהוא קיבל בראש
אפילו שלכאורה זה פוגע בהפועל.
לדעתי הפועל רק תרוויח מזה,זהבי ינוח עוד שבוע מהפציעה בקרסול,ואולי גם יחדל מגינוני הכוכבות שפיתח לאחרונה.
במקומו ישחק כנראה אלרואי כהן שזו הזדמנות נהדרת בשבילו להיכנס יותר לעניינים ובפעם הראשונה לפתוח בהרכב ולחוש יותר
את בלומפילד לקראת הישורת האחרונה,להזכירכם אלרואי הוא זה שצריך להיות האקס פקטור לקראת סיום העונה ולהביא משהו חדש ומרענן
במשחק של הקבוצה.
אני לא נכנס לעניין העונש וההתאחדות אם זה צודק או לא צודק(ברור שלא) ,אלא מסתכל על המצב הנתון ומה אנחנו יכולים להרוויח מזה ויש לנו
המון מה להרוויח מכך עתידית.
אני חושב שזה מצב קלאסי של "יצא שכרנו בהפסדנו"
והכל כמובן בסיעתה דשמייא ובלי עין הרע...

אלרואי כבר פתח מול סכנין בבלומפילד.
על איזה גינוני כוכבות אתה מדבר? זהבי עושה הגנה בלי סוף גם כשהוא מקדימה, השחקן שרץ הכי הרבה בהפועל (לפני שמדברים על יכולת) רוב העונה, כולל התקופה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: