moshiko כתב:
purvis :
1. תמיד יש הסברים איך הקבוצה לא התרסקה. אתה טוען שזה בגלל קשטן. יכול להיות שלקשטן מניות רבות השיקום הקבוצה. העובדה שלהבדיל מקבוצות אחרות, הפועל כ"ס החזיקה מעמד. הנזק של אלי טביב לא היה עד כדי כך קטלני, כנראה.
2. אלי טביב ידע ימים יפים בכ"ס כולל תמיכה של הקהל. כמובן שכאשר הקבוצה נופלת, הקהל מסתייג מהבעלים. זכור לי המשחק האחרון בבלומפילד שרק עשרות באו לתמוך בכ"ס.
3. יש אנשים מסורים וטובים שמחזיקים את העמותה בכ"ס. חוץ מדיבורים שום משקיע לא התקרב למועדון. הסיבה שאלי טביב יכול להיות בעלים של קבוצת צמרת היא שרבים וטובים לא מוכנים להתקרב לבעלות קבוצות . לא חסרים אנשי עסקים עמידים בכ"ס שרק מברברים אבל לא מוכנים לקחת את המושכות בקבוצה.
4. עסקת טביב-כ"ס-הפועל ת"א זו קומבינה מסורבלת שהתקיימה בעיקר בגלל מוני הראל. אותו מוני הראל שהיה מוכן לעשות כמעט הכל כדי להשאיר אצלו מניות של הפועל ת"א, כולל קליטתו של אלי טביב.
אני מדבר מידיעה, לא מההערכה או מאיזה משאלת לב.
1. סלח לי, אבל אלה דברי הבל. הקבוצה הייתה בעונה שעברה בצמרת, עם תקציב אפסי, בזכות תומר קשטן. נקודה. בזכות הקשיחות שלו, העובדה שידע לקבץ שחקנים בכסף זעום ולייצר קבוצה מנצחת, נגד כל הסיכויים. לפני העונה כפר סבאסומנה כקבוצה שתשמח להישאר בליגה. כן, אך ורק בגלל המצב בו השאיר אותה טביב. אתה יכול לקשקש מלים יפות אבל העובדה היא שבזכות קשטן והמסורת שעדיין יש למועדון הזה הוא שרד. למרות טביב.
2. תזכיר לי מתי היו הימים היפים האלה? כי אני מלווה את הקבוצה יותר שנים ממך ובאופן גורף הייתה אי שביעות רצון, בלשון המעטה, ממר טביב החל מהיום הראשון שבו הוא פיטר את המאמן המצליח של הקבוצה, אחד בשם אלי יאני. אתה בטח מכיר אותו. כבר מהשנה הראשונה שלו בקבוצה הייתה אי שביעות רצון מטביב. זה שמתוך 14 שנה הוא פעם אחת החתים את אלישע לוי ופעם אחרת את שום והקהל היה מרוצה, סבבה. חבל שגם בתום העונה של שום הוא הסתכסך עמו ושום עזב בטריקת דלת. אז אל תספר לי סיפורי מעשיות. בטח כשאני מכיר את הפרטים ואתה חושב שאתה מכיר אותם. או סתם כותב מה שעולה לך לראש.
3. גם נקודה 3 שלך היא קשקוש. לאורך השנים היה יותר מאדם אחד שרצה להיכנס לקבוצה. אני אישית פגשתי אדם כזה. אלא שלא רצו להעביר את הקבוצה. וגם בקיץ - שתי קבוצות רצו את הקבוצה, קבוצה בראשות יצחק שום וקבוצת הראל רייכמן. והיו עוד כמה אנשי עסקים שהתעניינו. אז אל תבלבל את המוח.
4.במדינה מתוקנת עסקת טביב הייתה נגמרת בעונש מטורף להפועל תל אביב ולכל המעורבים. אתה יכול לייפות את זה כמה שתרצה. זו עסקה שאם מכבי תל אביב בכדורסל הייתה מעורבת בה הפורום היה גועש ואנשים היו מוציאים עשן ובצדק. זו עסקה שאסור היה לה להתקיים. וזה בושה שחלק לא מבוטל מאוהדי הפועל מגלגלים עיניים לשמיים כשדנים בה.