תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 13:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טביב לא השקיע שקל בהפועל
הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
אפילו את העובדות הכי פשוטות מסרבים להבין.
שלושה שחקניםולא ארבעה. בן לוז הגיע כשחקן חופשי.
על השלושה הוא קיבל לכאורה כסף לכיסו בערך גבוה פי כמה משווי השוק האמיתי שלהם .
(הכסף הועבר מהפועל לכפ"ס, מכפ"ס לכיסו של טביב, מטביב זה היה אמור לזרום חזרה להפועל...לא קרה מעולם)

בזמן העברת הכספים על השחקנים האלו טביב עדיין היה בעלים של הפועל כפ"ס? אם כן זה משהו חדש שלא ידעתי...

אגב, זה לא חדש לאף אחד שרווחי המועדון מכסים בשלושת השנים האחרונות את ההוצאות שלו. אם אני לא טועה זה התחיל בעונה אחרי גיא לוזון (מרגע שגוטמן תפס את המושכות). מפרסמים את זה בסוף כל שנה והיו לי על זה גם הרבה וויכוחים עם חבר'ה שפחות מתעניינים וקוראים יותר מידי באתר של אופירע...

חוץ מזה, שממש לא מפריע לי שהבעלים לא ישקיע שקל בקבוצה, אם הקבוצה רצה בצורה כזו מדהימה! להפך, אני יחזיק ממנו יותר. הבעיה שלי היא נטו הסילופי עובדות שמגיעים בכל פעם שטביב או מישהו מהמחנה שלו מתבטא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא היה הבעלים של כפ"ס. הוא דרש את התמורה כהחזר על "הלוואה" שהוא טען שנתן לכפ"ס כשהיה בעלים.
הכסאות שקצרה לקח ממועדון השחקנים לא הספיקו לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 13:27 
קלדרון כתב:
הוא לא היה הבעלים של כפ"ס. הוא דרש את התמורה כהחזר על "הלוואה" שהוא טען שנתן לכפ"ס כשהיה בעלים.

חבר שלי שמחשחק בכפר סבא סיפר השדיבוק פשוט לקח את כל מה שהיה במועדון (אפילו תמחשב של המזכירה ) לא השאיר שם פשוט כלום .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 13:50 
המלך אגג כתב:
קלדרון כתב:

חבר שלי שמחשחק בכפר סבא סיפר השדיבוק פשוט לקח את כל מה שהיה במועדון (אפילו תמחשב של המזכירה ) לא השאיר שם פשוט כלום .

ואחרי שלקח הכל, איך הפועל כ"ס מצליחה עונה אחרי עונה להיות במאבק האליפות? לא רע עבור מועדון שנשאר בלי שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 14:12 
moshiko כתב:
המלך אגג כתב:
קלדרון כתב:

ואחרי שלקח הכל, איך הפועל כ"ס מצליחה עונה אחרי עונה להיות במאבק האליפות? לא רע עבור מועדון שנשאר בלי שום דבר.

אתה מתמם הא?
מנסים לתאר את האופיון של החלאה הזו ,שכל מה שזז לקח .אתה מבין כסאות ,מחשב -התנהלות של איש עסקים,
התנהלות והתנהגות של חלאה וטינופת.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 14:33 
tadmored כתב:
moshiko כתב:
המלך אגג כתב:
קלדרון כתב:

אתה מתמם הא?
מנסים לתאר את האופיון של החלאה הזו ,שכל מה שזז לקח .אתה מבין כסאות ,מחשב -התנהלות של איש עסקים,

