סתם כי בא לי אדום כתב:
קומוניסים כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
Officer Barbrady כתב:
7 שנים? זה מה שמקבל מי שאנס שתי נשים והטריד סדרתי? החייל שגנב אשראי נידון ל10 שנים, ומי שרצח 2 נפשות והשחיט עוד בודדות(אם לא עשרות) מקבל רק 7 שנים. ממש יום חג לדמוקרטיה הישראלית. (וזה בלי קשר לשחיטה התקשורתית והלא מוצדקת שעשו לו)
אגב קומוניסים, אם הוא כזה אויב של היהדות והימין, למה חלק מהרבנים שלהם שלחו לו מכתב תמיכה?
!!!!
אגב קומוניסים רק שאני יבין, אם קצב לא היה תומך בתכנית ההתנתקות, הייתה מצפה שהוא לא היה נתפס על האונס?
תשאל אותם. אני חושב שהמעשים שלו כ"כ חמורים ואין שום מקום לחנון אותו או אפילו להקל בעונשו, להיפך.
אני הבנתי שיש למי מהם השגות על עצם קיום המעשים ולא על השאלה האם לאחר שעשה מגיע לו להיענש או לא.
דעתי היא שכמובן אף אחד לא פטור מלהתנהג כבן אדם וכמובן שמי שמתנהג כמו חיה רעה ואונס שוב ושוב צריך להיכלא בלי קשר לכלום.
לדעתי, הוא יצא בזול. 7 שנים? מגיע לו 17 !
לא הבנתי, לשאול את מי? אתה זה שהגעת לאמונה שהוא נענש כי הוא היה שותף להתנתקות או בלקסיקון הימני גירוש יהודים מסכנים ללא שום רחמים סתם מאהבת יהודים.
אני לתומי הייתי בטוח שהוא נענש כי הוא אנס ותכנית ההתנקות לא הייתה פקטור פה.
אבל היי, אם בא לך לקשר בין 2 דברים לא קשורים כדי לחזק את האמונה שלך בצורה כזאת או אחרת, קטונתי.
לשאול את אותם אנשים שאמרו לחנון אותו.
הוא נענש בראש ובראשונה בגלל שהוא אנס. ואני בהחלט רואה קשר של לקות מוסרית אישית קשה בשני המקרים- כל אחד לחוד. ואני מאמין ששחיתות מוסרית קשורה בשתי המקרים וכך גם במקרים אחרים כמו שרון הבן, הירשזון, רמון, אולמרט וכו'.
לכן גם אם אין קשר ישיר הרי שבסופו של דבר מי שהוא כל כך מושחת עד כדי שהוא תומך או מגרש ממש יהודים מארצם, מן הסתם שזה לא הדבר היחיד שבו הוא מושחת מבפנים, והגיוני שייתפס גם על דברים אחרים בנושאים אחרים.
אז אם הוא לא נענש על העוול שהוא גרם בגירוש, הוא ייענש על מעשה אחר.