הפועל כתב:
מה הקשר בין מכבי ליד אליהו? היא הקימה אותו? היא נתנה שקל בשביל שיהיה אולם של 10 אלף מקומת בתל אביב? בכלל בנו אותו בתקופה שהפועל הייתה חזקה לא פחות ממנה.
אני לא מדבר אפילו על זה שאתה קורא לתקרת שכר "קומוניזם קיצוני" שזה לעג לרש ממש.
אפשר לדבר כמה שרוצים על ניהול נכון. אם כבר מדברים כלכלה, הקפיטליסטים הגדולים ביותר יגידו לך ששוק שיש בו חברה גדולה אחת דומיננטית בסדר גודל של עשרות מונים יותר מאחרות במשך 40 שנה זה שוק שדורש התערבות מיידית ויש בו כשל שוק בגודל מערכת השמש בערך.
זה עוד לפני שהתחלנו להזכיר איך הגענו לשליטה הזאת (רמז - יש למנהלים של מכבי קשר לכך)
למכבי יש שריון ביורוליג, ומשם מגיעות ההכנסות העיקריות שלה - הספונסרים והמנויים באים בגלל שכל שנה מכבי ביורוליג.
לכן גם אם להפועל יהיה אולם של 5000 מקומות ותקציב של 3 מיליון דולר כל שנה, אין סיכוי עדיין שהיא תתמודד עם מכבי
לא תרמו שקל אבל עדיין הייתה את העירייה דאז שעשתה אולם של 10000,מה שאני לא רואה בשום מקום אחר.
זה גם הגיע בשלבים,פעם היה להם 5000 ואז אחר כך יד אליהו הוגדל ל10000 זה לא בא בקסם.
בכל מקרה אין מה לעשות מכבי היא קבוצת יורוליג אי אפשר לקחת את זה מימנה.
ו3 מיליון דולר זה באמת לא מספיק בגלל זה צריך לשאוף ליותר.
צריך לבנות את עצמנו דרך אירופה ,אין מה לעשות זה תהליך של שנים.
דרך אגב אנשים משחקים על הפרקט לא הכסף ובסופו של דבר עם בנייה נכונה וחוזים נכונים אפשר לבנות סגל בנגיד 8 מיליון דולר שיכול בתכלס להיות יותר טוב משל מכבי, ראה למשל את פרטיזן בלגרד שנה שעברה.(שם זה היה 3 מיליון יורו).
מה אתה רוצה שאני אגיד לך? שבגלל שמכבי קבוצה כל כך גדולה צריך לפעול בדרך של הגבלות למען שוויוניות שלא קשורות לפיתוח קבוצות אחרות אלה הגבלה של הקבוצות הגדולות? זה לא הדרך שלי ואני לא מקבל אותה.
אני אוהד הפועל לא פחות מימך אבל יש לי ערכים שאני לא עובר עליהם.
כי אני מוכן במשך שנים לסבול המון ערבי דרבי שנגמרים בהפרשים גבוהים ולחכות לאחד שיגיע מתישהו שאני אוכל להנות מהניצחון,אבל לנצח קבוצה כבולה זה משהו שאני לא יכול לסבול.