לא אתה ולא אני הבאנו את אלי טביב להפועל ת"א. הוא לא הגיע לבד. מישהו הביא אותו.
אלי טביב עזב את הפועל כ"ס והקבוצה לא התרסקה. למרות שהוא לקח הכל כהגדרתך, המועדון המשיך לתפקד ולא התפרק כמו מועדונים אחרים. אלי טביב היה בהפועל כ"ס כמה שנים טובות והקבוצה לא לקחה אליפות עמו אבל גם לא צללה לליגות נמוכות. אחרי שאלי טביב עזב את הפועל כ"ס, אף אחד לא הגיע במקומו למרות שמדובר על מועדון ללא חובות. כנראה שלא כל כך קל לעשות במקום לדבר (ראה ערך יצחק שום את שלמה שרף).
אלי טביב לקח כסאות וגם מחשבים (זה באמת פיקנטריה וקטנוני) אבל איש לא הגיש תלונה נגדו במשטרה על גניבת ציוד. כנראה שהוא לקח מה שהיה שייך לאגודה שהוא עמד בראשה.
האיש לא מחובר להפועל ת"א. האיש הנו נטע זר אצלנו. יש לו התנהגות דוחה. מתגרה בקהל. הרוויח ביושר ההסתייגות ממנו. בכל זאת הכניס שפיות כלכלית בקבוצה. הביא שחקנים מצויינים עמו, כולל טוטו תמוז. הוא לא יותר טוב ממוני הראל אבל בטוח שלא יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 14:48 
moshiko כתב:
tadmored כתב:
moshiko כתב:
המלך אגג כתב:
קלדרון כתב:

אתה מתמם הא?

לא אתה ולא אני הבאנו את אלי טביב להפועל ת"א. הוא לא הגיע לבד. מישהו הביא אותו.
אלי טביב עזב את הפועל כ"ס והקבוצה לא התרסקה. למרות שהוא לקח הכל כהגדרתך, המועדון המשיך לתפקד ולא התפרק כמו מועדונים אחרים. אלי טביב היה בהפועל כ"ס כמה שנים טובות והקבוצה לא לקחה אליפות עמו אבל גם לא צללה לליגות נמוכות. אחרי שאלי טביב עזב את הפועל כ"ס, אף אחד לא הגיע במקומו למרות שמדובר על מועדון ללא חובות. כנראה שלא כל כך קל לעשות במקום לדבר (ראה ערך יצחק שום את שלמה שרף).
אלי טביב לקח כסאות וגם מחשבים (זה באמת פיקנטריה וקטנוני) אבל איש לא הגיש תלונה נגדו במשטרה על גניבת ציוד. כנראה שהוא לקח מה שהיה שייך לאגודה שהוא עמד בראשה.
האיש לא מחובר להפועל ת"א. האיש הנו נטע זר אצלנו. יש לו התנהגות דוחה. מתגרה בקהל. הרוויח ביושר ההסתייגות ממנו. בכל זאת הכניס שפיות כלכלית בקבוצה. הביא שחקנים מצויינים עמו, כולל טוטו תמוז. הוא לא יותר טוב ממוני הראל אבל בטוח שלא יותר גרוע.

רק כמה עדכונים:
1. בעונה האחרונה של טביב בכפר סבא היא סיימה בליגה השניה, מקום אחד מעל ירידת ליגה. ונשארה בלאומית בזכות הפרש שערים בלבד. זה היה המיקום הכי גרוע של הפועל כפר סבא בתולדותיה.
2. זה לא נכון שלא הגיעו במקומו. יש לקבוצה היום בעלים. ולמען האמת בקיץ התחרו שתי קבוצות ניהול על הזכות לנהל את המועדון.
3. ואיך כפר סבא הייתה אשתקד בצמרת? יש לזה פחות או יותר סיבה מרכזית אחת" תומר קשטן, ששיקם את המועדון הזה מהריסות. כן, הריסות. החזיר שחקני בית ששוחררו מהקבוצה, קידם שחקנים צעירים והביא רכש שתקציב זעום מאוד מאוד. העובדה שכפר סבא אשתקד הייתה קבוצת צמרת הייתה הפתעה עצומה.
4. אני לא מכיר אוהד אחד של הפועל כפר סבא שמתגעגע לטביב. אני לעומת זאת מכיר לא מעט אוהדים שכבר לפני שנתיים היו מוכנים לרדת לליגה א' ובתנאי שהוא יעזוב.
5. ועסקת העברת השחקנים להפועל היא משהו שיכול היה להתקיים רק בכדורגל הישראלי. בליגה מסודרת העסקה הייתה מבוטלת והפועל תל אביב הייתה מקבלת לכל הפחות עונש של הפחתת מספר דו ספרתי של נקודות, וכל המעורבים בעסקה היו מושעים לתקופה ארוכה מאוד ואולי אף לצמיתות מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 15:51 
purvis :
1. תמיד יש הסברים איך הקבוצה לא התרסקה. אתה טוען שזה בגלל קשטן. יכול להיות שלקשטן מניות רבות השיקום הקבוצה. העובדה שלהבדיל מקבוצות אחרות, הפועל כ"ס החזיקה מעמד. הנזק של אלי טביב לא היה עד כדי כך קטלני, כנראה.
2. אלי טביב ידע ימים יפים בכ"ס כולל תמיכה של הקהל. כמובן שכאשר הקבוצה נופלת, הקהל מסתייג מהבעלים. זכור לי המשחק האחרון בבלומפילד שרק עשרות באו לתמוך בכ"ס.
3. יש אנשים מסורים וטובים שמחזיקים את העמותה בכ"ס. חוץ מדיבורים שום משקיע לא התקרב למועדון. הסיבה שאלי טביב יכול להיות בעלים של קבוצת צמרת היא שרבים וטובים לא מוכנים להתקרב לבעלות קבוצות . לא חסרים אנשי עסקים עמידים בכ"ס שרק מברברים אבל לא מוכנים לקחת את המושכות בקבוצה.
4. עסקת טביב-כ"ס-הפועל ת"א זו קומבינה מסורבלת שהתקיימה בעיקר בגלל מוני הראל. אותו מוני הראל שהיה מוכן לעשות כמעט הכל כדי להשאיר אצלו מניות של הפועל ת"א, כולל קליטתו של אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 21:59 
moshiko כתב:
purvis :
1. תמיד יש הסברים איך הקבוצה לא התרסקה. אתה טוען שזה בגלל קשטן. יכול להיות שלקשטן מניות רבות השיקום הקבוצה. העובדה שלהבדיל מקבוצות אחרות, הפועל כ"ס החזיקה מעמד. הנזק של אלי טביב לא היה עד כדי כך קטלני, כנראה.
2. אלי טביב ידע ימים יפים בכ"ס כולל תמיכה של הקהל. כמובן שכאשר הקבוצה נופלת, הקהל מסתייג מהבעלים. זכור לי המשחק האחרון בבלומפילד שרק עשרות באו לתמוך בכ"ס.
3. יש אנשים מסורים וטובים שמחזיקים את העמותה בכ"ס. חוץ מדיבורים שום משקיע לא התקרב למועדון. הסיבה שאלי טביב יכול להיות בעלים של קבוצת צמרת היא שרבים וטובים לא מוכנים להתקרב לבעלות קבוצות . לא חסרים אנשי עסקים עמידים בכ"ס שרק מברברים אבל לא מוכנים לקחת את המושכות בקבוצה.
4. עסקת טביב-כ"ס-הפועל ת"א זו קומבינה מסורבלת שהתקיימה בעיקר בגלל מוני הראל. אותו מוני הראל שהיה מוכן לעשות כמעט הכל כדי להשאיר אצלו מניות של הפועל ת"א, כולל קליטתו של אלי טביב.

אני מדבר מידיעה, לא מההערכה או מאיזה משאלת לב.
1. סלח לי, אבל אלה דברי הבל. הקבוצה הייתה בעונה שעברה בצמרת, עם תקציב אפסי, בזכות תומר קשטן. נקודה. בזכות הקשיחות שלו, העובדה שידע לקבץ שחקנים בכסף זעום ולייצר קבוצה מנצחת, נגד כל הסיכויים. לפני העונה כפר סבאסומנה כקבוצה שתשמח להישאר בליגה. כן, אך ורק בגלל המצב בו השאיר אותה טביב. אתה יכול לקשקש מלים יפות אבל העובדה היא שבזכות קשטן והמסורת שעדיין יש למועדון הזה הוא שרד. למרות טביב.
2. תזכיר לי מתי היו הימים היפים האלה? כי אני מלווה את הקבוצה יותר שנים ממך ובאופן גורף הייתה אי שביעות רצון, בלשון המעטה, ממר טביב החל מהיום הראשון שבו הוא פיטר את המאמן המצליח של הקבוצה, אחד בשם אלי יאני. אתה בטח מכיר אותו. כבר מהשנה הראשונה שלו בקבוצה הייתה אי שביעות רצון מטביב. זה שמתוך 14 שנה הוא פעם אחת החתים את אלישע לוי ופעם אחרת את שום והקהל היה מרוצה, סבבה. חבל שגם בתום העונה של שום הוא הסתכסך עמו ושום עזב בטריקת דלת. אז אל תספר לי סיפורי מעשיות. בטח כשאני מכיר את הפרטים ואתה חושב שאתה מכיר אותם. או סתם כותב מה שעולה לך לראש.
3. גם נקודה 3 שלך היא קשקוש. לאורך השנים היה יותר מאדם אחד שרצה להיכנס לקבוצה. אני אישית פגשתי אדם כזה. אלא שלא רצו להעביר את הקבוצה. וגם בקיץ - שתי קבוצות רצו את הקבוצה, קבוצה בראשות יצחק שום וקבוצת הראל רייכמן. והיו עוד כמה אנשי עסקים שהתעניינו. אז אל תבלבל את המוח.
4.במדינה מתוקנת עסקת טביב הייתה נגמרת בעונש מטורף להפועל תל אביב ולכל המעורבים. אתה יכול לייפות את זה כמה שתרצה. זו עסקה שאם מכבי תל אביב בכדורסל הייתה מעורבת בה הפורום היה גועש ואנשים היו מוציאים עשן ובצדק. זו עסקה שאסור היה לה להתקיים. וזה בושה שחלק לא מבוטל מאוהדי הפועל מגלגלים עיניים לשמיים כשדנים בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 מרץ 2011, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
moshiko כתב:
purvis :
4.במדינה מתוקנת עסקת טביב הייתה נגמרת בעונש מטורף להפועל תל אביב ולכל המעורבים. אתה יכול לייפות את זה כמה שתרצה. זו עסקה שאם מכבי תל אביב בכדורסל הייתה מעורבת בה הפורום היה גועש ואנשים היו מוציאים עשן ובצדק. זו עסקה שאסור היה לה להתקיים. וזה בושה שחלק לא מבוטל מאוהדי הפועל מגלגלים עיניים לשמיים כשדנים בה.

מסכים ומחזק ואני זוכר שכתבת זאת גם כשטביב הגיע וגם כשהפועל היתה בשיאה- זכייה בדאבל.

אם תנסה להיזכר אז לפני כמה שנים טובות כתבתי לא אחת שאם היה בראש הפועל מנהל שמתנהל כמו שימון הוא היה זוכה להערצה כאן בפורום בניגוד לביקורת הנוקבת ולפעמים הבכיינית על המחלה.

יותר מ- 90% מהפורום נשא על כפיים את הבאתו של טביב (בגלל הנדוניה שהביא) אף אחד כמעט לא ביקר את מי שפרס לטביב את השטיח האדום לכניסה למועדון. גם בימים אלה עדיין כולם מתמקדים בטביב (שהוא חלאה) במקום במי שאשם שהוא בכלל נימצא אצלינו ושאינו תורם כלום להצלחת המועדון חוץ מלעשות תספינים ולהסיט את האש ממנו לכיוון טביב. העיקר שהוא אוהד הפועל. כמדומני שגם שאול וגם חולדאי אוהדי הפועל . שאול לפחות הגיע למשחקים למרות שאכל מרורים בכל משחק שהגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 08:09 
purvis short כתב:
moshiko כתב:
purvis :

אני מדבר מידיעה, לא מההערכה או מאיזה משאלת לב.
1. סלח לי, אבל אלה דברי הבל. הקבוצה הייתה בעונה שעברה בצמרת, עם תקציב אפסי, בזכות תומר קשטן. נקודה. בזכות הקשיחות שלו, העובדה שידע לקבץ שחקנים בכסף זעום ולייצר קבוצה מנצחת, נגד כל הסיכויים. לפני העונה כפר סבאסומנה כקבוצה שתשמח להישאר בליגה. כן, אך ורק בגלל המצב בו השאיר אותה טביב. אתה יכול לקשקש מלים יפות אבל העובדה היא שבזכות קשטן והמסורת שעדיין יש למועדון הזה הוא שרד. למרות טביב.
2. תזכיר לי מתי היו הימים היפים האלה? כי אני מלווה את הקבוצה יותר שנים ממך ובאופן גורף הייתה אי שביעות רצון, בלשון המעטה, ממר טביב החל מהיום הראשון שבו הוא פיטר את המאמן המצליח של הקבוצה, אחד בשם אלי יאני. אתה בטח מכיר אותו. כבר מהשנה הראשונה שלו בקבוצה הייתה אי שביעות רצון מטביב. זה שמתוך 14 שנה הוא פעם אחת החתים את אלישע לוי ופעם אחרת את שום והקהל היה מרוצה, סבבה. חבל שגם בתום העונה של שום הוא הסתכסך עמו ושום עזב בטריקת דלת. אז אל תספר לי סיפורי מעשיות. בטח כשאני מכיר את הפרטים ואתה חושב שאתה מכיר אותם. או סתם כותב מה שעולה לך לראש.
3. גם נקודה 3 שלך היא קשקוש. לאורך השנים היה יותר מאדם אחד שרצה להיכנס לקבוצה. אני אישית פגשתי אדם כזה. אלא שלא רצו להעביר את הקבוצה. וגם בקיץ - שתי קבוצות רצו את הקבוצה, קבוצה בראשות יצחק שום וקבוצת הראל רייכמן. והיו עוד כמה אנשי עסקים שהתעניינו. אז אל תבלבל את המוח.

שאני אבין, עסקת כ"ס-טביב-הפועל נרקמה לדעתי בעקר בגלל החזר הלוואת הבעלים
של כ"ס לטביב. זה שמוני היה הטרמפיסט הפעיל ביותר בשטח לא הופך אותה לפחות
כשרה.
אם הפועל קנו שחקנים מכ"ס ושילמו עבורם כדת וכדין, היכן כאן הסירחון?

האם פיספסתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 08:31 
כן. למשל שהשווי שחושב לשחקנים גבוה פי כמה מהשווי הריאלי שלהם בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם טביב לא השקיע את הלוואת הבעלים שמשך מכפ"ס בחזרה בהפועל,
זה אומר שלמעשה הפועל שילמה כסף וקיבלה שחקנים,
וטביב לא הביא איתו כלום להפועל. כלום.

זה שהפועל שילמה יותר מהשווי ההוגן שלהם אומר בעצם שטביב דפק את מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 10:11 
אוגוסטוס היל כתב:
כן. למשל שהשווי שחושב לשחקנים גבוה פי כמה מהשווי הריאלי שלהם בזמנו.

פרה פרה
עסקת כ"ס-הפועל כשרה או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 מרץ 2011, 11:03 
joshsoos כתב:
וכרגיל אף אחד לא מסוגל לשאול את השאלה היותר מטרידה שעולה מהכתבה - כמה כסף שם מוני הראל בהפועל?
הרי אין כאן שום חדש, אין מי שבאמת חושב שטביב שם כסף בהפועל, אבל הנה מתפרסם נתון כביכול שאדון מוני שם בין 6-8 מיליון שקלים, ועל מה הדיון? כרגיל על טביב. זה לא ממש מעניין ששוב יש כאן ספין עלוב מבית מדרשו של מוני. מה פתאום, 20 אשכולות ייפתחו על טביב, אחד לא על מוני, הסרטן האמיתי, הגרורתי, זה שלא עוזב אותנו כבר קרוב ל20 שנה.

פאתטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: